5 elegante werkkapsels om te dragen wanneer u terugkeert naar kantoor

Als u op zoek bent naar elegante werkkapsels, bent u bij ons aan het juiste adres. Of je nu eindelijk terugkeert naar kantoor of nog steeds vastzit aan Zoom-vergaderingen, het is leuk om af en toe je uiterlijk te veranderen en iets nieuws te proberen. Het vinden van stijlen die trendy en geschikt zijn voor het werk kan soms een uitdaging zijn, maar deze 5 elegante werkkapsels klaren de klus.

Lees verder om 5 elegante werkstijlen te bekijken om te overwegen om te proberen:

1. Schuin deel

elegant werkstijlen schuin deel
Voeg wat gemakkelijke persoonlijkheid toe aan een klassieke stijl.

Hoor ons eens. Deze alternatieve haarscheidingstechniek heeft de kracht om je look binnen enkele seconden te veranderen. Pak een kam en maak een schuin deel dat begint aan de voorkant van je haarlijn en vanaf daar naar achteren helt. Pak een haardas of een clip en zet je lokken vast in een half-up stijl. Dit is een gemakkelijke manier om een anders ingetogen stijl te veranderen.

2. Accessorize met een hoofdband

elegante werkstijlen hoofdband
Investeer in een handvol hoofdbanden.

Een excuus om wat nieuwe accessoires te shoppen? Meld je aan. Begin met het zoeken naar een handvol hoofdbanden die je kunt dragen als je een bad hair day wilt maskeren. Draag een hoofdband met dag 3 haar, aan de lucht gedroogde lokken of zelfs om wat flair toe te voegen aan een rommelige knot.

3. Half-Up

elegante werkstijlen half omhoog
Houd je haar uit je gezicht in een stijl die zowel elegant als praktisch is.

Wil je kiezen voor iets strakker, overweeg dan deze half-up stijl. Gebruik een druppel Emerge Style Doelen Gel om de voorste helft van je haar weer in een half-up stijl te likken. Gebruik een kam om een strak strak effect te creëren.

4. Vlinder Clip

elegante werkstijlen vlinder clip
On trend en kantoorklaar.

Begin met het opfrissen van je haar met een droogshampoo zoals Suave Hair Refresher Droogshampoo. Verzamel daarna de bovenste helft van je haar in een rommelige half-up stijl voordat je de look vastzet met een trendy vlinderclip.

5. Eenvoudige wendingen

elegante werkstijlen twists
Draai je haar terug van je gezicht.

Laat Nexxus Ultralight Smooth Frizz Defy Cream Serum door je haar lopen om een gladde basis voor je stijl te creëren. Verzamel daarna elke kant van je haar in elegante wendingen voor een zachte en romantische afgewerkte look.

Denk je erover om een van deze stijlen uit te proberen? Zorg ervoor dat je de afgewerkte look met ons deelt tijdens @AllThingsHairUS!