7 schattige feestkapsels met eenvoudige tutorials om onder de knie te krijgen in 2023

Wil je een aantal eenvoudige langharige stijlen onder de knie krijgen voor speciale gelegenheden? In dit artikel toont de in Los Angeles gevestigde stylist Cynthia 7 eenvoudige en schattige feestkapsels voor lang haar die in ongeveer 15 minuten kunnen worden nagemaakt. Het zijn allemaal geweldige stijlen om naar een feestje te gaan!

Je kunt de volgende 7 video tutorials bekijken, er een kiezen en je haar het flirten laten doen!

De lijst met mijn favoriete haarproducten

Dit zijn mijn meest gebruikte haarproducten en gereedschappen. Daarom raad ik ze aan voor het maken van de haarstijlen in de onderstaande zelfstudievideo’s. Je kunt kiezen voor alternatieven met vergelijkbare functies (texturiseren, volumiseren, temmen enzovoort), maar ik denk dat veel vrouwen levensveranderende producten zullen vinden uit de lijst met mijn huidige favorieten:

Kleur Wow Dream Coat, voor shine pre-blowout.

Ik vind het heerlijk om dit op nat haar te spuiten voor een blowout. Ik gebruik dit product graag als ik een strakke look wil bereiken waarin ik wil dat mijn haar glanzend en glanzend uitziet. Dit is geweldig voor degenen die dof haar hebben en meer glans aan hun haar willen.

Totalee Mist, voor volume en textuur pre-blowout.

Dit product is geweldig voor mensen met glad haar en houdt geen krul vast. Ik spray dit product in voor de blowout, en het voegt gruis en textuur toe aan het haar, waardoor de krullen veel langer meegaan. Dit product is ook superlicht! Het voelt helemaal niet plakkerig aan.

Oribe Droge Texturizing Spray, voor volume en textuur.

Wie houdt er niet van een goede textuurspray? Dit is mijn heilige graal. Ik gebruik dit nadat ik mijn haar heb gekruld. Ik spray dit door mijn haar heen en het brengt het tot leven. Deze spray voegt volume en textuur toe om het meer een doorleefde look te geven dan een gewone gepolijste look.

De Dry Bar Triple Sec, voor textuur en gruis.

Dit is ook een goedkopere optie voor een textuurspray, waar ik ook dol op ben. Deze geeft mijn haar textuur en een luchtig gevoel, waardoor mijn krullen er moeiteloos uitzien.

De Ouai Droogshampoo, voor volume.

Afgezien van hoe geweldig dit product ruikt, vind ik het geweldig hoe goed dit volume toevoegt aan mijn haar. Het geeft het gewoon die extra pit, samen met absorberende oliën uit het haar, zodat het de look langer laat duren zonder vettig te worden.

De Ouai Matte Pomade, voor strakke looks en flyaways.

Hou hiervan voor elk type slanke pony’s, broodjes, vlechten, enz. Dit product is mat, waardoor je haar er niet super nat/vettig uitziet.

Oribe Free Styler Haarlak, een werkende haarlak voor een flexibele hold.

Dit is een geweldige haarspray voor flexibele grip. Het voegt nog steeds houvast toe, maar het is helaas niet plakkerig.

CHI Farouk Royal Behandeling Rapid Shine, een lichtgewicht spray voor glans en glans.

Ik hou van dit product voor mijn strakke looks. Nadat ik mijn haar heb rechtgetrokken, vind ik het leuk om dit helemaal te sprayen om mijn haar die extra glans en glans te geven.

7 haarstijlen voor lang haar

Deze kapsels zijn mijn redders in nood! Ik geloof dat elke vrouw een paar speciale kapsels moet beheersen voor speciale dagen…. of nachten. Geniet van het spelen met je haar en het leren van nieuwe haarstylingsgeheimen!

1. Coachella Broodjes

Ik hou van dit kapsel omdat het super makkelijk te doen is, maar toch super schattig om te dragen naar festivals, evenementen, etc.

Belangrijkste tips:

 • Backbrush pony’s om vollere broodjes te bereiken, en het voegt meer textuur toe aan broodjes, waardoor het gemakkelijker te vormen en te beveiligen is. Ik gebruik the Dry Bar plaagkwast.
 • Voeg willekeurige bochten toe aan het haar met stijltang voor textuur. Ik gebruik GHD Platinum+ 1″ Styler.
 • Voeg willekeurige vlechten toe voor een extra vleugje detail.

2. Doorboorde accentvlecht met rommelige golven

Een beetje edgier dan de gewone strandgolven, dit schattige feestkapsel is ook geweldig voor eigenlijk elk soort feest.

Belangrijkste tips:

 • Alternatieve richtingen van de golven.
 • Het is een moeiteloze look, dus schuif de krultang snel door het haar en glijd door de uiteinden zodat ze niet gekruld zijn, en je krijgt meer een golf. Hoe rommeliger hoe beter, dus geen behoefte aan perfecte krullen.
 • Vlechthaar, beginnend met een Nederlandse vlecht en haar toevoegen terwijl je vlecht, maar zodra je bij de ronde van het oor bent, begin je met een gewone vlecht.

3. Zachte mooie krullen

Ik hou van deze look omdat het veelzijdig is, je kunt het aankleden of aankleden, en het past bij vrijwel elk type evenement. Dit kapsel is perfect voor als je uitgaat naar een evenement, zoals een bruiloft, date night, vakantiefeest, of zelfs gewoon een avondje uit met een paar vriendinnen.

Belangrijkste tips:

 • Verzamel het voorste deel van het haar en bind het vanaf de achterkant om ervoor te zorgen dat het achter de oren blijft zitten. Ik gebruik de Ouai Matte Pomade graag om het voorste deel slank te maken, en het verwijdert ook flyaways.
 • Krul alles wat van het gezicht afgaat. Ik gebruik de GHD 1-inch Classic krultang.
 • Krul van het midden naar de uiteinden.
 • Borstel krullen uit om een zachte golf te krijgen. Ik gebruik Olivia Garden Supreme brush.
 • Gebruik Amazon bang clips om het haar op zijn plaats te houden en af te werken met Oribe Free Style haarlak.

4. Pull-Through Braid In een rommelige pony

Als je een zomerfestival aan het verkennen bent, en op dag 2 in de kampeertenten, voel ik je helemaal. Het enige wat je nodig hebt is dit kapsel. Het is perfect als je geen toegang hebt tot een stopcontact, maar toch iets schattigs wilt doen met je 2e-dags haar. Dit is ook geweldig voor als je kampeert, aan een meer, alles buiten, dit schattige feestkapsel komt door!

Belangrijkste tips:

 • En een kwaliteitsdrocoo, zoals Oribe of Amika. Het creëert een voluminerend effect en voegt textuur toe.
 • Bind het bovenste mohawk-gedeelte van het haar en knip het vervolgens weg. Pak er vervolgens een stuk haar onder en bind het samen. Splits het eerste deel van de pony in tweeën en haal dan het tweede deel naar boven en knip weg. Blijf dit door het hele haar doen totdat je de nek bereikt, dan kun je gewoon een pony maken. Ik weet dat dit verwarrend klinkt, maar als je de video bekijkt, zul je zien dat het veel gemakkelijker te doen is dan het klinkt!

5. Flirty Textured Pony Tutorial

Oh, wie houdt er nou niet van een goede pony! Pony’s kunnen letterlijk overal gedragen worden! Als je naar een speciaal evenement gaat en haar van het gezicht af wilt, doe dan gewoon een schattige gepakte pony. Of naar de sportschool gaan en er toch schattig uitzien? Draag een schattige pony. Het is gemakkelijk te doen en kan voor elk type gelegenheid worden gedragen.

Belangrijkste tips:

 • Splits haar in twee secties; het zal je helpen meer controle te hebben over waar je wilt dat de pony ligt en voorkomen dat hij doorzakt, omdat er minder haar in het gedeelte is.
 • Rugborstel krullen voor een vollere pony.
 • Spray haarlak op een tandenborstel om eventuele extra flyaways te temmen.
 • Wikkel stukjes haar rond de krultang; doe wat weg van het gezicht en sommige naar het gezicht om textuur toe te voegen.

6. Romantische Krullen

Deze look is geweldig als je wilt laten zien dat je wat meer extra moeite in je haar steekt. Het is meer een glamoureuze krul en is geweldig voor speciale evenementen, zoals een bruiloft, rode loper evenement, date night, enz.

Belangrijkste tips:

 • Krul alles in dezelfde richting en speld de krullen vast.
 • Borstel krullen uit om een zachtere golf te krijgen.
 • Blijf met je handen met het haar spelen om te proberen het haar te vormen zoals je wilt dat het ligt.
 • Gebruik de instelclips om het haar op zijn plaats te houden en spray het vervolgens in met haarlak.
 • Back-brush krullen om ze er voller uit te laten zien. Ik gebruik Bumble en Bumble Strong Finish Hairspray voor hold.

7. “Golvende Baby” Haar

Wie houdt er niet van de strandgolven!? Dit is mijn favoriete look omdat ik dit graag draag als mijn dagelijkse kapsel. Het is een moeiteloze look die kan worden gedragen naar het werk, het strand, elk ontspannen evenement, enz. Het is gemakkelijk te doen omdat je je voor deze look niet al te veel zorgen hoeft te maken over het perfectioneren van de krullen. Zodra alles is uitgeborsteld, komt het allemaal samen als een ongedaan gemaakte look, waar ik dol op ben.

Belangrijkste tips:

 • Alternatieve richtingen van de krullen (behalve het bovenste voorste gedeelte krul ik weg van het gezicht).
 • Schuif krultang door de uiteinden, in plaats van ze te krullen, zodat het meer een golfafwerking heeft dan een krulafwerking.
 • Begin met krullen aan de bovenkant van de streng versus het midden of de onderkant. Ik gebruik GHD 1.25 Soft Curl Iron.
 • Ik gebruik een kam met brede tanden om de golven te breken om ze zachter en moeiteloos te maken.

Hopelijk heb ik net een aantal nieuwe schattige feestkapsels aan je arsenaal toegevoegd. Volg mij op Instagram voor meer haarinspiratie, tips en ideeën.

Styling producten voor lang haar