60 inspirerende voorbeelden van godinnenvlechten

Godinnenvlechten zijn een vrouwelijke en mooie manier voor etnische vrouwen om hun haar te dragen. Zoals veel gevlochten stijlen, kunnen sommige Godinnencoifs weken intact blijven, terwijl andere slechts een dag meegaan. Bekijk alle geweldige variaties van dit moderne kapsel die een voorbeeld zijn aan mythologische heldinnen.

Table of Contents

Wat zijn Godinnenvlechten?

Deze zien eruit als oversized cornrows. Ze worden dicht bij de hoofdhuid gevlochten, hetzij op natuurlijk haar of met behulp van extensions. De ontwerpen van kapsels variëren. Het kan een kroonvlecht updo, Mohawk vlecht en een lage gevlochten knot zijn of een half opgetrokken kapsel met een hoofdbandvlecht, om er maar een paar te noemen. Meer ideeën met foto’s vind je hieronder.

#1: Gebogen Feed-In Godin vlechten

Een van de mooiste dingen aan etnisch godinnenvlechthaar is het kunstwerk dat in de verschillende stijlen gaat. Als het gaat om een look met een godinnenthema, zal het scheiden van je haar in een welgevormd ontwerp een geheel nieuwe dimensie aan de stijl geven. Deze is gebogen in een “u” vorm.

#2: Big Side Godin Braid

Deze op godinnen geïnspireerde stijl vereist een dikke vlecht die dunner wordt als het de onderkant van het haar bereikt. Als je highlights in je haar hebt, ziet het er bijzonder mooi uit. Leer je net hoe je dit soort vlechten moet doen? Dit is een goede plek om te beginnen.

#3: Lange Godinnen vlechten

De gelegde randen van babyfijn haar zijn een stijlvol accent voor een asymmetrisch gevlochten kapsel. De schuine vlechten wervelen rond het hoofd naar één kant en voorkant en omlijsten het gezicht. Het verpakken van slechts een of twee van de dikste vlechten met wat goud- of koperdraad is een elegante touch die echt de aandacht vestigt op de lengte.

#4: Paarse Godin vlechten aan de zijkant

Wie Godinnenvlechtkapsels heeft uitgevonden, had zich zo’n creatieve variatie nooit kunnen voorstellen. Gelegde randen zetten de kronkelende iriserende vlechten af die een uiterlijk van een vorstelijke Godinnenkroon bieden. Het cirkelvormige patroon buigt rond de hoofdhuid en eindigt met volle kracht in glanzende, dieppaarse vlechten die lang genoeg zijn om als een sjaal over je schouder te gooien!

#5: Zwarte en wijngodin vlechten in een paardenstaart

Als je op zoek bent naar een zinderende manier om je haar in een paardenstaart te dragen, zoek dan niet verder dan curvy cornrows die zich voeden met een omgewikkelde paardenstaart. De rode wijnkleurige extensions gevlochten in zwart haar en mini-afscheidsvlechten versierd met gouden manchetten geven deze stijl een verfijnde uitstraling.

#6: Big Goddess Braids in een Bun

Ideaal voor zowel een informele dag als een formele nacht, deze godinnenstijl wikkelt zich in een hoge knot voor het ultieme in schoonheid en vrouwelijkheid. Combineer het met een aantal gedurfde accessoires, vooral dikke oorbellen – of ga voor iets sierlijkers en delicater voor een klassieke danser vibe.

#7: Godin vlechten met Cornrows

Een nieuwe draai aan een oude favoriet, deze perfect uitgelijnde cornrows racen van het voorhoofd helemaal naar de nek, waar ze uitmonden in uber-glanzende vrijhangende vlechten. Het is een prachtig ontwerppatroon met kleine scheidingsvlechten die helpen om het hele hoofd er netjes en chique uit te laten zien.

#8: Black’n’Caramel Godin vlechten in een paardenstaart

De gespikkelde karamelvlechten die naar de zijkant wervelen, werken samen met kleine vlechtscheidingen voor een van onze favoriete godinnenvlechtstijlen. Gouden vlechtmanchetten sluiten mooi aan bij de kleur van het gevlochten haar. Een ronddraaiende paardenstaart die op de kruin van het hoofd zit, is een prachtige manier om wat hoogte te creëren.

#9: Feed-In Godin vlechten met kleur

Wie zegt dat je je haar niet in twee tegenovergestelde richtingen kunt vlechten? Deze hoekige hoofdhuidvlechten draaien rond de kruin van je hoofd in een oogverblindend patroon dat wordt versterkt door felrode en ingetogen blauwe accenten. Het is een uitstekende optie als je een Godinnenvlechtstijl wilt die relatief snel kan worden voltooid.

#10: Godin vlechten met Kanekalon haar

Bereikt met kanekalon haar, deze krullende onyx vlechten zijn trendy en stijlvol. Magere afscheidsvlechten scheiden grotere cornrows die allemaal bij elkaar zijn verzameld en worden gevoerd in een wrap-around “I Dream of Jeannie” paardenstaart die rechtstreeks uit de jaren 1960 komt. Je krijgt meer dan 3 wensen met deze sensationele Godinnenvlechten!

#11: Godin Braids Mohawk Updo

Voor zeer dik haar, probeer deze gelikte rug, sectie Franse Mohawk vlecht die eindigt met een opgerolde lage knot. Dit werkt ook met een weave of extensions als je natuurlijke haar te kort is.

#12: Twee Godinnenvlechtjes met Manchetten en Draad

Druk het leuke en dartelende kleine meisje in je uit met 2 vlechten die zijn opgezet als varkensstaarten die in het midden zijn gescheiden. Lange, kastanjekleurige Hollandse vlechten zijn versierd met haarmanchetten en kriskras doorkruist gouden koords voor een eenvoudig en netjes kapsel dat er geweldig uitziet, waar je ook gaat.

#13: Tweekleurige Godinnenvlecht met een Knot

Perfect verdeelde vlechten opgeveegd in een stijlvolle gedraaide bovenste knoop zijn een geweldige keuze. Prachtige schuine patronen rond het kroongedeelte en helder koperen haar geweven in de extensions dragen bij aan het algehele veelzijdige ontwerp dat op het werk of in het spel kan worden gedragen.

#14: Long Side Goddess Vlechten met Weave

Met een weave kun je je kapsel naar hartenlust aanpassen. Je kunt de lengte van je haar variëren, spelen met kleur en gevlochten ontwerpen. De superlange en dikke karamelkleurige Goddess-vlechtextensions worden dunner naarmate ze tot aan de taille reiken. Deze zien er inderdaad spectaculair uit!

#15: Roze Rode Feed-In Godin Vlechten

Als je je verveelt met kapsels die slechts 2-4 vlechten hebben, bekijk dan dit hete roze nummer met minstens 8 dikke en dunne vlechten die naar boven zijn gericht in een flouncy paardenstaart. Overweeg een outside-the-box kleur zoals deze verfijnde tweekleurige pastelroze.

#16: Grote Godin vlechten Updo

2 godinnenvlechten zijn beter dan 1, en 4 of 5 vlechten zijn het ideale aantal als je je haar in een volumineuze gevlochten knot wilt trekken. U kunt een glansversterker of een vergelijkbaar product gebruiken om dingen glad en perfect op hun plaats te houden.

#17: Vier Godinnen Doos vlechten

Geometrie op zijn best! Als je natuurlijk haar met een fijne textuur hebt en je wilt wat Godinnenvlechten uitproberen, overweeg dan een hoekig patroon met nauwkeurig verdeelde secties en deellijnen. Deze “zelfgemaakte” vlechten zijn aandachtstrekkers die nog beter worden gemaakt met de bronzen haarmanchetten op elke tress.

# 18: Twee omgekeerde godinnen Franse vlechten

Een combinatie van jeugdige energie en tijdloze elegantie, deze twee dikke Godinnenvlechten aan de achterkant die zich openen in gekrulde lange varkensstaarten zijn een zeer aantrekkelijke keuze. Netjes en gemakkelijk te onderhouden, gitzwarte loopy extensions werken heel goed voor vrouwen met kort tot middellang dik natuurlijk haar.

#19: Drie Godinnenvlechtjes met Afscheidingen

Witblonde hairextensions zijn geweven in 3 Godinnenvlechten die diagonaal over de bovenkant van het hoofd stromen. De belangrijkste vlechten worden gescheiden door twee dunne afscheidsvlechten. De race afscheidsvlechten zijn een schattig accent waardoor dit kapsel opvalt.

#20: Feed-In Godin Braids Updo

De vorstelijke en statige godin updo met een hoog gevlochten knot is een look die nooit uit de mode raakt. Dikkere cornrows en afgewisselde mini-afscheidsvlechten gaan recht omhoog vanaf de haarlijn om elkaar op de kruin te ontmoeten en te worden bekroond met een hoge stijlvolle knot.

#21: 4 Dikke Godinnenvlechtjes met hoofdhuidvlechten

De waarheid van de zaak is dat vrijwel iedereen die er is ingewikkelde ontwerpen met hun haar kan rocken. Het gebruik van kleine godinnenvlechten samen met wat dikkere vlechten betekent dat je een stedelijke stijl kiest die geschikt is voor een koningin. Kijk naar deze uitlopende rijen, ze zijn gewoon prachtig.

#22: Geometrische Godin Braids Design

Voer in vlechten biedt de mogelijkheid om twee kapsels in één te mengen. Als je de beproefde pigtails wilt personaliseren, voeg dan een schuin gevlochten ontwerp ertussen toe en voer het in de hoofdvlechten.

#23: Krullende Godin vlechten Updo Kapsel

Voor een chiquere stijl, waarom zou je geen updo maken met krullen? Dit type kapsel kan werken met weven of op natuurlijk haar, afhankelijk van wat het beste voor je is. Elke vlecht leidt naar het hoofdevenement, d.w.z. de uitbarsting van krullen bovenop het hoofd die tot in de perfectie is voorgevormd.

#24: 6 Feed-In Godin vlechten met Cornrows

Als fan van grote vlechten, zul je het idee van deze donker-kastanjebruine vertakkende vlechten waarderen die zijn versierd met gouden haarmanchetten en vlechtstrengen. Twee godinnenvlechten aan elke kant en in het midden vertakken zich vanuit het denkbeeldige middendeel, wat resulteert in een uniek kapsel dat je een tijdje graag zult rocken.

#25: Vier Godinnen Vlecht Mohawk

4 godinnenvlechten kunnen zorgen voor een prachtige Mohawk. Laat ze dik zijn om te contrasteren met magere korenmolens aan de zijkanten. Het effect is een sportieve mohawkstijl die een licht tomboy-achtig uiterlijk heeft.

#26: High Goddess Braid Bun

Eenvoudig recht vlechten is relatief eenvoudig, vooral als je met uitgerekt natuurlijk haar werkt. Perfect symmetrische godinnenvlechten in een knot maken het nog een betere beslissing! Het is een fantastische keuze als u op zoek bent naar een klassieke, tijdloze stijl die er altijd en overal goed uitziet. Leuke mama/dochter optie ook!

#27: Godin van verschillende grootte vlechten in een knot

Een reeks vlechten van verschillende grootte die allemaal uit één punt voortkomen, is wat deze stijl zo uniek en elegant maakt. Ze duiken en buigen rond thij wordt afgemaakt met een aantrekkelijk broodje met de bovenste knoop.

#28: Grote Godinnen vlechten

Echt een van de mooiste manieren om een mooie, spontane stijl te hebben, is door het dikteniveau van je vlechten te mengen. Van dun tot ronduit dik, Afrikaanse godinnenvlechten brengen haar op een heel nieuw speelveld.

#29: Grote Godinnenvlecht met een Bloembroodje

Breng haar naar voren om je mooie nek te accentueren en een geweldige kleur te laten zien. Dit brengt ook je accessoires en outfit naar voren die je kiest om deze stijl mee te combineren. Maak deze look af met een broodje in plaats van bangs – het is lief, sassy en volledig modern.

#30: Godin vlechten met krullen

Krullende godinnenvlechtstijlen zijn verbluffend met dunnere en dikkere vlechten en een krullend achtergedeelte. Je salonstylist zal deze look vakkundig voor je kopiëren, maar je kunt het ook thuis proberen. Begin gewoon met een vlecht van gemiddelde dikte langs de haarlijn, voeg een kleine vlecht toe over het midden van het hoofd en eindig dan met een dikkere, losse vlecht dichter bij de kroon. Verzamel de rest van het haar en voeg krullen toe, terwijl je onderweg vastzet met bobby-pinnen.

#31: Grote Twist-Up Godin Braids Bun

Als het gaat om updo kapsels, heb je misschien het gevoel dat je groot wilt gaan of naar huis wilt gaan. Het trekken van een dikke, gedurfde knot kan bijzonder lastig zijn, maar als het werkt, werkt het echt.

#32: Lange Dikke Godinnen vlechten

Lang, mooi en meisjesachtig tot het uiterste, deze vlechten zijn een meer vrouwelijke kijk op klassieke cornrows. De vlechten zijn dikker en deze stijl is afhankelijk van zeer lange lokken of een weefwerk van hoge kwaliteit. Dit is een geweldige keuze als je een draagbare stijl wilt die ook enkele variaties kan hebben – trek de vlechten in een paardenstaart of lage knot wanneer je een verandering wilt.

#33: Massive Halo Goddess Braid

Dikke Afrikaanse godinnenvlechten rond gewikkeld als een halo zullen je hoofd bekronen, je gezicht omlijsten en er positief elegant uitzien. Voeg wat haarversieringen zoals juwelen of kralen toe om het verder op te fleuren.

#34: Omgekeerde Godin vlechten Updo Stijl

Ga je op pad voor een avondje stad? Hier is een van die updo kapsels die maar weinig vrouwen kunnen weerstaan. Het opnemen van extensies van een glanzende tint die vergelijkbaar is met je natuurlijke kleur, maar een verschil maakt, is een gemakkelijke manier om een glamoureuze touch aan je updo toe te voegen. Je kunt het ook ondersteunen met je make-upkleuren.

#35: Twee grote godinnenvlechten in een hoge knot

Zin in iets anders? Waarom probeer je geen updo met een bochtig deel, volumineuze vlechten en een strak gedraaide gevlochten knoop? Perfect voor dik natuurlijk haar. De extensies lopen naadloos in elkaar over.

#36: Drie Godinnenvlechtjes met kleinere vlechten

Kleine godinnenvlechten werken perfect met grotere. Dit kapsel ziet er eenvoudig en verfijnd uit tegelijkertijd. Je kunt die vlechten vrij hangend of draaiend dragen en ze in een lage knot vastpinnen als je er meer in elkaar wilt zitten.

#37: Big Goddess Braids en een Low Bun

In plaats van haar recht naar beneden of over elkaar te vlechten, probeer je vlechten te kantelen voor een mooie look. 3-4 dikke vlechten bedekken de kop voldoende, en met een langere lengte krijg je een grote opgerolde bundel aan de achterkant, met dunnere uiteinden van de vlechten die textuurvariatie aan de stijl bieden. Dit is een leuke en unieke updo voor alle gelegenheden.

#38: Godin vlechten stijl met lage pigtails

Grote diagonale vlechten zien er altijd een beetje interessanter uit dan die welke recht naar achteren lopen. Je kunt twee vlechten eindigen met kleine broodjes aan de nek van je nek – zoals je ziet ziet het er volkomen fantastisch uit. De gouden clips gewikkeld rond de vlechten geven het gevoel van glamour en glitter, terwijl de slankheid van elke vlecht ideaal is.

#39: “S”-vormige Godin vlechten Kapsel

Als je op zoek bent naar een manier om een jumbo vlecht zowel stijlvol als modern te maken, heb je hem misschien net gevonden. Er is maar één grote vlecht aan het werk voor deze look en dat is wat zo ongelooflijk is. De dikke slangenvlecht is sexy en vrouwelijk. Het afmaken met een broodje is absoluut to the point.

#40: Twee Godinnenvlechten op Natuurlijk Haar

Godin vlechten stijlen kunnen snel en eenvoudig zijn, we zweren je. Neem een kijkje! Omdat het lijkt op dubbele Franse vlechten, is dit kapsel nog steeds prachtig uniek. Gewoon ongecompliceerd om te maken, je kunt dit dragen zonder een fortuin uit te geven in de salon, en het kan gemakkelijk een tijdje meegaan. Als je haar aan de kortere kant is, overweeg dan om een weefsel toe te voegen.

#41: Griekse Godin Kroon Vlecht

Misschien vind je dat van alle galerijfoto’s die je hebt bekeken, dit je favoriet is. Dubbele godinnenvlechten zullen altijd een verfijnde nachtklare look zijn. Vergeet niet om wat kleinere wendingen of vlechten in de mix op te nemen, zodat je schudt dingen een beetje omhoog.

#42: Een Godin Vlecht in een Broodje

Hier is een afbeelding van een doorsneden stijl die is samengetrokken met een enkele cirkelvlecht. Het is in feite een gevlochten knot met een groot deel van het haar boven eerder gevlochten en gedraaid rond de basis van de knot. Het is een duurzame stijl die de hele dag en nacht meegaat.

#43: Schattige Godin vlechten met een Mohawk

Je kapsels hoeven geen mega lange vlechten te bevatten om te genieten van de schoonheid van een godinnenlook. Houd in plaats daarvan je haar strak, kort en eenvoudig met dit perfect gecoiffeerde kapsel. Zelfs een bakkebaarde krul is verwerkt om het hele hoofd glam te houden.

#44: Faux Fishtail Godin Braid

Nog steeds prachtig sexy, deze godin-waardige stijl is eigenlijk geïnspireerd op de standaard Fishtail-vlecht. Vlechten van binnenuit geeft hoogte, terwijl het eindigen met een paardenstaart het eenvoudig en snel te stylen maakt.

#45: Vier Jumbo Godinnen vlechten met een knot

Als je een look van gevlochten extra lang haar wilt, inclusief wat scherpe onderbraids en het hele ding in een knot binden, kan de weg vooruit zijn. Dit nette updo kapsel zal zeker de aandacht trekken.

#46: Grote Godin Vlecht en Meerdere Kleine Vlechten

Deze space-age kijk op godinnenvlechten is uniek en modieus – het bevat zeer kleine vlechten eronder en schuine Franse vlecht die zich rond de ene kant van het hoofd wikkelt en naar de andere kant gaat. Hoe dikker en langer je haar, hoe dramatischer een statement dat deze stijl zal maken.

#47: Cute Corset Goddess Braids Stijl

Je hebt misschien een echte golf van populariteit opgemerkt voor de corsetvlechttrend. Daar is een goede reden voor – het is een diverse stijl waardoor je op een echte manier opvalt. Het gebruik van contrasterende banden om kriskras over de kleine godinnenvlechten te gaan, is een eenvoudige manier om ze te laten knallen.

#48: Mooie Godin vlechten in een Top Bun

Vlechten die heen en weer gaan, op en neer zijn mooi en modern. Als je haar een weefsel is, heb je misschien het voordeel van een extra glanzende manen die gewoon glanzen van schoonheid wanneer ze bovenop het hoofd worden gebundeld.

#49: 5 Godinnenvlechtjes met Lage Broodjes

Deze stijl wordt bereikt met veel tijd en geduld – elke vlecht wordt op zijn eigen pad opgerold en draagt bij aan de indrukwekkende asymmetrische wikkeling langs de halslijn. Gebruik veel houdproduct met deze.

#50: Godin vlechten met paarse extensions

Een belangrijk voordeel van donker haar is het vermogen om echt levendige accentkleuren in godinnenkapsels vast te houden. Probeer eens een felpaarse, een mooie karamelblonde of beide. Het opnemen van kleurvlekken in vlechten is een manier om je eigen unieke look te bedenken. Permanente kleur zal het meest langdurig en levendig zijn, maar de haarkrijtjes en tijdelijke kleurstoffen van vandaag pakken ook een krachtige stoot in.

#51: Single Goddess Vlechten met ingewikkeld ontwerp

Godinnenschoonheid is niet alleen voor de jeugd – oudere vrouwen kunnen ook profiteren van deze prachtige look. Extensions voegen dikte en dimensie toe aan dunner natuurlijk haar, waardoor je een geheel nieuwe boost van zelfvertrouwen krijgt. Het is ook ongelooflijk onderhoudsarm, iets dat een zegen is als je bezig bent met werken of achter kleinkinderen aanzit.

#52: Snake en Fishtail Godin Braid Combo

Buig, jaag of draai je vlechten om nieuwe stijlen te trekken die prachtig creatief zijn. Je zult het geweldig vinden om haar te hebben dat niet gemakkelijk te matchen is, plus het zal alles omhoog en uit de weg houden op die hete zomerdagen.

#53: Twee Grote Godinnenvlechtjes met Lage Broodjes

Het toevoegen van verschillende haarversieringen kan een verder heel gewoon kapsel opfleuren. Nederlandse vlechten zijn in dit voorbeeld opgerold tot zijknobbels en versierd met dun gouden lint. Natuurlijk kunt u in plaats daarvan een bloem kiezen – het kan uw kenmerkende look worden – mooie, levendige bloemblaadjes voor elke gelegenheid!

#54: 4 Dikke Afro-Amerikaanse Godinnenvlechtingen

Zwart-wit is altijd in stijl, en godinnenkapsels kunnen deze combo op verschillende manieren interpreteren. Met lang haar, meerdere vlechten aan elke kant in een lage pony is een eenvoudig kapsel, maar als je gaat voor curvy vlechten en vlecht in extensions in je vlechten, zul je je stijl op een creatieve manier individualiseren.

#55: Blonde Godin Vlecht in een Lage Knot

Hebben blondines echt meer plezier? Ontdek het zelf door je lokken te bleken en ze te stylen in drie Franse vlechten. Maak deze stijl af met een lage knot in de rug gemaakt van de drie vlechten gecombineerd en opgerold.

#56: Afrikaanse Godin vlechten met een Side Bun

Dikke vlechten die rond het hoofd draaien en draaien is een unieke en prachtige look geïnspireerd op de Griekse mythologie. Het beste van alles is dat dit een updo is, dus het kan worden gecombineerd met grote en gedurfde sieraden voor een geweldige mode verklaring. Want elk meisje verdient het om zich een godin te voelen.

#57: Ingewikkelde Godin Vlecht Kapsel

Omdat het een vrij platte stijl is, gaan deze vlechten dagen mee en zijn ze comfortabel om te dragen op het werk, op het strand of ergens daartussenin. Dit kapsel is vrij snel gedaan, dus je bent in een mum van tijd in en uit de salon.

#58: Losse golven met een Godinnen Gevlochten Hoofdband

Als je van een godinnenlook houdt, maar je haar liever vrij laat stromen, bekijk dan deze stijl met een schuine gevlochten hoofdband in combinatie met lange, los gekrulde lokken.

#59: Godin vlechten met een hoge visstaart paardenstaart

Deze godin vlechtstijl met een hoge visstaart is dramatisch en vol persoonlijkheid. Je zult er de hele dag zeker prachtig uitzien!

#60: Elegante Godin Braid Updo Stijl

Echt waardig van mythische royalty, deze prachtige updo is zowel vrouwelijk als ingewikkeld. Je zult het niet vaak gedupliceerd zien, en hoewel dit helaas een eendaagse stijl is, is het de tijd en moeite waard voor een speciale gelegenheid.

Dus, ben je geïnspireerd door deze 60 godinnenvlechten en klaar om de salon in te gaan met een aantal geweldige nieuwe ideeën? Print je favoriete foto’s uit en neem ze mee naar je volgende afspraak.