7 verleidelijke kapsels die binnen enkele minuten volume toevoegen aan fijn haar

Fijnharige dames, waar zijn jullie? Worstel je met je levenloze, slappe haar? Nou, mijn vrienden, ik heb een aantal GROTE ideeën om het gebrek aan haar dat je misschien hebt goed te maken. Ikzelf heb niet veel haar om me te ondersteunen, dus ik probeer het constant te fudgen! Leef een beetje en bekijk enkele van mijn eenvoudige tutorials voor kapsels die volume toevoegen aan fijn haar!

#1: Vlecht-Niet-Vlecht

Voor iedereen die zegt dat je niet kunt vlechten, is deze tutorial iets voor jou! Het ziet er misschien uit als een vlecht… maar dat is het niet! Als je het eenmaal onder de knie hebt, kun je dit in minder dan 15 minuten doen.

Side Updo met rommelige knopen

 1. Deel je haar naar de zijkant en begin aan de bovenkant van de zwaardere kant. Pak twee strengen en knoop ze gewoon in een knoop! Steek er een bobby pin in om hem op zijn plaats te zetten. Dit is belangrijk en het zal veel minder stress veroorzaken en je georganiseerd houden.
 2. Voeg nu met je twee staarten van je knoop meer haar toe aan beide staarten, bind ze in een andere knoop en zet vast met een bobby pin. Opmerking: deze bobby-pinnen blijven niet per se binnen, dus als je ze ziet of als ze pijn doen, maak je geen zorgen, je haalt ze er later uit!
 3. Blijf doorgaan met deze routine totdat je je oor raakt. Dikker haar meisjes, neem grote secties. Het is OK. Je hebt waarschijnlijk minstens vier knopen. Dunharige meisjes nemen ook grote secties. Maar je hebt waarschijnlijk maar drie knopen.
 4. Breng de rest van je haar naar de zijkant van je knopen. Knoop het allemaal op zijn plaats! Kam je paardenstaart terug zodat deze groter is (voor fijner haar), of als het dik is, doe dit dan nog steeds; de backcombing helpt ook om de bobby pin iets te geven om aan vast te pakken!
 5. Wikkel het rond om een broodje te maken en pin op zijn plaats. Pro Tip: Waar je vingers zich ook bevinden, het op zijn plaats houden van de knot, is waar je je pinnen wilt plaatsen.
 6. Zodra alles is vastgebonden, kun je beginnen met het verwijderen van de pinnen in de knopen. Begin met het pellen en uitbreiden van de knopen totdat je je gewenste look hebt bereikt. Wees zachtaardig. Met een trekje kom je al een heel eind. Trek langzaam uit elkaar.

#2: Gevlochten kroon, geen bloemen nodig

Boho voelen? Het vlechten van je knallen is gewoon niet zo cool meer. Maar hoe zit het met een gevlochten kroon? Heck, ja! Dit is een meer romantische, organisch ogende vlecht, in tegenstelling tot een rare, strakke.

Gevlochten kroon voor tweede dag haar

 1. Breek de voorste helft van je haar uit. Knoop de rest uit de weg.
 2. Deel je haar in het midden. Zweep je hoofd opzij en begin met het borstelen van je haar! Je vlecht OMHOOG, naar jouw deel, dus laten we het gemakkelijker maken en het haar in de richting zetten die het gaat.
 3. Begin nu met vlechten. Maak een Franse vlecht door strengen te nemen en deze onder het midden toe te voegen. Op deze manier springt de vlecht eruit, waardoor deze groter en dikker wordt. Vergeet niet, dames (of heren?), ga groot of ga naar huis.
 4. Werk je vlecht af, ga dan naar de andere kant en herhaal het proces.
 5. Bind de staarten aan de uiteinden vast. Begin je vlecht langzaam uit elkaar te trekken. Deze methode heet pancaking, wat ik toevallig hilarisch vind. Pannenkoek die vlechten, dames!
 6. Kruis je vlechten op je hoofd en zet de staarten vast die verborgen zijn onder je Franse vlecht. Voila!
 7. Beveilig het met een vertrouwde bobby-pin en je lacht!
 8. Laat de rest van je haar zakken. Wees vrij en gemakkelijk!

#3: Het moderne melkmeisje

Als je het Franse vlechten eenmaal onder de knie hebt, kan deze look gemakkelijk worden toegevoegd aan je wekelijkse repertoire. Vlechten zijn een groot deel van mijn wekelijkse go-to stijlen. Ze zijn gemakkelijk, snel en zien er indrukwekkend uit. Wat wil een meid nog meer?

Moderne MelkmeisjesVlecht

 1. Deel je haar in het midden. Wist je dat als je het matcht met je neus, het in het midden zal zijn? Duh!
 2. Begin vervolgens met vlechten. Voor deze vlecht wil je onder het middenstuk gaan. Door eronder te gaan zit de vlecht bovenop, waardoor het makkelijker uit elkaar te trekken is! En de grote bonus is dat de vlecht er groter uitziet.
 3. Pak een klein beetje haar elke keer dat je onder het middengedeelte gaat. Probeer het zo strak mogelijk te maken! Maar het hoeft niet per se netjes te zijn; we gaan voor een doorleefde vlecht, dus het is OK om slordig te zijn, maar wees strak. Capisce?
 4. Zodra je beide vlechten hebt voltooid, geef jezelf dan een freakin ‘ High Five! Nu weer aan het werk. Begin elke lus uit elkaar te trekken. Begin onderaan en werk je een weg omhoog!
 5. Trek aan de achterkant de vlechten opzij en speld ze op hun plaats.
 6. Trek een aantal mooie geld-shot stukken uit, zoals babyharen, bakkebaarden, nekhaar … wat je ook hebt!

Je kunt glitters op die wortels gooien, een zwierige pet dragen, een bloemenkroon opzetten … maak het je eigen!

#4: These-Ain’t-Your-Mama’s-Rollen

Weet je niet hoe je moet vlechten? Geen probleem, ik heb je rug! Herinner je je topsy turveys in de jaren ’90 nog? Nou, ze zijn terug! Bovendien is dit het kapsel dat ook volume toevoegt aan fijn haar!

Lage en rommelige broodjes

 1. Zoals gewoonlijk zal een beetje textuur in je haar helpen. Wilde je vandaag niet baden? Perfect! Laten we die natuurlijke oliën in ons voordeel gebruiken. Als je schoon bent, is dat ook OK. Maak jezelf gewoon vuil met wat droogshampoo. Hausse.
 2. Kies een onderdeel, elk onderdeel! Neem een gedeelte van de top van je manen naar je tempel. Herinner je je de topsy turvy nog? Zet een losse paardenstaart vast, maak een gat in de pony en lus het elastiek erdoorheen. Trek het iets aan.
 3. Neem nog een sectie van het rondje van je hoofd tot achter je oor. Topsy turvy dat allemaal ook. Aanspannen ‘er omhoog.
 4. Doe het allemaal opnieuw aan de andere kant. Maak de topsy turvy banden los door voorzichtig uit elkaar te trekken.
 5. Neem je twee uiteinden en bind ze aan elkaar in de rug. Dit is je basis voor de rol.
 6. Neem je resterende haar en lus het rond je stropdas in de rug. Blijf het op en rond rollen totdat er geen haar meer is om op te rollen Beveilig het met je handvol pinnen.
 7. Trek wat geldschoten … knallen, bakkebaarden, nekhaar. Wat voor jou ook werkt!

#5: Panda Puffs

Konijntje? Pandasoesjes? Hoe je ze ook wilt noemen, ik heb ze, en jij kunt het ook! Dit zijn als mini-space-buns, maar dan waaaayyyy cuter!

Panda Puffs voor fijn haar

 1. Pak die willekeurige extensies die je hebt gekocht en nooit in gebruik hebt genomen. We hebben extra nodig voor deze bundels schattigheid.
 2. Neem een klein bosje haar en pin het op de plek waar je de puf wilt laten landen. Ik gebruikte slechts één klein bosje. Je moet een kleintje gebruiken, zodat de band in de extensie niet super omvangrijk is.
 3. Neem het haar van je deellijn naar de bovenkant van je oor, wikkel het in een paardenstaart en zet het vast met een elastiek. Je bos moet stiekem verborgen zijn in de paardenstaart!
 4. Doe het allemaal opnieuw aan de andere kant.
 5. Kam de achterkant van de paardenstaarten terug. Licht glad om deze backcombing te verbergen!
 6. Vouw om een trekje te maken. Neem de rest van het haar en wind het rond de paardenstaartbasis. Zet alles vast met een bobby pin.

#6: Glam Golven

Zie er een dag uit als een hollywood glam gal – wie wil dat nou niet? Dit kunnen allemaal geen snelle oplossingen zijn. Het is een fancy-schmancy look, dang it! Geef jezelf 20-30 minuten, afhankelijk van de dikte van je manen.

Platina haar met glamgolven

 1. Zorg ervoor dat je je haar eerder hebt gestyled in de richting die je wilt dat het gaat. Als je bijvoorbeeld die dag je haar met een middendeel hebt gedragen, maar een dramatisch zijgedeelte wilt, moet je jezelf naar beneden spuiten en je haar föhnen in de richting die je wilt voor je eindresultaat.
 2. Scheid je haar in tweeën, bovenkant van het hoofd naar de achterkant van je oren, zodat je de helft van je haar aan de voorkant en de helft aan de achterkant hebt. Zet de rug vast, zodat deze uit de weg blijft.
 3. Spray je haar voordat je elke sectie krult (ik gebruikte @lorealpro constructeur).
 4. Pak een 1 “-2” sectie en krul het zodat het wordt verwarmd (je weet dat het klaar is als het HEET aanvoelt). Ik ben er vrij zeker van dat ik mezelf minstens drie keer heb verbrand. Doe dat niet. Laat de krul los en speld hem vast om af te koelen. Je wilt er doorheen kijken.
 5. Werk naar jouw hand en doe het aan de andere kant opnieuw.
 6. Ga aan de slag op de rug. Zorg ervoor dat je ze allemaal op hun plaats vastzet. Het helpt je krul in te stellen en het volume te behouden.
 7. Laat je worstenbroodjes afkoelen! Kijk eens hoe belachelijk je eruit ziet. Het is de perfecte gelegenheid om een foto te maken van deze vreemde creatie. Op dit punt breng ik graag mijn make-up aan. En tegen de tijd dat je klaar bent met je fotoshoot en make-up, zullen de krullen cool zijn.
 8. Haal je pinnen eruit en borstel het ouuuutttt. Blijf poetsen totdat alle krullen in elkaar overvloeien. Prutsen en ze plaatsen waar je wilt. Tot slot, slang jezelf naar beneden met haarlak.

#7: Verwrongen Romantische Updo

De gemakkelijkste van eenvoudige kapsels die volume toevoegen aan fijn haar. Oh, je hebt niet veel haar? Maak je geen zorgen, je kunt deze look trekken met een bobstijl of haar dat lang genoeg is om je borsten te bedekken. Dit is een updo die niet discrimineert!

Lage gedraaide updo voor dun haar

 1. Begin met het vastpinnen van de helft van je haar in de rug, waardoor de zijkanten van je haar naar beneden blijven. Kriskras door je pins, want dit wordt de basis en het anker van je stijl.
 2. Begin aan één kant, bij je oor, en draai gewoon! Wikkel het over de bovenkant van je vorige pins. Pin de twist op zijn plaats! Laat de overgebleven staarten rusten; we gebruiken ze voor de volgende ronde.
 3. Pak een sectie aan de andere kant en doe hetzelfde, de staarten vastpakken van de laatste wending en het toevoegen ervan. Draai naar achteren en zet vast op zijn plaats.
 4. Herhaal nu, ga van links naar rechts, draai, overlap, pin en herhaal.
 5. Zodra al je zijkanten zijn gedraaid en vastgepind, blijf je achter met een kleine hoeveelheid haar aan de nek van je nek. Stop het op en speld het op zijn plaats om een zachte chignon te maken.

Producten en tools die u nodig hebt

Oef! Daar, je hebt het! Zeven kapsels die volume toevoegen aan fijn haar. Vond je het leuk wat je las? Spring op mijn Instagram en bekijk de rest van mijn haarideeën! Als je een van hen een kans geeft, zorg er dan voor dat je me tagt (@i.paint.hair), zodat ik je creatie kan zien!