70 helderste medium gelaagde kapsels om je op te lichten

Elke vrouw wil er vrouwelijk en verzorgd uitzien, maar rekening houdend met het hectische ritme van het moderne leven, wordt bruikbaarheid gezien als het belangrijkste voordeel van onze dagelijkse kapsels. Na het lezen van dit artikel, kom je meer te weten over de meest populaire en extreem universele gelaagde kapsels van gemiddelde lengte. Je zult versteld staan van de diversiteit aan kapsels en coloristische oplossingen die op de basis kunnen worden uitgevoerd. En je zult zeker je eigen universele verscheidenheid aan gelaagd kapsel kunnen vinden. Een paar eenvoudige regels om te begrijpen is alles wat nodig is om er elke dag chic uit te zien.

In de regel zien gelaagde kapsels er interessanter uit dan sneden van één lengte, omdat lagen aantrekkelijkere verbrijzelde vormen bieden die scherper en veel veelzijdiger zijn. Een gelaagd kapsel suggereert ten minste twee lagen en kortere lokken langs het gezicht, maar je kunt ook veel lagen hebben. Een andere vraag is hoe je je uiteinden wilt laten trimmen, van stompe schokkerige uiteinden via gladde subtiele gradaties tot de overvloed aan dunne en delicate veren. Door te experimenteren met een aantal lagen en afwerkingen voor je doeleinden, kun je een reeks onverwacht prachtige looks bedenken, die je nog niet eerder hebt geprobeerd.

Table of Contents

Wie flatteren gelaagde medium kapsels?

Een gelaagd kapsel is een uitstekende keuze omdat het alle vrouwen flatteert en een breed spectrum van uitvoering heeft. Meisjes met luxe dikke manen krijgen het gevoel van gemak en lichtheid met gelaagde kapsels. Dames met fijn haar bereiken het gewenste volume. En vrouwen met krullend haar kunnen hun krullen gemakkelijk structureren.

Gelaagde kapsels en gezichtsvormen

Het goede nieuws is dat een vakkundig gedaan gelaagd kapsel je gezichtsvorm maximaal naar de ideale ovaal kan brengen. Als je gezicht rond is, zal de gelaagdheid voor de gezichtsverlijstende sloten het visueel verlengen. Side bangs gaan prima samen met dit type kapsel, want voor een lang gezicht worden rechte knallen, het afromen van je wenkbrauwen en uitgeflikkerde lokken rond je gezicht ten zeerste aanbevolen. Meisjes met ovale gezichtsvormen zijn het gelukkigst. Ze zijn niet beperkt en kunnen gaan voor elk type gelaagd kapsel dat ze wensen, en het zal er prachtig uitzien.

Styling tips voor gelaagde kapsels

Dit unieke kapsel is gemakkelijk te stylen wat ongetwijfeld een groot pluspunt is, omdat je je lokken thuis zelf kunt stylen. Een gelaagd kapsel ziet er het beste uit als je een accent legt op de uiteinden. Je kunt de uiteinden van je lokken krullen met een krultang of je lokken strijken met een stijltang. De meeste stijlvolle kapsels hebben tegenwoordig volume aan de wortels dat wordt bereikt met een föhn. Romantische lokken die enigszins zijn gefixeerd met haarspray zijn een prachtig idee van een kapsel voor speciale gelegenheden.

Laten we dat allemaal in voorbeelden bekijken.

#1: Gevederde Brunette Lob Cut

Een gevederde snit met lange lagen geeft textuur en body aan een verder effen basissnede. Lichte schaalverdeling zorgt voor een vloeiende look, terwijl een geweldige blow-out veel volume en beweging laat zien.

#2: Rechte omgekeerde karamelblonde lob

Soms heb je geen korte make-over nodig om je look op te frissen. Gewoon middellange lagen snijden is een makkelijke manier om iets anders te doen. Een blonde lob doet wonderen voor het omlijsten van het gezicht.

#3: Schouderlengte Kapsel met geflipte uiteinden

Als de lengte van je haar gemiddeld tot lang is, overweeg dan om je snit op te fleuren met geflikte, schokkerige uiteinden. Lagen definiëren en voegen interesse toe aan alle haarstijlen, maar geflikte uiteinden werken vooral goed als je van de snelle ruwe föhnstyling houdt. Dikke haartypes kunnen uitgeflikkerde lagen het beste vasthouden.

#4: Mid-Length Two-Tier Cut voor dik haar

Een tweelaags halflang gelaagd haar is een onorthodoxe benadering van gelaagdheid. Deze snit met schouderlange lagen is een ideale keuze voor diegenen die wat dimensie willen zonder een volledig gesneden look.

#5: Lang losgekoppelde Choppy Bob

Medium gelaagd haar is een van die geweldige veelzijdige stijlen. Voor dik haar brengt een schokkerige bob dimensie en eenvoudige styling. Voor dun haar creëert het de illusie van dikker haar. Tousle in een krul creme voor golfslag en voeg highlights toe om je huidskleur op te fleuren.

#6: Recht afgeronde lob met dikke scheermesjes

Scheermessnijden is een techniek die stylisten gebruiken om secties te verfijnen en uiteinden uit te dunnen. Dunnere uiteinden zorgen ervoor dat stukken er meer gemengd uitzien. Deze lob is een perfecte vloeiende look en toch met diepte afkomstig van de snit en kleuring.

#7: Tweelaagse gevederde blonde snit

Een gevederd boven-de-schouder kapsel is er een die nooit zijn populariteit zal verliezen. Ga platinablond a la Marilyn Monroe op een tweelaagse snit voor een flirterige en prachtige seizoensgebonden glow-up and wees voorbereid – mensen zullen je controleren!

#8: Mid-Length Kapsel met zijlagen

Lagen hoeven niet helemaal over je hoofd te gaan om de gewenste dimensie toe te voegen. Een mooie mid-length stijl met zijlagen kan je gezicht op een complimenterende manier omlijsten, vooral als je nek lang is of je gezichtsvorm ovaal is.

#9: Langwerpig gelaagd kapsel voor steil haar

De stijl met V-cut lagen zorgt voor meer stylingpotentieel. Een enkel lang kapsel hangt slap zonder enige beweging en kan de natuurlijke contouren van je gezicht verbergen, terwijl gelaagde kapsels voor medium haar kunnen worden gevormd volgens je unieke gezichtsconstitutie.

#10: Medium Messy Feathered Cut

Face-framing highlights zijn jeugdig en imiteren de natuurlijke bleek van de zon tijdens de zomer. Combineer dit met een getoupeerde stijl om een moeiteloos uitziend ready-to-wear kapsel te bereiken.

#11: Medium kapsel met gelaagde onderkant

Steil haar kan profiteren van lagen, meestal wanneer ze geconcentreerd zijn aan de onderkant van de haarlengte. Als je haar bijzonder dik is om het af te maken, vraag dan je kapper om je uiteinden met lagen te knippen om het helder en toch impactvol te houden, niet zwaar.

#12: Medium gevederd kapsel voor dik haar

Een medium gelaagd kapsel is een geliefde vriendin van dik vrouwenhaar. Je haar zal er niet zwaar uitzien met dit soort verse snit. Lagen houden vooral goed vast met dik haar en voegen wat broodnodige beweging toe aan een anders blokkerige look.

#13: Brunette Gevederde Bob met Piece-y Bangs

Een kapsel met knallen is niet vaak waar dikkere texturen naartoe trekken, maar het opnemen van een stukje franje waarin een deel van de bulk is uitgesneden, kan deze trend een haalbare optie maken. Föhnend haar en het scheiden van de pony’s met je vingers versterken de versnippering.

#14: Point Cut Bob met Caramel Balayage

Als je effen uitziend steil haar hebt of een stomp kapsel dat je verveelt om te dragen, verzacht het dan met een puntgeknipte bob. Door het haar onder een hoek te knippen, lijkt het onmiddellijk getextureerd. Een point cut bob ziet er geweldig uit op verschillende haartinten, maar balayages in frisse kleuren zoals karamel lijken tegenwoordig bijzonder licht en helder te zijn.

#15: V-Cut Lagen voor dik haar

Een geweldige optie in middellange gelaagde kapsels is V cut lagen. Haar wordt lang in de rug gehouden terwijl de lagen rond je gezicht geleidelijk naar de achterkant van het hoofd trekken. Medium lang haar houdt deze stijl het beste vast, omdat lengte nodig is om v-cut lagen te laten glanzen.

#16: Swoopy Layers voor volumineus en dynamisch haar

Hoe groter het haar, hoe beter de swoop! Lagen van deze aard zijn fantastisch voor haar met veel volume en textuur. Swoopy lagen zijn dimensionaal en toch glad, zodat het haar er strak uitziet, maar toch vol beweging.

#17: Gelaagd en omgedraaid

Hier is een ideale stijl voor halflang haar dat er zwaar uitziet. Het is ook perfect voor vrouwen die lang haar hebben en het een beetje korter willen maken. De eerste lagen beginnen ergens in het midden van de lengte en dalen in gestapelde stukken af naar de uiteinden. Het resultaat is een veerkrachtig, schattig kapsel met volume en beweging om te sparen. Draai die uiteinden om met een krultang, een stijltang of een föhn en een ronde borstel.

#18: Recht, strak en gelaagd

Deze snit is eenvoudig maar zoet, plus het onderhoud en de styling zijn gemakkelijk-luchtig. Een beetje product en slim föhnen houdt de lagen apart, waardoor een sassy, tousled ‘do’ ontstaat. Probeer dit als een overgangssnede tijdens het uitgroeiproces, of gewoon om te genieten van iets dat moeiteloos stylet.

#19: Lange lagen voor halflang haar

Lange lagen zijn heerlijk in medium haar dat langs de schouders valt. Deze lagen zijn ook enigszins subtiel – alsof ze door deze prachtige dikke manen worden gestrooid. De subtiele omgekeerde ombre is ook erg mooi.

#20: Verbrijzelde Gesneden Rommelige Lob

Het beste van schokkerige lagen in middellange gelaagde sneden is dat het een flirterige stijl is waar je niet veel werk in hoeft te steken. De schokkerigheid zorgt voor een ingebouwde stijl, wat betekent dat je uit bed kunt rollen en klaar bent om de weg op te gaan. Bijna.

#21: Goudblonde Golvende Bob

Als je schouderlang gelaagd haar hebt, upgrade het dan met schokkerige lagen en een goudblonde balayage om persoonlijkheid aan je look te geven. Het zal het ook gemakkelijk maken om wakker te worden en op de ochtenden te gaan dat je geen zin hebt om voor de spiegel te staan om erachter te komen hoe je je haar vandaag moet dragen!

#22: Dikke langere snede met getextureerde uiteinden

Dikker haar bevat meer textuur en lagen zijn zeer wenselijk voor dergelijk haar. Breng foto’s van middellange gelaagde kapsels die je leuk vindt naar je stylist, zodat ze je de vorm en textuur kunnen geven die je verkiest.

# 23: Two-Tier Piece-y Medium Cut

Je medium haar ziet er schattig uit wanneer het in tweeledige, stukjes lokken wordt gesneden. Het is chic op kantoor en sexy op een meisjesavondje uit. De stukjes geven veerkracht, body en gemakkelijke textuur.

#24: Fringy lagen en dimensionale hoogtepunten

Als je meer dan één tint in je haar hebt, heb je lagen nodig die bij die variëteit passen. Niet iedereen kan fringy lagen aan, maar multidimensionale kleuren komen ermee tot leven.

#25: Gelaagd, Omgedraaid en Tousled

Dit is het soort kapsel dat er moeiteloos uitziet voor de toevallige waarnemer, alsof het een paar minuten duurde om te bereiken. Eigenlijk duurt het iets langer dan dat en vereist het wat warmtestyling, maar met oefening is het gemakkelijk om deze ‘do binnen 20 minuten of minder te perfectioneren.

#26: Bob Cut met symmetrische Swoopy Lagen

Een van de meer unieke gelaagde kapsels die er zijn, speelt niet op variatie, maar eerder op symmetrie. Als je de voorkeur geeft aan een gepolijst kapsel van gemiddelde lengte, overweeg dan consistente, gelijkmatige lagen.

#27: Schouderlengte kapsel met lange V-lagen

Lichte gelaagdheid is een oplossing voor degenen die meer dimensie willen, samen met minder volumineus haar. Als je haar van nature niet pluizig is, maken minder lagen het zwaarder. Het toevoegen van lange lagen in belangrijke gebieden zoals rond de kroon en het gezicht zorgt voor de juiste hoeveelheid beweging zonder eliminatie van het lichaam.

#28: Schouderlengte gesneden met gekartelde uiteinden

Stompe uiteinden kunnen ervoor zorgen dat het haar plat valt. Je stylist kan een scheermes op halflang haar gebruiken om gekartelde uiteinden te creëren die een nadruk leggen op anders effen uitziend haar. Laat je haar op natuurlijke wijze drogen voor een ontspannen sfeer of blaas uit om je lagen te laten knallen.

#29: Golden Blonde Bob Shag met Bangs

Laat je niet misleiden door tijdschriften, knallen zijn niet alleen voor kinderen! Voor vrouwen met medium gelaagde lokken is een shagstijl met bangs klassiek. Ze zijn een chique touch wanneer de rest van het haar is verzameld in een paardenstaart en een speels detail wanneer het haar vrij stroomt.

#30: Vrouwelijk schouderlengte gelaagd kapsel

Medium gelaagde kapsels zorgen voor de meest vrouwelijke en moeiteloze looks. Draag je medium haar met laagjes naar beneden of veeg het op tot een snelle, elegante updo – en je bent klaar voor de dag!

#31: Krullende gelaagde Bob

Wanneer je volume in een korte stijl hebt, is het belangrijk om lagen in het haar op te nemen. Dit zorgt niet alleen voor een meer flatterende en moderne vorm voor je bob, maar het houdt ook de aandacht op je mooie gezicht.

#32: Medium Cut met opgeklapte lagen

Halflang haar ziet er super schattig uit wanneer de uiteinden worden uitgeklapt voor een flirterige sfeer. Je kunt deze look bereiken met een stijltang of door schokkerige lagen toe te voegen voor natuurlijk golvend haar. Een andere optie is om je stylist lagen met highlights te laten opnemen, perfect voor de zomer!

#33: Lange scheermes bob voor dik haar

Voor dik haar is de snelste manier om gefrustreerd te raken, het te laten doen wat het wil. Laat zien wie de baas is en ga voor een lange scheermes. Het zal het haar opsplitsen in niveaus die aantrekkelijk zijn voor het oog en je wilde manen structureren.

#34: Mid-Length Cut met korte schokkerige lagen

Weigert je haar golven en krullen te omarmen? Probeer een schokkerige gelaagde look. Het voegt lift, beweging en textuur toe aan gelaagde kapsels van gemiddelde lengte. Bovendien is het gewoon een algehele tijdloze look.

#35: Karamel Blonde Lob met twee lagen

Het medium haar met lange lagen is handelbaar en gezond. Deze snit wordt aanbevolen voor dik haar, omdat het de nodige beweging naar de uiteinden geeft en de uiteindelijke look interessanter maakt in vergelijking met de uniforme knip van één lengte.

#36: Perfect Gelaagde Blonde Bob met Bangs

De truc om je ultieme stijl te vinden, is om elk kenmerk van je gezicht te analyseren en te beslissen welke je wilt verbeteren of camoufleren. Het afstemmen van je snit op deze keuzes is wat een standaard kapsel op maat maakt.

#37: Two-Layer Bob voor dik haar

Elke vrouw droomt van dikke, gezonde lokken. Voor extra glans hydrateer je het haar met een leave-in conditioner en sluit je af met een serum op oliebasis. Om de dikte te bevorderen, masseer je ricinusolie in de hoofdhuid en houd je je aan je geplande sneden.

#38: Mid-Length Cut met Side Swept Bangs

De textuur ziet er niet op zijn best uit in medium kapsels zonder de juiste kleur en stijl. Ongedaan gemaakte golven werken dus goed met rijke, gepolijste tinten blonde en gezichtsverlijstende lagen. Het resultaat is een chique, moeiteloze look.

#39: Bob met gelaagde uiteinden

Een lob met korte lagen is een geweldige manier om je gezicht te omlijsten en je ogen, lippen en een sierlijke nek te accentueren. Het is vooral striking wanneer de lagen naar en van het gezicht gaan.

#40: Mooi golvend kapsel met schokkerige lagen

Probeer je niet al je weelderige lengte te verliezen? Een combinatie van golven en schokkerige lagen in middellange gelaagde kapsels is je beste optie, vooral als dagelijks een uur aan je haar doorbrengen het laatste is wat je wilt doen. Bonuspunten voor het laten weven van je stylist in karamel of blonde highlights.

#41: Schouderlengte gelaagd haar

De toevoeging van V-cut lagen is een uitstekende manier om lift, body en vorm te creëren voor je casual kapsels. Lagen voorkomen dat het haar te zwaar is, wat essentieel is voor middellange en lange lokken. In dit geval doet het gelaagde haar denken aan de shag, maar dit is een frisse kijk op de oude favoriet.

#42: Swoopy Lagen voor Halflang Haar

Voeg definitie toe aan halflang haar door swoopy lagen op te nemen. Deze stijl van gelaagd haar werkt geweldig op bijna elke gezichtsvorm, maar vooral goed als je vorm lang of ovaal is.

#43: Golvende lob met shaggy lagen

Ruige lagen in medium gelaagde kapsels zijn schattig, maar op deze golvende lob speelt de shag ook de rol om het haar eruit te laten zien alsof het tonnen body heeft. En of je nu brunette of blond gaat, de beachy waves zijn perfect voor elke haarkleur.

#44: Medium Getextureerde Snit met Dimensional Balayage

Hebben blondines echt meer plezier? Ontdek wanneer je deze middellange lengte gelaagde snede rockt met een dimensionale balayage. Het hebben van verschillende tonen van hoogtepunten is het tegenovergestelde van plat en het toppunt van prachtig.

#45: Leuk gesneden sneden met ongelijke lagen

Medium gelaagde kapsels met balayage highlights en complimenterende texturen zijn prachtig. Voel je Insta-ready met deze doorleefde look. De wispiness en beweging zijn flirterig en de lagen zijn perfect onvolmaakt.

#46: Lange lagen voor Messy Lob

Lobs zijn misschien trendy, maar er is een reden waarom zoveel vrouwen zich aangetrokken voelen tot deze snit. Met lobs kun je je haar ‘kort’ dragen terwijl je toch de lengte behoudt die vrouwelijk aanvoelt. Probeer een lob met langere lagen in plaats van een stompe snit om speels en toch gepolijst over te komen in plaats van streng.

#47: Schokkerige golven vooruit, kapitein!

Wil je een nieuwe stijl creëren met lagen? Neem dit voorbeeld! De langere zijknalen geven iets meer hoogte aan de bovenkant wanneer ze worden omgeveegd, en de afmeting van de lagen is behoorlijk in het oog springend. Gebruik een zeer lichtblonde highlight om een look te creëren die helder en veerkrachtig is!

#48: Bruine en Blonde Veren

Gelaagde kapsels kunnen voor alle haartypes werken, en ze zijn zeker schattig! Deze blonde look wordt gecreëerd door de bovenste laag op oorhoogte te bevederen en vervolgens langere, dikke lagen aan de achterkant toe te voegen.

#49: Two-Tier Lob voor dik haar

Als fijn haar extra dimensie nodig heeft, dan heeft dik haar wat ruimte om te spelen. Een lob met twee lagen geeft een gepolijst uiterlijk af dat schokkerige lagen vermijdt. Als je je haar steil draagt, overweeg dan deze unieke snit de volgende keer dat je in de salon bent.

#50: Karamel Lob met delicate lagen

Niet elk gelaagd kapsel hoeft gek te worden. In feite werken delicate lagen het beste voor gelaagde bobs en lobben als je niet van over-the-top styling houdt of fijn haar hebt. Speel in op je sterke punten en gebruik lagen zoals je zou doen, waarbij je alleen benadrukt waar ze interesse en dimensie toevoegen.

#51: Shaggy Lob met strandgolven

Beachy golven zijn perfect voor het meisje dat een medium gelaagd kapsel wenst zonder de stress van styling te hebben. Deze lagen zijn organischer en hoeven niet uitgeblazen of gekruld te worden om hun relaxte effect te bereiken.

#52: Medium Kapsel met Parmantige Vederlaagjes

Medium lang haar is ideaal voor de vrouw die op zoek is naar lagen met pizzazz. Parmantige, gevederde lagen kunnen een kort kapsel overweldigen of plat vallen onder het gewicht van lang haar, maar medium haar trekt de stijl goed af.

#53: Mid-Length Cut met gekrulde lagen

Probeer een mid-length stijl aan te kleden met wat krul en volume. Föhn droog met een ronde borstel, geef de lift aan de wortels en veeg de uiteinden of gebruik een krultang om de uiteinden van lagen te definiëren voor extra textuur.

#54: Het perfecte bedhoofd

Lagen zijn een geweldige keuze voor halflang haar omdat ze volume, diepte en textuur kunnen toevoegen, waardoor je een variëteit krijgt zonder de lengte op te offeren. Subtiele highlights in medium bruine tinten zijn altijd een leuke touch voor brunettes!

#55: Getextureerde schouderlengte Bob

Messy lob met lowlights is een uitstekende oplossing voor degenen die sassy vibes aan de look willen toevoegen. Style dit medium gelaagde kapsel aan de zijkant om meer volume naar de verwarde lokken te brengen. Scheermesgesneden uiteinden helpen je ook om wild textuur en maak dit kapsel gedurfder en sexier.

#56: Medium Angled Purple Bob

Het hoogtepunt van dit kapsel is absoluut de combinatie van contrasterende kleuren. Het is een leuke mix van harde en zachte tinten. Middellange kapsels voor vrouwen krijgen een totaal frisse kijk dankzij dergelijke niet-triviale haarkleuroplossingen.

#57: Platina gelaagd zijdeel

Gelaagde stijlen van gemiddelde lengte zijn op dit moment super populair omdat ze kunnen worden getransformeerd om aan elke persoonlijke voorkeur te voldoen. Het zijgedeelte balayage kapsel is een geweldige stijlvolle optie voor dagelijks gebruik.

#58: Lange Bob met omgedraaide gelaagde uiteinden

Er zijn talloze manipulaties voor schouderlengte gelaagd haar. Een lange bob met omgedraaide uiteinden is een eenvoudige maar gepolijste aanpak die iedereen kan opnemen in zijn persoonlijke lookbook. Dit kapsel is gemakkelijk te bereiken met een stijltang of een föhn en een ronde borstel.

#59: Medium gelaagde stijl voor dun haar

Het combineren van highlights en face-framing lagen is de sleutel tot het toevoegen van diepte, dimensie en beweging aan je schouderlange haar. Er is echter nog een truc die je kan helpen om dit er nog chiquer uit te laten zien: klap de uiteinden van je lagen op, vooral die aan de voorkant, en bevestig ze met een spray voor een langdurig effect.

#60: Golvende lagen van gemiddelde lengte

Dit medium gelaagde kapsel is een van de onderhoudsarme opties voor schouderlang haar. Wil je weten hoe je het moet doen? Easy-peasy. Neem een textuurspray, breng deze aan op je lokken en verfrommel ze met je handen. Dit geeft je haar een meer getextureerde en volumineuze look.

#61: Medium gelaagde golvende snit

Zware gelaagdheid combineert beter met schouder- of middellange snitten voor dicht, gezond haar. Dit maakt het mogelijk om meer bulk te verwijderen en maakt de stijl dus onderhoudsarmer.

#62: Gevoeligheid

Een sleutelbeen bob kapsel vereist niet veel gelaagdheid, hoewel het er slimmer uitziet met een aantal duidelijke gelaagdheid door de voorste lokken en knallen terwijl de achterkant aan één lengte blijft plakken.

#63: Chique Medium Shag

Tegenwoordig zijn de chicste looks die er niet uitzien alsof ze veel moeite en tijd hebben gekost. Gelaagde kapsels passen perfect bij de rekening omdat ze zelfs de rommeligste snitten elegant laten lijken. Combineer met flirterige wimpers en zachte rode lipkleur.

#64: Zachte Shag van gemiddelde lengte

De gelaagde kapsels van vandaag zijn prachtig versterkt door kleur. Deze honingblonde gelaagde bob met zeer lichte balayage highlights is absoluut schattig. De kleur, textuur en lengte kan niet beter!

#65: Lange schuine bob met gehakte lagen

Een schuine bob gaat meteen van streng naar relaxt met leuke, schokkerige lagen. Boots het verschil in lengte na door lagen korter aan de achterkant van het hoofd te hakken en ze naar beneden te hengelen naarmate je dichter bij je mooie gezicht komt!

#66: Gelaagd kapsel met bijgesneden lokken op de kruin

De basis van dit kapsel is het klassieke gelaagde kapsel. De verkorte sloten op de kroon verhogen het volume. Deze stijl ziet er het meest indrukwekkend uit op natuurlijk fijne sloten. Het is een ideale versie voor een rond gezicht. Haarpoeder zou het beste stylingproduct zijn om de vorm van dit sexy kapsel te behouden.

#67: Medium Length Cut met Face-Framing Lagen

Met dit middellange kapsel kun je zonder veel moeite lagen laten zien. Combineer dit gelaagde kapsel met blonde balayage om meer textuur en dimensie aan je lokken te geven. Voor meer volume krul je de lagen iets weg van het gezicht om het mooi in te kaderen.

#68: Asblonde Bob met lichte lange lagen

Blond haar is meestal prima, maar dat betekent niet dat stijl moet worden opgeofferd! Houd de lagen licht en zacht voor extra beweging die er nog steeds natuurlijk uitziet. Schroom niet om je gezicht in te kaderen voor een soepele overgang tussen lagen als je een gelaagd kapsel met pony’s hebt.

#69: Brunette Messy Shag

De shag is terug en is tegenwoordig een van de meest geprefereerde medium gelaagde kapsels. Een shag betekent echter niet dat je een gepolijste look moet verlaten voor stijl! Probeer lagen te dragen die verspringend zijn voor een unieke textuur zonder de lengte op te offeren.

#70: Flipped Lob met Swoopy Back-Swept Layers

Hier is een moderne kijk op farrah Fawcett’s kapsels voor medium gelaagd haar. Begin met het afsnijden van sloten in de onderkant, het midden en de bovenkant. Begin met het laagste gedeelte en gebruik een stijltang om het haar uit te klappen. Herhaal vervolgens de resterende lagen.

Samenvattend moet worden vermeld dat gelaagde kapsels terecht klassiekers zijn geworden. Ze hebben zoveel fans gekregen door de jaren van hun populariteit. Een verscheidenheid aan kapsels op de basis van laaged kapsels verbazen met diversiteit, omdat je laagjes kunt doen voor haar van elk type. Bovendien kunnen lagen je gezichtsvorm corrigeren. Al die foto’s hierboven laten zien dat gelaagde kapsels iedereen flatteren. Bangs zijn een perfect compliment voor zulke chique snitten. Ze kunnen asymmetrisch en edgy of recht en bot zijn. Je hoeft alleen maar je ideale variëteit aan gelaagd kapsel te vinden. Door het te combineren met de juiste coloristische oplossing, kun je een statement-stijl bedenken die je persoonlijkheid naar voren brengt en de sterkere punten van je uiterlijk benadrukt.