50 korte kapsels en kapsels voor meisjes van alle leeftijden

Niet elk meisje durft haar lange lokken af te laten hakken, maar eigenlijk zien sommige meisjes er met korte kapsels veel beter uit dan met lang haar. Bekijk bijvoorbeeld foto’s van Coco Rocha en Carey Mulligan. Het is duidelijk dat korte kapsels ze helderder en chiquer maken. Als je denkt aan een kortere lengte, maar je onzeker voelt over extreem korte kapsels, kun je beginnen met korte tot middellange bobs, zoals die van Vanessa Hudgens, Lily Collins, Sasha Luss, Naomi Watts, enz. (zie de foto’s hieronder). We hebben een selectie van 50 kapsels en kapsels voorbereid voor meisjes van verschillende leeftijden. Dit keer staat kort meisjeshaar in de schijnwerpers.

Table of Contents

Korte kapsels en kapsels voor meisjes

Kort haar is gemakkelijk te stylen en het wordt altijd geassocieerd met een actieve levensstijl. Een mening dat je met kort haar elke dag hetzelfde kapsel moet dragen, is slechts een mythe. De meeste korte kapsels kunnen gemakkelijk worden omgezet van casual ‘dos’ overdag in stijlvolle avondkapsels. Er lief en meisjesachtig uitzien met kort haar is niet alleen mogelijk, het is gemakkelijk. Laten we eens kijken naar de beste ideeën voor meisjes van alle leeftijden – van 3 jaar tot 13 en 15 jaar oud. Elk meisje moet er geweldig uitzien, ondanks de leeftijd, of ze nu een kleine prinses, een tiener of bijna een volwassene is!

1. Korte en zoete Pixie

Ingewikkelde vlechten en broodjes kunnen leuk zijn, maar no-nonsense meisjes zullen profiteren van deze schattige korte stijl. Korte kapsels voor meisjes kunnen aan de zijkant worden gecoifeerd voor een coole modieuze flair. Deze snit werkt even goed, zowel voor elke peuter die onderweg is als voor bijvoorbeeld 9-jarigen.

2. Short Cuts voor golvend haar

Als je kleine meisje van nature dik haar heeft dat aan de golvende kant van het leven leunt, probeer dan korte kapsels voor kinderen met hoeken met een iets langere lengte aan de zijkant. Voeg wat knallen toe om de stijl ook te verzachten.

3. Een moderne short cut

Slanke en rechte, meisjes korte kapsels zijn soms geïnspireerd door de emo-vibe geïllustreerd door grote zus. Deze stijl maakt gebruik van stompe randen en subtiele gelaagdheid, dus met steil haar is het erg schattig en eenvoudig te onderhouden.

4. Vintage Bob Cut

Velen van ons rockten een korte stijl zoals deze toen we jong waren, en nu is het weer populair bij de kleine meisjes van vandaag. Zowel jonge als tienermeisjes zullen er prachtig uitzien met deze gelaagde, “bowl cut” -stijl die lokken langer aan de bovenkant laat en een ondersnijding eronder heeft.

5. Updo met Twists

Je kunt de illusie van langer haar geven terwijl je nog steeds een kort kapsel voor meisjes draagt – trek het terug in een updo met vlechten of wendingen en een knot. Voeg een bloem of een grote strik toe om losse lokken vast te zetten die proberen uit te vallen wanneer korter haar wordt verwerkt tot een klassiek langkapsel.

6. Coole en creatieve updo

Deze stijl is leuk om te dragen en ook leuk om te maken! Het zorgt er eigenlijk voor dat de lokken van je meisje er langer uitzien dan ze zijn door haarelastieken en versieringen te gebruiken om haar omhoog en fantasie te brengen.

7. Bijgesneden gevederde snit voor meisjes

Meisjes die van echt kort haar houden, zullen genieten van deze stijl die dingen ongelooflijk eenvoudig te onderhouden houdt. Het beste van alles is dat stylisten dit type pixie-kapsels al generaties lang maken voor meisjes met kort haar – het raakt nooit uit de mode.

8. Kortere twists voor Afro-Amerikaanse meisjes

Natuurlijk haar kan pluizig en onhandelbaar worden als het te lang groeit, daarom is het geweldig om een look te hebben die geen lang haar vereist. Dit kapsel bevat nog steeds twists en paardenstaarten waar kleine meisjes dol op zijn.

9. Punk Hair voor nieuwe generatie

Dit dunne kapsel is aan de ene kant lang gelaten en heeft ontwerpen aan de kortere kant van het hoofd. Hoewel het niet voor iedereen is, als je kleine meisje graag een wandeling aan de wilde kant maakt, kan deze stijl een geweldige optie zijn als het gaat om de keuze van opvallende korte kapsels voor meisjes.

10. Gemakkelijke zijvlecht

Schattig en eenvoudig, gewoon Frans vlecht of draai een klein zijgedeelte van het haar. Veilig met een boog boven het oor en je bent klaar! Het beste van alles is dat dit kapsel zo snel is, het perfect is voor drukke, actieve peuters die geen interesse hebben in het stilhouden van mooi haar.

11. Gelaagde Mohawk

Gemaakt met zorgvuldig gelaagd haar bovenaan, kan deze stijl nog edgier worden gemaakt met een opvallende tint zoals pastelroze, paars of blauw. Korte kapsels voor kleine meisjes zoals deze zullen goed werken voor oudere meisjes met dik haar, maar eigenlijk kunnen ze met elk haartype worden afgetrokken.

12. Rommelig kort kapsel met vlecht

Misschien vind je deze stijl in een tijdschrift pin-up, omdat het erg populair is voor degenen die een no-nonsense look willen die nog steeds boordevol stijl zit. Hoewel het misschien vreemd lijkt voor oudere generaties, hedendaagse jongeren verven hun haar grijs. Dit draagt alleen maar bij aan het unieke karakter van de hedendaagse stijlopties.

13. Cool kort haar

Weet je niet hoe je je haar moet stylen? Werk het uit met een echt korte snit met een ontwerp in de zijkant en spikes overal. En als je ervan houdt, onthoud dan dat kapsels voor kleine meisjes ook op 18-jarigen kunnen werken!

14. Creatieve haartinten

Kort haar kan er geweldig golvend of recht uitzien in een creatief gekleurde stijl. Verf haar zwart en voeg gebleekte tips of een ombre voorste gedeelte toe. Het is misschien niet wat je je voorstelde toen ze een klein babymeisje was, maar nu als een jonge vrouw, zal het er zeker geweldig uitzien.

15. Kort punkkapsel met diep zijgedeelte

Slank, recht, schokkerig en profiterend van een diep zijgedeelte, is deze stijl in koele lagen en hoeken gesneden voor een echt unieke look. Als het gaat om korte kapsels voor meisjes met dikker haar, is dit een vrij goede.

16. Korte en eenvoudige Bob

Dit is een eenvoudige en gemakkelijke snit die zeer natuurlijk en flatterend is voor alle gezichtsvormen. Omdat het perfect is voor elke leeftijd, kan een meisje genieten van dit kapsel van de kleuterschool tot het afstuderen op de middelbare school zonder er ooit moe van te worden.

17. Korte schokkerige snit voor dik haar

Vergeet het gedoe van vlechten of een knot. Korte kapsels voor meisjes moeten gemakkelijk te onderhouden zijn. Werk in een aantal zeer korte knallen voor een unieke look die mooi en zelfstyling is. Met behulp van lagen werkt deze snit het beste voor dik haar.

18. Kleur die telt

In navolging van de oudere set kunnen kleine meisjes net zo goed een korte stijl dragen. Als je een tween-meisje hebt, zal ze dol zijn op het idee om wat highlights toe te voegen om het haar echt te laten knallen. Als haar haar krullend is, kan deze stijl zowel natuurlijk als rechtgetrokken worden gedragen.

19. Mooie knipsels voor zwart haar

Zwarte meisjes korte kapsels zijn een enorm veld voor creativiteit. Dit kapsel is ideaal voor dik haar dat zich niet graag gedraagt. Aan de ene kant heel kort geknipt, mag het aan de andere kant iets langer blijven met een geschoren diagonale scheidslijn. Snel te stylen en heerlijk om te dragen, dit is populair bij Afro-Amerikaanse meisjes maar ook geschikt voor andere etniciteiten.

20. Rechte Bob met Bangs

Little girl cuts zijn vaak geïnspireerd op big girl fashion. Hoewel je het haar van je kleintje misschien niet platinablond wilt verven, kun je nog steeds een voorbeeld nemen aan deze slanke, rechte bob met een aantal leuke knallen. Het beste deel van deze stijl is dat het niet super kort is, waardoor een compromis mogelijk is als je kind de voorkeur geeft aan kort haar, maar je nog steeds een meer vrouwelijke look voor haar verlangt.

Korte kapsels voor meisjes

21. Schattig kort kapsel

Kiernan Shipka, een jonge ster van de “Mad Men” -serie, demonstreert ons een uitstekend en gemakkelijk kapselidee voor meisjes. Zo’n eenvoudig detail als lange ruggeveegde knallen vestigt de aandacht op Kiernan’s expressieve gelaatstrekken en transformeert een eenvoudig kort tot middelmatig kapsel in een stijlvol kapsel voor een dagje uit.

  Kiernan Shipka kort kapsel

HelgaEsteb / Shutterstock.com

22. Grafische Bob

Zendaya Coleman nam afscheid van haar prachtige lange lokken en we zagen dat deze stap niet voor niets was. Haar grafische bob met bijgesneden horizontale pony’s heeft nauwkeurige randen en ziet er het beste uit op donker haar. Het grootste pluspunt van dit kapsel is dat het geen ingewikkelde stylingroutines impliceert, alleen eenvoudige strijkbeurten.

Zendaya Coleman bob met knallen voor meisjes

HelgaEsteb / Shutterstock.com

23. Netjes en strak kapsel

Populaire pixie kapsels kunnen er zo anders uitzien, afhankelijk van hoe je je bijgesneden lokken stylet. Shailene Woodley bereikt de ideale slankheid en ongelooflijke glans met keramische stijltangen. Door je perfect rechte lokken achter de oren te stoppen, kom je tot een stijlvol avondkapsel.

Shailene Woodley kort kapsel voor meisjes

JaguarPS / Shutterstock.com

24. Donzige korte sloten

We zijn gewend om Joey King met knallen te zien, maar dit onhackneyed korte kapsel is een goed alternatief ‘do. Probeer backcombing die je niet zou bedekken met slanke lokken, zoals je meestal doet wanneer je een bouffant stylet. Laat deze opzettelijke puinhoop de geestdrift van je blik worden.

  Joey King kort kapsel voor meisjes

HelgaEsteb / Shutterstock.com

25. Een kort gelaagd kapsel

Chelsea Kane weet hoe het in de trend moet zijn. Haar kapsel voor kort haar maakt een geweldige indruk en ziet er extreem chique uit. Chelsea’s gegradeerde kapsel met getextureerde uiteinden wordt geaccentueerd met roze accenten op de platinablonde basis. Het is een geweldig idee voor meisjes met kort haar die het niet erg vinden om een vleugje colof in hun sloten.

Chelsea Kane kort gelaagd kapsel

HelgaEsteb / Shutterstock.com

26. Rommelige romantische krullen

De lengte onder de kin accentueert perfect de delicate gelaatstrekken van Italia. Italia Ricci gebruikt highlights en een rommelige afwerking om haar eenvoudige kapsel te upgraden aan de basis van een gegradeerd bobkapsel. Deze ‘do’ past perfect bij de meisjes met kort krullend haar. Als je haar steil is, vorm je gemakkelijk willekeurige krullen met een krultang met grote loop en krijg je een niet minder aantrekkelijk resultaat.

Italia Ricci bob kapsel

JaguarPS / Shutterstock.com

27. Kort helder kapsel

Kylie Jenner durft voor een extravagante haarkleur te gaan. Dankzij de vervaagde blauwe ombre hoeft ze haar hoofd niet te breken over welk kapsel ze moet doen. Haar schouder-grazende bob ziet er cool en chique uit met een eenvoudig zijdeel en rechtgetrokken losgekoppelde uiteinden.

Kylie Jenner

DFree / Shutterstock.com

28. Ingenieus idee voor zeer kort haar

Met een terugkeer van trends uit de jaren 70 zal een tomboy-kapsel zijn populariteit in 2023 niet verliezen. Maar deze keer gaat Miley niet voor een punkrockstijl met topsloten die omhoog steken. Ze definieert in plaats daarvan de textuur van de toptresses en stylet ze diagonaal. Daardoor kunnen we genieten van een nieuwe look, iets anders dan het rebelse Miley.

Miley Cyrus kort kapsel

JaguarPS / Shutterstock.com

29. Golvend kort kapsel

Het korte kapsel van de jonge actrice lijkt op het eerste gezicht onzorgvuldig en een beetje slordig. Maar we weten dat er een reden is voor deze slordigheid. Emma’s blonde lokken zijn versneld met natuurlijk ogende golven en gestyled met een veeg naar één kant. Als gevolg hiervan heeft ze een mooi volume en een schattige textuur. Wij houden van!

Emma Roberts kort golvend kapsel voor meisjes

HelgaEsteb / Shutterstock.com

Korte kapsels voor kleine meisjes

30. Super schattig kapsel

De 7-jarige schatje heeft een engelachtig gezicht en vrij krullend haar. Een dunne vlecht in plaats van een hoofdband is een eenvoudig en mooi idee van hoe je kleine meisjeskapsels kunt stylen. Alyvia Alyn Lind ziet eruit als een echte jonge fashionista!

Kort kapsel voor kleine meisjes

HelgaEsteb / Shutterstock.com

31. Zachte bloemen hoofdband in zachte kinderkrullen

Kids Fashion Week in New York is niet alleen een kans om een kijkje te nemen in kindermode, maar ook om ideeën op te doen over schattige kapsels voor kinderen. Cutie Sasha laat ons tedere krullen en een mooie gebloemde hoofdband zien. Wat een lieve combinatie en een moeiteloos kapsel idee voor je kleine meisje!

medium krullend kapsel voor kleine meisjes

OvidiuHrubaru / Shutterstock.com

32. Eenvoudig kapsel met een clip

Als het haar van je babymeisje nog niet dik genoeg is, is het beter om het kort te houden. Schattige piekerige flicks en een mooie kleine haarclip zullen charme toevoegen aan het korte kapsel van je kind. Wow, dat is een heel lief beeld van mama en dochter – we smelten van emotie!

litlle meisjes kapsel

s_bukley / Shutterstock.com

Korte kapsels voor zwarte meisjes

33. Kort stekelig kapsel

Will Smith’s dochter Willow, heeft de charme en goede smaak van haar vader geërfd. Daarom is ze uitgegroeid tot een stijlicoon voor tieners. Dus, als je je afvraagt wat je met je korte knikken moet doen, overweeg dan de extravagante look van Willow. Trek je krullen recht en probeer een edgy Fauxhawk.

kort kapsel voor 14-jarige meisjes

s_bukley / Shutterstock.com

34. Nog een bloeiende look

Hardnekkige zwarte krullen hebben speciale zorg nodig, maar als ze voldoende hydraterend worden, heb je geen problemen met styling. Quvenzhane Wallis, die speelde in “Beasts of the Southern Wild” pronkt met een eenvoudig maar stijlvol kapsel met opgetilde zwarte krullen en heldere stoffen bloemen.

kort zwart kapsel voor 10-jarigen

Helga Esteb / Shutterstock.com

35. Een Bouffant Medium Kapsel

Yara Shahidi rockt een volumineuze strik omhoog die er cool uitziet op zwart krullend haar. Dit kapsel kan casual of ’s avonds zijn, afhankelijk van wat voor soort hoofdband je kiest.

  Zwart kapsel voor 12-jarigen

Helga Esteb / Shutterstock.com

Korte kapsels voor meisjes

36. Een eenvoudig kort kapsel

Julianne Hough gaat met haar tijd mee, dus het is voor haar geen probleem om voor een kortere lengte te gaan of een nieuwe coloristische oplossing te proberen. Een korte bob flatteert vrijwel alle meisjes en past bij elke outfit. Highlights en een cool kapsel voegen stijlpunten toe aan je look.

Julianne Hough kort blond kapsel met highlights

Helga Esteb / Shutterstock.com

37. Blonde gelaagde Bob

Een gelaagd bobkapsel voor blond haar laat je experimenteren met kapsels en ziet er steevast chic uit. Rita Ora kiest voor de volumineuze ‘do’ en neutrale make-up met een accent op wenkbrauwen. Ondanks de eenvoud van deze look, maakt het een statement en trekt het de aandacht.

Rita Ora faux bob |

landmarkmedia / Shutterstock.com

38. Grunge Kort Kapsel

We zijn gewend aan Kelly Osbourne’s ongewone haarkleuren, extravagante kapsels en verbluffende kapsels. Hoewel Kelly 30 is, kan haar liefde voor creativiteit in kapsels een grote bron van inspiratie worden voor tienermeisjes die streven naar zelfexpressie door middel van flamboyante looks.

Kelly Osbourne Mohawk

HelgaEsteb / Shutterstock.com

39. Kort asymmetrisch kapsel

Kristen Stewart is eindelijk terug bij haar natuurlijke haarkleur die er vrij rustig uitziet, maar haar kapsels en kapsels blijven ons op een goede manier verrassen. Dit korte gelaagde asymmetrische kapsel ziet er zowel edgy als netjes, stijlvol en pretentieloos uit.

kort edgy kapsel voor meisjes

HelgaEsteb / Shutterstock.com

40. Schouder-skimming gelaagd Bob Kapsel

Lily Collins ziet er charmant uit met haar schouder-grazende bob met getextureerde uiteinden. Geen knallen en het middendeel flatteert meisjes met ovale, lange en driehoekige gezichtsvormen. We houden ervan hoe Lily’s bob combineert met haar felrode lippen, maar het zal ook uitstekend werken met een nude make-up.

Lily Collins bob kapsel voor meisjes

HelgaEsteb / Shutterstock.com

41. Ondeugende Bob

Vanessa Hudgens is een andere beroemdheid die niet bang is om lang haar te knippen. Haar ‘Goodbye mermaid’-foto van Instagram is enorm populair geworden. En haar nieuwe getextureerde bob met ombre is de inspiratie geworden voor veel meisjes wereldwijd.

Vanessa Hudgens bob met ombre

HelgaEsteb / Shutterstock.com

42. Eenvoudig kort kapsel

Jennifer Lawrence verklaarde haar laatste drastische verandering van haarlengte door de noodzaak om van de overbewerkte lokken af te komen. Nou, het kapsel van Jennifer flatteert haar tenslotte, en het zal de meeste meisjes met fijn haar ook flatteren.

  Jennifer Lawrence kort kapsel

HelgaEsteb / Shutterstock.com

43. Korte schokkerige krullen

Het korte kapsel van Audrey Tautou is een essentieel onderdeel van haar imago geworden. Heb je krullend haar en denk je aan een kort kapsel, let dan op deze mooie variant. Het zorgt ervoor dat je je onderscheidt van de massa en je problemen met het stylen van koppige krullen tot een minimum beperkt.

Audrey Tautou kort kapsel voor krullend haar

JaguarPS / Shutterstock.com

44. Kort Elvish Kapsel

De mysterieuze schoonheid van het Canadese topmodel Coco Rocha is treffend geaccentueerd door haar korte kapsel. Het leidt de aandacht niet af van Coco’s gebeeldhouwde gezicht met expressieve kenmerken en dient het als een geweldige achtergrond.

Coco Rocha kort kapsel

DebbyWong / Shutterstock.com

45. Stijlvol kort kapsel

Een ander model Sasha Luss is ook niet bang voor beeldveranderingen. Het korte kinlange kapsel in een vieze blonde tint in plaats van platinablonde lange lokken? Waarom niet? Als u wilt terugkeren naar uw natuurlijke haarkleur, zal een kort kapsel u ook helpen om droge uiteinden te verwijderen, beschadigd door kleurstoffen en stylingprocedures.

Sasha Luss kort kapsel voor meisjes

OvidiuHrubaru / Shutterstock.com

Korte kapsels voor kleine meisjes

46. Superzoet kort kapsel

Moeders maken zich vaak zorgen wanneer het haar van hun dochters niet zo snel groeit als ze zouden willen. Wees geduldig, moeders, en volg voorbeelden van beroemde moeders! Toen de lokken van Honor Marie Warren kort en dun waren, maakte Jessica Alba haar schattige kapsels met kleine pony’s en schattige haarclips.

  Jessica Alba's Dochter

EverettCollection / Shutterstock.com

47. Geweldige Bob van Kids Fashion Week

De chique blonde bob met langwerpige voorstukken van de laatste New York Kids Fashion Week heeft veel kleine meisjes aangemoedigd om een kort kapsel te krijgen. Het zal er even goed uitzien op steil en krullend haar, waardoor er geen problemen zijn met onderhoud of styling. Je kunt je bob complimenteren met een mooie hoofdband.

meisjes bob kapsel voor 11 jarigen

OvidiuHrubaru / Shutterstock.com

48. Korte Graded Bob

De chique blonde Naomi Watts kiest voor de schouderafschuimende bob met lichte lagen en langwerpige knallen. De gelaagdheid zal het volume verhogen en de textuur van fijn haar verbeteren. Gebruik een ronde borstel bij het föhnen om je lokken bij de wortels op te tillen en de uiteinden naar binnen te draaien.

Naomi Watts lob voor meisjes

levradin / Shutterstock.com

49. Licht en zacht kort gelaagd kapsel

Een gelaagd kapsel is de beste manier om het volume en de lichtheid van je lokken over te brengen. Michelle Williams kent deze trucs, daarom kiest ze voor een kort gelaagd kapsel met lange side bangs. Wax of styling crème kan worden gebruikt om de textuur te definiëren.

Michelle Williams kort blond kapsel

Featureflash / Shutterstock.com

50. Kort kapsel met getextureerde uiteinden

Carey Mulligan ziet er geweldig uit met korte kapsels. De korte knallen en mooie bewegingen aan de zijkanten van haar gezicht accentueren de schattige hartvorm van haar gezicht. De getextureerde uiteinden zijn het kruid van deze look. Zorg er dus voor dat je ze definieert bij het stylen van je korte lokken.

Carey Mulligan kort kapsel voor meisjes

HelgaEsteb / Shutterstock.com

Welnu, onze selectie foto’s laat zien dat een kort kapsel er super schattig en meisjesachtig uit kan zien met het juiste kapsel. Dus, als je je uiterlijk wilt vernieuwen en van beschadigde uiteinden af wilt komen, overweeg dan een kort kapsel als een verandering van je zelfbeeld. Sorteer gewoon de afbeeldingen die je leuk vindt en maak een afspraak met een ervaren haarstylist.

pixie met side bangs voor kleine meisjes
kleine meisjes krullend bob kapsel
korte stompe bob voor 5-jarige kleine meisjes
gestapelde bob voor 8-jarigen
twists en bun updo voor meisjes
pigtails en broodjes updo voor 6-jarige meisjes
kort gelaagd kapsel voor meisjes
twists en pony's meisjes kapsel voor natuurlijk haar
kinderen kort asymmetrisch kapsel voor 4-jarig meisje
zij vlecht kapsel voor 4 jaar oude kleine meisjes
pastel roze fauxhawk voor meisjes
rommelig kort blond kapsel met vlecht
zeer kort blond kapsel met ondersnijding
kort gebogen kapsel met gemarkeerde pony's
choppy pixie voor dik haar
schattig bob kapsel voor meisjes
gehakte pixie met extra korte knallen
lange pixie met highlights
asymmetrisch kort zwart kapsel
blonde bob voor meisjes
  Kiernan Shipka kort kapsel
Zendaya Coleman bob met knallen voor meisjes
Shailene Woodley kort kapsel voor meisjes
  Joey King kort kapsel voor meisjes
Chelsea Kane kort gelaagd kapsel
Italia Ricci bob kapsel
Kylie Jenner
Miley Cyrus kort kapsel
Emma Roberts kort golvend kapsel voor meisjes
Kort kapsel voor kleine meisjes
medium krullend kapsel voor kleine meisjes
litlle meisjes kapsel
kort kapsel voor 14-jarige meisjes
kort zwart kapsel voor 10-jarigen
  Zwart kapsel voor 12-jarigen
Julianne Hough kort blond kapsel met highlights
Rita Ora faux bob |
Kelly Osbourne Mohawk
kort edgy kapsel voor meisjes
Lily Collins bob kapsel voor meisjes
Vanessa Hudgens bob met ombre
  Jennifer Lawrence kort kapsel
Audrey Tautou kort kapsel voor krullend haar
Coco Rocha kort kapsel
Sasha Luss kort kapsel voor meisjes
  Jessica Alba's Dochter
meisjes bob kapsel voor 11 jarigen
Naomi Watts lob voor meisjes
Michelle Williams kort blond kapsel
Carey Mulligan kort kapsel voor meisjes