5 Trending Alt-kapsels om dit seizoen en daarna te proberen

Alt kapsels zijn trending en hier bij Alles wat met haar te maken heeft we kunnen niet enthousiaster zijn om deze trend revival te zien. Alt kapsels worden gekenmerkt door een reeks alternatieve snitten en kleurkeuzes die afwijken van de norm. Undercuts, mullets, kleurrijke strengen en meer unieke kenmerken onderscheiden deze stijlen.

Als je erover nadenkt om een alt-kapsel te proberen, zul je misschien verrast zijn door hoeveel opties er zijn. Er is echt voor elk wat wils in het alt kapsel rijk.

Als je erover denkt om een alt kapsel uit te proberen, lees dan verder voor wat inspiratie:

1. Veelkleurige pasteltinten

alt kapsels roze paars
Speel met roze en paars.

Speel met een reeks kleuren in dezelfde algemene familie door te kiezen voor pasteltinten. Combineer paars, roze en een zachte oranje tint voor een echt impactvolle alt-stijl. We houden van deze mix van een reeks kleuren en houden er vooral van dat deze gewortelde look prachtig zal groeien. Alt-looks kunnen soms een beetje onderhoudsintensief zijn, dus dit is een geweldige optie voor iemand die in deze trend wil stappen zonder zich te binden aan te veel salonafspraken.

2. Oceaan Blauw

alt kapsels blauw
Oceaanstrengen. Foto door lena.lou__

Deze oceaanblauwe tint is een van onze favorieten in de collectie. Deze levendige tint blauw vult de bleekblonde basis prachtig aan! Houd je haar gezond na al dat bleekmiddel door Nexxus Keraphix Schade Helende Shampoo en Conditioner regelmatig!

3. Heldere geldstukken

alt kapsels geldstukken
Geldstukken maar maak ze helderder!

De geldstukjestrend gaat niet snel ergens heen en daar kunnen we niet gelukkiger over zijn! Voeg een alt edge toe aan de stijl door te kiezen voor een tint felblauwe haarkleur. Blauw complimenteert bruin prachtig en laat je basiskleur gegarandeerd knallen!

4. Onverwachte kleurovervloeiingen

alt kapsels blauwgroen bob
Kies voor iets onverwachts.

Als je denkt aan een alt kapsel, is de kans groot dat je klaar bent om wat plezier te hebben met je lokken. Overweeg een onverwachte kleurovervloeiing en combineer groen en blauw samen voor een pop van meerdere kleuren.

5. Suikerspin Mullet

alt kapsels suikerspin mullet
Deze op suikerspin geïnspireerde stijl is next-level cool.

Deze op suikerspin geïnspireerde mullet combineert vakkundig zachte pasteltinten met een blonde haarkleur. Deze look draait allemaal om een algehele etherische sfeer en we kunnen geen genoeg krijgen van de prachtige mix van kleuren. Maak het hierboven afgebeelde volume opnieuw door je haar te besproeien met TRESemmé One Step Volume voor fijn haar voor het stylen!

Denk je erover om deze trend uit te proberen? Zorg ervoor dat je een foto maakt en tag ons over @AllThingsHairUS!