5 Populairste haarideeën voor Ombré voor 2023

Of het nu gedragen wordt met blauwe, blonde, paarse of bruine tinten, de ombré haartrend heerste al een flink aantal jaren. Nu 2023 nadert, zijn we nog niet klaar om afscheid te nemen van ombré-haar. Als u op zoek bent naar manieren om deze klassieke stijl in het nieuwe jaar te upgraden, hoeft u niet verder te zoeken. Deze collectie bevat klassieke ombré kapsels en een paar leuke variaties op je typische ombré look.

Lees verder om inspiratie op te doen:

1. Klassiek Ombré

ombre haar klassiek
Het is niet voor niets een klassieker!

Er is niets mis met een klassieker! Deze ombré-stijl is een knipoog naar het oorspronkelijke ombré-tijdperk van 2015 dat helemaal draaide om donkere wortels die overgingen naar opgeheven uiteinden. Deze stijl krijgt een upgrade voor 2023 wanneer gestyled in zorgvuldig gekrulde golven. Houd je kleur fris door te wassen en te conditioneren met Nexxus Kleur Assure Shampoo en Conditioner. Dit duo houdt je Kleur levendig lang nadat je de salon hebt verlaten.

2. Karamel tinten

ombre haar karamel
Deze karameltinten flatteren een reeks huidtinten.

Verschuif het kleurenverhaal en kies in plaats daarvan voor een mix van karameltinten. Deze stijl begint met donkere natuurlijke wortels en gaat langzaam over in ashy blonde uiteinden. De tussenliggende tinten zijn een mooie mix van karamelkleuren. In combinatie met een loblengte snit is deze stijl modern en chic tegelijk.

3. Subtiel en chic

ombre haar subtiel
Subtiel en toch chic.

Als je nog niet helemaal klaar bent om de sprong te wagen in zo’n letterlijke ombré-stijl, overweeg dan dit subtielere alternatief. Dit soort kleurovergang veroorzaakt minder schade aan je strengen omdat je je uiteinden niet naar zo’n lichte kleur wordt getild. Deze look is ideaal voor wie zijn tenen in de ombré haartrend wil dopen!

4. Pop van Pastel Roze

ombre haar roze
Voeg een vleugje roze toe.

Neem een risico en overweeg een pastel haarkleur voor de onderste helft van je ombré stijl. Deze zachte tint pastelroze combineert prachtig met donkere wortels die overgaan in blond. Het contrast is edgy, cool en moeiteloos chic.

5. Tinten lavendel

ombre haar paars
Experimenteer met paarse tinten.

Een andere kleurrijke optie, dit ombré kapsel experimenteert met een reeks tinten in dezelfde kleurfamilie. Beginnend met donkere natuurlijke wortels en van daaruit overgaand in donkerpaars, wordt deze stijl aan de uiteinden lichter in een klassiek ombré-patroon.

Op zoek naar meer haarinspiratie? Zorg ervoor dat je ons meer dan @AllThingsHairUS bekijkt!