5 unieke oranje kapsels ideeën voor 2023

Net op tijd voor het pumpkin spice-seizoen maken oranje kapsels een comeback en we kunnen geen genoeg krijgen van deze heldere en gedurfde haarkleur. Dit is een van die haarkleurtrends die een reeks huidtinten flatteert, van bleek tot donker, en deze galerij is daar het bewijs van! Het maakt niet uit voor welke tint oranje haarkleur je gaat, je zult zeker geïnspireerd worden door deze ideeën.

Lees verder om 5 oranje kapsels ideeën te bekijken om te overwegen voor 2023:

1. Natuurlijk krullend oranje kapsel

oranje kapsels natuurlijke krullen
Vestig de aandacht op je prachtige natuurlijke textuur.

Fleur je natuurlijke krullen op met deze bleke pompoentint van oranje haarkleur. Deze halo van oranje haarkleur vestigt de aandacht op je natuurlijke haartextuur en laat je pronken met je krullen. Wanneer je je haar door een kleurverwerking laat gaan, is het belangrijk om je lokken te hydrateren. Neem een product op zoals SheaMoisture 100% Virgin Kokosolie Dagelijkse Hydratatie Leave-In Behandeling in je routine om die krullen te hydrateren!

2. Oranje vlechten

oranje kapsels vlechten
Experimenteer met kleur in je beschermende stijl.

Als je niet klaar bent om schade toe te brengen aan je lokken in de naam van een trending haarkleur, is een beschermende stijl misschien het beste idee voor jou. Door te kiezen voor een feloranje beschermende stijl kun je de trend uitproberen zonder al te lang vast te leggen. Wij houden van deze lichtoranje tint!

3. Oranje tinten

oranje kapsels bob
Tinten oranje.

Waarom zou je één tint oranje haarkleur opnemen als je er meer kunt opnemen? Deze veelkleurige bob varieert van bijna rode tot lichtoranje highlights. Praat over het maken van een statement met je haarkleur! Als je besluit om deze route te volgen, is het vooral belangrijk om over te schakelen naar een kleurveilige shampoo en conditioner. Een duo zoals Suave Vivid Kleur Shampoo en Conditioner houdt je lokken super helder.

4. Pompoen Spice Lob

oranje kapsels lob bangs
Wordt het chiquer dan dit?

Pompoenkruid-geïnspireerde haarkleuren zijn enkele van onze favoriete tinten voor de koelere maanden. Overweeg om deze frisse kleur te combineren met een chique lob met knallen. Deze combinatie van haarkleur en kapsel balanceert elkaar om een gedurfde maar gepolijste afgewerkte look te creëren.

5. Bleke Pixie

oranje kapsels gewortelde pixie
Ga kort en edgy.

Deze lichtoranje pixie is iets minder levendig maar niet minder edgy dankzij deze gedurfde snit! Deze face-framing pixie is een beetje overwoekerd en biedt een edgier en koeler gevoel aan je klassieke korte stijl.

Op zoek naar meer haarinspiratie? Volg ons zeker @AllThingsHairUS!