5 Prachtig Ongedaan Gemaakt Bruiloft Haar Messy Bun Stijlen

Bruiloft haar rommelige knot stijlen zijn officieel trending. Terwijl bruidstrends door alles heen gaan, van meer klassieke stijlen tot moderne alternatieven, raken updo-kapsels nooit echt uit de mode. Deze trend is aanpasbaar aan een verscheidenheid aan haarlengtes en texturen en laat genoeg ruimte voor elke bruid om de stijl haar eigen te maken. Chic, ongedaan gemaakt en prachtig moeiteloos, dit is een van die bruidstrends die niet snel ergens heen gaat.

Blijf lezen om 5 bruiloft haar messy bun stijlen te bekijken:

1. Losse ranken

bruiloft haar rommelige knot ranken
Losse ranken voegen een instant bohemian vibe toe.

Deze klassieke bruiloft haar messy knot stijl is de belichaming van een boheemse bruiloft vibe. De stijl begint met een losse golvende textuur die garant staat voor een meer laidback basis voor stijl. Losse ranken omlijsten het gezicht en een kunstig gecreƫerde losse knot biedt dat perfect imperfecte effect. Maak de look af met een ingetogen tiara voor een vleugje bruidsdetail. Voeg wat meer textuur toe aan je stijl door de look af te maken met een paar sluiers van de mist van Suave Droge Textuur Finishing Spray.

2. Parel Details

bruiloft haar messy knot parel detail
Voeg wat pareldetails toe om je stijl bruids te houden.

Er is niets dat meer ‘bruids’ schreeuwt dan wat opzettelijke pareldetails in een bruiloftslook. Deze lage rommelige knotstijl is zacht en ingetogen, en de pareldetails verheffen de look onmiddellijk. Deze look is bruidsperfectie in combinatie met statement oorbellen en een gedurfde rode lip.

3. Scherp deel

bruiloft haar rommelige knot gescheiden
Breng de losse look in balans met een scherp gedeelte.

Als je een rommeligere stijl wilt dragen voor je grote dag, maar niet wilt afwijken van je gebruikelijke deel, overweeg dan deze gescheiden rommelige stijl. Het middelste deel biedt een scherper element aan wat anders een ongedaan gemaakte stijl is, en de lage rommelige knot aan de achterkant behoudt het speelse gevoel van de algehele look. Houd de voorkant van de stijl strak door slechts een vleugje van Emerge Style Doelen Gel.

4. Bloemige details

bruiloft haar messy knot bloemen
Je kunt niet fout gaan met bloemen.

Praat met je bloemist voorafgaand aan je grote dag over het maken van een coƶrdinerend haarstuk gemaakt met echte bloemen. Niets verheft een rommelige en ongedaan gemaakte stijl meer dan een handvol bloemen die zorgvuldig langs de stijl zijn geplaatst. Gebruik haarspelden om de bloemen op hun plaats te houden, zodat ze lang meegaan van de ceremonie tot de laatste dans.

5. Een trendy bruiloft haar rommelige knot

bruiloft haar rommelige knot gordijn bangs
De meest trendy stijl van allemaal.

Ben je op de curtain bangs trend gesprongen? We houden van een trendy bruidskapsel dat de stijlen documenteert die trending zijn op je grote dag. Deze rommelige bun wedding stijl heeft klassieke gordijn knallen en is de perfecte mix tussen klassiek en modern.

Denk je erover om een van deze bruiloft haar rommelige knot stijlen uit te proberen? Zorg ervoor dat je de resultaten met ons deelt via @AllThingsHairUS!