5 Y2k Hair Looks nemen de haarscène over

Kijk de volgende keer dat je in de trein zit of door de straten van Manhattan loopt, en je zult snel merken dat alles uit de jaren 90 en vroege jaren 2000 terug is, inclusief y2k-haartrends! Low-rise jeans, dikke highlights en vlinderhaarclips inbegrepen. Sommigen van ons komen deze trends voor de tweede keer tegen (ahem, millennials), terwijl anderen voor het eerst de opwinding van een zigzaggedeelte ervaren. Het maakt niet uit of je nieuw bent in de scene of goede jeugdherinneringen aan gekrompen vlechten opnieuw bezoekt, er is hier zeker iets voor jou.

Blijf lezen om 5 y2k haar looks te bekijken om te proberen:

1. Gekrompen haar

y2k haar gekrompen
Deze strandhaartextuur is een favoriet van reality-tv-sterren.

Wie houdt er niet van een hitteloos kapsel dat je letterlijk in je slaap kunt doen? Herschep deze gekrompen stijl door kleine stukjes vochtig haar te vlechten en de uiteinden vast te zetten met een haardas. Word wakker, kam de vlechten voorzichtig uit en benevel met TRESemmé TRES Twee Ongeparfumeerde Extra Hold Hair Spray om de look op zijn plaats te houden.

2. Zig-Zag Deel

y2k haar zigzag deel
Pak je kam en ga zigzaggen.

Een eenvoudige manier om zelfs de eenvoudigste stijlen te upgraden, het zigzaggedeelte is de y2k-stijl waar we het meest enthousiast over zijn. Pak een kam en trek een zigzaglijn van de voorkant van je haarlijn naar de nek van je nek. Beveilig elke kant met een pigtail om de look compleet te maken.

3. Ruimtebroodjes

y2k haar ruimte knotjes
Waarom zou je één knot dragen als je er twee kunt dragen?

Ideaal voor degenen die zich op korte termijn willen committeren aan de y2k-trend, space buns zijn een gemakkelijke manier om je tenen in te dopen zonder je te committeren aan zoiets extreems als bijvoorbeeld dikke hoogtepunten. Accessoires met kralen of clips om de look compleet te maken!

4. Klauw Clip

y2k haar klauw clip
De klauwclip is een blijvertje.

De klauwclip is dat ene betrouwbare haaraccessoire waar we gewoon niet zonder kunnen. Betrouwbaarder dan een haarstropdas die in een oogwenk kan knappen, kan de klauwclip u helpen gemakkelijk een reeks stijlen te creëren.

5. Vlinder Clips

y2k haar vlinder
Dagenlang vlinders.

Er is toch iets grilligs aan de vlindertrend? Creëer een laidback en undone look door losse golven te verzamelen in een halve updo en de stijl vast te zetten met een grote vlinderclip. Dit is de perfecte mix van throwback en modern.

Op zoek naar meer tips en trucs? Volg ons zeker @AllThingsHairUS!