50 stijlvolle fade kapsels voor zwarte mannen

Fade kapsels worden gekenmerkt door een chique afwerking van geleidelijke haarlengte taps toelopen. Het is een bekwame en moeizame klus, maar het resultaat is echt indrukwekkend. Geen enkel ander kapsel kan dat fantastische frisse en schone gevoel geven dat vervaagt. Bovendien bieden dergelijke zwarte mannenkapsels gevarieerde lengtes voor haar aan de bovenkant. Daarom kan elke nieuwe fade er anders en creatief uitzien. Onderstaande galerij bevestigt dat met levendige voorbeelden. Neem even de tijd om ze allemaal te controleren.

Geleidelijke gladgestreken vermindering van de haarlengte in vervagende kapsels voor mannen kan worden gecombineerd met edgy contouren bij de slapen, gedessineerde zijkanten of een gevormde bovenkant. Zoals je kunt zien, zien vervagingen er even geweldig uit voor jongens, jonge jongens en oudere mannen. Voor elke omgeving waar extreem kort haar een vereiste is, zal een vervaging er beter uitzien dan een eenvoudige close cut of volledige kaalheid.

Inhoudsopgave

50 stijlvolle fade kapsels voor zwarte mannen

Zwarte mannen kiezen vaak voor een hoog vervaagd kapsel, met volledige verdwijning van het haar veel hoger dan de natuurlijke lijnen van haargroei bij de slapen en achterkant van het hoofd. Met een lage fade verdwijnt haar ongeveer een centimeter boven de haargroeilijnen, terwijl een regelmatige fade iets tussen deze twee in is. In de regel, wanneer je je eerste fade krijgt, raden ze aan om te beginnen met het reguliere type.

Strak opgerold natuurlijk haar kan er ook fantastisch uitzien in hoge topvervagingen waarbij de bovenkant van je haar in een verticale positie staat, terwijl de zijkanten en achterkant zijn getrimd om te vervagen met een gepolijste afwerking. Meer abrupte overgangen tussen lengtes kunnen worden bereikt met tempelvervagingen.

#1: Geometrische snit voor mannen

tempel vervagen kapsel

Bron

Breng echte kunst tot leven met een snit die geometrische vormen en nauwkeurige lijnen gebruikt voor een verbluffend resultaat. Deze snit raakt nooit uit de mode met zijn stedelijke polsslag en vrijheid voor expressie met steil of krullend dik haar.

#2: Krullende Top Fade

Verward tussen een low top fade en een high top fade? Ga voor een kapsel dat er modern uitziet en de gradatie van texturen bevat van natuurlijke krullen tot een blote huid die de haarlijn rond oren en in de nek vervaagt.

#3: Gladde en golvende fade

Dit is een diagonale vervaging die de lijn van de voorhoofdshaarlijn voortzet. Het is ook bijgewerkt met 360-golven die erg populair zijn geweest in hun klassieke 360-vorm, maar nu is het tijd om er een nieuwe draai aan te geven en ze te mengen met een fade.

#4: Laag vervaagd kapsel met een geschoren zijdeel

Dit is een voorbeeld van een fade die waarnemers een illusie geeft. Het vervaagt echt in onzichtbaarheid naar de oorlijn. Dit is een geweldige look voor mannen die houden van het gemak en de stijl van een fade, maar iets anders willen.

#5: Clean Cut Low Fade

Lage vervagingen voor zwarte mannen zijn een geweldige optie omdat natuurlijk haar plat ligt wanneer het dicht wordt bijgesneden en dat geeft een superglanzende uitstraling aan de zijkanten. Een lage fade betekent simpelweg dat het ergens in de buurt van de wenkbrauw begint af te lopen, niet hoger op het hoofd. De gebeeldhouwde lijn geeft het iets extra’s, zonder over de top te zijn.

#6: Faux Hawk met Side Fade

Voor een herenvervaging die verder gaat dan het gewone, vraag je om een Mohawk-fade die wordt gespiegeld door een gezichtskapsel. De ontwerpen die in de nek zijn gesneden, zijn ook echt uniek, omdat meestal ontwerpen aan de zijkanten zijn.

#7: Golvende lage fade

Laag vervaagd kapsel begint laag aan de zijkant van het hoofd. Het is een geweldige optie voor als je wilt dat natuurlijke golven opgaan in de rest van het kapsel. Voor mannen met baarden, zorg ervoor dat je de randen goed verzorgd en glad houdt.

#8: Korte High Fade

Een hoge fade is een van de beste kapsels voor zwarte mannen. Met deze snede heb je elke dag zeer weinig onderhoud, maar je moet twee keer per maand naar de kapper gaan om het er schoon uit te laten zien.

#9: Cool Temple Fade

De zwarte mannenkapsels van vandaag zijn allesbehalve saai. Deze strakke look is de perfecte combinatie van retro en modern. Voor deze stijl, laat de achterkant niet op de huid snijden. Laat het in plaats daarvan op een gemiddelde lengte voor een faux hawk-effect. Een afro fade is een stijl die altijd creativiteit uitstraalt.

#10: Golvende High Fade

Als je op zoek bent naar een kapsel waarbij mensen denken dat je een popster bent, ga dan voor perfecte golven bovenop en haar geschoren op de huid aan de achterkant en zijkanten. Wat dit haarontwerp zo succesvol maakt, is de toegevoegde gesneden lijn.

#11: Cool Black Curly Fade

Wanneer je op zoek bent naar een fris kapsel, is een fade zeker een go-to. Deze koele, schone stijl is erg scherp. Bovendien is het gemakkelijk om uit te voeren. Sommige mannen zien er op hun best uit met hoge vervagingen, anderen geven er de voorkeur aan dat hun fade lager op het hoofd begint. Deze high-to-medium fade is klassiek. Combineer het met een baard, en je bent goud.

#12: Losgekoppeld zijdeel

Zwarte mannenkapsels zijn synoniem met geschoren ontwerpen en geschoren delen. De textuur van zwart haar, vooral als het kort is, leent zich voor allerlei creatieve ontwerpen, waarvan de meest voorkomende verschillende lijnen zijn. Sommige ontworpen stijlen kunnen een beetje wild en gek worden, maar een zijdeel is altijd een draagbare optie.

#13: Huidvervaging met Krullende Top

Deze hoge top fade ziet er nog cooler uit met gedraaid haar en een line-up fade die naar beneden duikt naar de nek van de nek. De rechte lijn aan de bovenkant onderscheidt de gekrulde en de geschoren delen en versterkt het contrast ertussen. Deze elementen helpen een unieke draai te geven aan de basis Mohawk-fade.

#14: Natuurlijke Fauxhawk met Line Up

Baarden zijn een geweldige aanvulling op vervagende kapselstijlen omdat ze naadloos in het kapsel passen. Door het haar bij de slapen te vervagen en het door de bakkebaarden in de baard te laten stromen, krijg je een gezichtskapsel dat je kapsel op een coole manier weerspiegelt. Om het er scherp uit te laten zien, is een line-up een must.

#15: Back-In-Style Hoge Top

Tachtiger jaren en negentig kapsels gaan nergens snel heen, en deze is een geweldige iteratie. De soepele afname van de lengte en een kort geschoren lijn maakt deze hi top een stuk flatteuzer.

#16: Korte vloeiende golven

Zwarte kapsels kunnen extra kort zijn, maar nooit effen of saai. 360 golven op haar deze short zijn nog gemakkelijker te bereiken. Het geschoren zijgedeelte en de line-up zijn al de klassiekers van moderne Afro-Amerikaanse kapsels geworden.

#17: Curly Fade met Line Up

Nog langere kinky krullen zien er netjes uit op Afro-Amerikaanse mannen als er een line-up aan te pas komt. Omarm je gekrulde textuur, maar geef het een mooi frame. Een gezichtskapsel en een losgekoppeld deel zijn die extra functies om toe te voegen aan je coole look die je kapsel onmiddellijk naar een heel nieuw niveau kunnen brengen.

#18: Golvende lage fade

Dit is een van de beste foto’s met een perfecte line-up met temp fade. Het laat precies zien waar dit kapsel om draait: scherpe strakke lijnen met slechts een lichte vervaging om het interessant te houden. Het hebben van een kapsel dat regelmatig onderhoud vereist (en religieus zijn over het vaak zien van je kapper) creëert een zeer mannelijke stijl die je zelfvertrouwen verhoogt, omdat je er altijd op je best uitziet.

#19: Hoge en strakke fade

Deze afrofade is een geweldige eenvoudige en flatterende optie: een hoge en strakke fade, perfect uitgelijnde haarlijn en een dunne baard die helpt om de mannelijke botstructuur te verbeteren. Zwarte jongens en mannen kunnen dit kapsel met vertrouwen rocken.

#20: Fauxhawk met Taper Fade

Behoefte aan een stijl die past bij een popster? Deze frisse snit brengt de typische fade naar een ander niveau met die natuurlijke knikken die wat feest toevoegen aan de striktheid van de stijlvolle line-up. Om de stijl te krijgen, gebruik je gewoon een vochtinbrengende of textuurcrème die is ontworpen voor zwarte mensen om het haar na elke wasbeurt te draaien.

#21: Black Skin Fade High Top

Met een paar centimeter natuurlijk haar bovenop, een hoge huidvervaging en een kort gezichtskapsel is deze hi top de perfecte mix van retro en modern. De vorm van het originele kapsel is er wel, maar doordat het haar van nature krullend wordt gehouden (in plaats van plat geknipt), past de stijl beter in de hedendaagse realiteit.

#22: Korte Zwarte Mohawk

Hoe kun je nog creatiever worden met een tempelvervaging? Door het lange haar helemaal tot aan de nek uit te strekken om een geweldige mohawk te creëren. Dit is echt een geweldige stijl die verrassend gemakkelijk te trekken is als je haar kort tot gemiddeld is.

#23: Hoge Top Mohawk Fade

Deze unieke snit is een mix van verschillende stijlen: een hoge fade, taps toelopende Mohawk en line-up. Als je dit wilt uitproberen, is de eenvoudigste manier om het bij je kapper aan te vragen, het inbrengen van de foto. Als je het idee leuk vindt dat haar halverwege de zijkanten en achterkant verdwijnt, maar niet wilt dat het op een Mohawk lijkt, vraag dan om een temp fade of een low top fade.

#24: Retro High Top Taper Fade

Voor een suave stijl, vraag je kapper om de hele vorm van je kapsel glad te strijken en om een lage vervaging van de huid alleen in de rug te creëren. Een mock side part design voegt een cool element toe aan het kapsel en geeft het die finishing touch.

#25: Heldere tweekleurige Mohawk

Zwarte mannen kapsels hebben niet vaak te maken met haarverf. Maar waarom niet? Warme kleuren zoals oranje, rood en goud zien er geweldig uit tegen een donkere huid. Natuurlijk kun je wilde haarkleuren niet combineren met zomaar een kapsel, maar een Mohawk-fade is zeker een veilige keuze.

#26: Perfecte fade voor lange top

Veel van de zwarte mannelijke kapsels van vandaag worden heel, heel kort gehouden. Maar als je van de natuurlijke textuur van je haar houdt en vind het niet erg om een beetje tijd te steken in haarverzorging en styling, dan kun je experimenteren met stijlen zoals deze. Kies een natuurlijke, niet gebeeldhouwde look om het modern te houden.

#27: Creatief zwart kapsel met deel

Hier is een fade die veel te bieden heeft! Er is een natuurlijke, gekrulde textuur bovenop, een burst fade, een geschoren deel en een cool geschoren detail over de nek. Ontwerpen aan de achterkant (niet alleen aan de zijkanten) groeien in populariteit.

#28: Taper Fade met Kinky Top

Dit schattige kapsel kan je aanmoedigen om je natuurlijke haar uit te laten groeien. Als dit je niet inspireert, weten we niet zeker of iets anders dat zal doen. Laat al die krullen voor je aan het werk gaan en zorg voor de hoogte, het volume en de textuur waar je van hebt gedroomd. Het enige wat je hoeft te doen is je haar regelmatig hydrateren en draaien.

#29: Krullend gesneden met unieke ontwerpen

Kapsels voor zwarte mannen bevatten vaak een aantal ongewone artistieke elementen. Er is echt geen einde aan wat je kapper kan doen op het gebied van haarontwerpen, maar meestal worden deze ontwerpen gemaakt door kort haar te knippen. Dit voorbeeld valt op omdat al het andere haar is weggeknipt om de verhoogde schuine strepen te creëren.

#30: Korte Roodbruine Krullen

Deze prachtige Afrikaanse rode kleur ziet er geweldig uit op mannen omdat het pretentieloos is. De warme tinten gaan goed samen met een donkere huid. Probeer het op alleen de uiteinden van het haar voor een mannenversie van dipverf.

#31: Krullende bovenkant en vervagen aan de zijkanten

Gebruik een fade voor een schone look, terwijl je nog steeds je dikke krullen bovenop laat zien. Deze stijl accentueert natuurlijk krullend haar dat wordt gepresenteerd in een fatsoenlijk frame – perfecte randen.

Mohawk fade kapsel

Bron

#32: Full Natural Mannen Kapsel

Vol, natuurlijk haar, waar zwarte mensen zo trots op zijn, kan ook profiteren van vervagingen, dus maak je geen zorgen als je van je langere spoelen houdt. In feite heb je meer opties als het gaat om het vervagen van je haar als je ervoor kiest om een feestje bovenaan te houden.

Mohawk fade kapsel voor zwarte mannen met geschoren lijnen

Bron

#33: Ontworpen High Top Fade

Voor een opvallende stijl, vraag je kapper om ontwerpen onder de bovenkant van je hoge fade op te nemen. Je kunt een kijkje nemen in de portefeuille van je kapper om iets te kiezen dat je opvalt, of hem laten doen. Voeg hoogte toe aan je look met lange, gedraaide lokken.

#34: Mohawk Fade

Een hoge fade is een van de favoriete zwarte kapselstijlen voor mannen die er modieus uit willen zien. Terwijl een lage fade de neiging heeft om meer op een klassieke snit te lijken, is een hoge fade een jongere, modernere stijl.

#35: Getextureerde Tempel Fade

Dit fade kapsel valt in de tempel fade categorie omdat de fade boven de oren kromt. Om meer textuur bovenop te krijgen, vraag je om haar dat iets meer dan een centimeter lang is. Gebruik dan een voedende crème om krullen te definiëren. Natuurlijke producten gemaakt van oliën en notenpasta’s werken het beste.

#36: Retro High Top Fade

Voor mannen die die old school pompadour look willen, kies dan voor een hoge top die naar achteren toe lager is. Deze look draait helemaal om de vorm en kan een uitdaging zijn om te beschrijven. Zorg ervoor dat je foto’s meeneemt, vooral als je op zoek bent naar iets unieks of retro.

#37: Tempel en Nape Fade

Een krullende fade is het beste van twee werelden. Je krijgt de hoogte en het volume bovenop zonder de uitstraling van lang haar te hebben. Dit is een populaire stijl aan de oostkust en het wordt vaak gedaan als een tempelvervaging.

#38: Gevreesde High Fade

Zwarte mannen kapsels zijn altijd een kans voor creativiteit vanwege de sculpturale aard van het haar. Hier wordt een hoge huidvervaging gecombineerd met korte dreads. Ombre gebleekte uiteinden voegen extra stijl toe. Houd het haar van het gezicht af door dreads in paardenstaarten en knotjes te stoppen.

#39: Natuurlijk getextureerde fade

Superstrakke krullen zijn de perfecte textuur voor een hoog topvervagingskapsel vanwege het gedefinieerde volume en de hoogte bovenop. Haarverzorging voor zwarte mensen komt altijd op hetzelfde neer: vocht. Was je haar niet te veel en vermijd producten die kunnen drogen.

#40: Krullende fade met lijnen

Deze krullende fade is eigenlijk een undercut die vervaagt naar de zijkant en nape haarlijn. Over het algemeen zijn undercuts geweldig voor iedereen die wil experimenteren met bleken.

#41: Fade met diagonale lijnen bovenop

Deze temp fade is een stuk ingewikkelder dan het in eerste instantie lijkt. Diagonale striping wordt in het bovenste deel gesneden en het geschoren zijdeel scheidt de bovenkant van de vervaagde kant.

#42: Gebleekte Mohawk Fade

Ga helemaal los met een afro Mohawk fade. Vanwege de natuurlijke haartextuur hoeft u geen product te gebruiken om het bij te houden. In plaats daarvan gewoon doorkammen en regelmatig conditioneren. Met of zonder gebleekte uiteinden,s is een coole stijl om te proberen.

#43: Klassieke High Top Fade

Deze hoge top fade is een goede optie voor mannen die een sterke, krachtige uitstraling willen uitstralen. Om te voorkomen dat het te retro wordt, wordt het haar niet rondom gepolijst. Het scherpe gedeelte geeft het ook een modern randje.

#44: Smooth Low Fade

Frisse kapsels hebben één ding gemeen: gladde, strakke lijnen. De zijbrandwonden zorgen voor een scherpe rand en de haarlijn wordt vierkant gesneden. Bij zwarte mannelijke haarstyling gaat het erom het haar goed gevoed te houden, zodat het niet droog wordt. Gebruik een paar keer per week wat natuurlijke olie, zoals kokosnoot.

#45: Krullende Afro Fade

Krullende jongens kunnen nog steeds een geweldige stijl krijgen met een fade waardoor de bovenkant van je haar zich kan uitdrukken door middel van textuur. Combineer je statement cut met een goed getrimde baard en je hebt een trendsettende look die helemaal van jou is.

fade kapsel voor zwarte mannen met een geschoren part line

Bron

#46: Heren Fade Kapsel met 360 Golven En Baard

Combineer je lage topfade met 360 golven en geniet van het uiterlijk van dikker gezichtshaar om het contrast van texturen te laten zien. Dit kapsel brengt de aandacht naar beneden, maar het is nog steeds strak en stijlvol genoeg voor op kantoor.

laag vervaagd kapsel

Bron

#47: Wave Fade

Hier is nog een creatieve snit. Voeg een eenvoudige golvende lijn toe aan de zijkant van het hoofd en breng meer dimensie en stijl in je look. Dit is gemakkelijk te krijgen bij de kapper, en als je het uiteindelijk niet leuk vindt, zal het in een mum van tijd uitgroeien.

hoog vervaagd kapsel voor zwarte mannen met een geschoren golf

Bron

#48: Black Guy Kapsel met een natuurlijke twist

Natuurlijk haar hoeft niet bijzonder vol te zijn om er goed uit te zien. Je kunt het laag vervagen en een aantal dunner wordende gebieden aan de zijkanten bereiken om een leuke, relaxte stijl te krijgen om dagelijks te sporten.

natuurlijk haar vervaagd kapsel

Bron

#49: Low Fade Partial

Dingen hoeven niet altijd perfect symmetrisch te zijn als het gaat om vervagingen. Probeer in plaats daarvan een off-center scheerbeurt of neem een ontwerp op dat is afgestemd op je baardlijn.

kort vervaagd kapsel

Bron

#50: Curly High Top Fade

Krullend haar ziet er geweldig uit in een hoge top, en dit is een prachtig voorbeeld van hoe je verschillende fade-technieken kunt combineren – de hoge top, een geschoren ontwerp en een vervagende haarlijn langs de nek van de nek. Dergelijke kapselstijlen zien er altijd goed uit!

krullend vervagend kapsel

Bron

Nou, natuurlijk zijn er veel manieren om je vervagende kapsels te diversifiëren. Je kunt ze allemaal proberen en je favoriete stijl kiezen of een foto van de snit die je het leukst vindt in één keer aan je kapper laten zien. Krullende kapsels voor zwarte mannen hebben een aantal schattige ‘do’s voor het geval je denkt aan het laten groeien van je spoelen op een dag.