50 stijlvolle half-op-half-neer bruiloft kapselideeën voor bruiden

De keuze van het juiste bruidskapsel is net zo verantwoord als de keuze van een trouwjurk. Als je niet kunt kiezen tussen een updo- en downdo-type, raden we je aan aandacht te besteden aan de verscheidenheid aan verschillende half up half down bruidskapsels. Op deze manier geniet je van de beste kwaliteiten van de beide kapselgroepen – de natuurlijkheid en chic van vrij vloeiende lokken en de elegantie van het opgetilde deel.

Table of Contents

Half Up Half Down Bruidskapsels voor Medium en Lang Haar

Hier zijn de beste half up half down kapsels die je in 2023 kunt stylen. Onze review bevat de nieuwste natuurlijke kapsels en ongelooflijk vrouwelijke ‘do’s met vlechten en bruidssluiers.

1. Gestoten kapsel voor medium haar

Deze schattige stijl is half Franse twist, half cascades – het is mooi op medium haar. Een meer formele look wordt bereikt met de toevoeging van een bult, wat perfect is voor een bruid die iets eenvoudigs wil dat een statement maakt. Dit leuke kapsel wordt aangevuld met zachte krullen, waardoor het haar een dimensie krijgt.

2. Gestoten Twist Half Updo

Allereerst is dit een showstopper. Ten tweede, wie wil dit mooie haar niet? Vlekken van balayage worden geaccentueerd met krullen voor lang haar op de rug. De sloten zijn gepept en aan de zijkant gedraaid om een overvloed aan visuele interesse toe te voegen die uw gasten zal boeien. Deze stijl zegt gewoon FANTASTISCH!

3. Gesegmenteerde Twist Style

Hier is een van die bruiloft kapsels naar beneden die opvalt met zijn creativiteit. Zijstukken worden naar achteren getrokken terwijl ze worden gedraaid en aan elkaar geweven om zo’n verbluffend mooi gevlochten detail te creëren. Interessante kleuroplossingen zoals ombre en balayage komen ook heel goed tot uiting in prachtige kapsels zoals deze.

4. Gesluierde bult met golven

Als je een halfdo met een bult kiest, is de basis van de bult de perfecte plek om een sluier toe te voegen, en deze bruid deed het precies goed. De toevoeging van zachte, lange knallen en lange golven houdt deze stijl eenvoudig en zoet om je mooie gezicht te laten zien. Dit maakt het ook mogelijk om de sluier eenvoudig te verwijderen, zodat u kunt bewegen en plezier kunt hebben bij uw receptie.

5. Romantische stijl voor natuurlijk haar

Wat stijlen betreft, laat deze zien dat een dame panache en stijl heeft om op te starten. De wendingen worden opzij geveegd om een onschuldig ogende off-center stijl te creëren die een verscheidenheid aan gezichtsvormen aanvult. Dit is de perfecte look voor die dames die extensions willen opnemen en een langdurige stijl willen dragen.

6. Half Up Blonde Ombre Krullen

Kijk eens naar de prachtige krullen die we hier hebben! De prachtige ombre verfbaan vloeit van donker aan de wortels naar witblonde punten. Een met juwelen versierde clip gluurt door de massa engelachtige krullen. Als je van plan bent om een bruidsjurk te dragen met een laag uitgesneden rug, is dit een alternatief voor een updo.

7. Zijkrullen met Tiara en Kanten Sluier

Je bent misschien een experimentele fashionista als het gaat om je dagelijkse stijl, maar je zult waarschijnlijk dingen traditioneel willen houden voor je bruiloft. Er is nog ruimte om te spelen met bruidskapsels voor lang haar. Een ‘do with veil’ is klassiek. Voeg pizzazz toe aan je bedekte bruidskapsel met een glinsterende tiara die past bij het patroon van het kant.

8. Geplaagde Half Up Style met hoofdband

Stel je een bohemien bruid voor die deze romantische ‘do as she walks down the aisle in an ethereal gown… Het is gemaakt voor een buitenbruiloft. We houden van de zachte hoofdband met linten en de kleine bloemetjes die in de krullen steken.

9. Teruggepinde tousled golven

Het is verleidelijk om alles uit de kast te halen om je bruiloft voor te bereiden omdat het je ‘grote dag’ is, maar het tonen van enige terughoudendheid creëert eigenlijk verbluffende resultaten. Ze laat zien hoe het moet met het losse golvende kapsel met wat zacht geknipte achterlagen. Oh la la.

10. Half Up Wedding ‘Do with Jeweled Clip

Elke aanstaande bruid weet dat haar jurk het middelpunt van haar hele look zal zijn, maar dat betekent niet dat haar manen moeten worden onderschat. Bruiloft half updos met glinsterende haaraccessoires complete mooie jurken zonder concurrentie. We houden van de asymmetrie van deze prachtige halve updo.

11. Vastgepinde brunette linten

Als het gaat om je grote dag, wil je waarschijnlijk iets dat mensen in zwijm zal laten vallen! Dat is waar met kristal versierde haaraccessoires binnenkomen. Ze zijn praktisch omdat ze je lokken van je mooie gezicht halen en ze voegen nog meer bling toe aan je mooie outfit.

12. Bloemenkroon Half Omhoog Half Dons Haar

Wie zegt dat je bloemen moet bewaren voor je boeket? Neem je favoriete bloemenkroon mee van muziekfestivals naar je trouwdag door deze te combineren met ongedaan gemaakte golven. Zachte oogmake-up en roze lippenstift maken je blozende bruidsblik.

13. Volumineuze halve paardenstaart

Dit bruidshaar straalt romantiek uit, en dat is precies het soort ding dat je wilt als je door het gangpad loopt. Half op bruiloft haar met mega body en weelderige krullen is gemaakt voor lang haar. Degenen met kortere sloten kunnen nog steeds de ‘do’ bereiken met behulp van extensies.

14. Blonde Half Up Kapsel met Sluier

Er is meer dan één manier om je trouwsluier te dragen. Het boven je hoofd dragen is iets dat we bij veel bruiden zien, maar als je het onder het bovenste deel van je updo hebt weggestopt, krijg je je bruidslook moeiteloos af. Speld het onder een zachte vlecht en maak het af met een tiara of een haarclip met juwelen.

15. Krullende paardenstaart voor lang haar

Haaraccessoires met juwelen kunnen zelfs de eenvoudigste ‘do’s’ een beetje specialer laten voelen. Het is moeilijk te zeggen of haar teruggeveegde krullen er nog pettier uit zouden kunnen zien. Maar met het delicate haarstuk hebben ze meteen Bridal.

16. Teruggetrokken lagen met hoofdband

Half up bruidskapsels zijn het beste omdat ze er aan de voorkant uitzien als een updo en pronken met de lengte van je prachtige haar aan de achterkant. Als je de voorkeur geeft aan strakke maar volumineuze bruidshaarstijlen, laat je dan inspireren door deze adembenemende look. Het is een stijl waar een bruid of een bruidsmeisje met lang haar blij mee zou zijn.

17. Accessorized Undone Golven

Dit kapsel ziet er heel spontaan en snel uit, en daar houden we van! Ideaal voor een buitenceremonie, de halve updo zou een boho-jurk of een andere informele bruidsoutfit aanvullen.

18. Kroonvlecht, Bouffant en hoofddeksel

Een kroonvlecht wordt spannender als deze is versierd met een elegante haarband. Een bouffant kan ook geen kwaad. Het is iets dat je kapsel meteen zinvoller maakt.

19. Half Up Krullen voor bruiloft

Half half dons bruidshaar is het beste van twee werelden – haar is weg van het gezicht en stroomt in zachte krullen. Een krullende half up zoals deze heeft baat bij een dynamische clip die je kunt coördineren met een ketting of schouder-grazende oorbellen.

20. Boheemse krullen met bloemenclip

Elke bruid wil dat ze haar gezicht benadrukt, maar het is ook verstandig om aan de achterkant van je hoofd te denken. Veel van je gasten gaan je immers van achteren aanschouwen. De grillige baby-ademband speelt de print van de jurk en de tederheid van die onopvallende blonde golven.

21. Bruiloft Semi Updo met Vlecht

De hallo vlecht weerspiegelt de snit van de jurk, de bouffant geeft hoogte en de knallen zijn optioneel, maar hier zien ze er charmant uit. Bij het kiezen van het beste bruidskapsel, stem het af op je jurk, dan zal het echt het meest flatterend voor je zijn!

22. Gouden Half Up Half Down Krullen

Bruiloft haar donsideeën voor haar van gemiddelde lengte suggereren vaak krullen. Trendy krullen worden getoupeerd, niet die perfecte haar-op-haar linten. De eenvoudige romantische stijl bedekt met een sneeuwvlokachtige clip is goddelijk voor bruiloften!

23. Klassiek kapsel met sluier en tiara

Het is jouw speciale dag, dus als je een lange sluier en een sprankelende tiara wilt, ga er dan voor. Zorg er wel voor dat je je manen niet helemaal bedekt. Wanneer je glanzende golven langs je schouders hebt, wil je dat ze worden gezien. Hetzelfde geldt voor je prachtige sieraden.

24. Gebonden Ombre Krullen

De keuze van de haarkleur is een andere belangrijke overweging op je lange bruiloft to-do lijst. Als je niet van plan bent om een sluier of haarstukken te dragen, maak dan kleur je belangrijkste versiering. Kies verstandig, schuw alles wat buitengewoon is, en je zult het geweldig vinden als je jaren later door je trouwfoto’s kijkt.

25. Kriskras half opgetrokken bruidshaar

Sommige bruiden geven er de voorkeur aan om hun haar naar beneden te dragen, terwijl anderen verliefd zijn op half half dons bruidskapsels. Degenen die in het tweede kamp vallen, zullen zeker geïnspireerd worden door deze oogverblindende verwrongen updo. Het is een mooie optie die het gedraaide ontwerp van het kant dat je schouders bedekt, kan complimenteren.

26. Gevlochten kapsel met subtiele golven

Half up half down bruidskapsels zoals deze zijn perfect voor een Boho bruid. Een zoete vlecht gewikkeld als een hoofdband biedt een vrouwelijke touch samen met mooie golven die vrij over de schouders stromen. Het zou een kanten jurk perfect aanvullen.

27. Sides-Parted Bruiloft Kapsel

Deze bruid is zo lief als maar kan zijn met een diep deel en haar opzij geveegd. Degenen die een stijl met een sluier willen, kunnen deze verbluffende, face-framing downdo zeker met gemak uitvoeren. Zachte krullen voegen ook beweging en textuur toe aan deze bruiloftslook.

28. Gekruld kapsel met ranken

Als je krullend wilt gaan, dan is deze look iets voor jou! Niet alleen is hlucht heel losjes gevlochten, maar het “dons” deel van dit kapsel is uit het midden voor een meer ontspannen trendy look. Golven en krullen zijn er in overvloed en geven je veel volume op je grote dag.

29. Krullen aan de zijkant geknipt

Deze stijl is eenvoudig, vrij vloeiend en zo verbluffend… haar wordt van het gezicht getrokken om je mooie gelaatstrekken centraal te stellen. Krullen worden gecombineerd met een vlecht en een barrette is aan de zijkant weggestopt, wat een extra pit geeft aan deze bruidslook.

30. Semi-Bouffant stijl met lange knallen

Over high impact gesproken! Sommige half op half down bruidskapsels zeggen gewoon “perfectie”, en deze doet precies dat. Of het nu voor bruidsmeisjes is of de bruid zelf, deze opgestoten halve updo wordt bekroond met lengte aan de zijkanten die die opvallende kenmerken prachtig aanvult!

31. Gemarkeerde gevlochten kroon

Heb je ombre tinten of hoogtepunten? Laat ze zien met een gevlochten, gekrulde halve updo zoals deze hier. Het haar is helemaal van het gezicht af, maar vloeit perfect in een zee van krullen bekroond door een mooie vlecht. Deze stijl is zowel interessant als verbluffend, vooral in combinatie met een leuke kleuroplossing.

32. Mooie tijdloze stijl

Wendingen en golven maken deze klassieke stijl een go voor de aanstaande bruiden die hun lange haar naar beneden willen dragen. Doet denken aan een Griekse godin en elementen zoals spelden en strass steentjes kunnen worden opgenomen om nog meer interesse toe te voegen aan deze toch al prachtige stijl.

33. Frans gevlochten Halfdo

Wat een ingewikkeld prachtig kapsel voor bruiloften! De vlechten beginnen bij de kruin, eindigen aan de achterkant van het hoofd en vallen in een delicate waterval van krullen en golven. Deze stijl is verbluffend, zowel komend als gaand en behoort tot de meest gedetailleerde half-up bruidskapsels op onze lijst. Mooi!

34. Eenvoudige Halfdo voor kort haar

Wat een mooie en toch moeiteloze look! Korte sloten worden teruggetrokken met een poef aan de bovenkant van het hoofd om hoogte toe te voegen. De stijl is beveiligd met een paar bobby pins en laat echt de variatie aan tinten in haar haar zien.

35. Geavanceerde teruggetrokken Cascade

Deze look is gerangschikt als een van de meer formele kapsels en is betoverend. Het beschikt over een bijna volledige updo met een deel van het haar dat een lage paardenstaart simuleert die is geüpgraded met een geavanceerde kleuroplossing – omgekeerde ombre. Deze stijl is perfect voor een vrouw die de look van een updo van voren kiest, maar toch de veiligheid van haar aan de achterkant wil hebben.

36. Lieve stijl met cirkelvormige wendingen

Klassieke half up half down bruidskapsels zoals deze bieden een verfijnde, vrouwelijke flair. Haar wordt naar achteren getrokken en laat stromen. Geselecteerde strengen worden vervolgens gedraaid tot cirkelvormige rozetten. Je zou zelfs een tiara aan deze stijl kunnen toevoegen om de interesse zowel aan de voor- als achterkant te vergroten.

37. Dubbele vlecht met verse bloemen

Dit moet gewoon een van de liefste looks ooit zijn. Twee vlechten – een dikke, een dunne – worden over de kruin van het hoofd geplaatst, terwijl de voorste stukken naar achteren zijn weggestopt (mooi!) en aan de achterkant zijn vastgezet met een kleine tros bloemen. De achterkant van het haar mag vrij langs de rug stromen. Hoe zoet en delicaat – deze is een zekere vuurfavoriet!

38. Dubbel gevlochten look voor gestrekt haar

Je lokken laten rechttrekken en vlechten is een geweldig idee voor degenen die graag hun bruidskapsels naar beneden zien. Het toevoegen van een paar golven geeft de look een mooie textuur voor lang haar op de rug. Wat een mooie bruid ga je worden!

39. Paardenstaart stijl met hoofdband en strik

Kanten vlechten en een boog van haar… allemaal bekroond met het uiterlijk van de lage gekrulde paardenstaart. Deze stijl heeft veel te bieden, maar elk detail werkt feilloos samen. De halve updo past bij een meisje dat een boho-look wil of geniet van kapsels met afwisseling en interesse.

40. Teruggetrokken Half Updo met Kam

Dit is een van die veelgevraagde bruidskapsels voor een steilharige vrouw die op haar trouwdag alle krullen wil zijn. Het haar wordt halverwege gekruld en naar achteren getrokken, wat zorgt voor de perfecte locatie om een interessante trouwkam of tiara toe te voegen. Zo mooi!

41. Lang krullend kapsel met een tiara

Een half half dons kapsel voor lang dik haar moet eenvoudig maar indrukwekkend zijn. Dit is precies het geval. De weelderige, aanraakbare krullen, chique tiara, het spel van symmetrie en asymmetrie – we zijn onder de indruk en betoverd!

42. Fantastische cascade van losse krullen

De meest opzichtige manier om de lange krullen te presenteren, is door ze op de kruin te verzamelen en ze sierlijk naar beneden te laten vallen. Dit is een prachtig kapsel vanuit elke hoek: de lift bij de wortels maakt elk gezicht aantrekkelijker, dankzij de slanke zijkanten wordt je profiel steeds aantrekkelijker verfijnd, en de stromen krullen aan de achterkant betoveren letterlijk!

43. Eenvoudig en schattig bruidskapsel voor lang haar

Als je geen pompositeit in je bruidslook wilt, zul je het perfect doen zonder bouffant, ingewikkeld vlechten of nieuwe, prachtige krulpatronen. Het maximaal natuurlijke kapsel op deze foto zal Boho-bruiden behagen. De gemakkelijk vast te pinnen lokken aan de voorkant en moeiteloze losse krullen zijn onweerstaanbaar charmant, en het V-vormige haarstuk is ongetwijfeld het meest geschikte accessoire voor deze schattige look.

44. Medium Half Up Half Down kapsel met mooie knopen

Een typische oplossing voor half up kapsels is om de voorste lokken aan de achterkant vast te pinnen met een schattig haarstuk als versiering. En het vormen van een paar knopen van haar als vervanging voor een haarsluiting is een creatiever idee. Je kunt nog steeds een met juwelen versierde hoofdband en opvallende oorbellen gebruiken.

45. Tedere welgevormde krullen voor een romantische bruiloftslook

Welgevormde gepolijste krullen zien er geweldig uit in zowel middellange als lange lengtes. Als je een accent wilt leggen op de onberispelijke vorm van je krullen, hun gepolijste afwerking en fantastische glans, maak dan een eenvoudig half half dons kapsel. Het zal er goed uitzien met minimalistische accessoires die de aandacht niet afleiden van de schoonheid van je lokken.

46. Dimensionale golven in half-up bruiloft kapsels

Als je een fan bent van de populaire vandaag bronding haarkleuroplossingen, zal je bruidshaar er geweldig uitzien in dimensionale golven. De fantastische textuur van de stijve golven is de “wow” -factor van dit prachtige kapsel. Maar de verfprocedure moet zeker van tevoren worden gepland.

47. Twists en krullen in bruids half up stijlen

Volgens de huidige trends in trouwmode zijn de tederheid en natuurlijkheid van de look de belangrijkste factoren om na te streven voor moderne bruiden. Dit mooie lange kapsel voldoet aan alle hedendaagse mode-eisen. De krullen zien er zacht en natuurlijk uit. Ze ademen letterlijk met gemak en lente frisheid!

48. Diagonal Waterval Vlecht in half op bruidskapsel

Gevlochten kapsels worden geassocieerd met meisjesachtige charme en onschuld. Daarom zijn vlechten altijd zeer welkom geweest in bruidskapsels. De diagonale watervalvlecht en springerige krullen zijn een leuke win-win combinatie. Je kunt aan één kant een paar grote haarbloemen toevoegen of de vlecht versieren met een besprenkeling van kleine knoppen.

49. Natuurlijk uitziend gevlochten kapsel voor bruiden

Dit kapsel doet denken aan een lage pony in zijn silhouet, maar het ziet er verfijnder uit dankzij de hoofdbandvlecht en kruisende lokken bij de nek. Bovendien kunnen we het niet laten om het prachtige rommelige gevoel van levendige lokken te bewonderen, vrij van stylingproducten. De schattige veldbloemen zijn inderdaad het liefste compliment.

50. Teder bruidskapsel met een sluier

Als je op je trouwdag een donzige bruidssluier wilt dragen, is half half dons kapsel de meest geschikte basis, vooral als je haar lang is. Je kunt pronken met prachtige krullen en je volumineuze bruidssluier met gemak en comfort dragen.

Half up half down bruids ‘do’s zijn mooi en comfortabel om te dragen. Ze zijn gemakkelijk te combineren met een bruidssluier, bloemen en met juwelen versierde haarstukken van elk ontwerp. Er zijn half-up kapsels die passen bij elk bruiloftsthema en bij elke haarlengte passen, behalve bij zeer kort haar. Dus waarom zou je niet de afbeelding kiezen die je leuk vindt en deze testen met je haarstylist?

half up bruidskapsel voor medium haar
half omhoog lang bruidskapsel
half op bruiloft kapsel met twists
bruiloft half updo met sluier
half updo met twists
Krullende Bruids half Updo
Lang krullend kapsel met sluier
Boho Bridal Half Updo met bloemen hoofdband
Krullende halve updo voor lang haar
Lange Krullende Halve Updo
Bruiloft Krullend Donkerbruin Half Updo
Eenvoudige bruids halve updo met een bloemenkroon
Krullende lange halve updo voor een bruid
Bruiloft Blonde Half Up Half Down Haar
Eenvoudige bruiloft kapsel voor lang haar
Donkerbruin Half Updo
Messy Krullende Bruid Half Up Kapsel
Wavy Bouffant Half Updo voor bruiloft
Bruids Curly Half Updo
Wavy Boho Half Up Kapsel Voor Bruiloft
Bruiloft Half Updo met Vlecht en Bouffant
Eenvoudige krullende halve updo voor bruiloft
Bruidshaar voor sluier en tiara
Medium tot lang bruinblond Ombre haar
Blonde Golvende Halve Updo Voor Bruiden
lang half up bruidskapsel
lange zij-gescheiden bruiloft kapsel
losse rommelige kant updo
rommelig zijkapsel
gepolijste halve updo met een bouffant
half op brondersteund kapsel
bruids half updo met tiara
bruiloft krullend half up kapsel
half updo met een bouffant voor korter haar
bruiloft half up kapsel met ombre
rozet half updo voor bruiden
dubbele vlecht half updo
twee vlechten half updo
half op golvend rommelig kapsel voor lang haar
krullend half opstaand bruidskapsel
bruiloft half omhoog half dons kapsel voor lang haar
lang krullend bruidskapsel
eenvoudige bruiloft half omhoog half dons kapsel
bruiloft kapsel voor medium haar
medium krullend kapsel voor bruiden
golvende bruiloft half omhoog half naar beneden kapsel
lang krullend half omhoog half dons kapsel
bruiloft kapsel met waterval vlecht
natuurlijk half omhoog half dons bruidskapsel
bruiloft kapsel met bruidssluier