6 stijlvolle korte kapsels voor oudere vrouwen

Op zoek naar nieuwe korte kapsels voor oudere vrouwen? Een nieuw kapsel of stijl heeft niet alleen de kracht om de manier waarop je eruit ziet te veranderen; het kan ook een grote invloed hebben op hoe je je voelt. Of je nu al een bestaande korte of middellange snit hebt of op zoek bent naar nieuwe looks met kort haar voor oudere vrouwen, je bent hier aan het juiste adres. De sleutel tot deze kapselideeën is om gebruik te maken van je persoonlijkheid en stijlgemak terwijl je je gelaatstrekken laat zien.

Lees verder om onze favoriete korte kapsels voor rijpe vrouwen te ontdekken, evenals enkele short cuts voor grijs haar:

1. Stekelige Pixie

Korte kapsels voor oudere vrouwen gedurfde pixie
Kort haar voor oudere vrouwen, zoals een gedurfde pixie, benadrukt de nuances van je peper-en-zouttint zonder te overweldigen.

Een pixie kapsel is altijd een goed idee als je denkt aan korte kapsels voor oudere vrouwen! Wanneer u een piek aan de mix toevoegt, verhoogt u de stijlfactor. Je creëert ook een moeiteloos kapsel waarvoor je alleen je haar hoeft te borstelen en wat vormgel moet gebruiken, zoals TRESemmé TRES Twee Mega Firm Control Gel, voor structuur.

2. Golvende Pixie

korte kapsels voor oudere vrouwen met een golvende pixie
Een golvende pixie is hanteerbaar in lengte, en doordrenkt ook wat volume en beweging.

Omarm je natuurlijke krullen door te kiezen voor een golvende pixie. We houden van de look van all-over krullen op kort haar voor oudere vrouwen. Gebruik wat mousse, zoals Dove Style+Care Krullen Definiërende Mousse, om je krullen te helpen definiëren en je strengen meer body te geven.

3. Klassieke Bob

korte kapsels voor oudere vrouwen bob
Chin-length bobs zijn ook populaire keuzes voor korte kapsels voor oudere vrouwen.

Het bobkapsel raakt niet snel uit de mode en we houden ervan hoe de lagen op deze korte kapsels voor oudere vrouwen je gelaatstrekken kunnen accentueren en naar voren kunnen brengen. Dit is ook een geweldige optie om te proberen als je nog steeds een beetje lengte wilt met minder onderhoud.

4. Bob met Bangs

korte kapsels voor oudere vrouwen bangs
Stijltip: Een smallere haarlijn kan er ook voor zorgen dat je er jeugdiger uitziet.

Bangs zijn een van onze favoriete manieren om je hele look te veranderen voor een nieuw seizoen, terwijl je toch wat lengte behoudt. Werk samen met je salon om de beste lengte en dikte van de beste pony’s te vinden die passen bij korte kapsels voor oudere vrouwen. Opmerking: Zorg ervoor dat je ze regelmatig bijsnijdt om ze er fris uit te laten zien!

5. Gepolijste Pixie

korte kapsels voor oudere vrouwen side pixie
Scherpe, trendy korte kapsels voor rijpe vrouwen voor dit nieuwe seizoen bevatten ook een zachte, zijdelings geveegde pixie.

Een ander voorbeeld van chique korte kapsels voor oudere vrouwen is de gepolijste pixie. Kies voor deze look voor enkele lagen die langs de zijkant van je voorhoofd vegen. Zorg ervoor dat je wat serum gebruikt, zoals Suave Professionals Keratine Infusie Smoothing Hair Serum, om kroezen op afstand te houden.

6. Korte lagen

korte kapsels voor oudere vrouwen lagen
Het toevoegen van lagen frist een bestaand kapsel op.

Heb je al een korter kapsel, maar ben je nog steeds op zoek naar een verandering? Om dezelfde korte kapsels voor oudere vrouwen te variëren, overweeg dan om wat lagen in te voeren. Deze face-framing optie is een geweldige manier om wat textuur (en iets meer body) aan je look toe te voegen zonder al te veel lengte op te offeren. Het onderhoud is ook vrij eenvoudig met lagen, omdat je ze gewoon om de vier weken moet laten trimmen.

Op zoek naar meer haarinspiratie? Volg ons zeker @AllThingsHairUS!