7 redenen waarom je dit seizoen knooploze vlechten zou moeten krijgen

Knooploze vlechten zijn een prachtig beschermend kapsel dat geweldig is voor de zomer. Hier zijn enkele factoren om u te helpen beslissen of knooploze vlechten een betere stijl voor u zijn dan gewone doosvlechten.

Als je een naturalista bent, heb je waarschijnlijk eerder gewone doosvlechten als beschermende stijl gedragen. Nu Knotless vlechten een populairdere vorm van vlechten worden, vraag je je misschien af wat knooploze vlechten zo speciaal maakt dan gewone doosvlechten?

Naarmate de zomer nadert en u op zoek bent naar nieuwe kapsels om in het seizoen te stappen, moet u deze factoren overwegen bij het beslissen of u knooploze vlechten over gewone vlechten wilt krijgen.

1. Knooploze vlechten zijn pijnloos om te installeren.

Vrouw met knooploze vlechten
Knooploze vlechten zijn niet alleen een prachtig kapsel, maar zijn ook pijnloos om te installeren. Foto door Tahiti Spears op Unsplash.

Hoe mooi doosvlechten ook zijn, ze zijn pijnlijk om te installeren en de pijn blijft nog dagen hangen. Het mooie van knooploze vlechten is dat de vlechten beginnen met je eigen natuurlijke haar, en de extensions worden langzaam toegevoegd gedurende het proces in plaats van allemaal tegelijk. Dit maakt het proces pijnloos!  Voor een nog soepelere vlechtinstallatie kunt u proberen SheaMoisture Papaya &Neroli De hele dag Kroes Controle Melk Gel om kroezen te helpen voorkomen en de slankheid te vergroten.

2. Minder breuk na het installeren van vlechten.

Vrouw met middelgrote knooploze vlechten
De naadloze installatie van Knotless vlechten betekent op de lange termijn minder breuk. Foto door Brock Wegner op Unsplash

Als gevolg van het naadloze installatieproces zult u weinig tot geen breuk vinden als het tijd is om uw knooploze vlechten eruit te halen. Dit betekent dat je het meeste uit je vlechten kunt halen door ze tot 4-8 weken binnen te houden zonder je zorgen te hoeven maken over het veroorzaken van te veel schade aan je natuurlijke haar.

3. Je haar zal bloeien in deze beschermende stijl.

Doosvlechten met bloemenkronen
Knooploze vlechten als beschermende stijl geven je haar de kans om te bloeien. Foto door Jessica Felicio op Unsplash

Een beschermende stijl is contraproductief als het uiteindelijk je haar pijn doet in het proces. Met knooploze vlechten kunt u erop vertrouwen dat uw natuurlijke haar echt wordt beschermd – Veel naturalista’s hebben beweerd veel haargroei te zien bij het verwijderen van hun knooploze vlechten na enige tijd. Om de haargroei in knooploze vlechten verder te bevorderen, probeer je Suave Professionals Castor Oil &Mango Butter voor natuurlijk haar en hoofdhuidolie wat ook zal helpen om je hoofdhuid te voeden.

4. Knooploze vlechten zijn gemakkelijker te onderhouden.

Foto Dewy Box Braids
Knooploze vlechten zorgen voor een gladder haarverzorgingsproces. Foto door Alia Handerson van Lee Creative

Knooploze vlechten geven je meer toegang tot je hoofdhuid en tot de wortels van je haar, waardoor het een stuk makkelijker wordt om je hoofdhuid schoon te houden en voor je vlechten te zorgen. Om je vlechten een lichte reiniging te geven, gebruik je de SheaMoisture Moringa &Avocado Power Greens Haar Thee Spoeling op tweewekelijkse basis.

5. Knooploze vlechten zijn minder omvangrijk dan gewone doosvlechten.

Knooploze vlechten aangekleed
Knooploze vlechten zijn geweldig voor wanneer u ervoor kiest om te kiezen voor een slankere en minder omvangrijke haardos. Foto door Lari Avn op Unsplash.

Knooploze vlechten zijn zo licht dat je zelfs vergeet dat je vlechten in je haar hebt. Afhankelijk van hoe groot je je knooploze vlechten kiest, kun je zelfs de extra grote motorkap die je gebruikt om je haar ’s nachts te beschermen, weggooien terwijl het in gewone doosvlechten zit. Je hoeft je ook geen zorgen te maken over de worsteling om je haar in knotjes en paardenstaarten te wikkelen wanneer je je haar naar achteren moet houden.

6. Je kunt meer kapsels bereiken met knooploze vlechten.

Knooploze vlechten in een updobroodje
Met knooploze vlechten kunt u gemakkelijk een verscheidenheid aan stijlen dragen, zoals paardenstaarten en broodjes. Foto door Suad Kamardeen op Unsplash

In gewone doosvlechten is het soms moeilijk om een grote verscheidenheid aan leuke en creatieve haarstyling te bereikenes vanwege de volumineuze, of wachten tot de pijn van je verse vlechten naar beneden gaat. Met knooploze vlechten kun je je vlechten stylen alsof het je eigen haar is. Eindelijk kun je je creativiteit de vrije loop laten en meer plezier hebben in het stylen van je haar, wat de tijd die je met dit kapsel zult doorbrengen maximaliseert.

7. Ze zijn een zeer trendy kapsel in de natuurlijke haargemeenschap.

Meisje met medium knooploze vlechten
Knooploze vlechten zijn een geweldig kapsel om de heetste trends van de zomer in te luiden. Foto door Brock Wegner op Unsplash

Wil je deze zomer trendy blijven? Dan zijn Knotless vlechten zeker de juiste keuze! Naarmate de stijl meer tractie krijgt in de natuurlijke haargemeenschap, zijn er ook zoveel influencers en beroemdheden gespot die de stijl van de knooploze vlecht rocken!

Ga jij deze zomer knooploze vlechten proberen? Laat het ons zien door @AllThingsHairUS te taggen en voor meer haarinpso moet je je hieronder abonneren op onze nieuwsbrief.