5 korte gevederde kapsels met een moderne twist

Sommigen zullen misschien zeggen dat gevederde kapsels tot het verleden behoren. We hebben echter het gevoel dat korte gevederde kapsels weer in opkomst zijn met een gloednieuwe en moderne iteratie. Voor wat inspiratie verzamelden we looks van vrouwen die kort haar lijken te hebben. Van de pixie tot aanbevolen lagen, we hebben korte kapsels gevonden die voor vrijwel iedereen werken.

Lees verder en scroll door onze galerij van deze moderne en mooie stijlvolle gevederde kapsels:

1. Korte getextureerde lagen voor korte kapsels

vrouw met blonde getextureerde gevederde kapsels --korte kapsels
Als het gaat om getextureerde lagen. Ga kort maar niet te kort bij het werken met korte kapsels Foto credit: Verity Jane Smith

Een van de gemakkelijkste manieren om korte gevederde kapsels te dragen zonder het gevoel te hebben dat je een old school ‘do’ draagt, is door zachte textuurlagen toe te voegen. Om deze stijl te bereiken, vraag je je stylist om lagen toe te voegen aan je uitsnede. Het doel is om genoeg lagen te krijgen om je stijl voller te maken, en lang genoeg om trendy korte kapselstijlen te creëren, zoals half-updo-looks voor kort haar of vlechten.

2. Omgedraaide uiteinden op korte kapsels

oudere vrouw met omgedraaide punten kapsel
Moe van dezelfde oude look? Draai je uiteinden om voor de verandering op korte haarsneden. Foto credit: indigitalimages.com

Je haar in de tegenovergestelde richting krullen is een geweldige manier om wat flair toe te voegen aan korte kapsels. Probeer korte floppy kapsels, zoals hierboven, met slechts een paar eenvoudige stappen. Was, blaas uit en draai de uiteinden om met een krultang. Makkelijk, toch? Voor extra volume voor gebruik voor styling Suave Root Lifting Volume Boosting Spray. Het enige wat je hoeft te doen is dit bij de wortels te spuiten om meer body te bereiken voordat je je strengen stylet. We houden van dit product omdat het je meer volume geeft met extra grip en grip, wat het stylen zoveel gemakkelijker maakt.

3. Rommelige gevederde lagen op kapsels voor kort haar

korte gevederde kapsels
Voeg gevederde lagen toe aan je gewone bob.

Rommelige korte kapsels zien er nog beter uit met een set gevederde lagen. Om getextureerde korte kapsels zoals deze te bereiken, draait het allemaal om de stylingtechniek en de producten die je gebruikt. Ruw drogen met een föhn na het gebruik van een texturizing zoutspray zal de truc doen. Spuit het product royaal door schoon vochtig haar en droog het vervolgens ruw met een föhn. Zet je look op zijn plaats met een flexibele haarlak en je bent klaar!

4. Volumineus gevederd gewas

vrouw die volumineus kort gevederd kapsel draagt
Boost je gevederde stijl met een beetje volume voor een vollere look met korte kapsels. Foto credit: indigitalimages.com

Een gevederd kapsel dat volume mist, is een van onze minst favoriete dingen, tenzij het opzettelijk is. Houd je look vol leven met een haarverzorgingssysteem dat helpt een vollere look te creëren. Voor fijne haartypes, kies voor TRESemmé Pro Pure Light Vocht Shampoo en Conditioner. Wassen en conditioneren met dit systeem en een effectieve blaasroutine zullen de truc doen en volume geven aan korte kapsels.

5. Piekerige Pixie

vrouw die pixie versie van korte gevederde kapsels draagt
Een korte gevederde pixie cut is de gemakkelijkste look van allemaal.

Korte piekerige kapsels, zoals pixies met lagen, zijn een van de meest gewilde onderhoudsarme korte kapsels voor vrouwen met betrekking tot korte gevederde kapsels. Net als die volumineuze korte kapsels voor vrouwen, is de sleutel om je haar vol, licht en luchtig te houden. Deze stijl is absoluut de perfecte keuze.

Denk je erover om een van deze stijlen te proberen? Zorg ervoor dat je de resultaten met ons deelt via @AllThingsHairUS!