5 manieren om Icy Silver Hair Transformation Trend te dragen

Kylie heeft opnieuw de koele tinten voor het jaar gezet met een stijl die ijzig er heet uit laat zien – zilver haar. De trend van deze tint komt zo sterk binnen als een sneeuwstorm en we nemen het niemand kwalijk dat hij de kou wil trotseren om deze ijzige zilveren lokken te proberen. Het is gespot op Kylie Jenner, Evan Rachel Wood, Jourdan Dunn en vele andere beroemdheden volgen hun voorbeeld – het is een stijl waarvan we zeker weten dat je je lokken meteen wilt invriezen.

Grijze haartip: perfect voor alle kleurliefhebbers

Of je nu klaar bent om helemaal los te gaan met deze kleur of er gewoon een scheut van toe te voegen aan je leven, er is niet één niveau waartoe je beperkt bent. Je kunt altijd ergens beginnen waar je je prettig bij voelt en de intensiteit opbouwen als je dat wilt. Er zijn geen grenzen aan hoe ijzig heet je kunt zijn.

#1: Balayage

Een perfect startpunt om een andere kleur aan je haar toe te voegen is met de balayage stijl. Het is een techniek waarbij koele, warme of heldere tinten worden toegevoegd op een manier waardoor ze bijna in je natuurlijke haar smelten. Samen creëert het een perfecte balans tussen voluit gaan en een nieuwe haarkleur uitproberen. Het is een moeiteloze manier om een kleurrijke stijl bij te houden zonder ook je hele stylingroutine te hoeven veranderen.

#2: Ombre

De ombre-stijl kan van donker naar licht of licht naar donker gaan – u kunt een koele of smeulende overgang toevoegen met grijstinten. Onze persoonlijke favoriet? Donkere wortels tot middengrijs en eindigend met een ijzig grijs – voor ons kanaliseert het een alter ego dat leeft voor de nachten, ambachtelijke cocktails drinkt en graag haar nieuwe doen combineert met out-of-the-box liptinten zoals paars of blauw. We zijn er zeker van dat Rihanna helemaal over die look zou zijn.

#3: Ijzige details

Soms is alles wat je nodig hebt een extra vleugje sprankeling om er wat meer leven aan toe te voegen. Wat is een betere manier om dit te doen dan je tips in ijs te dopen? Ga zo licht als je kunt met een grijze tint die je natuurlijke haar aanvult. Het is een leuke, eenvoudige manier om te spelen met een kleur die je nog nooit eerder hebt geprobeerd; en als je er echt van houdt, kun je doorgaan naar een ombre, balayage of zelfs een volledige kleur! De kleine details zullen u helpen beslissen.

#4: All-Over Kleur

Donker, middengetinte of ijzig – wanneer je met je hoofd naar een volledig grijs gaat, is de keuze aan jou met hoe ver je het wilt nemen. Neem een grijze tint aan die een beetje blauw overkomt voor iets anders dat streetstyle schreeuwt. Wees een ijskoningin met glinsterende zilveren lokken die elk hoofd in de kamer zullen draaien als je binnenkomt.

Het maakt niet uit hoe je ervoor kiest om je haar te verven en in de grijze trend te stappen, we zijn er zeker van dat het iets is dat je zo lang mogelijk wilt behouden. Of in ieder geval totdat de volgende grote haartrend zijn plaats inneemt.

#5: Genderneutraal

Als we zeggen dat er geen limiet is aan grijs haar, menen we het echt. Het is een uniseks trend die we hebben gezien op de hoofden van zowel vrouwen als mannen. Iedereen, van Zayn Malik tot Perrie Edwards, is gezien met de stijl; het lijkt erop dat grijze lokken bijna iedereen hebben geboeid. Wie kan het hen kwalijk nemen?

Het is een spannende must-try kleur die momentum blijft verdienen. Dus, of je nu een meid of een man bent, zet een stap naar het donker … of een lichte kant met een grijstint die allesbehalve een overdreven trend is.

Grijs haar neemt Major T.L.C

Een levendige kleur als deze heeft zeker onderhoud nodig. Het vereist een toewijding, want zodra brassiness zich in de look nestelt, kan het snel misgaan, en zoals alle felle kleuren, kan het gemakkelijk uitwassen en vervagen als je te veel shampoo gebruikt of de verkeerde formule voor je kleur gebruikt.

Als u uw salonbezoeken wilt verminderen, raden we u aan uw haar elke 2 tot 3 dagen te wassen met een violette shampoo zoals Fudge Clean Blonde Violet-Toning Shampoo, of een shampoo gemaakt voor zilver haar zoals Aveda Blue Malva Shampoo. Controleer nog 10 donkerpaarse shampoos die kunnen worden gebruikt voor ijskoud zilver haar.

Als het gaat om conditionering, raden we ten zeerste een diepe conditioner aan, omdat met haar zo licht als dit, het een aantal extra schade-effecten zal hebben. Het kiezen van een conditioner die zorgt voor tonnen vocht en glans is een must. We houden van het Clear Intense Hydration Mask en AG Hair Colour Care Sterling Silver Toning Conditioner om je grijze lokken luxueus en mooi te houden.

Wat er ook gebeurt, we hopen dat je ervoor kiest om een zilveren vos te worden, en we weten dat je volledig in staat bent om deze trend te bezitten! Een beetje risico met je haar kan een positieve verandering zijn waar je dol op zult zijn – en de complimenten zijn slechts een extra bonus.