5 korte Bordeauxrode kapsels om het jaar in stijl af te sluiten

Kort bordeauxrood haar is officieel trending en we kunnen geen genoeg krijgen van deze donkere herfst-geschikte tint. Is er iets leukers dan experimenteren met nieuwe haarkleuren? Een frisse kleur is een geweldige manier om een haar make-over te omarmen. Kiezen voor een bordeauxrode tint is een fail-safe route. Flatterend op elke huidskleur en relatief gemakkelijk te onderhouden, is deze rijke kleur de perfecte manier om de koelere maanden te verwelkomen.

Blijf lezen voor 5 manieren om kort bordeauxrood haar te dragen:

1. Accessorize

korte bordeauxrode haarmuts
Accessorize weg.

Laten we deze collectie beginnen met een herfst- en wintergeschikt haaraccessoire! Deze zwarte baret dient als het perfecte contrast met je gloednieuwe rijke bordeauxrode tint. Deze levendige donkerrode tint is de beste manier om te experimenteren met een vleugje kleur terwijl je toch seizoensgebonden on trend blijft.

2. Natuurlijk

kort bordeauxrood haar natuurlijke krullen
Pronk met je natuurlijke textuur.

Wat hebben we je verteld over deze kleur die een reeks huidtinten flatteert? Deze mooie gedurfde haarkleur werkt prachtig met een scala aan huidtinten. We kunnen geen genoeg krijgen van hoe opvallend natuurlijke krullen zijn wanneer ze zo’n rijke rode tint hebben geverfd.

3. Losse golven

korte bordeauxrode haargolven
Er gaat niets boven een kapsel van 5 minuten!

Style je frisse kleur in perfect losse golven. Gebruik een krultang van 1 1/2 inch om losse golven te creëren, laat ze afkoelen en laat je vingers zachtjes door je haar lopen om ze echt los te maken. Afwerken met een spray van Nexxus Kam Thru Finishing Mist Hair Spray om de golven op hun plaats te houden!

4. Pinterest Krullen

korte bordeauxrode haarkrullen
Deze losse krullen zijn waar Pinterest van droomt.

Ken je die perfecte krullen waarmee je de salon verlaat elke keer dat je je haar laat doen? Hoewel ze bijna onmogelijk voelen om te recreëren, is het met oefening mogelijk om thuis dezelfde look te krijgen! Veel haarstylisten bereiden haar voor met een mousse-achtige Suave Eenvoudig Gestileerde Flexibele Definitie Wave Mousse voor het föhnen en krullen van haar. Dit industriegeheim geeft het haar elke keer extra houvast en definitie voor langer durende krullen!

5. Volledige Fringe

korte bordeauxrode haarstoten
Experimenteer met een volledige set franjes.

Combineer een gedurfde haarkleur met een gedurfd kapsel! Deze volledige set franjes is een van de meest gedurfde stijlen die je misschien overweegt. Ideaal voor mensen met dikker haar die een deel van dat gewicht willen ontladen, volledige franje biedt een gezichtsverlijstende pop van bordeauxrode haarkleur.

Op zoek naar meer haartips en -trucs? Volg ons zeker @AllThingsHairUS!