5-staps kapsel dat je paardenstaart er veel langer uit laat zien

Hoge paardenstaarten zien er zo prachtig uit! De lelijke waarheid is dat een kapsel met een paardenstaart die zowel hoog als lang is, een heleboel extensions bevat. Dit is tenzij er een slimme lange paardenstaarttruc is gebruikt om het te maken.

Bekijk een gedetailleerde video-tutorial en leer je haar in slechts een paar stappen te stylen tot een lange en weelderige paardenstaart.

Hoog vs Lange Paardenstaart Dilemma

Laten we eerlijk zijn: ons haar wordt zo geknipt dat de uiteinden aan alle kanten gelijk zijn, ook al hebben bovenste strengen een langere weg te gaan naar dat punt dan die aan de nek van je hoofd. Dit is de reden waarom vrouwen met een lob hun haar vaak niet in een hoge knot of een paardenstaart kunnen grijpen zonder dat korter haar aan de achterkant naar beneden valt.

Een van de meest voorkomende tips om een paardenstaart er lang uit te laten zien, is dus om hem lager te binden, aan de achterkant van je haar, of haarstukken te gebruiken. Maar wat als je het beste van twee werelden wilt hebben en je natuurlijke haar wilt laten zien zonder de lengte op te offeren?

Truc om paardenstaart er langer uit te laten zien voordat je erna komt

Hier is waar een lange paardenstaarttruc zal helpen. Volg deze 5 eenvoudige stappen voor een fool-proof extra lange hoge paardenstaart:

Stap 1

Verzamel je haar alsof je het half gaat dragen en maak de eerste paardenstaart waar je wilt dat het begint. Draai en speld het bovenop, niet om het in de knoop te laten raken met de rest van je haar.

Het uiteindelijke kapsel zal er uiteindelijk uitzien als een normale paardenstaart die zo hoog begint, met de indrukwekkende lengte wel.

Lange paardenstaart Trick Stap 1

Stap 2

Scheid twee delen haar aan weerszijden in de buurt van je oren. Deze secties gebruik je wat later om de tweede paardenstaart te verbergen en een mooie, ingepakte paardenstaartbasis te creëren.

Lange paardenstaart Trick Stap 2

Stap 3

Neem nu het resterende haar en splits het in tweeën. Klem het bovenste deel voorlopig bovenop en maak alleen van het onderste deel een paardenstaart.

Dit zal je haar een beetje verhogen, waardoor er een vrije ruimte overblijft tussen je haar en je nek. Dit is erg belangrijk als je wilt dat je lange paardenstaart er zo authentiek mogelijk uitziet.

Lange paardenstaart Trick Stap 3

Stap 4

Gebruik bobby pinnen om het centrale gedeelte dichter bij het midden te brengen. Als je een derde paardenstaart in het midden bindt of slechts twee paardenstaarten bindt voor een lange paardenstaarttruc, kan de overgang er raar uitzien en zal het moeilijker zijn om het te verbergen.

Lange paardenstaart Trick Stap 4

Stap 5

Nu kun je je eerste pony neerleggen. Ontwar en verdeel het haar voor een naadloze mix. Als je haar niet krullend is, kun je het een beetje plagen om body en volume toe te voegen.

Neem vervolgens de zijsecties die je nog hebt en breng ze naar boven, waarbij je de basis van je pony inpakt. Dit creëert een elegante paardenstaartbasis en zorgt ervoor dat je kapsel er vanaf de zijkanten geweldig uitziet.

Lange paardenstaart Trick Stap 5

Je kuiken, lange paardenstaart is klaar, dus het is tijd om te genieten van een tijdloos kapsel, met je natuurlijke haar in zijn volle lengte.

Merk op dat de lange paardenstaarttruc het beste werkt voor golvende en krullende haartypes. Dus als je haar recht is, krijg dan wat strandgolven als de eerste stap van het creëren van dit eenvoudige, maar indrukwekkende kapsel. Als je je paardenstaart verder versiert met delicate accessoires of haar glitter, kan het je ook goed dienen als kapsel voor speciale gelegenheden.