60 veelzijdige herenkapsels en kapsels

De tijd dat een mannenkapsel eenvoudig en bescheiden moest zijn, is voorbij. De stijlen van vandaag voor jongens hebben dramatische contrasten van lengte en texturen, evenals interessante styling – natte look, getoupeerd haar, spikes, enz. De volgende 60 kapsels geven je een lading inspiratie voor je volgende reis naar de salon.

Table of Contents

Up-to-the-Minute Heren Kapsels en Kapsels

Fades, undercuts, swank pompadours, gelikte gelled stijlen, coole quiffs, zijdelen, geschoren ontwerpen, lange top short sides cuts en edgy fauxhawks zijn iets dat op dit moment enorm populair is in herenkapsels. Hieronder vind je deze allemaal in meerdere varianten.

#1: Zijdelings geveegde undercut

korte zijkanten lang top kapsel voor mannen

Bron

De undercut is zonder twijfel een van de populairste herenkapsels van de afgelopen seizoenen. Het beste bewijs dat de aantrekkingskracht ervan allesbehalve tijdelijk is, zijn de vele variaties op dit thema. Deze variant heeft een mix van fade en undercut met netjes gezoemd haar aan de zijkanten en halverwege het hoofd in de rug, afgezet door de langere, zijwaarts gescheiden top.

#2: Dramatische kwinkslag bereikt met dun haar

Deels Mohawk, deels pompadour, aangevuld met vervaagde zijkanten, dit is een zeer gewaagde look voor jongere mannen en jongens. De top is helemaal Elvis, terwijl de zijkanten de punk-aantrekkingskracht binnenhalen. Het eindresultaat vereist wat gel bovenin, voor stylingdoeleinden, maar het heeft zeker genoeg swag om te compenseren.

heren quiff kapsel

Bron

#3: Lange ontspannen stijl voor Bohemiens

Kan het nog eenvoudiger, wat styling betreft? Nope. Als je haar redelijk dik, licht golvend en zonder gespleten haarpunten is, ga dan voor dit kapsel. Het enige dat nodig is, is het schoon en geconditioneerd houden van de sloten. Als bonus kun je met de lengte van het haar ook experimenteren met paardenstaarten, vlechten en man-knotjes.

lang kapsel voor mannen

Bron

#4: Edgy Spiky Fauxhawk

Dit is een van die kapsels voor mannen die perfect verschillende stijlinvloeden combineert. Het doet zowel denken aan 80s-sterren als Morrissey, als aan de disco-glitter uit de jaren 70, in de geest van Elvis. Om dit te bereiken, werd het haar aan de onderkant vervaagd en vervolgens in verschillende lagen gehakt. De bovenste laag is lang genoeg om naar één kant te worden geveegd, maar ook stekelig. Om het te stylen, voeg je een spritz van haarlak aan de voorkant toe en wat gel aan de achterkant voor het wet look-effect.

heren kort stekelig kapsel

Instagram/ @andrewdoeshair

#5: Klassieke wet look met dik haar

Mannen met dik haar kunnen deze Meridional vibe gemakkelijk uittrekken. Veeg de bovenkant, het voorste deel van het haar naar boven en lik het vervolgens terug. Maak een scherp zijdeel met een fijntandige kam en voeg een klodder gel toe. Werk het in je haar en je bent helemaal klaar. De schaduw van 5 uur zorgt ervoor dat deze stijl er nog authentieker en verfijnder uitziet.

gelled kapsel voor mannen

Bron

#6: Quiff met geschoren zijkanten

Combineer deze look met een sikje met een aantal scherpe contouren – ze worden gespiegeld door de hoeken bij je haarlijn. Het geheim van het bereiken van deze stijl is om helemaal naar boven te scheren, tot aan de kruin van het hoofd, aan beide zijden. Laat het haar kort aan de achterkant en laat het frontale bovenste deel de contrasterende lengte hebben. Slick het terug met wat gel en dat is alles, mensen!

heren geschoren zijkanten lang top kapsel

Bron

#7: Gelaagd taps toelopend kapsel voor golvend haar

Een taps toelopend kapsel is waarschijnlijk het meest voorkomende herenkapsel. Het past bij zowel steil als golvend haar. Combineer het met een netjes getrimde baard en een vleessnor voor een moderne draai aan de klassieke stijl.

heren kort kapsel voor golvend haar

Bron

#8: Typische korte zijkanten, lange top cut voor blondines

Lichtgekleurd haar zal dit kapsel prachtig laten zien. Het bovenste gedeelte is aanzienlijk langer dan de zijkanten, die nauwkeurig naar beneden zijn gezoemd. Ondertussen is de top ook gelaagd en gelled om een sexy, gelikte look te bereiken. Het is een perfecte stijl om in het weekend naar de clubs te gaan.

lange top korte zijkanten heren kapsel met een baard

Bron

#9: Golvende Pompadour met Highlights

Wat kapsels voor mannen betreft, is de Pompadour een klassieker, geïnspireerd op de 17e-eeuwse opgeblazen pruiken. Het werd opgericht in zijn hedendaagse vorm in de jaren 1980, die hield van kapsels met volume, voor zowel mannen als vrouwen. Deze update over de traditionele stijl gooit hoogtepunten in de mix – we houden ervan hoe de zonnige blonde lokken aan de voorkant contrasteren met het zeer donkere haar van het model.

mannen medium kapsel voor dik haar

Bron

#10: Krullend en rommelig kapsel voor halflang haar

Dit model ziet eruit alsof hij net zo wakker is geworden, en de kans is groot dat hij dat misschien wel heeft gedaan. Het is gemakkelijk om deze look op natuurlijk krullend (of op zijn minst golvend haar) te stylen. Je hebt een goede conditioner nodig om kroezen te voorkomen, plus een kleine hoeveelheid van een krulboostproduct of mousse om krullen te definiëren. Werk het product in het haar op 1 inch afstand van de wortels en naar de uiteinden.

warrig krullend mannenkapsel

Bron

#11: Taps toelopende Afro Top

Deze look voor Afro-Amerikaanse mannen is ideaal voor zeer krullend, zelfs kinky of luierhaar. Het is gebaseerd op een kapsel met taps toelopende zijkanten en extra lengte aan de bovenkant. Het krullende haar van het model zorgt ervoor dat het bovenste deel eruitziet alsof het de zwaartekracht trotseert. Als je haar niet zo kinky is, voeg dan een beetje product toe voor vasthouden en volume.

zwarte korte zijkanten lange top heren kapsel

Bron

#12: Taps toelopende Pompadour

Hier is een van de meest stijlvolle en nette kapselstijlen voor mannen. Het is een serieuze look voor een professionele omgeving, maar we kunnen het ons ook voorstellen op een formeel evenement. Houd de bovenkant goed gekamd, niet rommelig, en voel je vrij om het te stylen met een hoeveelheid gel ter grootte van een pinda of wat pomade.

heren gelaagd quiff kapsel

Bron

#13: Fade Haircut met een Ultra-Long Top

Als je nu op zoek bent naar een volledig hippe look, vind je de stijl op deze foto misschien leuk. Het heeft een radicaal verschil in lengte en textuur tussen de zijkanten en de bovenkant. De bovenkant wordt lang gehouden, met het haar in een cirkelvormige richting gegooid. Halverwege het hoofd is er een vervaagde undercut die de overgang maakt tussen het bovenste deel en de onderste helft. Het kapsel wordt afgewerkt met een geschoren onderlijn.

heren geschoren zijkanten extra lang top kapsel

Bron

#14: Nauwkeurige militaire snede

Dit zou je gemiddelde, zeer korte militaire cut zijn. Wat hem onderscheidt en erg trendy maakt, is de vlijmscherpe haarlijn. De frontale lijn, evenals de smalle bakkebaarden, omlijsten het gezicht met precieze geometrische lijnen.

crew kapsel voor mannen

Bron

# 15: Upswept Spiky Fauxhawk Stijl

Beroemdheden zijn de beste inspiratie voor coole mannelijke kapsels, en deze kanaliseert zeker Jim Carrey in de jaren 1990. Het haar wordt aan de zijkanten kort geschoren, terwijl het centrale gedeelte dat naar de nek loopt lang wordt gelaten en in spikes wordt gehakt. Om te stylen, voeg je wat spray of gel toe om vast te houden en veeg je de bovenkant met je vingers naar boven, waarbij je de uiteinden definieert.

fauxhawk kapsel voor mannen

Bron

#16: Medium Lengte Retro Quiff

Dit kapsel zorgt ervoor dat het model eruitziet als een droomboot uit de jaren 1950. Het langere haar bij de haarlijn en de kruin wordt zachtjes omhoog en naar één kant geveegd. Het is ook een lichtere tint geverfd dan het haar aan de zijkanten, om de stijl zelf te benadrukken. Ten slotte voegt pomade een verfijnde gepolijste touch toe aan de uiteindelijke look.

blonde quiff kapsel voor mannen

Bron

#17: Rommelige en zorgeloze medium cut voor dik haar

Mannen met dik haar hebben veel stijlopties tot hun beschikking. Een daarvan is deze gelaagde look, met een lange, zijdelings geveegde franje en stekelige strengen die de tempels omlijsten. Hoewel de zijkanten niet erg kort zijn getrimd, zoals in veel van de andere stijlen die hier te zien zijn, zijn ze toch korter gesneden dan de bovenkant.

Aziatisch medium kapsel voor mannen

Bron

#18: Geverfde stijl met gelaagde franje en ondersnijding

Hier is nog een androgyne look, ideaal voor dik haar. Pony’s en geverfd haar komen niet al te vaak voor in herenkapsels, maar wanneer ze dat doen, creëren ze onvergetelijke effecten. Om deze look te bereiken, moet je gehakte knallen krijgen met geverfde strengen en het allemaal afmaken met een side undershave, inclusief bakkebaarden.

heren gelaagd ondergesnijd kapsel

Bron

#19: Gelled Quiff Kapsel

Tegenwoordig hebben veel goede kapsels voor mannen zeer korte trims. Niet deze, die is gebaseerd op bijna middellang haar, strak naar achteren geveegd. Zoals te merken is, vereist het stylen ervan veel haargel. Wat deze look onderscheidt is de diepe zijscheiding en de gebeeldhouwde kwinkslag.

gelikte rug natlook kapsel voor mannen

Bron

#20: Mannen medium lengte kapsel met highlights

Slank, lang haar is populair bij beroemdheden, sinds de dagen van Johnny Weissmuller (de eerste acteur die Tarzan speelde). Meer recent had de geliefde tennisser Andre Agassi een vergelijkbare look. Het grootste deel van het haar wordt omhoog en over de bovenkant van het hoofd geveegd, terwijl de smalle highlights in schril contrast staan met de natuurlijke haarkleur van het model.

medium kapsel met een baard

Bron

#21: Kort kapsel met geschoren lijnen

Tegenwoordig worden kapsels voor mannen steeds creatiever. Als je op zoek bent naar nieuwe ideeën, weet dan dat je altijd kunt kiezen voor geschoren patronen en geometrische vormen in je haar. Deze stijl heeft prominent een dubbele golvende lijn, die de natuurlijke contouren van de hoofdhuid en de gesneden contouren volgt. Om op te starten, is het gedeelte tussen de twee lijnen gedeeltelijk geschoren om de visuele interesse van het kapsel te vergroten.

heren kort kapsel met geschoren ontwerpen

Bron

#22: Moderne side swept stijl met geschoren zijkanten

Dit is een stijl die je zal doen denken aan de Great Gatsby, vooral vanwege de opmerkelijke manier waarop het styling gebruikt met pomade. Het langere haar aan de bovenkant is naar één kant gelikt, maar de zijkanten zijn vervaagd voor een eigentijds gevoel. Het is een moderne, maar tijdloze look, en het is ook heel gemakkelijk te stylen!

korte zijkanten kapsel voor mannen

Bron

#23: 360 Golven voor Zwarte Mannen

Zwarte mannen kunnen dread locks en Afro’s dragen, maar soms geven ook zij de voorkeur aan meer klassieke korte stijlen. Hier is een populaire variëteit met 360 golven. De frontale haarlijn en de tempelhoeken zijn met grote precisie geschoren. Dankzij de korte lengte is deze stijl erg praktisch qua onderhoud.

kort kapsel voor Afro-Amerikaanse mannen

Bron

#24: Populair zijdeel met getrimde baard

Dit is een van de meest voorkomende van alle herenkapsels op onze lijst. En dat komt omdat het eenvoudig te bereiken en gemakkelijk te onderhouden is. Het haar is vrij kort geknipt, met een beetje extra lengte voor het bovenste gedeelte. Het zijgedeelte en het zijwaartse gedeelte creëren een verfijnde, maar ingetogen look.

kort kapsel voor mannen en gezichtskapsel

Bron

#25: Nieuw bijgewerkt Mohawk

Punk is niet meer wat het geweest is, dat is zeker. Ja, mohawks en fauxhauks zijn nog steeds trendy, maar een echt edgy look heeft tegenwoordig ook een funky patroon nodig. Dit kapsel heeft een volumineuze top, een getrimde ondersnijding met design, plus veel attitude!

Nieuw bijgewerkt Mohawk

Instagram/ @beboprbarber

#26: Stekelige Pompadour met een Goatee

Het combineren van stijlvolle kapsels met gezichtshaarstijlen is tegenwoordig een rage. Ter illustratie, bekijk de bijgewerkte, opgewaardeerde pompadour op deze foto. Het model heeft ervoor gekozen om het aan te vullen met een getrimde sikje. Op zijn beurt wordt zijn kaaklijn versterkt door perfect gehoekt gezichtshaar, geschoren tot precies de juiste lengte. Om deze look te dragen, ontworpen voor mannen met dik haar, moet je misschien wat volumineuze haarmousse of -spray gebruiken.

stekelig kapsel voor mannen

Bron

#27: Korte taps toelopende kwinkslag voor kalende mannen

Als je lang, dik haar hebt, is alles mogelijk. Maar hoe zit het met kapsels voor mannen met een terugtrekkende haarlijn? Goed nieuws! Ook zij kunnen quiffs dragen, op voorwaarde dat ze wat stylingproducten gebruiken en de lengte in toom houden met regelmatige bezoeken aan hun haarstylist.

quiff kapsel voor mannen met terugtrekkende haarlijn

Bron

#28: Undercut voor lang rommelig haar

Deze leuke stijl ziet er anders uit dan de andere, maar heeft de snit met hetzelfde populaire concept – nauw geknipte zijkanten met een top die heeft mogen uitgroeien. Het model heeft van nature golvend haar, dat hij heeft gestyled met wat gel, om de natte look te krijgen. We houden ervan dat het resultaat zorgeloos is, maar toch stijlvol en verzorgd.

wavy top short sides kapsel voor mannen

Bron

#29: Stijlvolle lange quiff met een zijdeel

Deze romantische, gelaagde look is perfect voor langwerpige gezichten. Het is gebaseerd op een ondersnijding, met lang haar aan de bovenkant. Het haar moet lang genoeg zijn om een paardenstaart te huisvesten. In plaats van het terug te binden, kunt u het ook naar één kant vegen.

stijlvol medium kapsel voor mannen

Bron

#30: Lang golvend kapsel voor een rond gezicht

Veel kapselstijlen voor mannen zetten mensen met een sterke kaaklijn in het voordeel. Maar wat doe je als je natuurlijke golven, een ovaal of rond gezicht en een hippiepersoonlijkheid hebt? Je kiest voor deze stijl met de bottom line die je gezicht omlijst door in de juiste hoek te slaan. Styling suggereert toepassing van een krulbepalend product.

golvend kapsel voor heren

Bron

#31: Modern Business Look voor dik haar

Als je dik haar hebt, kun je kiezen voor dit productvrije sexy kapsel. Omdat de snit de natuurlijke lijnen van je haar en hoofdhuid volgt, hoef je alleen maar je haar schoon en regelmatig getrimd te houden. De rest valt gewoon vanzelf op zijn plaats, zonder gel of spray. Vermijd het maken van een zijdeel en bewaar die sideburns netjes.

kort gelaagd herenkapsel

Bron

#32: Fade Haircut voor Krullend Haar

Onder de belangrijkste hedendaagse soorten kapsels is een fade de ongekroonde koning. Het is letterlijk aangepast voor elke haartextuur en lengte. Vandaag hebben we de korte en krullende variant op onze lijst met top herenkapsels. Het is perfect voor zwarte mannen die hun stijl zo onderhoudsarm mogelijk willen houden.

zwart fade kapsel

Bron

#33: Perfecte Buzz Cut voor ronde gezichten

In tegenstelling tot stijlen voor vrouwen, houden mannelijke kapsels niet altijd rekening met gezichtsvormen. Dit kan ervoor zorgen dat je eindigt met een snit die functies naar voren brengt die je veel liever zou verbergen, zoals een overdreven rotund gezicht. Om dit te voorkomen, kies je voor een crew cut met een rechte en smalle frontale haarlijn. Combineer het met een getrimde sikje, om de focus op je kin te leggen, niet op je zachte kaaklijn.

netjes buzz kapsel

Bron

#34: Trendy geschoren zijkanten gesneden voor lange gezichten

Heb je een ovaal of langwerpig gezicht? Dan wil je voorkomen dat je volume aan de bovenkant toevoegt. Dat is meestal het effect dat geschoren zijsneden bereiken. Om dit ongewenste resultaat echter opzij te zetten, kunt u eenvoudig het langere deel van uw haar teruglikken, met behulp van uw favoriete haarproduct.

heren ondergesnijd kapsel voor langwerpig gezicht

Instagram/ @katemagicru

#35: Mooi langwerpig taps toelopend kapsel

Dergelijke gelaagde snitten zijn geweldig voor mannen met kort tot middellang haar. Deze stijl heeft steil haar met enige lengte, evenals een smal ondersnijd gedeelte in de buurt van de haarlijn. Zorg er voor onderhoud voor dat je je haar regelmatig shampoo geeft en het dagelijks kamt. Vermijd het maken van een zijdeel voor deze stijl.

jongens gelaagd kapsel

Bron

#36: Stekelige maar professionele stijl

Overdreven tops, die veel styling en haarproducten vereisen, kunnen leuk zijn. Ze zijn echter niet altijd geschikt voor de werkplek. Voor een meer ingetogen, maar toch trendy look kun je je laten inspireren door deze look. Het kapsel van het model heeft nauw geknipte zijkanten met het bovenste gedeelte dat slechts iets langer is. De extra lengte aan de bovenkant stelt hem nog steeds in staat om het haar in korte spikes te stylen, met een beetje gel voor grip en extra definitie.

trendy kort herenkapsel

Bron

#37: Cool Messy Kapsel met Baard

Deze look is zowel eigentijds als ingetogen, leuk en makkelijk te onderhouden. Het heeft kort, getrimd haar aan de zijkanten en de schokkerige, iets langere bovenkant. Om het te stylen, werk je wat product in je droge haar. Veeg de pony met je vinger naar één kant en je bent klaar om te gaan.

heren kort warrig kapsel

Bron

#38: Hipster versie van ‘Short Sides, Long Top’

Ben je in voor een zeer dramatische, trendy look? Deze heeft nauw geknipte vervaagde zijkanten, gemengd in zorgvuldig getrimd gezichtshaar en gecontrasteerd door een extra lang bovenste gedeelte. De bovenkant moet lang genoeg zijn om hem in een paardenstaart te kunnen stoppen, als de stemming toeslaat. Ten slotte kunt u enkele blonde highlights toevoegen en de bovenkant naar achteren vegen, met pomade of een ander product naar keuze voor een perfecte grip.

hipster undercut kapsel voor mannen

Bron

#39: Lange korte top zijkanten voor Afro-Amerikaanse mannen

Niet alle zwarte jongens zullen zich op hun gemak voelen bij het dragen van een ‘fro’, en dat is volkomen begrijpelijk. Als je je haar meer low-key en onderhoudsarm wilt houden, probeer dan de look die je hier ziet. De zijkanten zijn zeer kort getrimd, terwijl de middellange top van nature golvend haar heeft.

zwart kort kapsel

Bron

#40: Stekelige snit met baard

Een van de grootste trends in herenkapsels tegenwoordig is om gezichtshaar te coördineren met wat er bovenaan staat. Bijvoorbeeld deze leuke stekelige look, aangevuld met de klassieke baardstijl. Hoewel de baard en snor goed zijn getrimd, voegen de spikes een vleugje spunk toe aan de algehele look van het model.

stekelig heren kapsel met volle baard

Bron

Beste herenkapsels om een rond gezicht te flatteren

Hoe kies je het beste kapsel voor een rond gezicht? Je gezichtsvorm is het belangrijkste keuzecriterium als het gaat om de juiste kapsels. De meest flatterende kapsels voor een rond gezicht zijn die, die het visueel verlengen, d.w.z. met een extra volume bovenop en extra korte zijkanten. Maar eerst heb je een fatsoenlijke basis nodig voor je kapsels. Je kunt gaan voor taps toelopende kapsels, vervaagt en knipt met een langwerpige zijkwinkslag. Hier zijn de meest stijlvolle kapsels en kapsels voor mannen met ronde gezichten van beroemdheden. Zij helpen je om de juiste keuze te maken.

#41: Crewcut + Gezichtskapsel

Mannen kiezen voor een extra short haircut om verschillende redenen: dunner wordend haar, weinig onderhoud of een verlangen naar een schone look zonder stylingroutines. De crewcut van Aaron Paul is iets langwerpig bovenop. Dit kleine extra volume en het verzorgde gezichtskapsel met overwicht van diagonale en verticale lijnen bepalen je gezichtscontouren en verlengen je gezicht visueel.

crewcut voor mannen met ronde gezichten

JaguarPS / Shutterstock.com

#42: Kort kapsel met een zijwaartse kwinkslag

Veel mannen met gezond, dik haar dragen het liever iets langer dan de gebruikelijke crewcutlengte. Het is prima voor een rond gezicht als je weet hoe je bepaalde valkuilen kunt vermijden. Een rechte korte kwinkslag is een no-no optie voor een rond gezicht. Kies in plaats daarvan voor een side quiff, zoals die van Adam Scott.

quiff kapsel voor mannen met rond gezicht

HelgaEsteb / Shutterstock.com

#43: Kort kapsel met een langwerpig nekgedeelte

Mannen met krullend haar vinden het ook niet erg om langwerpige korte kapsels te maken. Blake Shelton heeft bijvoorbeeld een heel mooi krulpatroon om mee te pronken. Zijn gemakkelijke ruggenwept kapsel zorgt voor een mooie lift boven het voorhoofd en geweldige textuur.

kort kapsel voor mannen met rond gezicht

HelgaEsteb / Shutterstock.com

#44: Trendy Edgy Kapsel voor Ronde Gezichten Mannen

Het kapsel van Freddy Rodriguez voldoet aan alle mogelijke eisen. Het ziet er cool uit, past in elke kledingstijl en corrigeert de verhoudingen van een rond gezicht. De puntgesneden uiteinden voegen een scherpe draai toe aan deze stijl, en het profiteert zeker van het maximale volume bovenop.

kort edgy kapsel voor mannen met rond gezicht

HelgaEsteb / Shutterstock.com

#45: Ascetisch kapsel van de agent 007

Agent 007 heeft geen tijd om zijn haar te stylen met een föhn. Hij heeft een snelle, nette en professionele zelfstylingsoptie nodig. Daniel Craig gaat dus voor een eenvoudige klassieke snit. Nou, elke acteur laat zijn haar stylen door een professional om op de rode loper te stappen, maar we kunnen ons voorstellen dat deze snit er in het dagelijks leven niet minder schoon en nauwkeurig uitziet.

eenvoudig kort herenkapsel voor rond gezicht

PiotrZajac / Shutterstock.com

#46: Beste kapsel voor mannen met ronde gezichten

Alle kapsels en kapsels voor mannen met ronde gezichten hebben geen volume bij de slapen, omdat het een rond gezicht nog breder doet lijken. Blake Lewis kiest voor een kapsel van het juiste silhouet. Het beschikt over de gladde taps toelopende lengte bij de slapen, het zijgedeelte en het lange puntgeknipte haar bovenop. Dit is de beste variant van een kapsel en kapsel voor een rond gezicht.

cool kapsel voor mannen met rond gezicht

s_bukley / Shutterstock.com

#47: Mannen Medium Edgy Kapsel

Een stijlvol halflang kapsel is een coole keuze voor jongere jongens met een rond gezicht. Thomas Dekker’s taps toelopende medium kapsel met schuine strepen heeft zeer brede stylingmogelijkheden van achterste rechte en golvende kapsels tot grunge, rommelige stijlen zoals op de foto.

medium kapsel voor mannen met rond gezicht

s_bukley / Shutterstock.com

#48: Kort tot middelmatig kapsel voor een rond gezicht

Er netjes uitzien voor een man met medium haar is niet zo’n grote uitdaging. Als u uw haar liever gelikt naar achteren draagt, kunt u kiezen voor een eenvoudig recht kort tot middellang kapsel, zoals dat van David Spade. Het ziet er elegant uit en flatteert een rond gezicht als het is gestyled met een wortelspleet boven het voorhoofd. Overweeg ook om het te combineren met een gezichtskapsel om de contouren van je kin en kaaklijn te verbeteren.

kapsel voor mannen met rond gezicht

Helga Esteb / Shutterstock.com

#49: Zwart Herenkapsel voor ronde gezichten

Kanye West heeft een rond gezicht. Zijn beproefde keuze is een buzz cut en een flatterend gezichtskapsel – een snor en een sterk gestileerde cirkelbaard met superscherpe lijnen.

zwart kapsel voor mannen met rond gezicht

EverettCollection / Shutterstock.com

#50: Kort en netjes herenkapsel

Het vierkante gezicht van Elijah Wood is geluk voor een man, maar net als een rond gezicht heeft het nog steeds enige rek nodig om zijn proporties te benaderen tot de ideale. Elia kiest voor een korte nette snit met een kleine kwinkslag, naar één kant geborsteld, en zo de A-vormige haarlijn te creëren. In combinatie met wat volume bovenop geeft het het gewenste effect.

kort kapsel voor mannen

DFree / Shutterstock.com

#51: Verward Herenkapsel

Verwarde mannenlooks maken het mogelijk om trendy kapsels te creëren met het maximale volume op de bovenkant van je hoofd. Niall Horan is verder gegaan en heeft een coole ombre-look geprobeerd met zijn natuurlijke donkerbruine haarkleur die wordt gewassen in een chique zilverblonde tint. Nou, Niall, nu weet je tenminste hoe je eruit zult zien als je een oude man bent!:)

edgy heren kapsel voor roen gezicht

Joe Seer / Shutterstock.com

#52: Elegant preppy kapsel voor een rond gezicht

Verwarde looks zijn ongetwijfeld een heerlijke trend, maar als je geen beroemdheid bent, zijn ze niet helemaal geschikt in elke omgeving, terwijl preppy kapsels tot de onveranderlijke favorieten van mannen behoren. Matt Lanter ziet er erg zelfverzekerd en stijlvol uit met zijn preppy stijl gelled look.

preppy heren kapsel voor rond gezicht

HelgaEsteb / Shutterstock.com

#53: Getextureerd haar + gezichtskapsel

Het klassieke mannenkapsel van Gerard Butler heeft een speciale aanpak nodig om het maximaal flatterend te maken voor een rond gezicht. Verhoog het volume en verbeter de textuur van je haar met een stylingproduct. Style de quiff en het haar bovenop met je vingers.

kort kapsel voor mannen met rond gezicht

DFree / Shutterstock.com

#54: Gelikt rugkapsel voor ronde gezichten mannen

Leonardo Di Caprio is een voorbeeld van een beroemdheid met romantische looks. In de regel hebben mannen van dit type een ronde gezichtsvorm en trekken ze gemakkelijk retro-looks af. De acteur combineert dit moeiteloos gelikte kapsel met het juiste type gezichtskapsel, flatterend voor een rond gezicht – een snor en een cirkelbaard.

kort gespleten mannenkapsel voor rond gezicht

HelgaEsteb / Shutterstock.com

#55: Tousled haar voor een rond gezicht

Verwarde, getoupeerde en krullende korte herenkapsels verbeteren altijd de textuur en het volume, wat een groot voordeel is voor mannen met ronde gezichten. Emile Hirsch probeert een geweldig kapsel van dit soort. Merk op dat zijn zijkanten netjes naar beneden zijn gelikt.

edgy kort herenkapsel voor rond gezicht

s_bukley / Shutterstock.com

#56: Rond Gezichtskapsel – Pompadour

Spencer Boldman heeft een perfecte gezichtsvorm met hoekige kaaklijn. We vermelden zijn foto hier omdat hij een trendy pompadourkapsel presenteert dat ook erg flatterend is voor een rond gezicht. Het volume van de quiff gestyled met wax of pomade en de korte zijkanten balanceren de verhoudingen van een gezicht dat visuele verlenging nodig heeft.

pompadour kapsel voor heren

Helga Esteb / Shutterstock.com

#57: Populair herenkapsel voor ronde gezichten

Jesse McCartney kiest voor een flatterend taps toelopend kapsel, maar de juiste styling is niet minder belangrijk om te slagen met een uitstekende look. Afhankelijk van het gekozen stylingproduct ziet je kapsel er telkens anders uit. Pomade wordt aangebracht voor de perfecte glans, texturizing spray voegt volume toe en wax is goed als je wat extra definitie nodig hebt.

taps toelopend mannenkapsel voor rond gezicht

Helga Esteb / Shutterstock.com

#58: Stijlvol casual kapsel met verbeterde textuur

Olly Murs kiest voor een high fade kapsel met een mooie lengte erop. Styling crème laat je het haar op de bovenkant van je hoofd optillen en definiëren. Werk het product met uw vingers, met bijzondere aandacht voor de uiteinden.

casual kapsel voor mannen met rond gezicht

Featureflash / Shutterstock.com

#59: Edgy kapsel met acculaire textuur

David Paetkau’s scherpe stijl ziet er cool uit op dik en middellang tot dik haar. De koele spikes die aan de wortels zijn opgetild en aan alle kanten blijven plakken, bieden een geweldige optische illusie voor een rond gezicht dat er edgier en mannelijker uit begint te zien dankzij de juiste kapselkeuze.

heren adgy kapsel voor rond gezicht

DFree / Shutterstock.com

#60: Coole vierkante stijl

Een flatterend kapsel is een krachtig hulpmiddel om de verhoudingen van je gezicht te verbeteren en de vorm visueel te corrigeren. Het kapsel van Kenny Wormald heeft nauw gesneden zijkanten die verticale lijnen en rechte hoeken creëren met het haar bovenop. Nu hoef je het alleen nog maar op te tillen met een wortelvolumizer.

beste kapsel voor mannen met rond gezicht

DFree / Shutterstock.com

Mannen met ronde gezichten moeten zich concentreren op edgy kapsels en kapsels met nauw geknipte zijkanten en volume boven het voorhoofd. Het rechter korte of korte tot middellange kapsel zal een man met een rond gezicht altijd flatteren meer dan medium of lang haar. Gezichtskapsels werken ook geweldig om de contouren van je gezicht te definiëren. Vermijd brede bakkebaarden en gezichtskapsels met een overwicht van horizontale lijnen.

Dit waren onze top 60 trendy kapsels voor mannen. Sta open om nieuwe snitten en stijlen uit te proberen! Vergeet niet dat haar waarschijnlijk het belangrijkste onderdeel is van je algehele stijl.