5 moderne en elegante bruidsbroodjes haarstijlen om te overwegen voor uw grote dag

Het kiezen van een kapsel voor je grote dag kan een ontmoedigende taak zijn, en daarom houden we van knotbruiloftshaarstijlen. Klassiek en tijdloos, deze stijl laat ook ruimte voor individuele interpretatie. De stylingtechnieken, accessoires, textuur en hoogte stellen elke bruid in staat om haar bun wedding-stijl aan te passen aan haar unieke algehele look. Met voor elk wat wils, zijn bun wedding haarstijlen niet voor niets een klassieke go-to.

Blijf lezen om geïnspireerd te raken:

1. Bloemen coördineren

knot bruiloft haarstijlen bloemen
Voeg een coördinerende bloemenkrans toe aan je broodje.

Het plannen van je grote dag draait allemaal om het nemen van zowel grote als kleine beslissingen. Centerpieces, bloemstukken, bruidsmeisjesjurken, haar, make-up… de lijst gaat maar door. Stroomlijn één beslissing door je bloemen te coördineren met je kapsel. Praat met uw bloemist over het creëren van een uniek hoofddeksel van echte bloemen die bij uw boeket passen! Laat je haarstylist de bloemen in je knot stoppen voor een echt unieke look.

2. Gevlochten knot

knot bruiloft haarstijlen gevlochten
Neem vlechten op in je broodje.

Voeg wat eenvoudige textuur en dimensie toe aan een klassieke bruidsupdo door ervoor te kiezen om vlechten toe te voegen. Door de stijl te baseren op een gevlochten foundation, creëer je automatisch een one-of-a-kind look. Laat je stylist een paar stukken uittrekken om je gezicht in te lijsten! Een mist van Nexxus Gewichtloze Stijl Ultra Lichte Haarspray houdt je stijl op zijn plaats zonder dat je haar knapperig aanvoelt!

3. Een vleugje parels

knot bruiloft haarstijlen parels
Je kunt niet fout gaan met een vleugje parels.

Parels zijn het ultieme bruidsaccessoire. Delicaat maar impactvol, het opnemen van parels in je look voor de grote dag is een perfecte manier om die bruidsglans aan te boren. Een hoofddeksel zoals dit strekt zich uit over één kant van je hoofd voor een prachtig moderne stijl.

4. Losse krullen

knot bruiloft haarstijlen losse krullen
Losse krullen zorgen voor een zachter effect.

Weet je nog wat we hierboven zeiden over het spelen met textuur? Het vinden van een geschikte textuur voor uw haartype en algehele bruidslook zal een klassieke knot onmiddellijk van eenvoudig naar stijlvol brengen. Experimenteer met een paar verschillende soorten krullen tijdens je proefperiode, zodat je zeker weet dat je op de dag van de bruiloft van het eindresultaat zult houden. Boots een natuurlijk krullende haartextuur na door je haar te vernevelen met Suave Droge Textuur Finishing Spray.

5. Een kleurrijk palet

knot bruiloft haarstijlen bloemen
Experimenteer met een kleurrijk palet.

Terwijl veel bruiden ervoor kiezen om voor een monochrome neutrale look te gaan, kiezen anderen ervoor om kleur in hun grote dag op te nemen. Als je een bruid bent die wil experimenteren met kleur, is een verscheidenheid aan kleurrijke bloemen een geweldige manier om het te doen!

Op zoek naar meer haarinspiratie? Bekijk ons zeker @AllThingsHairUS!