50 stijlvolle kapsels en kapsels voor kalende mannen

Kapsels voor kalende mannen klinken misschien als een pijnlijk onderwerp, maar zoals Hollywood heeft aangetoond, zijn zelfs de heetste heartthrobs niet immuun voor haaruitval. Van atleten tot acteurs, ze hebben een voorsprong op de alledaagse man omdat hun stylisten hebben uitgevonden hoe ze er op hun best uit kunnen laten zien.

Table of Contents

Beste kapsels voor kalende mannen in 2023

Nu kun je hun geheimen stelen – bekijk de herenkapsels hieronder!

1. Korte Combover met Temple Fade

De combover is de gemakkelijkste stijl om te bereiken onder kapsels voor kalende mannen. Het is ook veelzijdig genoeg om in een breed scala aan stijlen en lengtes te komen. Hier is een illustratie van hoe je een kortere look kunt stylen. De zijkanten zijn vervaagd, terwijl het bovenste deel wordt geschoren voor een schone look en vervolgens naar één kant wordt geveegd. Dit vult de terugtrekkende haarlijn op, terwijl het gezichtshaar de look aanvult door de snit in evenwicht te brengen.

2. Modieuze stijl voor terugtrekkende haarlijn

De reden dat dit kapsel er zo geweldig uitziet – en het ziet er echt geweldig uit – is vanwege de korte spikes die naar voren zijn geborsteld. De styling is gedaan op een manier die merkbaar is, maar niet te stijf. Om de look onder de knie te krijgen, heb je het juiste product nodig. Koop een textuurcrème en een haarlak met lichte grip.

3. Rommelig zijdeel

Op zoek naar kalende herenkapsels die je helpen om een jeugdige sfeer te behouden, zelfs als je over je hoogtepunt heen bent? Bekijk hier de ‘voor’ en ‘na’ foto’s: in de eerste zou het model gemakkelijk iemands opa kunnen zijn, terwijl hij er in de tweede uitziet als je coole, bohemien literatuurleraar, met wie je koffie wilt drinken. Zijn stijl is eenvoudig: een middellange snit met een diep zijdeel, aangevuld met taps toelopende bakkebaarden, en het frontale gedeelte van het haar wordt omhoog en weggeveegd van het gezicht.

4. Kalende Fade Kapsel

Dit is een van de kapsels voor kalende mannen die een terugtrekkende haarlijn niet zal verbergen, maar dat is niet erg. Je hoeft je geen zorgen te maken over het verbergen van iets zolang de snit flatterend is, wat dit zeker is. De styling is glad gehouden. Strakke lijnen worden gesneden bij de slapen en baard, waardoor structuur wordt gegeven aan de look.

5. Korte Mohawk met geschoren zijkanten

Heb je een vierkant gezicht? Dan kun je de focus naar je kaak trekken, weg van je dunner wordende haar, door het gezichtshaar op te spelen. Deze man koos voor een getrimde baard, aangevuld met geschoren zijkanten met een ingetogen korte mohawk aan de bovenkant. En hij spijkert het?

6. Slanke Combover Scheermes Fade

Gebruik een diep deel waar je haarlijn dunner wordt om een koel en dramatisch kapsel te creëren. Een strakke fade rond de oren zal zijn hedendaagse aantrekkingskracht aanvullen. Kamovers zijn niet altijd hun stereotype. Dit laat zien hoe jong ze eruit kunnen zien.

7. Huidvervaging met Choppy Stekelige Top

Wil je een beetje punken? Spiked tresses zien er niet alleen cool uit, maar ze geven volume aan het kale kapsel. De volheid zal afbreuk doen aan alle gebieden die dunner worden. Bovendien werken ze voor jongere jongens met voortijdige kaalheid.

8. Terugtrekkende haarlijn geschoren kapsel

Textuur is de beste manier om het haar eruit te laten zien alsof het meer body heeft dan het in werkelijkheid doet. Profiteer van de lengte die je hebt om te pronken met enkele golvende lokken. Kies voor een fade om het langere gedeelte in te kaderen, zodat het niet duidelijk is dat je haarlijn zich terugtrekt.

9. Hoog en strak met gezichtshaar

Deze klassieke militaire snit is geweldig in het bedekken van dun haar. Je hoeft je niet te committeren aan het volledig afscheren van alles. Bovendien kun je de look samenbinden met een krakkemikkige baard die helpt om de kaaklijn te definiëren. Het is belangrijk om de functies te benadrukken die u leuk vindt.

10. Gebeeldhouwd gelikt rugkapsel met geschoren zijkanten

De retro-geïnspireerde pompadour is iconisch en de extra hoogte die het je geeft, trekt de focus van de gebieden die dunner worden. Het kale kapsel is strak; en na tientallen jaren een kapperszaak te zijn geweest, voelt het nog steeds fris aan.

11. Gradiënt Grijze Crew Cut

Grijs worden? Het is niet nodig om druk te voelen om een verfklus te doen. Doe in feite het tegenovergestelde en omarm het. Wanneer het grijs rond de rug wordt geschoren en langer bovenop wordt gehouden, creëert dit een natuurlijk gradiënteffect waar mensen goed geld voor zouden betalen. Bovendien helpt de lichtere kleur om eventuele spaarzaamheid te camoufleren.

12. Nette extra korte fade

Houd je look schoon. Ruig haar dat onverzorgd is, zal alleen maar elke kaalheid overdrijven. Een korte crew cut en taps toelopende rond de oren zijn voorzien van strakke lijnen. Een zijdeel draagt bij aan de slanke vibes die dit kalende kapsel oproept.

13. Lange Combover met Low Fade

Wanneer je haar begint te dunnen, verlaat dan niet automatisch het schip. Zorg voor de lengte die je wel hebt. Zorg ervoor dat je hydrateert je lokken en houd ze gezond. Door dit te doen, zorg je ervoor dat je kam over enige glans krijgt.

14. Hoge huidvervaging en lange baard

Laat een volle en lange baard groeien als je de strengen op je hoofd mist. Bovendien is een goed verzorgde baard een stuk indrukwekkender dan een hoofd vol haar. Kapsels voor kalende mannen hoeven niet beperkt te zijn. Zoiets als een kale fade kan contrast toevoegen aan de volheid van de baard en er knap uitzien.

15. Taps toelopende knip met Pomp voor fijn haar

Houd je look jong en cool met een aantal strakke lijnen. Zorg voor een goede pomade of mousse om je lokken terug te likken. Soms heb je alleen een product nodig om je kalende kapsel te transformeren. Lichtgewicht producten, indien goed gekozen, kunnen je haar de illusie van dikte geven, waar iedereen die kaal wordt waarschijnlijk naar hunkert.

16. Grijs hoog en strak met baard

Goede kalende kapsels kunnen je botstructuur accentueren, ongeacht de leeftijd. Om het zelf te proberen, ga je schoon met een hoog en strak en laat je een baard groeien waarvan de lijnen parallel lopen aan je jukbeenderen die je sterke kaaklijn accentueren. Als je het gevoel hebt dat je kaakbot iets ronder is, is gezichtshaar geweldig voor het boetseren van een meer vierkante vorm.

17. Skin Fade Plus gezichtshaar voor kalende mannen

Een vervaging naar de huid is ultra mannelijk en werkt voor elke man, of je nu jonger of volwassener bent. Het is het beste met een vollere baard, omdat het voorkomt dat je kapsel te overweldigend aanvoelt. Het is slim om te kiezen wat je wilt dat de focus van je totale look is.

18. Combover met nauwkeurig zijdeel en gezichtskapsel

Een kam over kan ook professionele vibes kanaliseren. Houd de jouwe op zijn plaats met een lichte gel, zodat je je dag kunt doorkomen met een perfect verzorgd kapsel. Kapsels voor kalende mannen worden vaak goed afgemaakt met een volle baard voor een look met wat randje.

19. Dapper Quiff en Taper Fade

Een korte crew cut is een klassieker die past bij een scala aan persoonlijkheidstypen. Laat de bovenkant iets langer groeien, zodat je hem kunt kammen om de terugtrekkende haarlijn discreet te bedekken. Tussen de baard en de stijlvolle taps toelopende zal niemand de kaalheid opmerken.

20. Geborsteld voorwaarts kapsel met mid skin fade

Als je een kalende kroon ervaart, laat dan de bovenkant van je haar iets groeien en borstel het naar voren. Het zorgt voor een zekere strakheid. En het ontbreken van lokken werkt in je voordeel, omdat te veel volume mogelijk de slanke vibes kan wegnemen.

21. Diagonale fade voor terugtrekkende haarlijn

Een diagonale vervaging, dicht bij de huid rond de zijkanten gesneden en een beetje langer bij de nek maximaliseert de strengen die je hebt terwijl je de aandacht afleidt van je dunner wordende gebieden. Kapsels voor kalende kronen zijn succesvol wanneer ze geen kale plekken bedekken, maar zich richten op de geometrie van de snit.

22. Kort gehakt en geschoren gesneden

Geef je snit wat textuur met koele spikes erop. Het is een modern contrast met de strakke huidvervaging en hoekige baard. De mix van rommelig en gepolijst is een verfrissende juxtapositie die moeiteloos stijl levert.

23. Kunstzinnige half geschoren stekelige snit

Als je het type bent dat zich meer aangetrokken voelt tot grillige en kunstzinnige stijl, dan moet je deze eigentijdse kijk op de mohawk proberen. De undercut houdt de boel tam, terwijl de spiked-up kroon cool en dramatisch is. Grond de look met een netjes verzorgde baard.

24. Gebeitelde Taper Fade met Pompadour

Kapsels voor dunner wordende haarmannen bevatten vaak verschillende versies van de pompadour. Het is een gemakkelijke oplossing voor dun haar; het geeft je lokken meteen een boost van volume. Het toevoegen van droogshampoo en wat gel kan de volheid van de coif verder verbeteren, terwijl een zijgedeelte en slanke hoeken de look gepolijst en verfijnd houden.

25. Klassieke Combover voor kalende mannen

Voor de minder avontuurlijke maar even modebewuste is een netjes verzorgde combover de failsafe van alle kapsels voor terugtrekkende haarlijn. De snit is verbonden met de baard voor een gevoel van uniformiteit overal. De sleutel tot het vermijden van combover-cheesiness is om het er natuurlijk uit te laten zien. Deze versie is wat dat betreft helemaal succesvol.

26. Ondersnijd met baard en stuursnor

Wees niet bang om expressief te zijn met je kapsel. Voeg subtiele lagen toe aan de combover zodat deze wat beweging heeft. En kies voor een stuursnor om retro vibes te kanaliseren. Het is een eigenzinnige combo die ook goed werkt met kaal haar.

27. Short Cut met langere baard

Als je echt van mannelijke stijl houdt, is een volle baard de juiste keuze. Het is een boertige look die goed past bij een short cut up top. Het haar aan de voorkant kan naar voren worden geborsteld om eventuele dunner wordende gebieden te bedekken. Ga terug naar binnen met een product en tousle de strengen een beetje voor extra textuur die de baard en zijn macho vibes aanvult.

28. Ivy League voor kalende mannen

Dit is een eenvoudig kapsel voor mannen dat nooit buiten gebruik zal raken. In tegenstelling tot sommige kapsels, vestigt dit geen aandacht op de haarlijn. Bovendien, als je ook kalendheid op de kruin ervaart, kan dit kapsel ook voor jou werken. Maak het gewoon korter.

29. Nette short cut met lage huidvervaging

Soms wil je het gewoon simpel maken. Houd het kort en gehydrateerd, en het is een supereenvoudige en low-key stijl om te behouden voor iemand die op zoek is naar iets probleemloos. Eenvoudigere mannelijke kaalheid kapsels geven je meer tijd om je te concentreren op andere belangrijke dingen.

30. Gelikte Pompadour met Fade

Pompadours kunnen heel goed werken met hogere haarlijnen. Een ding dat de vorm in balans houdt, is de quiff gestyled met de jaloerse pompadourhoogte; en de terugtrekkende haarlijn in deze relatie speelt alleen maar in op de Mohawk-look van deze stijlvolle fade undercut.

31. Perfecte Ivy League voor terugtrekkende haarlijn

Het eenvoudige Ivy League kapsel zal altijd een klassieke stijl zijn. Het is een go-to-optie voor elke man, inclusief kalende jongens. Om de illusie van een meer uniforme haarlijn te creëren, probeer het haar opzij te borstelen, maar lik het niet naar beneden.

32. Gelikt haar met zijdeel

Als je op zoek bent naar een kaal kapsel dat niet inboet op stijl, probeer dan een retro-look te omarmen. Deze hoge en strakke snit heeft een natuurlijk zijdeel dat rechtstreeks uit vervlogen decennia komt. Het is een geweldig alternatief voor de voorkant die inherent is aan de meeste moderne stijlen. Een stuursnor voor de winst!

33. Blond kapsel met huidvervaging

Bij blond haar is een terugtrekkende haarlijn veel minder duidelijk. Koop een stekelige top en gebruik gel of mousse om een cool spiked effect te krijgen. Kies voor een hoge fade die je haarlijn vervaagt en je zult het probleem vergeten.

34. Ivy League met Long Side Part

Het verliezen van je haar klinkt misschien niet sexy, maar dat betekent niet dat kapsels voor kalende mannen dat niet kunnen zijn. Koop een slanke Ivy League en je zult zeker vertrouwen uitstralen. Je kunt niet verliezen met een schoon zijdeel en gelikte quiff.

35. Gelikte rug hoge fade

Voor kalende kapsels die niet veel onderhoud vereisen, probeer iets waarmee je je elke ochtend kunt wassen en gaan. De gelijkmatig taps toelopende bovenkant van dit kapsel werkt goed voor geborsteld rughaar. Het is een stijl die elke ochtend gemakkelijk te recreëren is.

36. Rommelig hoog en strak

Kapsels voor mannen met dun haar lijken misschien beperkt tot looks met veel gel of superstrategische styling, maar dat is niet altijd waar. Voorbeeld: deze get-up-and-go versie van de high and tight is cool en casual. De schokkerigheid aan de bovenkant geeft je de textuur en het volume dat je mist, terwijl de taps toelopende fade je dunnere gebieden nauwelijks merkbaar maakt.

37. Crew Cut met Snor en Goatee

Een eigenzinnigere kijk op de crew cut, deze stijl brengt piekerige strengen naar voren om je probleemgebieden te bedekken met behoud van glans. Maar de look is niet compleet zonder stuursnor en sikje. Deze toevoegingen brengen persoonlijkheid in het spel. Je hele look wordt niet alleen bepaald door het haar op je hoofd, of het gebrek daaraan, maar eerder door het hele pakket.

38. Stekelige Crew Cut

Stekelige do’s zijn een goede oplossing voor dunner wordende strengen omdat ze meer substantie geven aan je uiterlijk dat een deel van de hoofdhuid bedekt. Om de volheid verder te verbeteren, probeer een droogshampoo of een texturizer. Deze poedervormige producten werken door zich vast te klampen aan de afzonderlijke strengen om een toespeling van verdikking te creëren.

39. Rommelige zijtrim

Dus, wat doe je als je tegelijkertijd kaal en grijs wordt? Hoe behoud je een jeugdige, trendy look? Je kunt deze stijl proberen, waarbij de grijzende zijkanten kort zijn getrimd, waarbij de bakkebaarden opgaan in een hip gezichtshaarpatroon. De transformatie is verbazingwekkend – we zien dat de snit structuur en dikte toevoegt aan het kapsel van de man.

40. Hoge fade met baard

Er is een verscheidenheid aan kapsels voor kalende mannen. Een van de beste is de hoge en strakke snit, waarbij een fade (of een undercut) hoog op het hoofd (op de hoeken van je voorhoofd) begint. Je wilt dunner wordend haar niet verzwaren, dus probeer het op zijn plaats te kammen als het nat is, met weinig of geen product.

41. Gelikt rugkapsel

Voor terugtrekkende haarlijnkapsels die goed passen bij een volle baard, laat je je haar niet te kort knippen. Door een paar extra centimeters bovenop te houden, balanceert een lange baard. Bovendien, als je dunner haar hebt, wil je dat je bovenste lagen de rug bedekken, waardoor de illusie van voller haar ontstaat.

42. De opgelikte Combover

Als wat kapsels voor kalende mannen betreft, is de combover er altijd al geweest. Zelfs als je vader en oom het sporten, betekent dit niet echt dat het er te goed uitziet. Maar nu komt deze moderne update over de stijl, en het is klaar om je wereld te rocken. Het heeft een ondersnijding die bijna helemaal naar boven reikt, waardoor deze look bijna verandert in een volwassen versie van de mohawk – met slechts wat pomade toegevoegd voor een slankere look.

43. Rommelige Fauxhawk met High Fade

Hier is hoe ook jij deze look kunt bereiken, die de focus wegneemt van je dunner wordende haar. Laat de zijkanten kort scheren en vervagen tot het punt waarop de gebieden rond je oren worden geschoren. De trim voor het centrale bovenste deel kan schokkerig zijn – het ziet er geweldig uit als je het naar boven veegt.

44. Zijdeel met hoge fade

Dit is een van de beste looks voor jongens met dunner wordend haar en een lang gezicht. Het is complex, dus je hebt een goede stylist en kapper nodig. Het haar is met grote precisie getrimd en vervaagd, zowel aan de zijkanten als aan de achterkant, evenals naadloos gemengd met het gezichtskapsel door de bakkebaarden. Het bovenste gedeelte met het duidelijke zijgedeelte is aan de zijkant gelikt met vrij veel product.

45. Taps toelopend kapsel voor oudere mannen

Dit is een goede look voor ouder wordende mannen, van wie het haar wit is gaan worden. Een taps toelopend kapsel is klassiek. Het maakt het mogelijk om het haar aan de zijkanten zo kort te houden als je nodig hebt. Kam de bovenkant naar één kant en vul de stijl aan met een langer getrimd sikje.

46. Stijlvol backswept kapsel

David Beckham is nooit een pijnlijk gezicht, maar naarmate hij ouder wordt, heeft hij een beetje nekvel aan zijn uiterlijk toegevoegd om de aandacht weg te trekken van dunner wordend haar bovenaan. Strijk je haar terug met een lichte lift bij de wortels en laat stoppels een paar dagen groeien – je ziet er ruig uit in plaats van te ontbreken!

kapsel voor terugtrekkende haarlijn

Joe Seer / Shutterstock.com

47. Edgy Cut voor mannen met dunner wordend haar

Ga terug naar je middelbare schooltijd met deze leuke, verwarde look. Gebruik gewoon je favoriete old school styling gel om het haar omhoog en opzij te spiken. Nogmaals, zoals met veel van de moderne mannelijke looks van vandaag – het hebben van een nekvel op het gezicht maakt dit kapsel minder junior high maar in plaats daarvan mannelijker.

kort kapsel voor kalende mannen

Helga Esteb / Shutterstock.com

48. Hoogte toevoegen

Trek de aandacht weg van dunner wordend haar door er body en textuur aan toe te voegen. Borstel het haar weg van het voorhoofd en houd het op zijn plaats met stylinggel.

ruggend kapsel voor kalende mannen

Jaguar PS / Shutterstock.com

49. Eenvoudig kapsel voor terugtrekkende haarlijn

Het verven van je haar in een natuurlijke lichtere kleur, zoals blond, grijs of wit, kan ervoor zorgen dat haaruitval er minder voor de hand liggend uitziet. Dit is een geweldige truc voor oudere mannen die niet klaar zijn om op natuurlijke wijze volledig grijs te worden of de controle over hun dunner wordende haarsituatie terug willen nemen. Het terugborstelen van het haar voegt ook wat volume toe.

kapsel voor oudere kalende mannen

Andrea Raffin / Shutterstock.com

50. Extra korte Mohawk-stijl

Scheer de zijkanten om meer aandacht te vestigen op het vollere haar bovenaan, of maak het een gewoonte om wat flitsender kleding te dragen, zoals wordt geïllustreerd door deze recente opname van Tom Sizemore tijdens een filmpremière. Met een warmroze overhemd en zorgvuldig gecoiffeerd haar zou niemand zelfs maar denken aan een mogelijk dunner wordende ‘do’.

mohawk kapsel voor kalende mannen

Jaguar PS / Shutterstock.com

Dit zijn slechts enkele van de kapsels voor kalende mannen wanneer je op zoek bent naar opties. Voor elk probleem, of het nu kaal wordt of iets anders, is het beste wat je kunt doen zelfverzekerd blijven. Met een winnende glimlach en een geweldig vooruitzicht, blijf je aantrekkelijk voor iedereen, ongeacht je huidige haarsituatie.

fade kapsel voor mannen met terugtrekkende haarlijn
Taper Fade met Stekelige Top
Kort kapsel voor mannen voor dunner wordend haar
Mohawk Fade voor terugtrekkende haarlijn
Mohawk voor kalende mannen
Combover met taper fade voor terugtrekkende haarlijn
Spiked High Fade Kapsel
Half geschoren snit voor mannen
Geschoren Short Cut voor heren
Pompadour Fade voor terugtrekkende haarlijn
Zijdeel taps toelopende fade
Korte taps toelopende fade met gezichtskapsel
Terugtrekkende haarlijnvervaging met Combover
Drop Skin Fade Kapsel
Lange Top Korte Zijkanten Kapsel Voor Kalende Mannen
Kort kapsel voor oudere mannen
Terugtrekkende haarlijn vervagen kapsel
Zij-gescheiden taps toelopende fade met baard
Crew Cut met gezichtskapsel
Kale fade met baard en snor
Fade Kapsel Voor Dun Haar
Half geschoren blonde snit voor mannen
Stekelig ondergesneden kapsel voor mannen
Combover Kapsel Met Fade en Baard
Eenvoudig kapsel voor kalende mannen
Lange Top Geschoren Zijkanten Kapsel
Hoge en strakke snit met dikke baard
Mannen kapsel voor terugtrekkende haarlijn
Short Cut met fade voor terugtrekkende haarlijn
Burst Fade Kapsel Met Lange Top
Taper kapsel voor kalende mannen
Hoge fade met zijdeel
Stekelig Fade Kapsel voor Heren
Slanke zijdeel taps toelopend met gezichtskapsel
Huidvervaging voor terugtrekkende haarlijn
Korte Heren Kapsel Voor Golvend Haar
Tempel en Nape Vervagen Kapsel
Mannen kort slordig
Golvend herenkapsel met zijondersnijding
Mannen undercut voor dun haar
Hipster kapsel voor terugtrekkende haarlijn
gekamd kapsel voor kalende mannen
stekelige Mohawk voor mannen met dunner wordend haar
geschoren zijkanten kapsel voor terugtrekkende haarlijn
taps toelopend kapsel voor mannen met dunner wordend haar
kapsel voor terugtrekkende haarlijn
kort kapsel voor kalende mannen
ruggend kapsel voor kalende mannen
kapsel voor oudere kalende mannen
mohawk kapsel voor kalende mannen