7 On-trend lage manipulatie kapsels voor natuurlijk haar

Als je natuurlijk haar hebt, ken je waarschijnlijk de worsteling van het uitzoeken van kapsels met een lage manipulatie die er schattig uitzien en je haar niet beschadigen. Omdat kort natuurlijk haar aan de droge en fragiele kant kan lopen, kunnen veel stijlen zwaar gebruik van warmte of ingewikkelde styling met zich meebrengen die meer kwaad dan goed kan doen voor je stands. Hoezeer we ook van beschermende stijlen houden, kapsels met lage manipulatie zijn een andere geweldige optie voor natuurlijke haartypes, omdat ze weinig tot geen onderhoud vereisen nadat je ze hebt gemaakt.

Om je te inspireren om iets nieuws te proberen, hebben we zeven kapsels met lage manipulatie verzameld voor kort natuurlijk haar die perfect zijn voor jouw specifieke haartype en textuur. Lees verder:

1. Makkelijke gekrulde paardenstaart

lage manipulatie stijlen voor kort natuurlijk haar dat je moet proberen
Een mini paardenstaart waar je niet anders dan dol op bent. Een mini paardenstaart waar je niet anders dan van houdt, zo chic, zo leuk en een van de geweldige kapsels met lage manipulatie die je kunt proberen. Foto credit: Verity Jane Smith

Vertelde je dat deze stijlen gemakkelijk waren! Je hebt geen lang haar nodig om een paardenstaart te doen, een van de gemakkelijkste kapsels met lage manipulatie die je on the fly kunt doen. Het enige wat je nodig hebt is een goede haarband en een hoofdband (of wat spelden) om in vrij vliegende haren te houden. Trek je haar gewoon omhoog in een hoge paardenstaart en zet het vast op zijn plaats met een haardas. We raden bedekte haarelastieken aan die metaalvrij zijn om ervoor te zorgen dat ze niet aan je haar trekken of scheuren. De hoofdband aan de bovenkant zorgt ervoor dat deze stijl extra schattig is en alle babyhaarlokken die je misschien uit je gezicht wilt houden.

2. Sleep-Set Krullen

lage manipulatie stijlen voor kort natuurlijk haar dat je moet proberen
Schattige krullen terwijl je slaapt? Lage manipulatie kapsels die werken terwijl je slaapt. Meld je aan. Foto credit: Verity Jane Smith

Hitteloze krullen? Een beetje ons favoriete ding ooit. We gebruiken graag foamrollers voor een strak opgerolde look, of flexi-stangen voor een lossere krul. Je kunt onze stapsgewijze tutorial volgen om je haar in flexi-hengels te zetten. Wanneer je wakker wordt, wordt je haar in perfecte veerspiralen gezet. Wie houdt er niet van lage manipulatie kapsels die werken terwijl je slaapt? Ontrafel al die flexi-hengels en geef je haar een beetje extra liefde met een stylingolie, zoals Voor elk haartype revitaliserend haar Oil dat helpt om glans en hydratatie aan je uiteinden toe te voegen.

3. Topknot

lage manipulatie stijlen voor kort natuurlijk haar dat je moet proberen
Veilig voor splijtende haarpunten, de bovenste knoop is een van de kapsels met lage manipulatie die zo zacht zijn voor je haar, en schattig ook.

Je moet uitkijken voor ruwe materialen, zoals wol en breisels, die de uiteinden van je haar kunnen vangen en breuk en knopen kunnen veroorzaken. Dit maakt topknots een mooie stijl voor dag of nacht, een andere in een geweldige groep van lage manipulatie kapsels! Als je uiteinden niets kunnen aanraken, zullen ze zeker veilig blijven.

4. Weggestopte vlecht

lage manipulatie stijlen voor kort natuurlijk haar dat je moet proberen
Hoe korter je haar, hoe gemakkelijker het is om kapsels met een lage manipulatie weg te stoppen. Foto credit: Verity Jane Smith

Een andere manier waarop we onze uiteinden graag verborgen houden, is met vlechten. Deze vlecht is een stijl die eenvoudig genoeg is om het ’s ochtends te doen voordat je naar je werk of school vertrekt. We raden je aan om je haar voor te bereiden met een olie of een conditioner, zoals Nexxus Humectress Luxe Lichtgewicht Conditioning Mist. Het helpt je haar gehydrateerd te houden en gemakkelijker te stylen. Vlecht vervolgens gewoon je haar terug en zet het helemaal vast aan de uiteinden. Je kunt die uiteinden vervolgens recht in de ruimte tussen de vlecht en je hoofdhuid stoppen om ze veilig te houden.

5. Kroon Twist

lage manipulatie stijlen voor kort natuurlijk haar dat je moet proberen
De meest romantische stijl van alle lage manipulatie kapsels.

Een andere manier om die uiteinden weggestopt te houden, is door voor de kroondraaiing te gaan. Deze stijl is een beetje gemakkelijker gezegd dan gedaan en is veel gemakkelijker te doen met een vriend bij de hand om een gelijkmatige look te creëren. We zijn echter dol op deze stijl omdat het werkt op korter haar en het is gewoon zo romantisch.

6. Ananasbroodje

lage manipulatie stijlen voor kort natuurlijk haar dat je moet proberen
Wie houdt er niet van een goede ananas ‘do?

Een veel meer casual stijl is het altijd populaire ananas kapsel! Niet alleen blijven je uiteinden veilig, maar deze funky stijl is gemakkelijk te doen. We raden altijd twee dingen aan bij het dragen van ananashaar: oliën en sjaals. Sjaals zijn geweldig omdat ze de hele look samenbinden en je wortels veilig houden. Bonuspunten voor het gebruik van een zijden sjaal die tegen je haar glijdt.

7. Frohawk

lage manipulatie kapsels voor kort natuurlijk haar dat je moet proberen
Rock die frohawk!

Een van onze favoriete cool uitziende, lage manipulatie kapsels is de frohawk. Deze stijl ziet er zoveel ingewikkelder uit dan het in werkelijkheid is! Uiteindelijk is het gewoon een reeks paardenstaarten. Je kunt zien hoe je deze stijl kunt maken met onze frohawk-videozelfstudie. Het is gemakkelijk, edgy en moeiteloos cool!

Op zoek naar meer haarinspiratie? Volg ons zeker @AllThingsHairUS!