5 verbluffende manieren om Caramel Balayage-haar te dragen

Een snelle skim door een verzameling van de favoriete stijlen van de redactie van het afgelopen jaar zal zeker een handvol karamel balayage-stijlen bevatten. Balayage karamelstijlen hebben de afgelopen jaren een comeback gemaakt en de nieuwste iteraties van deze trend zijn enkele van onze all-time favorieten. Een vakkundig uitgevoerde stijl met karamel balayage kan je hele look verlichten en je tegelijkertijd helpen een van de populairste trends van dit jaar te introduceren.

Denk je erover om deze lieve maar stijlvolle highlights techniek zelf uit te proberen? Bekijk verschillende manieren om caramel balayage te dragen:

1. Natuurlijke krullen

caramel balayage natuurlijke krullen
Verlicht je natuurlijke krullen.

Draag je natuurlijke krullen kort en licht in een krullende bobstijl met karamel balayage highlights. Deze look zal gegarandeerd je algehele look opfleuren. Het toevoegen van donkerdere bruine highlights of blonde highlights is een andere geweldige manier om je look te verbeteren. Behoud je look met Suave Luscious Curls Shampoo.

2. Super subtiel

Voeg slechts een vleugje karamel toe.

Deze look is ideaal voor iemand die een beetje aarzelt om een enorme verandering aan te brengen in de haarkleurafdeling. Een super subtiele toets van karamelkleur is een geweldige manier om op een subtiele manier in te spelen op deze trend.

3. Steek recht

karamel balayage
Draag je lichtere lokken lekker recht.

Draag je fris gekleurde lokken mooi en recht om je highlights echt te laten zien. Vergeet niet om je haar te beschermen en voor te bereiden met een hitteafweerproduct. Wij houden van TRESemmé Keratin Smooth Heat Defense Spray omdat het haar beschermt tegen hitteschade en keratine gebruikt om je lokken super strak te houden.

4. Losse paardenstaart en subtiele hoogtepunten

karamel balayage losse lage paardenstaart
Verzamel je subtiele highlights in een lage, losse stijl.

Pronk met subtiele highlights aan de voorkant van je haar door je lokken te verzamelen in een lage losse paardenstaart. Deze zachte stijl werkt met deze highlights voor een perfect op elkaar afgestemde stijl-kleurencombinatie.

5. Losse krullen

karamel balayage losse krullen
Style je balayage in losse krullen.

Gebruik je krultang om je balayagestijl te stylen in lange, losse krullen. Houd de stijl op zijn plaats en voeg een vleugje volume toe door de afgewerkte look te spuiten met Nexxus Gewichtloze Stijl Ultra Lichte Haarspray.

Denk je erover om karamel balayage haar uit te proberen? Zorg ervoor dat u de resultaten met ons deelt via @AllThingsHairUS! Ook voor meer kapselinspiratie, schrijf je hieronder in voor onze nieuwsbrief.