5 Winter Boho Kapsels Waar We Van Houden

Als we aan boho-stijlen denken, gaan onze gedachten meteen naar zomergolven, bloemenkronen en strohoeden. De typische boho-esthetiek gedijt bij warmere temperaturen en dat is jammer. Wie zegt dat je in de winter geen grillige bloemenkroon of moeiteloze golven kunt rocken? Als je van een goede hippie-geïnspireerde look houdt en deze wilt recreëren voor kouder weer, ga er dan in ieder geval voor! Hieronder hebben we vijf van onze favoriete winter boho kapsels verzameld.

Deze looks zijn nog steeds zorgeloos en boho-geïnspireerd, maar nagemaakt voor de winter. Bekijk welke stijlen we weten dat we zullen rocken, ondanks het ijskoude weer. Lees verder:

winter boho kapsels dubbele kroon vlecht
Ga voor een dubbele kroonvlecht – het schreeuwt boho en gezellige Winter chic.

1. Dubbele kroon vlecht

We houden van hoe boho een dubbele kroon vlecht is! Deze stijl is ingewikkeld en omlijst je gezicht op de meest flatterende manier. Als je je dagelijkse updo wilt veranderen, raden we deze vlecht ten zeerste aan. Maak je vlechten gemakkelijk en kroesvrij door een stylingcrème aan je lokken toe te voegen. Wij houden van Bed Head van TIGI After Party Smoothing Cream om ons haar goed te krijgen voordat we beginnen met vlechten.

winter boho kapsels gezonde krullen
Het behouden van gezonde krullen in de kou kan moeilijk zijn, maar we hebben de perfecte producten om het mogelijk te maken!

2. Gezonde krullen

Tijdens koudere weermaanden kan het een beetje uitdagend zijn om krullen in hun meest gehydrateerde, gedefinieerde staat te houden, omdat velen zeggen dat hun haar in de winter echt droog en beschadigd kan zijn. We zijn hier om niet meer te zeggen! Voed je krullen met Duif Krullen Definiërende Mousse en rock ze trots!

winter boho kapsels bloem kroon
Je kunt nooit fout gaan met een metalen bloemenkroon.

3. Metalen bloemenkroon

Upgrade je standaard zomerbloemkroon en maak hem wintervriendelijker door een metalen bloemenkroon te kopen. Dit is een van de meest perfecte winter boho kapsels en je kunt nog steeds je bloemenkroon rocken, zelfs in de kou!

winter boho kapsels gebreide muts
Gebreide mutsen houden je warm en zijn een geweldig boho accessoire!

4. Gebreide muts

Mutsen zijn een klassiek winteraccessoire omdat ze schattig zijn en je noggin warm houden. We denken graag dat een gebreide muts perfect past in de winter boho esthetiek omdat het dat moeiteloos koele en minder-is-meer effect geeft.

winter boho kapsels floppy hoed
Houd je stijl chique met een floppy hoed.

5. Floppy Hoed

Zelfs de zomerse floppy hoed kan worden omgezet in de meest fantastische winter boho kapsels. Deze stijl is nog chiquer wanneer je hem combineert met een pin-recht kapsel. Gebruik een paar spritzes van TRESemmé Smooth Dry Oil Spray om je lokken glanzend en kroesvrij te houden.