50 schattige lange gelaagde kapsels met bangs voor 2023

Lange gelaagde kapsels met pony’s zijn nu erg in trek. Waarom? Iedereen wil een flatterend kapsel, dat ook trendy, moeiteloos ogend en handig is. Wanneer je wilt pronken met je mooie lange lokken, probeer dan een gelaagd kapsel. Lagen maken lang haar beter beheersbaar en elimineren de irriterende factor van langere lokken die in de weg zitten of zo nu en dan in je gezicht vallen. Als je ook je lange haar wilt rocken zonder een enkele pin, koop dan wat recht gesneden of gelaagde knallen.

Inhoudsopgave

Verscheidenheid aan lange kapsels

Gelaagde kapsels voor lang haar zijn niet allemaal hetzelfde, en je moet verschillende texturen en soorten pony’s proberen voor wat variatie en ook om je meest flatterende opties te vinden. Hier zijn trendy ideeën voor golvend en recht, ruig en strak, balayage en ombre lange kapsels met lagen en knallen.

1. Lange gevederde lagen

Een gevederde look op lang gelaagd haar is altijd stijlvol. Met een zwaar lichaam bovenop en uitgedunde uiteinden heeft deze manen veel dimensie. Als asblond niet jouw kleur is, ga dan voor karamel of champagne om je huidskleur aan te vullen. Je zult zeker verdoven.

2. Lange lagen met wenkbrauw grazende knallen

Schouderlang haar kan ook profiteren van lagen, zoals wordt geïllustreerd door de onderstaande foto. Als je haar dunner is, kunnen lagen textuur en stijl toevoegen. Lange knallen die langs de wenkbrauwen grazen verzachten de hele look van Taylor Swift.

Lang gelaagd kapsel met rechte knallen

Jaguar PS / Shutterstock.com

3. Lange Schokkerige Shag met Bangs

Deze schokkerige shag met franje straalt grote flirterige vibes uit. Middenasgolven dragen bij aan de dimensie die door de balayage wordt gecreëerd en geven veel schoonheid voor bewonderaars om naar te glunderen.

4. Lange zij-deel gevederde snit

Knallen hoeven je wenkbrauwen niet af te stoffen, vooral als je nerveus bent om ze voor de eerste keer uit te proberen. Gelaagde knallen op de kinlengte zijn geweldig voor kapsels in de overgang. Lang haar met side bangs is perfect proportioneel voor een gevederde snit.

5. Lange gevederde snit met scheermesjes

Lang gelaagd haar is op zichzelf mooi, maar lange lagen met pony’s? Nog beter. Er zijn verschillende opties. Populair nu baby bangs, piekerige schokkerige knallen en stompe asymmetrische of recht over de ogen knallen om deze prachtige lange snit te voltooien.

6. Lange Tousled Stijl met V-cut Lagen

V-cut lagen zijn voor de bom in ons allemaal! Als je vaak je haar uitblaast, is een v-cut perfect om beweging toe te voegen aan je toch al prachtig getoupeerde lokken. Voor deze look moeten pony’s met lang haar iets langer zijn om op de juiste manier op te gaan in de lengte van je lokken.

7. Lange dikke snede met face-framing lagen

Face framing bangs zijn ieders beste vriend. Als je dik haar hebt, ga dan voor een stijl met side bangs, en ze zullen met je snit werken om je een flatterende look te geven die niemand kan weerstaan. Bonus: highlights zorgen ervoor dat je haar een punch heeft.

8. Lang gelaagd haar met bangs

Piekerige knallen zien er ongelooflijk heet uit in combinatie met lang blond haar. Schik je lokken in rommelige golven om deze sexy ongedaan gemaakte stijl te bereiken. Om je haar van het gezicht te houden, maak je een hoge rommelige pony – het ziet er even heet uit!

9. Piekerige bangs voor fijn haar

Als je lang fijn haar hebt, kun je niet fout gaan met lagen en piekerige knallen. Deze combo is de beste optie als u volume en textuur in uw rechte fijne lokken wilt injecteren.

10. Lange gelaagde A-silhouetsnede

Wie zegt dat knallen en lagen bot moeten zijn? Rock een flatterend A-silhouet om het haar beweging te geven en een langere gezichtsvorm te breken.

11. Gevederde lagen op blond haar

We houden van de manier waarop deze gordijnbonken integreren met lange gevederde lagen. Deze prachtige jaren ’70 stijl ziet er bijzonder goed uit op blond haar.

12. Lange knallen voor dik haar

Om je lange dikke haar beter handelbaar te maken, overweeg dan een gelaagde snit. Lange gordijnslagen zorgen ervoor dat je lange steil haar er interessanter uitziet: ze openen je gezicht en helpen je beste eigenschappen te benadrukken.

13. Verbrijzelde Bronde Shag met Bangs

Laten we de eerste zijn om te verklaren: lange gelaagde kapsels met lange knallen zijn terug! Dit sexy ruige kapsel met textuur overal brengt de stijl terug. Met bounce en volheid op hun maximum, zul je af en toe je vingers door je haar laten gaan.

14. Lange snit met delicate gezichtsframes

Kruid je lange lagen met een franje. Knallen hoeven niet dramatisch te zijn en kunnen subtiel worden gesneden om je gezicht te omlijsten, te beginnen bij de jukbeenderen.

15. Gelaagd kapsel voor dik golvend haar

Layerood haar en afgescheiden knallen gaan samen als twee erwten in een peul. Doe een dramatische smokey eye voor een nachtlook of draag die leuke zonnebril op het strand om de look compleet te maken.

16. Sexy gelaagde snit met lange kiekeboe bangs

Als je lang en dik haar hebt, dan zijn kiekeboe-knallen voor je gemaakt! Lange lagen met knallen krijgen onmiddellijk sexappeal wanneer ze opzij worden geveegd. Zorg ervoor dat je stylist de lengte van de pony’s lang houdt, bij voorkeur begin je pony bij de kin.

17. Lang blond haar met bangs

Een lang gelaagd kapsel met pony’s is een moeiteloze manier om je mooie haar ongedaan te maken. Trek het op in een snelle updo wanneer je een samengestelde look nodig hebt.

18. Lange lagen en gordijn bangs

De verschillende lengteniveaus in dit lange haar met pony’s helpen om het veelzijdig te maken en bij je persoonlijkheid te passen. Boodschappen doen? Trek haar in een pony en laat knallen een beetje rommelig zijn!

19. Dunne knallen

Het spreekt voor zich dat dunne knallen het beste type bangs zijn voor dun haar. In ditzelfde geval helpen ze ook om een prominent voorhoofd te verbergen en doen ze een perfecte balans.

20. Prachtige gelaagde knip voor dik lang haar

Sweeping bangs zijn ideaal voor gelaagd haar omdat ze de hele look vrij naadloos en natuurlijk houden. Dik haar kan de stijl het beste aan, omdat je wat volume nodig hebt voor back-up.

21. Lange snede met Face Framing Bangs

Kruid je lange lagen met een franje. Knallen hoeven niet dramatisch te zijn en kunnen subtiel worden gesneden om je gezicht te omlijsten, te beginnen bij de jukbeenderen.

22. Mooie lagen voor zachte krullen

Heb je krullend of getextureerd haar? Geveegde pony’s met een zijdeel passen bij de natuurlijke beweging van je lokken (of zelfs als je graag je haar krult met een strijkijzer). Rechte overslagen kunnen werken als je ze ook onder krult voor lange kapsels met knallen, maar zachte krullen zien er het beste uit met een pony die de bovenkant van je jukbeenderen raakt.

23. Lang haar met highlights

Deze coif is een perfect voorbeeld van hoe goed geplaatste highlights een snit laten opvallen. Deze ongedaan gemaakte lagen en franje zijn op zichzelf super zwoel, maar de strategisch geplaatste karamelkleur pronkt met de verschillende lagen en textuur en voegt beweging toe.

24. Volumineus langer gelaagd kapsel

We houden van lange kapsels met pony’s die het lichaam het woord laten doen. Wanneer golvend haar wordt versterkt met maximale textuur, zijn schattige knallen zoals deze een zoete finishing touch. Zorg ervoor dat je ze aan de dunnere kant houdt, zodat ze gewoon je prachtige ogen kunnen grazen.

25. Ruige lagen en lange knallen

Wil je wat interesse toevoegen aan je gelaagde, ruige kapsel? Langere gordijnslagen in het midden zijn de beste oplossing. Ze zijn het gemakkelijkst te stylen en naadloos op te gaan in de rest van je golven, zonder dat je tonnen stylingproducten hoeft te gebruiken.

26. Side Swept Bangs

Deze prachtige volumineuze knallen passen goed bij bruin golvend haar en voegen jeugdigheid en beweging toe aan de look. Vergeet niet om je beproefde stylingproducten in te slaan om je side bangs te allen tijde op hun plaats te houden!

27. Lange schokkerige snede met Swoopy Bangs

Het lange gelaagde haar met knallen opzij geveegd geeft ons grote Marissa Cooper, The OC vibes. Het opnemen van hoogtepunten zal je lagen nog meer laten zien. Bonus: wanneer je je haar optrekt, vallen de ongelijke stukken op een flatterende manier rond je gezicht.

28. Ijzige Blonde Rechte Lagen

Alleen omdat je weelderige lange lokken hebt, betekent niet dat je ze moet krullen. Lange, gelaagde bangs kapsels kunnen net zo opvallend zijn wanneer ze strak en recht worden gelaten, en vooral wanneer ze worden opgewaardeerd door een koele kleur.

29. Lang kapsel met afgeronde veerachtige lagen

Voeg direct dimensie toe aan een langere gezichtsvorm met afgeronde lagen die van je gezicht wegvegen. Deze stijl is ideaal als je zin hebt om een van de trendy gelaagde kapsels van vandaag met pony’s te proberen zonder je voorhoofd te hoeven bedekken.

30. Subtiele lagen, subtiele knallen

Als je hunkert naar veranderingen, maar niet klaar bent om afscheid te nemen van je lange lokken, overweeg dan subtiele lagen die net boven de uiteinden beginnen. Op deze manier krijg je een nieuwe vorm en extra volume zonder concessies te doen aan de lengte. Voor een meer dramatische look knip je subtiele gordijnbonken – ze helpen je om elke updo of pony om te toveren tot een super heet kapsel.

31. Hedendaagse lange shag met bangs

Wil je wat interesse toevoegen aan je langer gelaagde shag-kapsel? Knip een schattige pony en deel hem zoals je wilt – langere knallen kunnen naar de zijkant worden geveegd of in het midden worden gescheiden, waardoor een vleugje nostalgie wordt gegeven aan een modernere stijl.

32. Lang krullend haar met bangs

Dik, center-parted bangs passen perfect bij weelderig lang haar. In combinatie met balayage helpen ze vierkante gezichtsvormen in balans te brengen en de aandacht op je ogen te vestigen.

33. Center Parted Bangs voor lang haar

Center parted, piekerige knallen komen om de dag te redden als je een hoog voorhoofd hebt. Ze brengen de vierkante gezichtsvorm perfect in balans en bedekken de zijkanten van het voorhoofd, terwijl beige highlights prachtige gelaatstrekken accentueren en volume en diepte toevoegen.

34. Schokkerige blonde lob voor steil haar

Het is verbazingwekkend hoe gehakte uiteinden direct een frisse sfeer geven aan een lob. De gesneden lagen en knallen die daarbij passen, geven een moderne maar ontspannen houding af. Of je haar nu beachy blond is of een rijke chocoladebruine, een schokkerige lob is ideaal voor elke stijlvolle babe die die getextureerde lengte wil, maar ook wat frisse knallen!

35. Tweeledige franje- en tousledlagen

Hoewel deze gelaagde knallen lang zijn, zien ze er gewichtloos uit dankzij de textuursnede en balayagekleur. De kleuring creëert het uiterlijk van een franje met twee lagen dat uw speciale persoonlijke detail kan zijn.

36. Golvende lagen en gordijn knallen

Op zoek naar een onderhoudsarm alternatief voor stompe knallen? Denk aan korte gordijn knallen! Ze kunnen uiteindelijk je lange gelaagde haar sappen zonder dat je elke ochtend je stijltang hoeft aan te sluiten.

37. Moderne Brigitte Bardot

Kanaal stijl icoon Brigitte Bardot met deze vernieuwde versie van haar look. Dikke knallen met volumineuze lagen rondgeborsteld of gekruld tot een grote, veerkrachtige coif zijn het summum in sexy bangkapsels. Combineer met een effen zwarte kleur voor een rocker-chique sfeer.

38. Somber haar met lange lichte knallen

Deze bruine zachte ombre heeft overal ruige lagen en extra lange lichte knallen die je misschien wilt opspelden of aan de zijkant bij het doen van een activiteit. Je vlecht ze ook gemakkelijk in een kroon of melkmeisjesvlecht updo, of draag ze vrij hangend en achteloos draaiend door de wind.

39. Lang Ombre Kapsel met Bangs

Gelaagde pony’s zijn een geweldige optie voor vrouwen met dik haar. In plaats van een traditionele franje die te zwaar en ongelijk dreigt te vallen, zal een gelaagde techniek de last verlichten, waardoor de knallen zachtjes op hun plaats kunnen liggen.

40. Dikke schokkerige knallen

De chique diepe mahoniekleur vraagt om chique knallen. Als je van je lokken houdt, ga dan voor dikke schokkerige knallen. Afgezien van het feit dat het er echt vrouwelijk en strak uitziet, doet deze pony geweldig werk om de gezichtsvorm in evenwicht te brengen.

41. Korte center parted curtain bangs

Door je langere face-framing lagen in bangs te snijden, kun je je gezicht openen en je ogen accentueren. Korte gordijnslagen passen uitzonderlijk goed bij lange lagen en mooi plattere langwerpige gezichtsvormen.

42. Lang haar met bangs

Hoewel stompe knallen meestal worden gekozen om steil haar aan te vullen, gaan ze ook goed samen met golvende lagen. Je stompe pony zal zeker de aandacht trekken als je je golven een beetje rommelig maakt.

43. Lange snit met gevederde en gemarkeerde uiteinden

Gelaagd haar met gevederde uiteinden en highlights kon niet mooier zijn. Als de look waar je deze zomer voor gaat leuk en flirterig is, is gevederd iets voor jou. Met face framing bangs om je ogen te accentueren, is er geen twijfel dat jij degene bent die het opvalt.

44. Lang rommelig kapsel met knallen en hoogtepunten

Front bangs zijn voor de schoonheden die de aandacht op hun ogen willen vestigen! Maak je geen zorgen over het perfect houden van dingen, rommelig is hier beter! U kunt de overgang van langere lokken naar een korte oogst van knallen vergemakkelijken door enkele stukken langs de zijkanten van uw gezicht kinlengte en korter te houden. Stof de look af met wat lichtbruine balayage en houd het fris en net een beetje sexy.

45. Affakkelende lagen en veegslag

Soms als je “lange lagen met knallen” hoort, klinkt het misschien niet als zo’n opwindend kapsel, maar als je dit gelaagde kapsel met een zijrand als referentie gebruikt, kun je je anders voelen. Met zachte, zijwaartse pony’s en goudblonde haarkleur als de eerste dingen die in het oog springen, bevat deze lange look ook gelaagde lagen die het gezicht zowel flatteren als omlijsten.

46. Lang haar met gevederde face-framing lagen

Gelaagd haar met side bangs ziet er nog mooier uit met een dramatisch zijgedeelte. Het extra volume bovenop voegt niet alleen dimensie toe, maar ook het uiterlijk van dikker haar. Laat de uiteinden vanzelf krullen of gebruik een krultang om de look af te maken.

47. Rechte lange snit met gevederde lagen

Gebogen rechte knallen kunnen je geheime wapen zijn om je ogen en jukbeenderen te laten zien. Speel kiekeboe met franje dat aan de dunne kant is of kies een dikke stompe knal voor maximaal drama. De gevederde uiteinden bevatten alle textuur die je nodig hebt voor deze eenvoudige knaller.

48. Formeel lang kapsel

Als je bent uitgenodigd voor een formeel evenement, kan het dragen van je haar los en lang net zo mooi zijn als een updo – en nog veel eenvoudiger ook! Blaas je haar met een ronde borstel en krul waar nodig. Vergeet niet om te accessorize met gewaagde oorbellen en combineer je haar met een strapless jurk om meer aandacht te vestigen op je prachtige lagen.

lang gelaagd kapsel met pony's voor blond haar

Helga Esteb / Shutterstock.com

49. Getextureerde knallen en dramatische hoogtepunten

Voeg lowlights, highlights en meerdere dimensies blond toe wanneer je ernaar streeft om een mooie nieuwe look te krijgen voor anders humdrum haar. Schouderlengte haar ziet er bijzonder mooi uit met verschillende tinten, gelegen in welke secties je maar wilt.

lang gelaagd kapsel met pony's en drammatische downlights

Helga Esteb / Shutterstock.com

50. Krullende lagen voor oudere vrouwen

Naarmate vrouwen ouder worden, wordt de verscheidenheid aan kapsels beperkter. Met lagen heb je veel meer opties, waaronder lichte krullen in schouderlengtestijlen. Voeg wat knallen toe om je gezicht er jeugdig uit te laten zien.

lang gelaagd kapsel met pony's voor oudere vrouwen

Jaguar PS / Shutterstock.com

Lange gelaagde kapsels zijn stijlvol, veelzijdig en erg leuk om mee te pronken. De volgende keer dat je naar de salon gaat, overweeg dan om wat lange lagen toe te voegen om je huidige stijl bij te werken.

Middendeel Lange Gelaagde Knallen
Lang gelaagd kapsel met rechte knallen
Lange shag met franje
Gelaagde snit voor lang fijn haar
Gelaagd kapsel met bangs
Lang gelaagd blond haar met franje
Lang gelaagd haar met zijwaartse geveegde knallen
Oksellengte Tousled Gelaagde Snit
Blonde Rechte Gevederde Shag met Bangs
Lange gelaagde A-Silhouet snit
Lang gekruld gelaagd kapsel
Lange gevederde snit met gezichtsframe
Lang Shag Kapsel Met Lange Knallen
Lang haar met knallen en lagen
Lang gelaagd haar met gescheiden bangs
Lange gelaagde snit met bangs voor dik haar
Volumineuze lange gevederde blonde snit
Lange gevederde shag met Face-Framing Bangs
Lang kapsel met gevederde gezichtsframe
Gelaagde snit met lange zijknalen
Lang haar met kin-lengte bangs
Front Layered Haircuts voor lang haar
Gesneden knip voor lang steil haar
Lang gelaagd kapsel met schattige bangs
Langere Tousled Brunette Shag met Bangs
Swoopy Bangs en Lange Ruige Golven
Gelaagde snit met swoopy bangs voor lang haar
Gelaagd lang kapsel voor steil haar
Lang gelaagd blond kapsel
Lange piekerige snede met gelaagde uiteinden
Hedendaagse lange shag met bangs
Fancy gelaagde golven voor lang haar
Gelaagd golvend kapsel met piekerige bangs
Blonde Balayage Shag voor lang haar
Gelaagd lang haar na 60
Lange schokkerige golvende snit
Medium gelaagd kapsel met lange knallen
Lichtbruin gelaagd kapsel met bangs
Lang bruin Ombre kapsel met bangs
Lang haar met gelaagde uiteinden en knallen
Lange piekerige schokkerige snit met bangs
Edgy Wavy Shag met Stompe Knallen
Gelaagd haar met Face Framing Bangs
Lang haar met lagen en bangs
lang kapsel met side bangs
Lang gevederd haar met side bangs
Lange lagen met bangs
lang gelaagd kapsel met pony's voor blond haar
lang gelaagd kapsel met pony's en drammatische downlights
lang gelaagd kapsel met pony's voor oudere vrouwen