5 straightening conditioners die je haar in een mum van tijd gladstrijken

Zonder de juiste haarverzorgingsproducten en -hulpmiddelen kan het bereiken van glad, steil en slank haar veranderen in een super langdurig en vervelend proces. Afgezien van het hebben van een geweldige stijltang, een super effectieve hittebeschermingsmiddel en een shampoo (om je haar voor te bereiden op gladde lokken), heb je ook een stijlconditioner nodig om je te helpen.

Als je niet bekend bent met een stijlverbeteraar, zijn we hier om je meer te laten weten over de voordelen van het gebruik van een conditioner voordat je rechte stijlen op je haar maakt. Lees verder terwijl we uitleggen wat deze speciale conditioner is en hoe je hem kunt gebruiken, plus een paar van onze favorieten.

Laten we beginnen met je te vertellen wat het niet is. Een stijlverbeteraar maakt je haar niet steil. De conditioner, meestal een onderdeel van een was- en verzorgingssysteem dat is geformuleerd voor het creëren van rechte stijlen, bestaat uit ingrediënten die je een gladde en geconditioneerde basis geven voordat je gaat blazen of strijken.

Heb je een nieuw haarregime nodig?

1. TRESemmé Keratine Smooth Conditioner |

Eerst moet u uw reden voor het gebruik ervan in de eerste plaats bepalen. Is het alleen voor een speciaal evenement? Dan kun je ook kiezen voor de TRESemmé Keratin Smooth Conditioner. Gebruik je het omdat je je haar recht probeert te houden tijdens een hoge luchtvochtigheid? Of is dit hoe je van plan bent om te voorkomen dat je een arm en een been uitgeeft voor een echte keratinebehandeling in de salon? Als het de laatste twee zijn, dan is deze straightening conditioner iets voor jou.

2. Suave Slanke &Gladde Conditioner

Suave Slanke &Gladde Conditioner is geformuleerd met vitamine E en zijde-eiwit om een onmiddellijke dosis gladheid aan uw strengen toe te voegen. Door je haar te conditioneren met dit essentiële product, geef je je lokken een strakke basis voor verdere styling.

3. Suave Smooth Performer Conditioner |

Suave Smooth Performer Conditioner is het geheim van gehydrateerd kroesvrij haar. Geformuleerd met een aminozuurcomplex, zal deze conditioner helpen je haar te versterken terwijl het breuk voorkomt.

4. Nexxus Ultralight Smooth Weightless Frizz Protection Conditioner |

Nexxus Ultralight Smooth Weightless Frizz Protection Conditioner bevat polymeren in combinatie met lichte siliconen om je het kroesvrije haar te geven waar je van droomde. Hydrateer je lokken en strijk ze ook glad met deze essentiële straightening conditioner.

5. Dove Nourishing Secrets Smoothness &Shine Ritual Conditioner met mangoboter en amandelolie

Last but zeker not least, raden we aan Dove Nourishing Secrets Smoothness &Shine Ritual Conditioner met mangoboter en amandelolie. Niet alleen ruikt deze conditioner ongelooflijk, maar hij komt ook door met zijn belofte van gladdere en glanzendere strengen!

Volg ons meer dan @AllThingsHairUS voor meer haartips en -trucs!