7 best verkochte haardrogerborstels voor heteluchtstyling in 2023

Een kapsalon waardige blowout zonder daadwerkelijk een voet naar buiten te hoeven zetten klinkt als een droom die uitkomt. Het zou zowel tijd als geld besparen en het zou dagen duren. Wat als we je zouden vertellen dat je dit kunt laten gebeuren in het comfort van je eigen huis? Allemaal met behulp van een föhnborstel waar je dag in dag uit op kunt vertrouwen. Klaar om deze droom waar te maken? Vind je match met de 7 beste föhnborstels die we daar hebben gevonden.

Kies uit deze 7 geweldige haardrogerborstels

Om de blowout-techniek onder de knie te krijgen, hebben we gezien dat kappers een föhn en een rollerborstel gebruiken om onze lokken in gladde, luxueuze stukken te temmen. Nu doe ik dit zeker ook al jaren, maar de hoeveelheid tijd en moeite die het kost, heeft deze gelegenheden zeldzaam gemaakt. Met de introductie van een föhnborstel is de tijd om mijn krullen uit te blazen echter in tweeën gesneden en is er maar één hulpmiddel nodig. Je hoeft niet meer halverwege te pauzeren om je armen te laten rusten of een nacht opzij te zetten om je haar bij elkaar te krijgen. De föhnborstel voegt moeiteloos volume toe, maakt glad en geeft je lokken binnen enkele minuten die fotofinish.

1. John Frieda Heteluchtborstel

John Frieda is al jaren een begrip voor velen van ons beautyfanaten. Dus toen we een drogerborstel op de markt zagen van het bedrijf, wisten we meteen dat deze betrouwbaar was. Gemaakt met geavanceerde ionische conditionering en een titanium keramische borstel, creëert het een visie van een salonvorm.

John Frieda Heteluchtborstel

2. Hot Tools Professionele houtskool-geïnfundeerde one-step blowout

24k goud is de beste vriend van een meisje met deze Hot Tools drogerborstel. Gemaakt met 24k goud technologie, het verdeelt de warmte gelijkmatig, het biedt minder hitteschade en meer kroesvrije consistente resultaten voor alle haartypes. En met de met houtskool doordrenkte borstelharen wordt het haar van de tweede dag met gemak opgefrist!

Hot Tools Professionele houtskool-geïnfundeerde one-step blowout

3. Aibesser One-Step Haardroger &Volumizer Hot Air Styler Borstel

Voor fijn haar hebben we de perfecte match gevonden om die lift toe te voegen waar je naar op zoek was. Het unieke ovale ontwerp van de Aibesser-borstel rondt je randen af en zorgt voor moeiteloos volume. Het maakt niet uit of je haarlengte kort, medium of lang is, het voegt zonder problemen die volumineuze aanraking toe.

Aibesser Hetelucht Styler Borstel

4. Revlon Eenstaps Haardroger & Styler

Het borstelen van je haar op zijn plaats heeft een geheel nieuwe betekenis met de Revlon One-Step Hair Dryer &Styler. Het grote peddelontwerp droogt, verzacht en stylet het haar in een mum van tijd. Met ionische technologie vermindert het water voor sneller drogen tijdens het conditioneren en verminderen van eventuele gebreken.

Revlon Een Stap Styler

5. One Step Föhn en Hair Volumizer

Onze topkeuze geeft je echt dat veerkrachtige, volumineuze haar-commerciële-type blowout waar je nooit zonder wilt. Deze haardroger is eenvoudig te gebruiken als 1, 2, 3. Breek handdoekdroog haar af, draai de droger uit en rol het door elk deel tot het volledig is gedroogd en voilà. Je blijft achter met haar met oomph en zachte salto’s door de uiteinden.

One Step Föhn en Hair Volumizer

6. Milantia 2-in-1 Haardroger Borstel

Wil je je blowout zo nu en dan omgooien? De Milantia 2-in-1 Haardroger borstel biedt u twee verwisselbare borstels voor twee verschillende kapsels: golvend en krullend. De kleine, ronde föhnborstel is perfect voor het creëren van natuurlijke krullen en golven, terwijl de grote, ovale borstel je haar tonnen lichaam geeft met weelderige krullen. Deze drogerborstel is ook gemakkelijk mee te nemen, zodat u hem niet thuis hoeft te laten tijdens uw volgende uitje.

Milantia Haardroger Borstel

7. JOYYUM 3-in-1 heteluchtborstel

Weet je dat het gezegde slechte dingen in drieën komen? Nou, de JOYYUM drogerborstel zegt dat goede dingen in drieën komen. Het wordt niet alleen geleverd met twee borstels, maar het heeft ook twee warmte-instellingen, een koele opname en biedt u een borstelspin-optie om het blowout-proces zo gemakkelijk mogelijk te maken.

JOYYUM Heteluchtborstel

Als je eenmaal de beste föhnborstel hebt geprobeerd, wil je nooit meer terug naar een normale routine. Maak je keuze en heb de beste blowouts voor dagen, allemaal in het comfort van je eigen huis. We kunnen niet wachten om die “nieuwe haar, wie dit?” foto’s te zien. Volg @creativelyvictoria en @therighthairstyles op Instagram!

Uitgelichte afbeelding via Instagram

John Frieda Heteluchtborstel
Hot Tools Professionele houtskool-geïnfundeerde one-step blowout
Aibesser Hetelucht Styler Borstel
Revlon Een Stap Styler
One Step Föhn en Hair Volumizer
Milantia Haardroger Borstel
JOYYUM Heteluchtborstel