7 Sexiest Mannen KrullenDe Kapsels

Er is niets sexyer dan een man die zelfverzekerd een geweldig, stijlvol kapsel rockt. Krullen vinden hun weg terug in stijl en het is tijd om je natuurlijke textuur te omarmen! En als je van nature geen krullend haar hebt, maak je dan geen zorgen; zelfs natuurlijk steil haar kan worden getransformeerd om textuur en krullen te creëren. Bekijk deze trendy krullende kapsels die je zeker overal waar je gaat de aandacht zullen trekken.

#1: Lange getextureerde krullen

Dit kapsel is te zien op mannelijke modellen op catwalks over de hele wereld, dus het is de perfecte stijl voor fashion forward mannen. De look is ideaal voor jongens die willen afdwalen van de normale, alledaagse korte kapsels en in plaats daarvan hun natuurlijke textuur en krullen willen omarmen. Om het meeste volume uit je krullen te halen, gebruik je een anti-kroesproduct met wat houvast en knijp je je krullen terwijl je je haar droogt met een diffuser.

#2: Schouderlengte Krullen

Hoewel Harry Styles zijn lange rommelige krullen (R.I.P geliefde lokken) heeft afgehakt, is de schouderlengte haartrend nog steeds in stijl. Het kan even duren om uit te groeien, maar de look is het wachten meer dan waard. Het superlange krullende haar is een showstopper en maakt gegarandeerd indruk. Nog beter, het is zo gemakkelijk om de rommelige look te bereiken zodra je haar de juiste lengte bereikt.

#3: Blonde Afro

Als je natuurlijke krullen hebt, waarom zou je ze dan niet laten groeien? Een moeiteloze afro zorgt er altijd voor dat je opvalt in een menigte en levert je gegarandeerd veel complimenten op. Als je extra gedurfd bent en je look wilt veranderen, ga dan voor een heldere, gedurfde kleur – een kleur als goudblond zou perfect zijn. De lichte kleur tegen de donkere huid zorgt ervoor dat je nog meer opvalt, waardoor jij en je krullen in het middelpunt van de belangstelling komen te staan.

#4: Krullende ondersnijding

Dit gewone kapsel transformeert volledig naar een coole en unieke look met krullend haar, omdat de krullende textuur meer dimensie en volume aan de look toevoegt. Als je je weerbarstige krullen wilt temmen, maar ze niet volledig wilt afhakken, is deze look perfect, omdat je krullen nog steeds intact zijn aan de bovenkant. Probeer verschillende lengtes uit – het kapsel ziet er knap en verfijnd uit met kortere krullen en edgy en cool met langere krullen.

#5: Man Bun

Man buns zullen altijd en voor altijd sexy zijn. Of ze nu half-up of half-down, laag of hoog worden gedragen, met kort haar in een strakke knot of met langer haar in een grote rommelige knot – elke man kan er aantrekkelijk uitzien door zijn haar in deze stijl op te zetten. Maar krullende mannen hebben een voordeel; rommelig krullend haar ziet er beter uit dan de meeste in een knot vanwege het extra volume en de textuur.

#6: Krullende Quiff

De quiff is een van de meest iconische en trendy kapsels die een man kan rocken. Het is tijdloos, veelzijdig en werkt goed met elke lengte van het haar en zal altijd in stijl zijn. De look wordt vaak gezien met strak, steil haar, maar krullende mannen kunnen het sexy kapsel ook helemaal rocken! Door het natuurlijke volume en de textuur ziet een krullende kwinkslag er super in elkaar en aantrekkelijk uit; zonder al te veel moeite.

#7: Gelikte rugkrullen

Voor een meer verfijnde look, probeer je krullen te likken of terug te kammen. Het kapsel is zo stijlvol en gepolijst, maar tegelijkertijd erg cool en trendy. De krullen of golven voegen een rand toe aan de klassieke look, en het is zo gemakkelijk voor elke man met krullend haar om te rocken. Krijg de look door je krullen terug te kammen met een brede tandenkam en te stylen met wat gel.

Het maakt niet uit welk kapsel je kiest, het toevoegen van krullen of het spelen met je natuurlijke textuur zal je zeker die look geven waar je naar hebt gestreefd – en het is zo gemakkelijk om deze looks te bereiken die zeker de aandacht zullen trekken, waar je ook gaat!