50 stijlvolle kapsels voor mannen met dun haar

Het haar van mannen kan dunner worden met de leeftijd. En er zijn mannen van wie het haar van nature fijn is of niet zo dicht als ze zouden willen. Eigenlijk is het niet zo’n groot probleem als je het juiste kapsel kiest en leert hoe je je haar snel kunt stylen zodat het er mooi en stijlvol uitziet. Wij bieden onder uw aandacht 50 beste kapsels voor mannen met dun haar. U zult hier zeker iets vinden dat er goed uitziet en voor u persoonlijk kan werken.

Table of Contents

Beste herenkapsels en kapsels voor fijn haar

Dus, wat is het beste kapsel voor mannen, wiens manen niet zijn zoals een leeuwenkoning van dieren heeft? We hebben het antwoord, dus wees niet boos om te zien dat je haar dunner wordt. U kunt de situatie redden door een nieuw trendy kapsel te maken. Texturiseren, kammen, ondersnijdingen, rommelige stijlen en gelikte varianten – dit is nog maar het begin van de hele lijst met mogelijkheden. Deze foto’s hieronder laten je verschillende kapsels zien voor dun haar dat mannen kunnen gebruiken in casual, sport en formele looks. Bekijk de ideeën en onthoud: een goed kapsel kan je imago echt veranderen!

#1: Dun haar spiked up

Als je worstelt met dun haar, denk dan naar boven. Dit kapsel brengt haar omhoog in het midden om afbreuk te doen aan het gebrek aan dikte. Voeg wat goed aangelegd gezichtshaar toe om de aandacht verder af te leiden van dunner wordend haar.

#2: Dun Haar Hipster

Hipsterhaar is geweldig voor mensen die wat kleine dunner worden ervaren – bekijk deze stijl met een nauwe snit langs de zijkanten en rug, waardoor er zoveel mogelijk overgebleven haar bovenin overblijft. Een paar dagen gezichtshaargroei brengt een verdere volheid in de look.

#3: Combineer een knipbeurt met een baard

Dunner wordend haar kan het niet schelen? Zeg het met een volle, waardige baard. Als het gaat om dunner wordend haar, hebben mannen de neiging om in paniek te raken en producten toe te voegen die ze niet echt nodig hebben en de situatie zelfs erger kunnen maken. Laat in plaats daarvan een dikke, vorstelijke baard groeien die de aandacht trekt voordat je dunne manen zelfs maar op het feest kunnen verschijnen.

#4: Romantisch lang kapsel

Het is het spul van sprookjes en liefdesromans – een man komt langs met lange, vloeiende lokken. Maar wat als je haar dunner wordt? Maak je geen zorgen – vrouwen houden van haar dat door de nek stroomt. Draag je haar lang, los en moeiteloos teruggeveegd.

#5: Kapsel Dat is een kunstwerk

Terugtrekkende haarlijnkapsels zijn niet alleen nodig voor oudere mannen – jongere jongens ervaren ook haaruitval. Omarm deze verandering door wat inkt toe te voegen! Door simpelweg het haar van de helft van het hoofd af te scheren en te vervangen door een artistieke, betekenisvolle tatoeage, kan de rest van je haar dikker lijken.

#6: Eenvoudig kapsel voor drukke mannen

Als je worstelt met een terugtrekkende haarlijn, maak je dan nog geen zorgen dat je eruitziet als een opa. Er zijn genoeg herenkapsels die vorm en dimensie geven aan het haar dat je nog hebt. Style het goed en je geheim is veilig!

#7: Subtiele Spikes voor een terugtrekkende haarlijn

Houd je jeugd vast door terug te keren naar een kapsel dat je waarschijnlijk op de basisschool hebt gedragen. Dicht geknipt en toch lang gehouden, deze stijl heeft gekamd achterovergekamd haar met lichte spiking. Je haar ziet er weer dik en jong uit.

#8: Natuurlijke kleur voor dun haar

Een oplossing voor dunner wordend haar is om het gewoon te omarmen. Als je grijs wordt, kan dunner wordend haar er eigenlijk knap waardig uitzien.

#9: Voeg lengte toe aan een terugtrekkende haarlijn

Als je haar naar het zuiden lijkt te vliegen, laat het dan groeien om het expres te laten lijken. Lang, gekamd haar ziet er van nature dikker uit. Voeg een vierkante bodemsnede halverwege de nek toe en je zult dol zijn op het jeugdige, vloeiende haarresultaat.

#10: Kapsel voor dunner wordend haar

Zelfs jonge mannen hebben dun haar en gelukkig kan het op verschillende manieren worden verborgen. Dit is een van de beste kapsels voor dun haar die er zijn – het haar wordt dik aan de bovenkant gelaten en naar voren gebracht, waardoor het vervaagt tot nauwelijks gezichtshaar.

#11: Gelikte achterkant Fade Cut

Als het gaat om kapsels voor mannen met terugtrekkende haarlijnen, lijkt het misschien dat uw opties beperkt zijn. Het verbergen van dunner wordend haar terwijl je er nog steeds op je best uitziet, is echter gemakkelijker dan je denkt. Gelikt haar voegt hoogte toe, wat afdoet aan het feit dat er niet veel dikte is. De fade cut langs de achterkant en zijkanten werkt ook om af te leiden en te verbergen.

#12: Langer verlicht haar

Deze haarsnit combineert lengte en kleur. Het lichter maken van haar minimaliseert niet alleen het uiterlijk van fijn haar, het fleurt ook het gezicht op en biedt je een coole, casual look. Er is een reden waarom vrouwen het zo vaak doen, steel deze truc!

#13: Sideswept Kapsel

Een andere manier om het uiterlijk van dunner wordende lokken te minimaliseren, is door uniform kort haar te vermijdenBezuinigingen. Gebruik flatterende ondersnijdingen die een contrast van lengtes bieden. Scheer de onderlaag van de ene kant en vorm vervolgens een diep zijdeel, waarbij het langere haar naar de andere kant wordt geveegd.

#14: Spiked Style met gezichtsbeharing

Er cool uitzien is essentieel voor moderne mannen. Dunner wordend haar betekent niet dat je gedoemd bent tot een gebrek aan stijl. Integendeel, sommige kapsels zien er nog beter uit bij mannen met terugtrekkende haarlijnen. Spikes aan de voorkant en subtiel gezichtshaar zijn een paar manieren om te verbergen terwijl je er ook op je best uitziet.

#15: Lange bed hoofd stijl

Als je heel dun haar hebt, kies dan voor een op punk geïnspireerde stijl die zich richt op lengte (en een beetje chaos) in plaats van textuur. Het toevoegen van wat dikker gezichtshaar kan ook mannen met dun haar helpen zich beter te voelen over hun uiterlijk.

#16: Schokkerig Hoog en Strak

Schokkerigheid creëert textuur die er altijd volumineuzer uitziet dan slank haar, vooral als de lengte kort is. We houden van deze combinatie van stompe randen en getextureerde binnenkant van het haar bovenop. Door de zijkanten van het haar te scheren en wat subtiel, gebeeldhouwd gezichtshaar toe te voegen, hebben jongens de neiging om er jeugdiger uit te zien met een trendy ondersnijding.

#17: Verhoogd zijdeel en knallen

Front fringe helpt echt om terugtrekkende kapsels er op hun best uit te laten zien, maar je moet oppassen dat je je gelaatstrekken niet verzwaren met te veel zwaarte aan de voorkant van je stijl. Borstel het haar naar achteren en naar de zijkant om hoogte toe te voegen.

#18: Deep Side Part en Fade

Jongens met dun haar kunnen er zeker van zijn dat deze bijgewerkte versie van een klassieke kinderknip elke keer het cijfer zal halen. Ga voor een diep zijdeel en knip de ene kant korter dan de andere om de illusie van dikte toe te voegen. Natuurlijk helpt het uitgroeien van gezichtshaar ook om de uiteindelijke look volwassen te maken.

#19: Teruggeduwd haar met kleur

Het beste kapsel voor een man met een terugtrekkende haarlijn is een getextureerd zijgedeelte dat het haar naar de zijkant en naar achteren duwt met wat lift bij de wortels. Deze combover kan de hele dag op zijn plaats worden gehouden met een mousse of stylinggel van hoge kwaliteit die wordt aangebracht terwijl het haar nog vochtig is. Je kunt ook een lichtere tint aan je haar toevoegen om het meer gestructureerd te laten lijken dan het in werkelijkheid is.

#20: Spikes met highlights

Spikes en gekartelde randen zijn uitstekend in kapsels voor mannen met dun haar. Of u nu kiest voor een zijdeel, hoge spikes aan de bovenkant of rondom schokkerigheid, dit is een eenvoudige, onderhoudsarme optie voor elke man.

#21: Lang golvend kapsel

Als je gezegend bent met natuurlijke golven, werk ze dan in een zachte, langere stijl die dunne vlekken verbergt en je eruit laat zien als een romanticus. Als je haar krullend is, kan dit ook voor jou werken zolang kroezen onder controle worden gehouden met een kwaliteitsproduct.

#22: Militaire Stijl Buzz Cut

Door het haar kort en dicht gecoiffeerd te houden, wordt het uiterlijk van dun haar geminimaliseerd. Mannen met het vermogen om een behoorlijke hoeveelheid gezichtshaar te laten groeien, kunnen ook profiteren van een goed gebeeldhouwde baard om de aandacht op het gezicht te houden in plaats van op de haarlijn.

#23: Vervaagd diep zijdeel

Gebruik een sterke stylinggel of eland om middellange lengte lokken recht naar achteren te borstelen terwijl het haar nog vochtig is. Ga voor een nauwe vervaging aan één kant om het haar voller en meer directioneel te laten lijken. Herenkapsels voor dunner wordend haar hoeven niet ingewikkeld te zijn – soms is het net zo eenvoudig als het veranderen van een hoek.

#24: Full Facial Hair als compensatie

Als je top mist, is een goede truc om een zeer volle baard en snor te laten groeien. Dit zal niet alleen de aandacht afleiden van een terugtrekkende haarlijn, maar het zal je ook relevant houden, omdat gezichtshaar zeker een comeback heeft gemaakt.

#25: Volumized Brush Back Stijl

Het toevoegen van lagen volume in mannelijke kapsels is een beproefde truc om de illusie van dikte te creëren. Speel met verschillende lengtes, hoeken en houd mousse vast om de juiste combinatie te vinden voor uw individuele haartype en persoonlijkheid.

#26: Beach Kissed Tousled Haar

Geïnspireerd door een vleugje bedhoofd, is deze relaxte zomerlook perfect voor veel verschillende soorten mannen. De beste kapsels voor terugtrekkende haarlijnproblemen omvatten vaak kleur om lichter, helderder en verborgen te maken.

# 27: Faux Hawk Cut

Ga punk met een faux hawk cut die niet alleen leuk is om te dragen, maar tegelijkertijd het verschijnen van haaruitval kan minimaliseren. Spike en vorm de dikkere delen van het haar, waardoor de dunnere gebieden een subtiele, ondersteunende rol spelen.

#28: Meerlaagse snede met kortere zijkanten

Als je het eindresultaat ziet, is het gemakkelijk te begrijpen waarom mannen zouden kiezen voor een meerlaagse snit. Er zijn zoveel snelle oplossingen die bij deze stijl horen, van het accentueren van gezichtshaar tot het verbergen van dunne plekken.

#29: Golvend Vooruit Kapsel

Als je kapsels bekijkt voor terugtrekkende haarlijn, vergeet dan niet om je natuurlijke haartextuur te omarmen. Als je van nature krullende of golvende strengen hebt, laat ze dan vrij stromen. Door ze naar voren te borstelen, kunnen dunne gebieden ook worden geminimaliseerd.

#30: Ruige punkstijl

Moderniseer een populaire punksnit met een ruige fade en zorgvuldig gebeeldhouwd gezichtshaar. Dit is niet je typische speeltuinstijl – deze is allemaal volwassen en klaar om indruk te maken.

#31: Verberg die terugtrekkende haarlijn

Je haar verliezen? Wees creatief in plaats van depressief met deze stijl die strategisch gestileerde lokken met een sterke haargel omvat. Het gebruik van een vervaging in je kapsel zorgt ervoor dat het oog naar beneden reist, waardoor het haar bovenop er voller uitziet.

#32: Thin Hair Style Opties

Scheer de achterkant en zijkanten van je hoofd af, zodat het oog omhoog dwaalt naar het bedrieglijk dikke deel van het bovenste haar. Het ingooien van een ongeschoren gezicht is ook een geweldige manier om dunner wordend haar te verhullen.

#33: Glad en sexy dun haar

Rock een zijdeel en geef je haar direct wat volume. Als je haar dunner wordt, is een verzorgde zijstijl in combinatie met gezichtshaar voldoende. Zorg ervoor dat u een sterk product gebruikt dat de hele dag vasthoudt – hoe dunner uw haar, hoe vatbaarder u bent voor cowlicks en flyaways.

#34: Wanneer krullend haar dun haar is

Herenkapsels voor dun haar zijn vaak gericht op steilharige jongens – maar wat als je het geluk hebt om krullen te hebben? Dunner wordend krullend haar kan nog verontrustender zijn omdat je al lang gewend bent aan zeer dikke lokken. Krijg een vierkant kapsel met rug- en zijvervagingen. Om een boost van het lichaam door je hoofd van krullen te houden, gebruik je een stylinggel die de hele dag vasthoudt.

#35: Kapsel met een feestje achterin

Als je iets anders wilt, jong en edgy, plaats dan een voller deel van het haar achterin in plaats van bovenaan. De rest van je haar kan worden vervaagd – een soort omgekeerde vervaging die er zeker out-of-the-box uitziet.

Kapsel met een Party in the Back

Instagram/ @beboprbarber

#36: Nette Preppy Kapsel

Een preppy kapsel met een zijdeel accentueert je brede jukbeenderen en sterke kaaklijn. De stijl van Alan Ritchson ziet er 100% mannelijk, netjes en formeel uit. Gebruik haarwax om je dunne bovenhaar de benodigde glans en structuur te geven.

dun haar kapsel voor mannen

Jaguar PS / Shutterstock.com

#37: Perfect taps toelopend kapsel

Dun haar is niet altijd een probleem. Als je niet te maken hebt met dunner wordend haar of een terugtrekkende haarlijn, kun je je veel kapselvariëteiten veroorloven. Ryan Gosling draagt bijvoorbeeld een koel taps toelopend kort kapsel voor fijn haar. Style het met een zijdeel voor een trendy look.

taps toelopend herenkapsel voor dun haar

Jaguar PS / Shutterstock.com

#38: Undercut Haircut voor Golvend Haar

Trendy ondergesneden kapsels zijn ok voor dun haar als je het bovenste gedeelte relatief kort houdt. Wanneer de slapen en nek worden geknipt naar # 1 of # 2, is er een contrast in lengtes tussen het haar aan de bovenkant en aan de zijkanten, wat ook visuele dikte toevoegt. Kellan Lutz heeft golvend haar en het is een extra bonus voor dun haar.

ondergesneden kapsel voor mannen met dun haar

Jaguar PS / Shutterstock.com

#39: Ivy League voor fijn haar

Gladde kapsels zijn geen contra-indicatie voor dun haar, zoals de meeste mannen denken. Will Young draagt zijn Ivy League-snit gelikt naar achteren en naar een kant. Om het juiste effect te krijgen met gladde kapsels, kies je de juiste stylingproducten. Styling waxen en crèmes met een matte finish werken het beste voor dun haar.

glad kapsel voor mannen met dun haar

Featureflash / Shutterstock.com

#40: Short Cut met Edgy Quiff

Dolph Lundgren is nog steeds net zo cool, sterk en sexy als in de jaren 90, maar zijn haar is wat dunner geworden. Geen probleem voor een superheld. De acteur kiest voor een kort kapsel met een edgy quiff. De geblondeerde uiteinden zijn nog een truc die werkt als een optische illusie – haar met de donkere wortels lijkt dikker.

kort kapsel voor mannen met dun haar

Jaguar PS / Shutterstock.com

#41: Klassiek gelled kapsel

Als je haar donker en dun is en je hebt het kort geknipt, kan het voor jou werken zoals het deed voor Matt Damon. Kort donker haar ziet er dikker uit. Nou, kort betekent niet extra kort over het hoofd. Je krijgt misschien een iets langwerpig bovendeel en een mooie, kleine kwinkslag.

kort kapsel voor mannen met dun haar

s_bukley / Shutterstock.com

#42: Terugtrekkend haarlijnkapsel

Als je haar van normale dichtheid is en je haarlijn net is begonnen terug te trekken, kun je medium korte kapsels proberen met puntgeknipte uiteinden gestyled towards je voorhoofd en naar een kant, zoals die van Ewan McGregor. Maar in de regel mislukken alle pogingen om een terugtrekkende haarlijn te verbergen. Een andere optie is om een kaalgeschoren hoofd of een buzz cut te dragen. Will Arnett gaat zijn eigen weg, accepteert zichzelf zoals hij is en draagt zijn comfortabele lengte in een keurig gelikt mannenkapsel.

Kapsel voor mannen met dun haar en terugtrekkende haarlijn

DFree / Shutterstock.com

#43: Rommelig kapsel voor mannen met dunner wordend haar

Dunner wordend haar betekent niet dat je alleen extra korte kapsels moet dragen. Dominic Monaghan probeert op een snit met langwerpige boven- en neksectie en nauwkeurig bijgesneden randen. Deze variëteit laat hem de piekerige textuur van zijn haar onthullen die er dun maar zeer aantrekkelijk uitziet.

schattig kort kapsel voor mannen met fijn haar

Jaguar PS / Shutterstock.com

#44: Dun haar met Faux Hawk

Als je haar relatief dun is, wat betekent dat het niet extreem dun is, onthoud dan dat textuur en een lichte krul het dikker laten lijken. Het kapsel van Easton Corbin is heel eenvoudig, maar hij stylet het altijd met veel textuur. Texturizing pasta’s zijn de beste in deze relatie.

heren kort kapsel voor dun haar

s_bukley / Shutterstock.com

#45: Kort scheermes kapsel

Hier is een regel die steevast in stijl werkt: als je de aandacht van iets wilt afleiden, trek het dan naar iets anders. De vlijmscherpe afwerking voor de uiteinden in de mannelijke cut van Kevin Alejandro springt meteen in het oog. Breng wat mousse aan en föhn je haar naar boven.

kort kapsel voor mannen met dun haar

DFree / Shutterstock.com

#46: Simple Buzz Cut voor fijn haar

Stylisten raden vaak een zeer kort kapsel aan voor dun haar. Niet per se een extra korte buzz, maar hoe korter, hoe beter. Aaron Eckhart volgt deze aanbeveling op en krijgt een nette, professionele uitstraling.

zeer kort herenkapsel voor dun haar

Jaguar PS / Shutterstock.com

#47: Gelled Look voor Dun Krullend Haar

Matthew McConaughey heeft al te maken gehad met het probleem van dunner wordend haar en een terugtrekkende haarlijn, maar ten koste van de krullende textuur zien zijn kapsels er nog steeds cool uit. De stijl op de foto is echter niet zijn beste optie. De krullen aan de bovenkant zien er geweldig uit, maar die aan de achterkant steken onhandig uit. Het komt erop neer: vaak houdt dun haar niet van gel. Het is beter om in plaats daarvan pasta’s, mousses en wassen te gebruiken.

gelled kapsel voor mannen met dun krullend haar

Jaguar PS / Shutterstock.com

#48: Eenvoudig maar opzichtig herenkapsel

Stylingpasta’s verbeteren de textuur van je haar en bepalen de vorm van je kapsel. Het kapsel van Benjamin McKenzie duurt slechts een paar minuten. Föhn je haar weg van je gezicht en breng een beetje stylingpasta aan op je slapen, waardoor ze naar achteren worden gladgestreken. Werk vervolgens wat meer product in je quiff en style het met je vingertoppen omhoog en achteruit.

eenvoudig kapsel voor mannen met dun haar

s_bukley / Shutterstock.com

#49: Verwarde spikes voor dun haar

Het gedurfde kapsel van Stephen Dorff ziet er moeiteloos en spontaan uit. Als je van warrige edgy looks houdt, heb je een kapsel nodig met puntgeknipte uiteinden en een medium hold stylingproduct. Als je haar dun is en je het in spikes wilt stylen, moet het niet te lang bovenop zitten.

warrig kapsel voor mannen met dun haar

s_bukley / Shutterstock.com

#50: Taps toelopend preppy kapsel

Taps toelopende kapsels met de langste lengte op de quiff en nette bakkebaarden zijn de beste herenkapsels voor dunner wordend haar met een terugtrekkende haarlijn. Alexander Skarsgard heeft gekozen voor de juiste snit en de flatterende preppy stijl om bij te passen. Style je quiff met een lift aan de wortels.

preppy kapsel voor mannen met dun haar

Helga Esteb / Shutterstock.com

Welnu, deze foto’s laten ons zien dat er mannelijk en stijlvol uitzien mogelijk is met haar van elke lengte en dikte. Er is geen universeel kapsel en kapsel om iedereen te flatteren, maar er is zeker je meest geschikte optie. We willen dat je het vindt en je zelfverzekerd voelt, wat er ook gebeurt. Zelfs een zo-zo kapsel ziet er goed uit op een zelfverzekerde man.