52 oogverblindende krullende perm-kapsels om te schitteren in 2023

De krullende permanent is een eenvoudige en efficiënte manier om textuur en krullen aan je strengen toe te voegen. Als je nieuw bent in het kapsel, worden krullende permanenten gedaan met behulp van chemicaliën die helpen bij het hervormen van kleine delen van het haar. Wanneer de chemische stof wordt aangebracht en het haar rond staafjes wordt gewikkeld, hervormt het haar zichzelf om in een krullende textuur te zitten. Niet-krullende meisjes kunnen in deze look duiken en beginnen met het geven van wat haartextuur jaloezie met permanent kapsels. Er zijn genoeg gedurfde en mooie krullende kapsels om te inspireren, en nog maar zoveel tijd over in je ochtendroutine. Nog 20 minuten om te vechten met een krultang? Nee dank je.

Als je erover nadenkt om een permanent eens te proberen, dan wil je deze krullen bekijken om te overwegen voor je eerste permanent:

Of je nu een nieuwe kleur uitprobeert of kiest voor strakke ringetjes, er zijn enorm veel verschillende manieren waarop je dit seizoen een permanent kunt sporten.

1. Witte Blonde Bob

krullende permanent witblonde bob
Verlicht met een witblonde gepermanente bob.

Draag je frisse permanent shorts in een ashy witblonde bob voor een strakke en trendy look waar we geen genoeg van kunnen krijgen. Deze combinatie van kleur en krul springt op de beste manier in het oog. De schouderborstellengte is ook super chique!

2. Levendig Oranje Permanent Kapsel

krullende permanent levendig oranje
Trek wat grote aandacht naar je krullen met levendige oranje haarkleur.

Trek wat aandacht naar je krullen met een heldere en gedurfde levendige tint oranje haarkleur. Deze tint is gedurfd en gedurfd en werkt prachtig met kurkentrekkerkrullen. Houd je kleur levendig door je gebruikelijke shampoo en conditioner te verwisselen met een kleurbeschermingslijn.

3. Houd het los

krullende permanent losse golven
Denk aan een losse golf permanent.

Vraag je stylist om een heel los golf permanent. Dit is een low-commitment manier om wat textuur uit te proberen zonder meteen all-in te gaan. Deze stijl is niet per se waar je aan denkt als je aan een klassieke permanent denkt, maar deze moderne iteratie is veel toegankelijker!

4. Kleine krullen

krullende permanent kleine krullen
Het bewijs dat permanenten er in alle soorten en maten zijn.

Overweeg een permanent met piepkleine krullen. Deze unieke stijl is zacht en ingetogen, terwijl je toch die extra textuur krijgt. Het is ook een geweldige manier om een natuurlijk krulpatroon na te bootsen dat vaak overeenkomt met deze superkleine kurkentrekkervorm.

5. Pop van Rood

krullende permanent pop van rode krullen
‘Zeemeerminhaar’ naar een nieuw niveau tillen.

Deze gedurfde pop van rood fluwelen haarkleur zal de aandacht op de beste manier naar je krullen trekken. Houd je kleur zo lang mogelijk levendig door gebruik te maken van Love Beauty en Planet Blooming Color Murumuru Butter &Rose Sulfate-Free Shampoo en Conditioner.

6. Oversized Krullen

krullende permanent oversized krullen
Ga voor een oversized variant.

Wanneer de meeste mensen permanenten voorstellen, stellen ze zich een hoofd vol strakke krullen voor, maar er zijn ook andere opties! Probeer deze oversized krullen voor een iets zachtere look. Hierdoor kun je meedoen aan de permanenttrend zonder al te hard in te zetten op een super krullende stijl.

7. Volumineuze Krullen

krullend permanent volume
Ga voor groot volume.

Daarover gesproken, je kunt ook een supervolumineuze look overwegen door te kiezen voor krullen met een hoog volume. Deze look draait om hoogte en dimensie en is niet voor bangeriken. Voeg wat extra volume toe door een plagerige kam te gebruiken om hoogte aan je wortels toe te voegen.

8. Ombré Perm

krullende permanent ombre lange krullen
De overgang van donker naar licht.

Speel in op twee trends tegelijk door te kiezen voor een lange permanent die wordt onderbroken door een mooie en langzame ombré. Deze zachte overgang trekt nog meer aandacht naar je krullen voor een werkelijk spectaculaire look.

9. Fake Natural Perm Kapsels

krullende permanent natuurlijk krullend gemarkeerd
Laat het lijken alsof je haar van nature krullend is.

Het is gemakkelijker om natuurlijke krullen te vervalsen dan je zou denken. Het faken van een natuurlijk krulpatroon draait allemaal om de krullen van de juiste grootte en ervoor zorgen dat sommige krullen in de ene richting bewegen terwijl andere in de andere bewegen.

10. Spiraal Krullen

krullende permanent spiraal
Garandeer elke dag de perfecte spiraalkrul. Foto credit: Indigitalimages.com

Garandeer elke dag een goede haardag door te kiezen voor de perfecte spiraal krul in je krullende permanent. Deze rechte uiteinden geven je stijl een algehele laidback look. Het voegt ook een strandachtig effect toe aan je stijl!

11. Draag ze los

krullende permanent losse golven
Losse golven zijn een gemakkelijke en mooie optie.

Losse krullen krijgen een beachy upgrade wanneer je de krullen helemaal onderaan recht laat staan. Dit is het geheim van permanente strandgolven! Het mooie van deze stijl permanent is dat het goed werkt met een reeks haarlengtes!

12. Lange, losse krullen

krullende permanent losse brunette krullen lang
Draag je permanent lang en los.

Permanenten werken voor haar van bijna elke lengte en kunnen een groot volume toevoegen aan de bovenkant van een lange stijl die anders misschien zou worden verzwaard. Onderhoud je lange strengen zonder volume te verliezen met een super volumineuze stijl.

13. Getextureerd Permanent Kapsel

krullende permanent lange losse kleine brunette krullen
Permanenten zijn niet allemaal gladde krullen en zijdeachtige randen.

Neem wat textuur op in je krullende permanent door voor een frizzier-stijl te gaan. Deze kleine krullen zien er heel natuurlijk uit wanneer ze zo kroesachtig worden gedragen. Sla de haarproducten over en laat je permanent al het praten met deze natuurlijk krullende stijl!

14. Doorgeborstelde krullen

krullende permanent lang geborsteld door blonde krullen
Borstel door elke vorm van permanent om deze look te bereiken.

Gebruik een kam of een haarborstel om door je krullen te borstelen voor een Old Hollywood-golfeffect. Deze stijl is het bewijs dat permanenten net zo veelzijdig zijn als ze lijken! Voeg een glanzend serum toe na het uitborstelen van je krullen voor een super strakke finish.

15. S-Krullen

krullende permanent donkerbruine krullen
Maak een statement met een gedefinieerde S-krul.

Ga voor hoogglans S-krullen door te rennen Nexxus Clean &Pure Voedende Detox 5-in-1 Onzichtbare Haarolie door je permanent. Deze haarolie is het geheim van superzachte, glanzende krullen elke keer weer. De hoogglans afwerking is absoluut magazine waardig.

16. Permanent Kapsels: Ongedefinieerde Golven

krullende permanent kort en los
Hoe losser, hoe beter. Foto credit: Craig Alexander

Draag je krullende permanent kort en los in deze chique ongedefinieerde bob. We houden ervan hoe onontgonnen en zacht deze golven zijn. Ze zijn er amper! Dit golfpatroon creëert ook een voorgevormd effect en benadrukt uw unieke botstructuur.

17. De strandgolf

krullende perm strandgolven
De permanentvriendelijke versie van de strandgolf. Foto credit: Craig Alexander

Koop het hele jaar door een strandgolf permanent voor met zeezout gedoopt haar. Deze look is natuurlijk en makkelijk en een van onze favorieten in de collectie! Sla het haarproduct over en laat je van nature beachy look al het woord doen.

18. Ingebouwd volume

krullende permanent kastanjebruine brunette krullen
Kies voor een krul die je een ingebouwd volume geeft.

Volume is absoluut een belangrijk belangrijk kenmerk van elke krullende permanent, en deze stijl is niet anders. Het profiteert van een uniek horizontaal volume voor een bepaald soort lift. Deze stijl is het bewijs dat krullend haar echt een eigen taal nodig heeft!

19. Karamel Hoogtepunten

krullende permanent karamel highlights lang
Verlicht je losse permanent met karamel highlights.

Draag je gekrulde permanent lang en los, met slechts een vleugje karamel highlights verspreid over het hele gebouw. Dit voegt dimensie en beweging toe aan je krullen! Dit is een goed voorbeeld van het gebruik van highlights om directe dimensie aan je strengen toe te voegen.

20. Uitgeborstelde Bob

krullende permanent brunette uitgeborstelde bob
Laat een kam door je krullen lopen voor een uitgeborstelde bob.

Geef je bob een extra beetje volume door je kam door de lengte van je krullende permanent te laten lopen. Gebruik je kam om je krullen zachtjes te plagen voor nog meer volume bij de wortels en in je krullen!

21. Wit Blond

krullende permanent witblonde krullen
Combineer je krullen met een heldere witblonde tint.

Combineer je gloednieuwe textuur met deze witblonde tint. Deze lichte tint blond is ijzig en koel op de beste manier! We houden ervan hoe deze stijl werkt met een bleke huid en weten dat het ook de coolste contrastrijke look zou creëren op donkere huidtinten!

22. Strakke krullen

krullende permanent kleine strakke krullen
Kies voor een superstrakke perm.

Deze superstrakke permanent is een van de gemakkelijkste manieren om natuurlijke krullen te vervalsen. Je houdt zelfs de meisjes voor de gek met natuurlijke krullen met zo’n permanent! Sla het harde deel over en trek je krullen naar één kant om een natuurlijk gekrulde stijl na te bootsen.

23. Brandweerwagen Rood

krullend permanent rood lange strakke krullen
Maak een gedurfd statement met je kleur en textuur.

Probeer een super unieke look en combineer brandweerauto rode strengen met een strak gekrulde permanent. Deze spiraalvormige krullen maken een belangrijk statement dat alleen maar wordt versterkt door de rode haarkleur van de brandweerwagen.

24. Losse krullen

krullende permanent van gemiddelde lengte bruine krullen
Overweeg een lossere optie!

Niet alle permanenten zijn gelijk gemaakt! Probeer een lossere optie voor een meer relaxte, low-commitment look. Dit is een zachter en meer casual alternatief voor een klassieke permanent.

25. Lange, losse krullen

krullende permanent lange losse krullen lichtbruin
Deze lange, losse krullen zijn totaal #hairgoals.

Leg je krultang weg voor de duur van het seizoen en kies in plaats daarvan voor een lange losse permanent. Een permanent als deze bespaart je veel tijd in je haarverzorgingsroutine.

26. Zachte golven

krullende permanent lang los bruin
Probeer deze zachte golven.

Kies voor zachte golven in plaats van strakke krullen voor een iets meer relaxte look. Deze stijl is ideaal voor zowel vrouwen met dunne als dikke haartypes. We houden ervan hoe de lengte van dit kapsel de krullen zachtjes naar beneden trekt voor een wavier effect.

27. Markeer je krullen

krullende permanent lang gemarkeerd bruin
Praat met je stylist over highlights die perfect het licht vangen.

Markeer je nieuwe textuur met lichtvangende strengen karamel haarkleur. Dit kleurenpatroon bootst de manier na waarop de zon je haar raakt voor een echt natuurlijke look. Praat met je colorist over het plaatsen van de highlights op een plek waar het haar van nature het licht vangt.

28. Volumineuze Krullen

krullend permanent lang bruin volume
Voeg wat groot volume toe.

Permanenten zijn een geweldige manier om direct een groot volume aan je haar toe te voegen. Vraag je stylist om het volume op je roots te richten voor een super volumineuze stijl. Dit is een goed bewaard industriegeheim voor het creëren van de illusie van voller haar!

29. Onregelmatige krullen

krullende permanent lange bruine onregelmatige krullen
Dit soort krullen geven je haar veel extra textuur.

Onregelmatige krullen voegen veel textuur toe aan elk haartype! Vraag je stylist om het krulpatroon af te wisselen, zodat elke krul in een tegenovergestelde richting gaat voor de laatste voor een onregelmatige en meer natuurlijke look.

30. Retro Krullen

krullende permanent lichtrode krullen
Deze retro krullen maken een groot statement.

Deze zachte, uitgeborstelde retro krullen zijn het soort krullen waar we achter kunnen komen. Deze vintage-geïnspireerde look is chique en romantisch en ziet er prachtig uit met deze mid-length stijl. Kies voor face-framing lagen om deze afgeronde stijl te creëren.

31. Strakke Krullen

krullende permanent lichtbruine krullen
Deze strakke krullen zijn een super klassieke optie.

Kies bij twijfel voor een klassieke look. Klassieker dan deze strakke krullen wordt het niet. Ze bootsen het patroon van natuurlijke krullen perfect na. Het geheim is om je stylist een afwisselend patroon te laten maken met je permanent waarbij elke krul in een andere richting gaat!

32. Honingblond

krullende permanent honingblonde losse krullen
Probeer deze honingblonde tint.

Deze honingblonde tint vult je krullen perfect aan. De zachte overgang van verschillende tinten blond voegt een romantisch element toe aan je lokken. Het is ook de perfecte manier om direct een dimensie aan je stijl toe te voegen.

33. Middelgrote krullen

krullend permanent donkerbruin van gemiddelde lengte
Probeer een middelgrote optie voor een lossere look.

Permanenten zijn er in alle soorten en maten! We houden van deze middelgrote stijl en houden vooral van hoe het eruit ziet op halflang haar. Combineer je frisse permanent met deze rijke tint chocoladebruine haarkleur om een belangrijk statement te maken.

34. Cool Blond

krullende permanent koele blonde krullen
Deze stoere blonde tint is een van onze favorieten.

Deze stoere blondine is dit jaar ijzig en super on-trend! Deze blonde haarkleur is een levendige en verhelderende tint; we houden ervan hoe het elke huidskleur verheldert. In combinatie met een losse permanent geeft deze stijl een coole laidback stijl.

35. Lang en los

krullende permanent bruine lange losse krullen
Deze lang losse optie is een mooie keuze.

Deze supervrouwelijke ultra-classy look is een van onze favorieten in deze collectie. De super losse permanent geeft een heleboel gemakkelijke movement aan je strengen. Dit is een ander geweldig voorbeeld van de voordelen van het weggooien van het onderdeel en in plaats daarvan kiezen voor volumineuze wortels.

36. Mega-volume

krullende permanent bruine krullen medium brunette
Ga groot of ga naar huis.

Probeer deze superkleine strakke krullen voor instant mega-volume! Vraag je stylist om lagen in je haar te knippen om het volume te verbeteren en nog meer hoogte aan je look toe te voegen. Hoe korter de lagen, hoe minder verzwaard je haar zal zijn!

37. Klassieke Krullende Bob

krullende permanent bruine bob
Deze klassieke bob krijgt een upgrade met een losse permanent.

Geef de klassieke krullende bob een instant make-over met deze losse getextureerde golven. Accessorize je strengen of draag deze look effen voor een super schattige look. Voeg deze vleugje textuur toe aan anders rechte strengen voor een onmiddellijke verschuiving in perspectief.

38. Lange lichte krullen

krullende permanent blonde licht lange krullen
Verlicht met deze lichte, lange krullen.

Deze lange lichte krullen zijn niet voor niets een cultklassieker. We houden ervan hoe deze blonde tint werkt met deze natuurlijk ogende krullen. Gebruik een kam op een borstel om de krullen voorzichtig uit te pluizen voor meer volume en een meer natuurlijke uitstraling.

39. Blonde Hoogtepunten

krullende permanent highlights blond
Zet je krullen een tandje hoger met lichtblonde highlights.

Vestig wat aandacht op je nieuwe krullen met deze mooie blonde highlights. Deze zonovergoten look is helder en mooi! Richt de highlights rond je gezicht voor een instant verhelderend effect.

40. Volumineuze Bruine Bob

krullende perm volumineuze bruine bob
Voeg wat volume toe aan je kortere lengte.

Een grotere krul op kort haar is de beste manier om direct wat volume aan een bob toe te voegen. We houden ervan hoe kort haar nog meer persoonlijkheid toevoegt aan een permanent! Deze throwback stijl voegt een vleugje vintage flair toe aan je look!

41. Strakke ringetjes

krullende permanent strakke ringetjes
Imiteer een klassieke stijl door te kiezen voor strakke ringetjes.

Als je aan een permanent denkt, denk je waarschijnlijk aan klassieke strakke ringetjes zoals deze! Deze is niet voor niets een klassieker en we kunnen geen genoeg krijgen van deze natuurlijk ogende ringetjes. Een afgerond kapsel voegt nog meer volume toe aan een toch al volumineuze stijl.

42. Ombré Krullen

krullende permanent strakke krullen highlights
Spijker twee trends tegelijk met deze ombré-stijl.

Combineer je krullen met een van onze favoriete kleurentrends aller tijden: ombré strengen! Kies voor twee trends tegelijk en meng de kleur met textuur. We kunnen geen genoeg krijgen van deze dimensie-gevulde stijl.

43. Lichtbruine Krullen

krullende permanent strakke blonde krullen
Deze honingbruine tint is uniek en opvallend!

Deze honingbruine tint is op de beste manier opvallend. Zou je deze unieke tint honingbruine haarkleur combineren met veerkrachtige krullen? Flatterend op een reeks huidtinten, zal deze kleur je nieuwe krullen onmiddellijk benadrukken!

44. Jaren 80 Revival

krullende permanent korte knallen blond
Herbeleef de jaren 80 met deze krullende knallen.

Er is niets waar we meer van houden dan een set krullende knallen. Veel vrouwen met krullend haar denken dat ze geen pony’s kunnen dragen, en degenen die een permanent overwegen, kunnen hetzelfde voelen. Deze afbeelding bewijst dat dat niet het geval is!

45. Makkelijke Krullen

krullende permanent rode losse krullen lang
Deze makkelijke krullen zijn een duidelijke publiekstrekker.

Nog niet verkocht op de permanent? Deze krullen zijn los en eenvoudig en houden je binnen een kort bereik van je comfortzone. Ideaal voor iedereen die hoopt meer textuur aan zijn haar toe te voegen zonder in het diepe te springen, dit is een geweldige stap voor beginners in de wereld van permanenten!

46. Roze Krullen

krullende permanent roze krullen knallen
Deze roze krullen zijn waar rock-‘n-rolldromen van gemaakt zijn.

Deze roze krullen zitten vierkant in het punkrockkamp. Maak een gedurfd statement met deze mooie tint roze haarkleur. Krullend haar en felroze kleur bieden het coolste effect mogelijk.

47. Lange Lob

krullende permanent lange lob
Deze mid-length cut combineert perfect met een verse permanent.

Probeer een mid-length cut met een fris los permanent kapsel voor een stijlvolle en volwassen look. Deze iets langere bob – een lob – geeft je dat edgy korte kapsel terwijl je toch de lengte krijgt waar je naar hunkert.

48. Krullen voor dagen

krullende permanent medium blonde paardenstaart
Probeer deze styling hack om te pronken met je nieuwe krullen!

Verzamel je krullen in een hoge paardenstaart om ze te laten zien! Dit permanent kapsel bootst het krulpatroon van een van nature krullend meisje na. Draag je krullen omhoog voor een verandering van perspectief!

49. Honing Tinten

krullende permanent lange losse honingblonde krullen
Til je kleurenspel een tandje hoger terwijl je al in de salon bent.

Combineer een nieuwe permanent met een frisse dosis kleur en kies voor deze mooie honingblonde tint. Het is zacht en romantisch op de beste manier. Voeg een vleugje haarolie toe voor een superglanzende finish die elke keer de aandacht zal trekken!

50. Klassieke Krullen

krullende permanent lange losse krullen
Deze lange klassieke krullen zijn een celeb fav!

Deze klassieke krullen zorgen ervoor dat je je een filmster voelt. In combinatie met een lengte van deze stijl voel je je in een mum van tijd klaar voor de rode loper. In combinatie met een middendeel is deze stijl koel en fris op de beste manier.

51. Diepbruin

krullende perm brunette diepbruine krullen
Laat je krullen zien met deze diepbruine haarkleur.

Pronk met je nieuwe krullende permanent kapsel textuur met deze prachtige tint van diepbruine haarkleur met subtiele rode accenten. Deze tint is levendig en verhelderend op een onverwachte manier!

52. Gewortelde Krullen

krullende permanent blonde gewortelde krullen
Voeg eenvoudige diepte en dimensie toe met deze gewortelde tint.

Gewortelde kleur voegt onmiddellijke diepte toe aan een krullend permanent en geeft de illusie van dikker haar! Het is ook super flatterend op natuurlijke brunettes die hunkeren naar een pop van lichtere kleur.

Denk je erover om een permanent kapsel te krijgen? Zorg ervoor dat je een foto maakt en tag ons @AllThingsHairUS om ons je permanent kapselresultaten te laten zien!