50+ manieren om dit seizoen kort platinablond haar met donkere wortels te dragen

Kort platinablond haar met donkere wortels is re-trending! En dat is maar goed ook, want laten we eerlijk zijn: de tijd is gekomen in quarantaine waar onze donkere wortels het commando overnemen. Sommigen zien donkere wortels op blond haar misschien als een probleem, maar we zien het als een stijlvolle manier om tweekleurig haar te dragen en een manier om een statement te maken met je look.

Blond haar krijgen is echt een verplichting en soms zit het leven in de weg. We hebben allemaal een haarafspraak (of twee) overgeslagen en geloof ons toen we zeiden dat het niet het einde van de wereld is. Luie meisjes met blond haar moeten zich verheugen, want wortelachtige blikken hebben een moment! Hier zijn enkele manieren om het voor elkaar te krijgen.

1. Glitterwortels

jonge vrouw die glitterwortels draagt op donker wortelsblond haar
Giet wat glitter op je rooty issue en maak er een leuk kapsel van.

Dit is een leuke look voor degenen die eigenlijk veel plezier willen hebben met de blonde haar donkere wortels trend. Zet je wortels in de etalage, en bezit het met glitter! Om dit te bereiken, breng je wat glitter en gel aan in een kom en breng je het aan op je wortels.

2. Volumineus geplaagd haar

jonge dame met blond haar en donkere wortels op volumineus haar
Pomp het volume van je haar op om de aandacht weg te trekken van je donkere wortels.

Laten we zeggen dat het net een paar dagen geleden is sinds je gemiste haarafspraak en dat je er alles aan doet om je wortels te verbergen. Er is zeker een manier om dit aan te pakken zonder je zorgen te hoeven maken dat wanneer mensen naar je kijken, ze gefocust zijn op je rooty probleem.

3. Elegante lage paardenstaart

jonge vrouw die terug zicht van haar paardenstaart kapsel op blond haar toont
Laat je blonde haar met donkere wortels eruit zien alsof het zo bedoeld is met een elegante paardenstaart. Foto credit: Allyson Alapont

Stel je voor dat je een functie moet bijwonen nadat je je root touch-up haarafspraak hebt overgeslagen. Het paardenstaartkapsel altijd schiet te hulp. Combineer je tweekleurige haarkleur met een chique laag paardenstaartkapsel met een elegante twist.

4. Gepolijste Mid-Paardenstaart

vrouw die poseert met blond haar donkere wortels op gepolijste paardenstaart
Transformeer je off-duty mid pony in een gepolijste look die overal gedragen kan worden, donkere roots en al! Foto credit: Dvora

Verander je off-duty mid paardenstaartkapsel in iets slankers en gepolijsters. Als je superlang haar hebt, bekijk dan drie manieren waarop je je paardenstaart kunt bijwerken. Ongeacht je haarlengte, wees echter niet bang om de aandacht te vestigen op je wortels met een glanzende finish door een glanzend serum of gel te gebruiken.

5. Krullend en Wortelachtig ‘Fro

jonge vrouw met blond haar donkere wortels op krullend afro haar
Draag een volumineuze ‘fro’ om je wortels te verbergen of te accentueren.

Op de meeste krullende kapsels geeft blond haar met donkere wortels een ombré-effect af. Als je je wortels echter wilt verbergen, kies dan voor het optillen van het haar bij de wortels voor volume. Deze techniek geeft je niet alleen een groot en geweldig ‘fro kapsel’, maar mengt ook je kleur mooi in.

6. Asblond

asblond haar met donkere wortels
Low-key golven voor dagen! Foto credit: indigitalimages.com

Golvend en nonchalant beachy, precies zoals wij het graag hebben. Maak deze losse krullen opnieuw met een krultang van 1 inch. Zorg ervoor dat u het staarteinde van elke streng uit de krultang laat om deze relaxte textuur te creëren.

7. Uitgeblazen

uitgeblazen blond haar met donkere wortels
Geweldig voor dames die graag meer tijd nemen tussen afspraken. Foto credit: Suzanne Cohen Fotografie

Een zoete mix van chocolade en karamel wordt opgewaardeerd door een gladde blowout. Strijk de uiteinden van je haar glad door de föhn een paar extra seconden op de uiteinden te concentreren. Je kunt ook een haarserum door je haar laten lopen voor wat extra glans!

8. Karamel

karamelblond haar met donkere wortels
Highlights maken de look.

Een lichtbruine ombré geeft een donkere basis meer dimensie. Deze karamelkleurige blend doet op de beste manier denken aan een latte. Het mooie van een stijl die wortels heeft van deze lengte is hoe onderhoudsarm de stijl is! Je hoeft niet elke 6 weken terug te rennen naar de salon voor onderhoud.

9. Gouden

blond haar donkere wortels goud
Een zoete en rechttoe rechtaan mid-toned look, op een diepere basis na.

Genuanceerde warme blonde highlights fleuren de teint op met gele ondertonen. Het kiezen van blonde highlights met donker haar draait allemaal om het vinden van de juiste tinten voor uw complexion. Uw colorist kan u helpen een kleurenmix te creëren die uw huidskleur flatteert!

10. Ashy Wit

blond haar donkere wortels as wit
Cool-toned blond met een donkere wortel is fantastisch. Foto credit: Roisin Murphy

En op dezelfde manier versmelt asblond perfect met een ashy bruine basis. Houd deze witte levendigheid door te wassen met Bedhoofd van TIGI Dumb Blonde Reconstructor Conditioner.

11. Kriskras Pigtails

kriskras blond haar met donkere wortels
‘Gramwaardig, in alle opzichten.

Vlechten flatteren een streperig blond, en deze virale look zorgt ervoor dat we onze vlechtvaardigheden willen opfrissen. Een van de beste manieren om je frisse kleur te laten zien, is door een gevlochten stijl te creëren. Dit zal je frisse hoogtepunten benadrukken zoals geen enkele andere stijl dat zal doen!

12. Baby Blonde

babyblond haar met donkere wortels
Persoonlijk is engelachtig maar toch straatslim #goals. Foto credit: Suzanne Cohen Fotografie

Deze cherubische kijk op blond haar/donkere wortels is subtieler, en vooral aantrekkelijk voor een lichtere huidtint. Niet voor bangeriken, deze lichte tint blonde haarkleur vergt wel behoorlijk wat onderhoud. Praat met je stylist over het verzorgen van bleekblond geworteld haar voordat je de sprong waagt!

13. Honing Krullen

honing gekruld blond haar met donkere wortels
Warm en flatterend, vooral op getextureerd haar. Foto credit: Suzanne Cohen Fotografie

Medium huidtinten daarentegen worden gevleid door middentoon goud en soorten honing. Deze mid-tone blonde tint past perfect bij donkere wortels voor een subtiel maar impactvol kleurenverhaal.

14. Karamel met hoog contrast

blond haar donkere wortels karamel
Een intense ombré moet er altijd gezond uitzien.

Deze full-on caramel ombré is een trefzekere manier om een lichtere look uit te proberen met minder inzet. Houd je wortels intact en richt de blonde kleur op je uiteinden voor een stijl met weinig schade die minimaal onderhoud vereist.

15. Gouden Honing Lob

goud honingblond haar met donkere wortels
We houden van deze rijke en veelzijdige blondine.

Wees de bijenkoningin van je korf met een glanzend en glanzend gemarkeerd goudblond. Deze klassieke goudblonde kleur flatteert blekere huidtinten. Zacht, vrouwelijk en prachtig glanzend, overweeg deze gewortelde blonde stijl als je klaar bent voor verandering.

16. Platina Ringetjes

krullend platinablond haar met donkere wortels
Een onderhoudsarme manier om platina te dragen.

Een andere jeugdige kijk op ombré heeft een donkerbruine wortel, een gouden middenschacht en witte blonde uiteinden – allemaal gedaan in perfecte spiralen. Style je frisse blonde kleur in deze volumineuze krullen om je nieuwe tint te laten zien.

17. Koperen Top Knoop

koperen topknot blond haar met donkere wortels
Waar zijn mijn beautybloggers?

Waarom één trend rocken als je er met gemak twee kunt doen? Door haar op te doen in een trendy half-updo zoals een bovenste knoop, perst er meer kilometers uit een ombré. Het is ook een geweldige manier om te pronken met het contrast van kleuren in je gewortelde stijlen.

18. Afwaswater

vaatwaterblond haar met donkere wortels
Ashy hoogtepunten houden het fris. Foto credit: Allyson Alapoint

De stereotiepe vuilblonde tint ruimt op met een strakkere wortel en koeler getinte strepen. Bereid je voor om regelmatig terug te keren naar je colorist voor verse toner om je blonde haar koel en ashy te houden.

19. Zonnig Blond

zonnig blond haar met donkere wortels
Net als limonade, alleen verfrissender (en langduriger!).

Een felle, zomerblonde als we er ooit een zagen, van de natuurlijke wortels tot de zonnige, zandduinlengtes. Deze heldere tint is een perfecte match voor een natuurlijke blonde kleur! Fake it till you make it met deze zonnige blonde tint.

20. Gelikte rug

gelikt blond haar met donkere wortels
Gebruik een medium-hold gel voor aanraakbare controle. Foto credit: indigitalimages.com

Een gelled lob werkt perfect met donkere wortels en blond haar en benadrukt elke tint zonder er plakkerig uit te zien. Deze manier van stylen van je haar biedt ook een hoogglanzende afwerking van je haar, wat de perfecte manier is om de aandacht te vestigen op je frisse kleur.

21. Besmeurd

besmeurd blond haar met donkere wortels
Spreid je touchups uit met een natuurlijk ogende ombré.

Een van de meest natuurlijke ombré-tinten die we hebben gezien, deze look heeft een aantal subtiele vlekken langs het jukbeengebied. Bepalen waar precies de wortels zullen overgaan naar blond zal de manier waarop uw gezichtsvorm wordt waargenomen beïnvloeden en kan uw unieke botstructuur onmiddellijk flatteren!

22. Volwassen en natuurlijk

uitgegroeid en natuurlijk blond haar met donkere wortels
Het middelste deel geeft het een extra kick. Foto credit: indigitalimages.com

We graven een beetje deze opzettelijk volwassen blondine. De mega-textuur plus de baby-lichte tint dragen bij aan de algehele punch. Houd je haarroutine ontspannen en onderhoudsarm met deze volwassen look.

23. Botte Bob

stomp bobblond haar met donkere wortels
Een statement-making look die ook een knipoog is naar de dip-dye-versie van 2012.

Hetzelfde geldt voor deze ietwat grungy bob, die een extreem rooty situatie neemt en het in een gunstige, pretty-in-punk look draait. Laat je haar aan de lucht drogen voor een echt ongedaan gemaakte textuur.

24. Mat

mat blond haar met donkere wortels
Focus de lichtste strepen in de buurt van de haarlijn voor maximale nominale waarde.

Yep, deze Early Aughts-trend hangt nog steeds even, en we kunnen er helemaal achter komen wanneer we het in deze meer natuurlijke versie dragen. Slaap met je vochtige haar in een rommelige knot op de bovenkant van je hoofd en haal je haar ’s ochtends naar beneden voor deze super rommelige krullen.

25. Druiperig

druipend blond haar met donkere wortels
Verschillende bruintinten gaan prachtig samen in deze warme ombré. Foto credit: Dvora

Een bruin-tot-blonde ombré kan ook werken op kortere, rechtere lengtes en er toch natuurlijk uitzien, mits de highlights dunner en wat hoger zijn. Uw colorist zal in staat zijn om kleur en dimensie te creëren die zijn afgestemd op uw haarlengte en -dikte!

26. Gevederd

gevederd blond haar met donkere wortels
Een stoere blondine werkt heel goed met roze of blauwe ondertonen.

Het is niet meer dan logisch dat de tint blonde manier die in de jaren ’70 populair was, er maar twee keer zo goed uitziet met een even groovy kapsel. Creëer de illusie van gevederde knallen door je haar te föhnen in krullen die van je gezicht vallen.

27. Lang en licht

lang en lichtblond haar met donkere wortels
Steil haar, maakt niet uit.

Nog een contrastrijke look, fans van de klassieke ombré zullen gemakkelijk vallen voor deze zwart-naar-blonde uitvoering. Deze twee zeer verschillende tinten zorgen voor een contrastrijk kleurenverhaal dat een belangrijk statement maakt.

28. Bronde

bronde blond haar met donkere wortels
Houd het eenvoudig en zoet met een middelbruin met een laag contrast. Foto credit: Dvora

We houden nooit niet van een veelzijdige, makkelijk te onderhouden bruinblonde! Deze tussenliggende tint voegt een zekere zachtheid toe aan je stijl die een reeks huidtinten flatteert. Style deze kleur in losse golven voor een algehele zachte stijl.

29. Zachte Bob

zacht bobblond haar met donkere wortels
Delicate eindjes ontmoeten hun match in een rustige asblonde. Foto credit: Dvora

Een fluisterfijne bob krijgt de illusie van meer volheid met een tarweblonde ombré. We kunnen geen genoeg krijgen van deze soepele overgang van bruine wortels naar blonde uiteinden met gelijke delen van elke kleur.

30. Perzikachtig

perzikblond haar met donkere wortels
Combineer met enkele spiegeltinten voor volledige trendbekendheid. Foto credit: Suzanne Cohen Fotografie

Een tikkeltje subversief, chocoladebruine wortels zien er relaxter uit met perzikroze uiteinden die precies op het sleutelbeen slaan. In combinatie met langere gordijnknals creëert dit een flatterende stijl.

31. Kiekeboe

blond haar donkere wortels pixie
Geef die pixie wat blootliggende wortels.

Een platina pixie krijgt een grungier effect wanneer zijn zwarte wortels net een beetje bloot komen te liggen. Gebruik een haargel om je haar omhoog en weg van je gezicht te kammen en om direct volume aan je stijl toe te voegen. Kam de zijkanten naar beneden om de look hierboven precies na te bootsen.

32. Witte vlechten

witte vlechten blond haar met donkere wortels
Feeënprinses of krijgervrouw? Jij beslist.

Dood als een moderne drakenkoningin met een wit-hete jumbo Franse vlecht (die je aardsere wortels laat zien). Voorkom schade in deze superverlichte lokken door een intensief haarmasker te gebruiken. Nexxus Humectress Moisture Herstellend Masker werkt om vocht terug te brengen naar strengen en chemisch beschadigd haar te behandelen.

33. Getextureerde Lob

getextureerd lobbenblond haar met donkere wortels
Een slijtvaste lengte in een showtopping tint. Foto credit: Suzanne Cohen Fotografie

Skater-chic, als er ooit zoiets was – van de grungy textuur tot de blootgestelde wortels. Laat je haar aan de lucht drogen en leg de hete gereedschappen af om deze natuurlijke, doorleefde look te creëren. Gebruik een zoutspray of textuurspray om nog meer textuur aan je stijl toe te voegen!

34. Touw twists

touw gedraaid blond haar met donkere wortels
Een loblengte is twee keer zo leuk in combinatie met touwdraaiingen. Foto credit: instagram.com/braidsnation

Natuurlijk haar in beschermende touwwendingen kan ook spelen met een zwart-tot-blonde ombré. Een twiststijl zoals deze is de perfecte manier om een gewortelde blonde haarkleur te testen zonder schade toe te brengen aan je natuurlijke haar.

35. Frans Meisje

Frans meisje blond haar met donkere wortels
Badgyals, verenigt u! Een sexy, roetveegpiet, schermsirene blondine is waar we dit jaar naar snakken.

Alles aan deze sexy, donkerbruin-tot-asblonde look schreeuwt chique verleidster. Dit op Hollywood geïnspireerde kleurenverhaal heeft filmsterren er helemaal overheen geschreven. De besmeurde wortels zijn moeiteloos en chic!

36. Zijspiraal

zijspiraal blond haar met donkere wortels
Een geweldige bruiloft of formele nacht optie ook. Foto credit: Suzanne Cohen Fotografie

Een zijdelingse look met een rustige ombré is onderhoudsarm en gemakkelijk flatterend. Trek je haar over één schouder en gebruik een paar bobby pinnen om de stijl op zijn plaats te houden. Gebruik een krultang om wat losse krullen toe te voegen die over je schouder vallen en je blonde kleur laten zien.

37. Middendeel

midden gescheiden blond haar met donkere wortels
Nog een virale look, en een die er strak uitziet op en naast sociale media.

Nog een throwback look waar we van houden? De strakke middendelen van de jaren ’90, werken verrassend goed met een contrastrijke kleur. We zijn tegenwoordig allemaal over het centrale deel en houden ervan hoe dit eruit ziet met steil haar.

38. Gladde krullen

gladde krullen blond haar met donkere wortels
Iets aan deze weelderige krullen spelt gewoon m-e-l-l-o-w.

Verspreid die haarlijn via een zigzaggedeelte voor meer pit. Dit is het geheim om direct volume aan je haar toe te voegen zonder hete hulpmiddelen of haarproducten te gebruiken. Deze techniek is ideaal voor als je haast hebt!

39. Volledige Pixie

glad pixie blond haar met donkere wortels
Punky en spuky in gelijke mate! Foto credit: Suzanne Cohen Fotografie

Bevredig je pixie en undercut cravings in één blik, en laat de wortels een beetje naar buiten gluren om je hoofdhuid een uitstel van dat bleekmiddel te geven. Kort en krachtig, deze chique stijl is edgy en cool tegelijkertijd.

40. Zijdeachtig

zijdezacht blond haar met donkere wortels
BRB, screenshots maken. Foto credit: Allyson Alapont

Een rechte, perfect uitgeblazen afwerking is de beste folie voor een toch al onberispelijke ombré. Gebruik een glanzend serum om een glanzende finish toe te voegen aan je frisse kleur. Kies voor een middendeel om nog meer een randje aan je stijl toe te voegen!

41. Lang en volwassen

lang en uitgegroeid blond haar met donkere wortels
Toen we allemaal dikke, weelderige sloten uit de vroege jaren 2000 hadden.

Naturalistas, verheug je: Deze zeer wortelachtige (en semi-statische) take brengt ons terug naar onze eenvoudige universiteitsjaren. Uitgeslapen en relaxt, deze stijl is de belichaming van een “ik werd zo wakker” look.

42. Streaky

streperig blond haar met donkere wortels
Als een afwaswaterblond, maar dan donkerder en warmer.

… En dat geldt ook voor deze heldere karamelaccenten, die zich precies goed lijken te nestelen in een rechte, espressobruine basis. Hoe mooi ziet dit kleurenverhaal eruit met donkerdere wenkbrauwen? Praat met je stylist over het verven van je wenkbrauwen terwijl je je haarkleur al aan het doen bent!

43. Roze

rozeblond haar met donkere wortels
Kan niet klagen over een zwoele roze blonde look! Foto credit: Allyson Alapont

Er is iets zo vrolijk L.A. aan een nootachtige basis en uitgewassen roze uiteinden (of misschien is het die letterlijke roze bril?). Gebruik een zijdeel om direct volume toe te voegen aan je stijl aan de basis!

44. Losse Bob

los bobblond haar met donkere wortels
Gebruik een textuurspray en droog aan de lucht voor meer gruis. Foto credit: indigitalimages.com

Of: Wat een blonde bob uitgroeien horen kijk maar naar, waren we maar allemaal zo zelfbewust. Eenvoudig, ongedaan gemaakt en prachtig gestructureerd, dit is de manier om een korte-middellange stijl te dragen.

45. Opgerold

opgerold blond haar met donkere wortels
Houd al je blondines warm om een gestroomlijnde look te behouden.

Highlights, lowlights, ingegroeide wortels plus een 3C/4A textuur – maar het werkt allemaal. Geef je krullen de boost die ze nodig hebben met een pompje mousse. Wij houden van Duif Krullen Definiërende Mousse voor het toevoegen van definitie zonder een knapperige afwerking achter te laten.

46. Perfect Broodje

perfect knot blond haar met donkere wortels
Ideaal voor zowel gala-avonden als ik-wil-mijn-haar-niet-wassen-dagen, in gelijke mate.

Een supercorrecte topknot is ideaal wanneer je de nuances in je blondine wilt laten zien (maar ook een wasbeurt of twee wilt overslaan). Gebruik een kam of haarborstel om je lokken recht omhoog te verzamelen tot een echte bovenste knoop.

47. Two-Tone kort platinablond haar met donkere wortels

tweekleurig blond haar met donkere wortels
Ga van links naar rechts met je ombré en kijk hoe de hoofden van mensen draaien. Foto credit: indigitalimages.com

Verveeld van een traditionele ombré? We horen je – en dat geldt ook voor deze slimme kijk op de trend, die, naar adem happend, gaat voor een verticale gradiënt. #mindblown Door deze kleur te combineren met een set getextureerde knallen, spijker je die rocker chic look.

48. Losse golven

losse golven op blond haar met donkere wortels
Gebruik een krultang met medium loop voor het beste resultaat. Foto credit: Suzanne Cohen Fotografie

Prachtig on-point, of je nu in de beste van zondag zit of in de Netflix- en chillzone zit. We kunnen geen genoeg krijgen van deze veelzijdige stijl en houden van deze mix van warme bruine en blonde haarkleuren.

49. Luie golven

luie golven op blond haar met donkere wortels
We houden van deze wash-and-wear look voor wanneer je een föhnpauze nodig hebt. Foto credit: Suzanne Cohen Fotografie

Laat je haar op natuurlijke wijze aan de lucht drogen om aan te dringen in die bochten van de tweede dag. Gebruik op dag twee en drie droogshampoo om wat textuur aan je stijl toe te voegen. Droogshampoo absorbeert ook alle olie in je wortels!

50. Klassiek kort platinablond haar met donkere wortels

blond haar donkert wortels ombre
Kan niet fout gaan met een klassieker.

Een voor de boeken is de druiperige ombré – met blond haar met donkere wortels, in een rommelige, low-key golf – die het afgelopen halve decennium ieders go-to is geweest bij het naderen van het korte platinablonde haar met donkere wortelslook.

51. Chunky Kort Platina Blond Haar met Donkere Wortels Bob

dik bobblond haar met donkere wortels
Volheid aan de uiteinden van het haar is een zegen; benadruk het met losse, zigzaggy krullen. Foto credit: indigitalimages.com

Knip haar op kaaklengte en style met een stijltang om die rijke meidenknik in je lengtes te krijgen. Buig je krullen in verschillende richtingen om deze ongedaan gemaakte luchtgedroogde geïnspireerde stijl te creëren.

52. Strakke hoogtepunten

strakke highlights op blond haar met donkere wortels
Opmerking: In een donkerwortelblonde haarsituatie geldt dat hoe hoger je gaat met je highlights, hoe meer onderhoud je je aanmeldt. Foto credit: Dvora

Neem je strepen hoger, vooral in de buurt van de haarlijn, als je een blondere look wilt. Super subtiele wortels geven dit een van nature blonde uitstraling. Dit is een van de beste formules voor het creëren van een look die super natuurlijk is!

53. Zonovergoten

zonovergoten blond haar met donkere wortels
Blond haar met donkere wortels, karamelversie: Speel met wat helderheid rond de ogen om je gelaatstrekken te openen.

Zo natuurlijk als een wortelachtige, karamel-gemarkeerde look kan krijgen. We houden ervan hoe deze kleurencombinatie eruit ziet in combinatie met volwassen gordijnknals en superlange rechte strengen.

Denk je erover om een van deze stijlen uit te proberen? Zorg ervoor dat je een foto maakt en tag ons over @AllThingsHairUS!