50 Updo kapsels voor zwarte vrouwen variërend van elegant tot excentriek

Updo kapsels voor zwarte vrouwen verbazen met hun schoonheid, verfijning en creativiteit. Nu we de warmste maanden inluiden, is dit het perfecte moment om nieuwe updo kapsels te proberen. Zwart haar varieert van ontspannen via losjes gekruld tot strakke spoelen en glorieuze afro’s. Daarom kan het moeilijk zijn om een zwarte updo te vinden die even goed werkt met verschillende unieke texturen.

Table of Contents

Prachtige Updo kapsels voor zwarte vrouwen

Of je nu kort natuurlijk haar hebt of dikke, lange spiralen, het antwoord op het perfecte updo kapsel vind je in de onderstaande galerij.

#1: Twisted Updo Kapsel voor Zwart Haar

twists en krullen updo voor natuurlijk haar

Bron

Hoewel vlechten een geweldig idee zijn voor een beschermende stijl, zijn ze niet je enige optie. Een twist-out produceert prachtige spiraalkrullen zonder warmte en is extreem veelzijdig. Laat wat wendingen achterin en losse krullen aan de voorkant voor een mooie “ananas” updo die vol en flirterig is.

#2: Kort Updo Kapsel met een Hoofdband

Soms is minder meer; je hoeft je korte haar niet te veranderen met weven of vlechten om een leuke look te creëren. Laat je krullen los en accentueer ze met een tropische hoofdband. Het is een eenvoudige manier om je dagelijkse stijl te upgraden.

kort natuurlijk kapsel met een hoofdband

Bron

#3: Curly Updo met een Side Twist

Accentueer een korte krullende bob met een kleine twist voor een vleugje elegantie aan uw dagelijkse stijl. Dit is een van de snelste half updo kapsels voor zwarte vrouwen en een gemakkelijke manier om je dagelijkse look te veranderen als je er genoeg van hebt.

medium natuurlijk kapsel met karamel highlights

Bron

#4: Natural Crown Updo Kapsel

De allround creëert een krooneffect dat stijlvol en elegant is. Dit is weer een voorbeeld van een kapsel dat goed werkt om kortere gezichten te verlengen vanwege de hoogte boven de haarlijn.

lange updo voor natuurlijk haar

Bron

#5: Schattige Zwarte Updo met Krullende Varkensstaartjes

Varkensstaarten zijn niet alleen voor kleine meisjes. Zoals deze stijl laat zien, kunnen ze er ook cool en funky uitzien op grote meisjes. Het opnemen van een helder stukje kleur aan de uiteinden maakt een gedurfder statement. Als je op zoek bent naar manieren om deze leuke look te accessoriseren, probeer dan een ronde zonnebril en grote hoepels.

kinky pigtails funky updo

Bron

#6: Eenvoudige Curly Updo met Bandana

Schattige krullende stijlen voor zwarte vrouwen die tegenwoordig populair zijn, hebben een moderne of vintage flair. Met de felle kleuren en het hippiepatroon is deze hoofddoek deels jaren ’50 retro en deels bohemian godin. Voeg de perfecte permanent toe met grote spiralen en je kunt letterlijk niet fout gaan door verleden met heden te vermengen.

#7: Makkelijk Gevlochten Updo Kapsel

Voor zwarte updo kapsels die je haar beschermen, je in staat stellen om een aantal drukke dagen door te komen en kroezen te bestrijden, probeer dan een gevlochten kroon. Deze look is ongelooflijk gemakkelijk te bereiken en kan je tot je volgende wasdag volhouden. Deel gewoon je haar voor pigtails, maak twee Franse vlechten, voeg ze samen en speld ze op.

#8: Perm Updo Kapsel voor Zwarte Vrouwen

Deze prachtige permanent top updo is misschien wel de stijl die je zoekt. Wilde je sassy en short gaan? Met deze look kun je het faken. Verberg gewoon de lengte van je haar in een omgekeerde Franse vlecht of een Franse twist. De faux hawk van krullen zal je zelfvertrouwen vertienvoudigen.

#9: Zwart naar Wit Ombre Paardenstaart Updo

Wat is er schattiger dan een poepachtige ombre paardenstaart? Niets! Deze moderne stijl is geweldig voor zwarte vrouwen die hun natuurlijke textuur willen behouden terwijl ze experimenteren met nieuwe kleuren en tinten. De warme tint is geweldig met haar huid, en de kleur zal er ook geweldig uitzien in een superhoge knot.

#10: Natuurlijk Mohawk Updo Kapsel

Updo kapsels voor zwarte vrouwen kunnen maar beter creatief zijn. Dit natuurlijke beschermende kapsel is geweldig om je te helpen koel te blijven op vochtige dagen. Bovendien zal het gemakkelijk overgaan naar nachtelijke evenementen, terwijl je kunt pronken met een aantal geweldige oorbellen (als je dat wilt).

#11: Krullend Cornrow Updo Kapsel

We hebben allemaal te maken met omgekeerde cornrows – degenen die beginnen aan de achterkant van het hoofd en het haar naar voren trekken in plaats van aan de voorkant te beginnen. Deze stijl zorgt uiteraard voor veel volume en blijkt comfortabel om op te slapen. Maar meer dan dat, het is ook pittig en pittig. Eindigen met wendingen en krullen ziet er beter uit dan doosvlechten.

#12: Cornrow Updo met een Poofy Paardenstaart

Wat te doen als je zowel doosvlechten wilt als je haar natuurlijk wilt laten worden? Doe alles in één, natuurlijk. Deze stijl heeft iets extra’s – dat onverwachte accent op de schattige, kinky paardenstaart. Wees oorlogned: je vrienden zullen allemaal beginnen met het kopiëren van je stijl.

#13: Elegante Twist Updo voor zwart haar

Elegante zwarte haar updo’s hebben alles te maken met eenvoud en gemak. Deze verwrongen look is een echte knaller. Het beste van alles is dat het je slechts ongeveer een kwartier kost om het te bereiken. De sleutel tot elke beschermende stijl is om eerst je haar te voeden. Breng na het wassen (en voordat je vlecht) je favoriete natuurlijke haarverzorgingsolie aan.

#14: Omgekeerd Frans Vlecht Updo Kapsel

Deze look is een van de gemakkelijkste stijlen voor zwart haar. Je moet een omgekeerde vlecht beheersen die een eenvoudige Franse vlecht of een Nederlandse vlecht kan zijn zoals in dit voorbeeld. De krullen kunnen aan het uiteinde van de vlecht worden bevestigd.

#15: Black Updo Kapsel met Twists en Cornrows

Het stapelen van Senegalese wendingen op je hoofd maakt een van de meest koninklijke, elegante stijlen die je kunt proberen. Uiteraard werkt dit alleen voor lang haar, of het nu natuurlijk of extensions zijn. Laat je vlechter creatief worden en combineer twists met cornrows voor een aangepaste look waar je trots op bent om te rocken.

#16: Zwart gevlochten Updo Kapsel met Twists

Als je op zoek bent naar ongebruikelijke updo’s voor zwart haar, hebben we ze. Deze ingewikkelde asymmetrische rollstijl brengt je innerlijke rockerchick naar boven. Prachtige cornrow-ontwerpen eindigen in dikke wendingen die langs één kant van je hoofd naar beneden glijden voor een gedurfde, moderne stijl. Als je zoiets wilt proberen, zorg er dan voor dat je een meestervlechter vindt.

#17: Godin Braid Updo Kapsel

Heb je een eenvoudige, elegante stijl nodig die lang meegaat? Probeer dit unieke extra grote knotkapsel – of beter gezegd, vlechten die eruit zien als een knot updo. Dit is volledig on-point voor een formele gebeurtenis of gewoon een alledaags moment waarop je je speciaal wilt voelen. Je kunt dit gemakkelijk naar beneden of naar boven kleden.

#18: Zachte updo voor zwart haar met twist-out krullen

Voor een leuke stijl vol persoonlijkheid combineer je platte twists met spiraalvormige twist out krullen. Je kunt je stylist vragen om de krullen in een faux hawk te brengen, of (zoals deze versie) een hoge paardenstaart. Kies de stijl die het beste past bij je persoonlijkheid en garderobe.

#19: Zwart Gevlochten Bun Updo Kapsel

Voor zwarte updo’s die echt opvallen, heb je een aantal factoren nodig: hoogte en uitstekend vlechten. Knotkapsels zijn een geweldige manier om een statement te maken, vooral wanneer je een hoge knot combineert met vlechten die niemand eerder heeft gezien. De combinatie van franse vlechten met cornrows in Nederlandse stijl is super cool, evenals de knot met opgerolde twists en vlechten.

#20: Hoofdband Tuck Updo voor Medium Hair

Dit trendy kapsel wordt gecreëerd door het haar rond de basis van de hoofdband te wikkelen en op zijn plaats te spelden. Hoewel het erg leuk is om flitsende hoofdbanden te kiezen, kun je er ook een in een donkere kleur kiezen om op te gaan in het haar en het vervolgens verbergen met een accentvlecht.

#21: Black Wedding Updo Kapsel

Hier is een prachtig beschermend kapsel dat je haar omhoog en uit de weg zal laten gaan – terwijl het er helemaal geweldig uitziet. Het haar wordt diagonaal gescheiden en vervolgens wordt een vlecht gestart bij één oor om zich helemaal rond het hoofd te wikkelen op een draaikolkachtige manier. Pak een vriend en kijk of je de look op elkaar kunt nabootsen.

#22: Natuurlijke zwarte updo met een omgekeerde vlecht

Afro-Amerikaanse updo kapsels voor natuurlijk haar worden steeds populairder. Natuurlijk zwart haar is over het algemeen trending, dus het is geen verrassing dat vrouwen op zoek zijn naar complimenterende stijlen. Broodjes zijn altijd een optie, maar waarom zou je ze niet interessanter maken met een coole omgekeerde vlecht?

#23: Zwart Twisted Updo Kapsel met een Knot

Dit is een klassieke go-to. Perfecte dunne platte twists en een gevlochten knot? Ja, graag. Om een echt flatterende look te krijgen, vraag je je vlechter om een diagonaal deel en draait je die terug naar de knot in plaats van recht naar achteren te lopen.

#24: Black Updo Kapsel voor Lang Haar

Braid updos worden een stuk glamoureuzer als je ombre haar hebt. Voel je je uitgeblust omdat je uiteinden niet dik genoeg zijn voor een stijl als deze? Niet doen. Veel vergelijkbare looks zijn haalbaar dankzij extensies. Zij zijn je plan B.

#25: Formeel Zwart Updo Kapsel

Als u op zoek bent naar Afro-Amerikaanse updo’s die formeel kunnen scheeftrekken, wilt u misschien afzien van vlechten voor iets eleganters. Probeer in plaats daarvan pin curls. Deze look heeft mooie, perfecte krullen en wendingen op glanzend, goed geconditioneerd haar voor een volledig glamoureus kapsel.

#26: Elegante Updo voor natuurlijk zwart haar

Een Franse rol is een verfijnde updo die bij verschillende formele gelegenheden kan worden gedragen. Verhoog de stijl met een gedraaide side bang en statement oorbellen. De individuele wendingen in het kapsel zorgen voor textuur en visuele interesse voor dik haar.

twisted updo voor natuurlijk haar

Bron

#27: Gevlochten Bun Updo voor zwart haar

Twists en cornrows zijn perfect voor een zwarte updo omdat ze een tweesoortige textuur bieden voor een interessanter kapsel. Het is een sculpturale look die gemakkelijk van dag naar nacht kan gaan, en het zal minstens een week duren, wat de voorbereidingstijd van de ochtend kan verkorten.

gevlochten updo voor zwarte vrouwen

Bron

#28: Cute Bun Updo voor lang zwart haar

Als je haar lang genoeg is, kun je je casual ballerina knot verheffen met een bouffant side bang. Op zo’n manier krijg je een chique look die gemakkelijk van werk naar spel kan gaan.

grote knot voor natuurlijk haar

Bron

#29: Twisted Updo Kapsel voor Prom

Asymmetrie is een zeer populaire benadering in zwarte updo’s. Combineer horizontale platte twists met een stel spiraalvormige krullen. Het is een formele look die geweldig zou werken voor prom, vooral met de toevoeging van een met juwelen versierd hoofddeksel.

fancy asymmetrische updo voor zwarte vrouwen

Bron

#30: Gelaagde Updo Bun voor zwart haar

Check dit grillige volumineuze broodje. Het kan worden bereikt met ontspannen haar of extensions. De ideaal slanke randen en de rommelige strengen in de knot maken een werkelijk geweldige combo.

zwart krullend broodje updo

Bron

#31: Massief gevlochten Updo Kapsel

Een gevlochten knot is een van de gemakkelijkste en meest populaire zwarte updo kapsels. Hoewel het misschien niet de meest veelzijdige optie lijkt, kan het op verschillende manieren worden gedragen, zoals laag en discreet voor informele dates en hoog of verschoven naar een kant voor formele evenementen. Als je het nog meer wilt opfleuren, probeer dan haar van een andere kleur te vlechten voor een benadrukt effect.

bun updo voor cornrows

Bron

#32: Updo Kapsel voor Zwarte Bruidsmeisjes

Vlechtkronen zijn een geweldige optie voor lang haar, bereikt met extensions. Wanneer je een verfijnde look nodig hebt voor bruiloften of andere speciale evenementen, is dit een snelle stijl die er gegarandeerd de hele nacht goed uitziet.

hoofdbandvlecht voor doosvlechten

Bron

#33: Faux Mohawk Zwart Updo Kapsel

Hoewel dit gedurfde kapsel eruitziet als een van de gedraaide zwarte updo-kapsels, is het eigenlijk een reeks knopen die met elkaar verweven zijn om een faux Mohawk te creëren. Het deel in het midden maakt het gemakkelijker om een volledige look te creëren, maar het voegt ook een interessant detail toe aan het zijaanzicht. Het is zeker geen saaie stijl, en het is beter om te worden gekoppeld aan een even levendige persoonlijkheid.

zwarte mohawk updo

Bron

#34: Snelle en gemakkelijke Bow Updo voor zwart haar

Voor een eigenzinnige zwarte haar updo, waarom niet kiezen voor een opvallende bijgevoegde haarboog? Om het nog meer op te laten vallen, gebruik je een leuke kleur zoals deze op de oceaan geïnspireerd blauwgroen.

funky bow updo voor zwarte vrouwen

Bron

#35: Zwarte Updo met een Upside Down Braid

Dit is op een vergelijkbare manier gemaakt als de gedraaide Marley-knot, maar met een extra eigenaardigheid aan de achterkant. Een omgekeerde Franse vlecht en een faux bun mengen zich tot een begeerlijke look voor een gelikte elegante updo. Omarm deze stijl voor elke lengte en textuur. De stoutmoedigste meisjes kunnen het combineren met een geschoren gedeelte.

knot en vlecht updo kapsel voor zwarte vrouwen

Download de tutorial van TheChicNatural!

#36: Updo Kapsel met een Twisted Top Bun

Alleen omdat je kort haar hebt, betekent niet dat je door volumineuze knot updos moet gaan – voeg gewoon Marley-haar toe! Een regal looped updo is een eenvoudige manier om je haar te beschermen zonder hete hulpmiddelen te gebruiken, wat breuk en haaruitval voor fragiel zwart haar kan veroorzaken.

hoge knot updo kapsel voor zwarte vrouwen

Download de tutorial van Quiesha Jay!

#37: Lage Bun Updo met Flat-Twists

Deze stijl werkt goed met dik haar – ontspannen of natuurlijk – dat is geborsteld of geföhnd om een donzige textuur te bereiken. De losjes gedraaide knot zorgt voor een charmante look om naar kantoor te dragen die een paar dagen meegaat.

lage knot updo kapsel voor zwarte vrouwen

Download de tutorial van NaturalMetra!

#38: Twist-Out Updo op natuurlijk haar

Als het gaat om natuurlijk haar, is hydratatie de belangrijkste factor. Deze look voor dik haar werd gecreëerd door lokken in kleine secties te draaien met behulp van een rijke leave-in conditioner en de krullen op te spelden in een hoge paardenstaart bij het gezicht. Het resultaat zijn volumineuze, glanzende krullen die een leuke optie zijn als uitgaanslook.

krullend updo kapsel voor zwarte vrouwen

Download de tutorial van TwinGodesses!

#39: Speciale gelegenheid Updo Kapsels voor zwarte vrouwen

De drie versies van vakantie updos met lage knotjes bieden je de variatie die je altijd hebt gehad in kapsels voor natuurlijk haar. Het vastpinnen van gedraaide spoelen of vlechten in een updo is een eenvoudige manier om kroezen en vochtigheid te bestrijden op de dagen dat je er meer samengetrokken uit wilt zien.

mooie lage updos voor zwarte vrouwen

Download de tutorial van Alicia James!

#40: Beschermende spanningsvrije zwarte chignon updo

De overgang van bewerkt haar naar natuurlijke lokken kan het haar beschadigen als je veel warmte gebruikt. Een strakke chignon updo voor zwart haar met accessoires is een gemakkelijke manier om de overgangsfase te camoufleren. Als je haar geverfd is, is een gevlochten rol een mooie manier om de hints van kleur te laten zien.

gevlochten knot updo kapsel voor zwarte vrouwen

Download de tutorial van VivHairTherapy Ja!

#41: Black Updo met een Zig-Zag Onderdeel

Dit kapsel vereist medium of lang haar en zou het beste werken met zeer dik haar voor een volle knot. Er zijn zoveel creatieve elementen – van het zigzaggedeelte tot de grote gedraaide bovenste knoop – het is absoluut een updo-kapsel voor vrouwen die graag hoofden draaien!

fancy updo kapsel voor zwarte vrouwen

Download de tutorial van ChelsNewNew!

#42: Medium Updo met een Jumbo Twist

De prachtige spiraalvormige look is een gemakkelijke manier om natuurlijk schouderlang haar te stylen. Een lage knot is een traditionele optie voor een formele look, maar dit kapsel met een diep zijgedeelte en een allround twist creëert het uiterlijk van een Griekse godin als een echt unieke kijk op de gemeenschappelijke knot updo voor zwart haar.

twisted updo kapsel voor zwarte vrouwen

Download de tutorial van IamDatNaturalGirl!

#43: Top-Knot Updo voor zwart haar

Deze dramatische triple-crossed high bun is een verhoogd alternatief voor een gewone rommelige bun. De pluizige top-knot updo kan in minder dan vijf minuten worden voltooid voor een snel maar verfijnd kapsel.

top knot updo kapsel voor zwarte vrouwen

Download de tutorial van Saving Our Strands!

#44: High Bun Natural Updo Kapsel

Een andere manier om een gigantische knot te vervalsen, is door een strakke elastische hoofdband te gebruiken om het haar in een volledige paardenstaart te duwen die het uiterlijk van een knot geeft. De creatieve look is een chique updo voor vrouwen met kin-lengte kinky krullen. Zo’n klassieke look kun je overal dragen.

afro puff updo kapsel voor zwarte vrouwen

Download de tutorial van Revele Toi!

#45: Easy Curly Updo voor zwarte vrouwen

Als je haar niet precies krult zoals je wilt, zet het dan op staafjes voor een wilde spiraal zonder hitte. Perfect voor een weekendje uit met vrienden, deze pittige look is het beste voor vrouwen met middellange tot lange haarlengtes.

krullend updo kapsel voor zwarte vrouwen

Download de tutorial van Tiffany Nichols Design!

#46: Swirled Braided Updo Stijl

Verwissel je go-to Franse vlecht voor een uitgerekte zigzagvariant. De dikke gevlochten stijl kan in een korte tijd worden voltooid voor een complex uitziende updo die je de hele dag door kan dragen zonder je zorgen te hoeven maken over je haar.

gevlochten updo kapsel voor zwarte vrouwen

Download de tutorial van Saving Our Strands!

#47: Zwart Meisje Updo Kapsel met een Lage Knot

Als je op zoek bent naar een nette updo-look voor een meer formele gelegenheid, is een opgerolde knot met dunne strakke vlechten als extra versieringen een chique idee voor vrouwen met middellange afro’s. Werk af met een mooie strikaccessoire voor wat pizazz.

formeel updo kapsel voor zwarte vrouwen met natuurlijk haar

Download de tutorial van Ane Adores!

#48: Gevlochten en gedraaid zwart updo kapsel

Til je updo naar een hoger niveau met een combinatie van kleine vlechten en ruime twists. Deze avontuurlijke updo voor natuurlijk haar combineert moeiteloos kenmerken van fauxhawk en knot in één look – een glamoureuze stijl voor een nacht in de stad!

verfijnd updo kapsel voor zwarte vrouwen

Download de tutorial van Kyss My Hair!

#49: Vintage Pinned Updo voor zwarte vrouwen

Een strakke French roll is de ultieme elegante updo voor dik, schouderlang haar. Het is een perfecte keuze voor een formeel evenement. De lijvige side swoop geeft dit vintage kapsel een moderne vibe. Gebruik gel om de randen glad te strijken.

vintage updo kapsel voor natuurlijk haar voor zwarte vrouwen

Download de tutorial van Mo Knows Hair!

#50: Creative Fauxhawk Updo Kapsel voor Zwarte Vrouwen

Hier is een futuristische look met de kleine broodjes en platte wendingen. Dames met kort tot middellang krullend haar met laagjes zien er met deze edgy stijl uit als een rockster! Hoe dan ook, het zal de drager zeker de ster van elk evenement maken.

krullende fauxhawk updo voor zwart vrouwen

Download de tutorial van Mo Knows Hair!

Welke look je ook wenst, er is een prachtig updo kapsel voor elk haartype en lengte. Wees niet bang om te experimenteren met verschillende looks om je gebruikelijke kapsel bij te werken. Met zoveel verschillende opties, zult u zich nooit vervelen!