75 meest inspirerende natuurlijke kapsels voor kort haar in 2023

Afro-Amerikaanse vrouwen komen vaak veel verrassingen en problemen tegen met hun natuurlijke haar. Het is moeilijk te stylen of mist lengte voor veelzijdige indrukwekkende kapsels die je daar op internet kunt zien. Het andere probleem is wanneer je haar extreem droog en broos wordt door experimenten met stylingproducten en stylingprocedures. Soms is de enige uitweg in dergelijke gevallen om een kort kapsel te hebben en te wachten op de nieuwe gezonde groei. Ondertussen is de andere puzzel die ontstaat hoe je je korte natuurlijke haar kunt stylen zodat het er fatsoenlijk uitziet. Maak je geen zorgen, er zijn veel fantastische stijlvolle kapsels voor je korte haar. Hier hebben we 75 foto’s verzameld van de meest stijlvolle.

Table of Contents

Uw opties in natuurlijke kapsels voor kort haar

– Beschermende updos. Ze zien er niet alleen erg statig uit, ze beschermen ook de delicate structuur van je haar tegen de elementen en vochtverlies.

–Wendingen. Deze nemen elk extra volume onder controle en zien er chique uit, of je ze nu los of in elegante updos draagt.

–Soezen. Een trekje is een vervanging voor een gewoon broodje, zo geliefd bij Afro-Amerikaanse dames. Wanneer je ook twists of elementen van vlechten in je bladerdeegkapsels introduceert, heb je alle kansen om iets echt voortreffelijks en opvallends te bedenken.

– Mohawks en Fauxhawks. Deze kapsels raken nooit uit de mode en zijn perfect voor zwarte vrouwen die openstaan voor gedurfde oplossingen en extravagante kapsels.

– Vingerspoelen. Als u op zoek bent naar kapsels die een inzet vormen voor uitstekende texturen, zijn vingerspoelen een uitstekend idee.

De meest inspirerende natuurlijke korte kapsels

Bekijk de ideeën hieronder.

1. Flat-Twist met Twist Out

Een twist-out is een gemakkelijk natuurlijk kapsel voor kort haar dat Afro-Amerikaanse vrouwen kunnen gebruiken om volledige krullen zonder warmte te bereiken. Het is een populaire beschermende stijl onder de “naturalistas”. De stijl is gemakkelijk te onderhouden, het kan worden geslapen zonder het krulpatroon te verpesten. Deze look combineert een vlak draaidetail aan de voorkant om de randen, die het meest gevoelig zijn voor breuk, verder te beschermen.

2. Half geschoren natuurlijk kapsel

Als je gezegend bent met krullend haar en op zoek bent naar een onderhoudsarm kapsel, probeer dan een van deze korte natuurlijke kapsels voor zwarte vrouwen. De scherpe lijnen van de vlijmscherpe zijkanten en driehoekige bakkebaarden zijn tomboyish en passen goed bij poepachtige krullen bovenop, waardoor je extra hoogte krijgt waar je het wilt hebben.

3. Leuke natuurlijke taps toelopende snit

Voor degenen die nieuwe en trendy manieren proberen te vinden om kort natuurlijk haar te stylen, ga je voor een taps toelopende snit met getrimde zijkanten, lange pony’s en veel losse, krullende ranken hoog opgestapeld op de bovenkant van het hoofd. Zo’n kapsel ziet er het beste uit als je de krullen een beetje kroes laat hebben, dus gebruik geen gels of haarcrèmes te veel.

4. Side-Parted Korte Krullend Natuurlijk Kapsel

Modern en trendy, dit wilde afro kapsel maakt het meeste uit je van nature kinky ranken. Het diepe zijgedeelte met gelegde randen zet de massa krullen bovenop af en de koperkleurige uiteinden voegen nog meer diepte toe aan de individuele ringetjes.

5. Asymmetrische Side-Swept Afro

Korte, natuurlijke kapsels kunnen net zo creatief worden gestyled als langer haar. De zijvlechten die naar boven zijn gericht en versierd met gouden manchetten geven dit korte haar een extra air van elegantie.

6. Flat Twists Updo voor zeer kort haar

Als je een snelle en gemakkelijke beschermende stijl nodig hebt voor je zwarte, natuurlijke krullen, probeer dan een updo met platte wendingen die naar de kruin van je hoofd lopen, waar je wat extensions kunt toevoegen als je dat wilt. Het is een elegante updo die geweldig werkt voor vrouwen met fijn of dunner wordend haar.

7. Korte krullen met zijbantu knopen

Lange knallen die over de ogen vallen, zijn een geweldige manier om je kronkelende krullen te laten zien. De schattige Bantu-knopen zijn een populaire optie voor vrouwen die op zoek zijn naar natuurlijke Afro-Amerikaanse kapsels die een eerbetoon zijn aan het verleden. De losse, gekrulde ringetjes kunnen worden gedragen in een Mohawk-stijl zoals afgebeeld of teruggetrokken in een zoete topknot.

8. Platte gedraaide Mohawk Updo

Hier is een van de beste kapsels voor kort natuurlijk haar, vooral als je een updo wilt om je krullen te laten zien. De opwaartse vlechten trekken de aandacht naar die schattige gedraaide krullen bovenop. Het is een hip kapsel dat met of zonder knallen kan worden gedragen.

9. Leuk taps toelopend kapsel met gedefinieerde krullen

Voor zwarte vrouwen die op zoek zijn naar traditionele manieren om hun haar te dragen, draait het meestal allemaal om vormgeven. Als het beschermen van je krullende lokken niet je hoogste prioriteit heeft, probeer dan een taps toelopend kapsel voor je krullen. Laat je glanzende, gezonde haar zien terwijl je het laat groeien van een kortere naar langere taps toe.

10. Natuurlijke ondersnijding met geschoren ontwerpen

Je van nature krullende haar ziet er geweldig uit als je je krullen los laat zodat iedereen het kan zien. Om kort natuurlijk haar te stylen, zodat de krullen er netjes en georganiseerd uitzien, ga je voor een ondersnijding met geschoren ontwerpen aan de zijkanten en voeg je een glinstering van rode highlights toe aan de uiteinden van de krullen voor een helderdere look.

11. Geknoopte hoofddoek

Sommige schattige en eenvoudige natuurlijke kapsels voor zwarte vrouwen vertrouwen op accessoires – hoofddoeken, bandana’s, hoofdbanden, enz. Deze look is tijdloos, veelzijdig en van vitaal belang voor het beschermen van natuurlijk haar. Het is ook de perfecte ‘do’ voor die dagen dat je gewoon niet met je haar wilt pronken.

12. Omgekeerde Cornrows

Omgekeerde cornrows, ook bekend als Didi-vlechten, zijn magisch. Cornrows zijn sowieso ideaal voor natuurlijk haar, vooral voor vrouwen die een stijl nodig hebben die hun haar beschermt. Het omgekeerde van deze populaire stijl ziet eruit als een frisse kijk op traditionele cornrows. Het toont een vergelijkbare slankheid, maar de vlechten lijken in het haar te worden gedrukt.

13. Korte Natuurlijke Sass

Korte natuurlijke krullen hebben niet veel nodig om er prachtig uit te zien, behalve wat houvast en definitie die gemakkelijk kan worden bereikt met stylingproducten. Met deze korte lengte zul je waarschijnlijk geen grote accessoires gebruiken, maar een paar haarclips die de textuur van je haar complimenteren, zullen zeker veel toevoegen.

14. Mooie Afro met Babylights

Langere tapers zijn perfect voor vrouwen die liever natuurlijke kapsels dragen voor kort haar met een groot volume bovenop. Update het met babylights en voeg je favoriete grote oorbellen toe – de korte zijkanten laten je pronken met je sieraden en prachtige Jawline.

15. Warmbruine natuurlijke ondersnijding

Varieer de lengte en het silhouet van je korte afro met behulp van een taper en een undercut. Deze taps toelopende snit met scherpe bakkebaarden combineert vrouwelijkheid en rand voor een moderne look.

16. De strakste kleine krullen

Deze prachtige afro is een en al strakke krullen en hoge glans. In de tijd dat vrouwen hun natuurlijke haar meer dan ooit omarmen, zijn afro’s absoluut in de mode, en met goede reden. Omarm die krullen!

17. Pure Chocolade Korte Natuurlijke Ondersnijding

Draag je haar in een korte afro die veel lange en wilde krullen heeft. De nauw bijgesneden zijkanten en de puntige bakkebaarden zijn de perfecte balans voor de scheut chocoladekrullen. Het is een ideale stijl voor vrouwen met dik, volumineus moeilijk te controleren haar.

18. Cornrows naar Twist-Out Top Updo

Als je je aangetrokken voelt tot onder- en tapers, maar niet klaar bent om je haar zo kort te knippen, probeer dan gevlochten updos die de stijlen nabootsen die je leuk vindt. Dit is een mooi voorbeeld van een moderne beschermende updo die vooral verbluffend is voor Afro-Amerikaanse vrouwen.

19. Natuurlijke Faux Hawk

Deze natuurlijke faux hawk is een kunstwerk. Het is een perfect voorbeeld van een ingewikkeld gevlochten patroon dat bestaat uit eenvoudige wendingen en zigzagdelen. Kijk naar die heldere zigzags, de vlekkeloze lijnen en de gedraaide krullen. Deze ‘do heeft alles, en het is vrij kort en comfortabel om te dragen.

20. Zij-gescheiden medium gelaagd kapsel

Laat je losse krullen opgelucht ademhalen als ze tot een vrouwelijke bob worden gemaakt. Korte natuurlijke kapsels moeten worden afgestemd op uw gezichtsvorm, haartype en lengte. Het gaat niet altijd om gevlochten kapsels met extensions.

21. Pixie met Krullen

Dit is een pixie die helemaal naar een hoger niveau wordt getild. Die krullen zijn feilloos gevormd – niet te strak, noch te los, zacht, hanteerbaar en glanzend. De details, zoals de babyharen en de gekrulde bakkebaarden, zijn bijzonder mooi.

22. Korte natuurlijke faux hawk

De faux hawk is een populaire stijl onder vrouwen met natuurlijk haar omdat het opzichtig, flatterend en vrij gemakkelijk te stylen is. Strijk de zijkanten, pluis de krullen, en dat is eigenlijk alles wat nodig is. Natuurlijk betekent de kleur ook veel als je het gevoel van Mohawk wilt versterken met zo kort haar.

23. Dat is een Wrap

Wie wist dat een simpele headwrap zo in het oog sprong? Dit is een uitstekende manier om een statement kapsel te maken zonder veel tijd, geld of energie te besteden. Headwraps en sjaals zijn ideale accessoires voor het beschermen van natuurlijk zwart haar, styling ermee is mooi en gemakkelijk!

24. Top Knot ontmoet Afro

Als je haar terug wilt laten lopen, maar niet genoeg lengte hebt, kun je de populaire afro-bladerdeegroute volgen of een krullende half-bovenknoop maken. De achterkant blijft op zichzelf staan, een volle, weelderige ‘fro’ fro. Samen creëren de twee een dynamische ‘do’ die vreemden een dubbele take laat doen – zo eenvoudig en zo schattig!

25. Kort natuurlijk 4C kapsel

Deze verdraaide ‘fro is fel, fantastisch en fantastisch gemakkelijk te stelen. Een twist out lasts voor dagen en elke nieuwe dag ziet het er een beetje anders uit, waardoor iedereen denkt dat je elke dag iets nieuws met je haar maakt.

26. Zijdelingse natuurlijke gekrulde Bob

Omarm je kroesachtige krullen en laat ze los in een aangepast afrokapsel. Het diepe zijgedeelte brengt een schattige asymmetrie in je look en vestigt de aandacht op je perfect gevormde wenkbrauwen en mooie ogen.

27. Bubble Braid Updo voor natuurlijk haar

Als je een speciaal evenement hebt en opvallende en unieke natuurlijke Afro-Amerikaanse kapsels wilt proberen, zul je deze optie geweldig vinden. De bubbelvlecht met nauwkeurige geometrische secties zal veel bewonderende blikken trekken.

28. Natte look

Omarm die kinky krullen en spoelen. Laat ze opvallen en schitteren. Voeg wat product toe voor glans en structuur, maar voor het grootste deel is deze ‘do’ onderhoudsarm en hoog glamour.

29. Kort en geschoren

Hou je van androgyne looks? Dol op superkorte zwarte natuurlijke kapsels? Kies deze de volgende keer. Geschoren aan de achterkant en aan de zijkanten, omarmt deze stijl ook getextureerde krullen, wat resulteert in een schattige superkorte Mohawk. De krullen zijn strak, feilloos gevormd en voegen net genoeg vrouwelijke rand toe om de hele stijl in balans te brengen.

30. Medium gelaagde snit voor kleine krullen

Profiteer van je wasbeurt en draag kort natuurlijk haar en besteed niet te veel tijd aan styling. Laat het los, of gebruik een schattige hoofdband om het een beetje aan te kleden.

31. Vrij korte natuurlijke snit

We houden van deze eenvoudige, zwarte natuurlijke snit omdat het gewoon heel gewoon is. Geen knallen, geen vlechten, geen highlighting, alleen jij en je superkorte haar zien er mooi, natuurlijk en gemakkelijk uit. De afgeronde vorm kan hoger of lager worden gestyled, afhankelijk van uw voorkeuren.

32. Asymmetrisch kort gebogen kapsel

Pronk met je gezonde, glanzende haar en bewijs dat schattige kapsels voor zwarte vrouwen niet altijd een volledige kop vlechten hoeven te bevatten. Er is slechts één vlecht aan de zijkant en de rest van het haar is vrij om zijn eigen ding te doen. De lange zijrank is een extra schattig detail.

33. Vastgepind kort natuurlijk haar

Deze look is super schattig. Houd je stijl eenvoudig en probleemloos door deze versie van een afro-trekje te proberen. Duw het meer naar achteren en voeg een soort pompadour-knallen toe. Het is eigenlijk een klein rolletje boven je voorhoofd voor een extra hoogte.

34. Mooie Kinky Krullen

Voor een gemakkelijke stijl die je kunt aankleden of aankleden, is kort haar waar het is. All-one-length krullen zorgen voor een stijlvolle, chique look die bij vrijwel alles past. Om de stijl extra speciaal te maken, borstel en speld je haar terug bij de slapen.

35. Tri-Color Krullen

Natuurlijke korte kapsels hoeven niet helemaal natuurlijk te zijn. Het gaat meer om de natuurlijke textuur – de kleur is helemaal aan jou. Deze stijl is leuk en helder. Bovendien is de color blocking een creatieve manier om over te stappen van zwart naar blond.

36. Kort krullend kapsel met Nape Undercut

Kort haar is on trend en super makkelijk te beheren. De ondersnijding van de nek is subtiel en decoratief, maar in combinatie met geaccentueerde natuurlijke krullen is het contrast dat het creëert helemaal chic. Dit schattige krullende kapsel is de perfecte look voor alle gelegenheden en alle seizoenen.

37. Natuurlijk kapsel met nauw geknipte zijkanten

Deze wilde krullende stijl straalt sexappeal en zelfvertrouwen uit. Door de krullen aan de achterkant taps toe te bouwen en ze aan de voorkant langer te laten groeien, ontstaat een knalachtig effect dat mysterie toevoegt aan je look. Als je je gewaagd voelt, vul deze look dan aan met de klassieke rode lippenstift en gevleugelde liner make-up voor een gedurfde uitstraling.

38. Gedraaide krullen met ongedaan gemaakte uiteinden

Voor degenen die liever wegblijven van vlechten, knopen of andere meer beperkte stijlen, zijn gedraaide krullen iets voor jou! De wendingen met onopgeloste uiteinden hebben een flirterige, enthousiaste sfeer die je humeur zeker zal opvrolijken.

39. Natuurlijke Fauxhawk met Temple Undercut

Veel vrouwen met krullend haar worstelen met randen en gezichtsbelijste strengen wanneer ze uiteindelijk niet goed krullen. Het kort en slank houden van het haar op de slapen met een product is een geweldig idee om je korte kapsel op te frissen en de veerkracht van langer haar bovenop te verbeteren!

40. Taps toelopend kapsel voor springy krullen

Natuurlijke zwarte kapsels gaan allemaal over het belichamen van de natuurlijke schoonheid van Afro-Amerikaans haar. Een taps toelopende snit ziet er altijd goed uit terwijl je je textuur laat gedijen.

41. Afro-Amerikaanse Frohawk

Als iemand ooit op zoek is naar een unieke manier om zijn natuurlijke kapsels op te fleuren, is de Mohawk altijd de eerste plaats waar mensen terecht zijn. Voor degenen die niet bereid zijn om zo’n gewaagde verbintenis aan te gaan, is dit chique alternatief echter perfect. Het ziet er geweldig uit met natuurlijk haar en biedt de edginess van een Mohawk terwijl hij modieus blijft.

42. Korte gezwollen krullen

Ze doodt het met dat kinky haar. Wanneer je op zoek bent naar natuurlijke haarideeën, kan het gemakkelijk zijn om de klassiekers te vergeten op zoek naar iets nieuws. Maar het beste idee is misschien wel de klassieke, side-parted afro.

43. Gesegmenteerde Mohawk met kleine spoelen

Als je je haar niet in een paardenstaart kunt trekken, kun je het in een Mohawk in het midden van je hoofd spelden om het uit je gezicht te krijgen zonder te proberen het in een kleine knot of paardenstaart te dwingen. Voeg een apart ontwerp toe voor een uniek natuurlijk kapsel voor kort haar. Of je kunt proberen het stekeliger te maken.

44. Mini Krullen met zilveren highlights

Korte natuurlijke kapsels zijn vaak supereenvoudig. Voor een moderne, probleemloze stijl, vraag je om een centimeter krullen aan de achterkant en zijkanten en een paar centimeter bovenop. Hoewel een eenvoudige stijl verfijnd kan zijn, kan het er ook saai uitzien. Om je korte haar te spelen, voeg je een beetje een moderne, cool-toned kleur toe zoals grijs, pastel of platina.

45. Korte platina-oogst

Veel haarstylisten geloven dat elke vrouw minstens één keer in hun leven platina moet worden. En dit is waarom: het zal altijd de meest stijlvolle, chicste manier zijn om op te vallen. Platina kleur ziet er prachtig uit op natuurlijk haar omdat het nog onverwachter is.

46. Korte natuurlijke Wash-and-Go-stijl

Deze stijl is het resultaat van een eenvoudige was-en-ga routine. Natuurlijk ga je na het wassen niet echt de deur uit, maar breng je eerst de juiste vochtinbrengende en stylingproducten aan.

47. Mooie kaneelkrullen

Voor een snel Afro-Amerikaans natuurlijk kapsel, probeer een half-up top knoop, die erg trendy is. Wat deze look echt speciaal maakt, is hoe mooi die kaneeltint eruitziet tegen haar warm getinte huid. Vraag je stylist welke tint zou helpen om je innerlijke gloed naar voren te brengen.

48. Krullende Afro Puff met perfecte randen

Heb je niet genoeg lengte voor een gekrulde paardenstaart? Probeer eens een afro puff. Het is een mooie optie als het gaat om kapsels voor natuurlijk haar dat vrij kort is. Omdat deze stijl glanzend en glad is, kan het goed werken voor een formele gelegenheid of een date night.

49. Korte twist out

Als je merkt dat je helemaal over je dagelijkse afro heen bent, weet dan dat je niet alleen bent. Veel naturalista’s vervelen zich met hun krullende q’s en verlangen naar iets nieuws. Een prachtige twist out is een onmiddellijke oplossing voor dit veel voorkomende probleem. Pin een kant vast voor een extra beetje stijl.

50. Natuurlijke Twisted Up Stijl

Ziek van je normale wassen en gaan? Gooi een paar wendingen langs je haarlijn. Het is super eenvoudig en ongelooflijk schattig voor elke lengte of textuur van het haar. Voor degenen die nog steeds sceptisch zijn over het dragen van natuurlijke zwarte kapsels, is dit een snelle manier om wat pizazz toe te voegen aan een eenvoudige afro.

51. Pinup voor natuurlijk haar

Wie zegt dat pinupstijlen tot het verleden behoren? Natuurlijk haar met een 50’s twist is zowel klassiek als modern, afhankelijk van hoe je het doet. Deze stijl bevat een pastelkleurige bandana en de altijd favoriete voorste bult. Het contrast tussen de natuurlijke krullen bovenop en de gladgestreken zijkanten is bewust stijlvol.

52. Gevlochten Mohawk voor kort haar

Deze look heeft genoeg opvallende elementen, maar ze komen allemaal samen om een van de meest stijlvolle natuurlijke kapsels te creëren. De gedraaide krullen met onberispelijke vorm veren zich over de strak gevlochten cornrows aan de zijkanten, waardoor een soort faux undercut ontstaat. Ook de tweekleurige haarkleur is de aandacht waard.

53. Kort en stabiel

De beste manier om uw natuurlijke stijl op peil te houden, is met eenvoudig onderhoud. Je haar gehydrateerd en getrimd houden is het meest stijlvolle wat je kunt doen. Gezond haar ziet er het beste uit en je krullen zien er het mooist uit als ze worden verzorgd. Dit is een van de leukste korte natuurlijke kapsels voor zwarte vrouwen die het belang van gezond haar laat zien.

54. Stro set voor natuurlijke meisjes

Deze verwrongen look lijkt op het eerste gezicht misschien onmogelijk te bereiken, maar het is eigenlijk veel gemakkelijker dan je misschien denkt. Wikkel je haar strak om wat rietjes of kleine flexirods en ga onder een droger zitten of laat het een nacht aan de lucht drogen; deze kleine spiralen zijn een uitstekende beschermende stijl voor natuurlijk krullend haar. Trek ze eruit en voila! Scheid de krullen voor nog meer krullen en body of laat ze strak en compact dragen.

55. Bordeaux en koper taps toelopend natuurlijk kapsel

Kortere natuurlijke kapsels voor zwarte vrouwen zijn veelzijdig en universeel flatterend als je eenmaal een mooie vorm hebt gekozen die bij je gezicht en krulpatroon past. Taps toelopende kapsels flatteren veel vrouwen en geven je de mogelijkheid om een populaire tweekleurige verfklus te proberen – zoals deze prachtige combinatie van bordeauxrood en koper.

56. Korte en Chic

Verschillende rode tinten zijn geweldig voor natuurlijk haar, of je nu de voorkeur geeft aan pruimrood of koperrood. Deze stijl keert de trendy ombre-look om door naar boven te vervagen in heldere bordeauxrode spoelen aan de bovenkant. Voeg wat kleur toe aan je krullen en geef je favoriete korte stijl nieuw leven.

57. Afro Puff met een hoofdband

Dit kapsel is niets minder dan spectaculair. Van de schattige babyharen tot de knallen van kleur en levendige oranje sjaal, het is eenvoud, gemak en schoonheid, 3 in 1. Afro’s zijn niet beschermend, omdat je je uiteinden niet weggestopt draagt, maar er zijn clip in afro-soezen die je voor dit doel kunt gebruiken.

58. Natuurlijke Blonde Mohawk met geschoren ontwerp

Elegant en vrouwelijk van vorm, deze mohawk snit werkt met je mooie, natuurlijke haar. De warme en levendige kleur versterkt de funky look van de snit. Als je een gedurfd statement wilt maken, dan is dit fantastische kapsel iets voor jou.

59. Torenhoge krullen

Neem even de tijd om deze schoonheid te observeren. Op de een of andere manier zijn de krullen zowel los en zacht als strak en gestructureerd. Deze stijl is moeiteloos glamoureus en fabelachtig casual. Het is inderdaad het beste van alle werelden en het silhouet is modern.

60. Felle natuurlijke krullen

Het faken van een undercut is de eenvoud zelve – doe het met een paar zijvlechten. De vlechten en wendingen in dit kapsel vallen zeker op, maar de tawny, prachtige overvloed aan krullen is het echte statement. Deze vrouw is fel, en ze weet het.

61. Vlechten en dubbele bun

Voor een snel natuurlijk updo kapsel, combineer dikke cornrows met twee aangrenzende voorste knotjes en krijg een mooie look die de hele dag meegaat. Deze creatieve maar eenvoudige stijl kan gemakkelijk van dag naar nacht overgaan.

62. Individueel gevlochten natuurlijk kapsel

Individuele vlechten zijn een go-to beschermend kapsel voor Afro-Amerikaanse vrouwen, omdat ze meer veelzijdigheid bieden dan platte cornrows en twists. Gebruik voor kortere stijlen met vlechten een haaraccessoire zoals een dikke hoofdband. Is het winter of zomer buiten, je zult er altijd geweldig uitzien.

63. Perfect gekruld natuurlijk haar

De beste natuurlijke krullen zijn ultra-gehydrateerd. Krullend haar moet regelmatige doses natuurlijke crèmes, boters en oliën krijgen. Deze producten hebben niet alleen een positieve invloed op de gezondheid van je haar, maar helpen ook bij het stylen.

64. Krullend koperrood Bob voor natuurlijk haar

Bobs zijn extreem populair onder vrouwen van alle leeftijden, maar om de een of andere reden denken sommige naturalista’s niet dat ze er een kunnen rocken met getextureerd haar. Verkeerd! Natuurlijk haar kan bob-cuten, waarbij vooral wordt geprofiteerd van gevarieerde lagen.

65. Two-Tone Kapsel met design

Alleen omdat je een nauw bijgesneden snit hebt, betekent niet dat je niet kunt experimenteren met je look zoals dit natuurlijke kapsel laat zien. De blonde kleur aan de bovenkant laat de stijl knallen en het gesplitste ontwerp voegt een beetje interesse toe aan de zijkanten. Als u de snit wilt behouden, verandert u eenvoudig de kleur en ontwerpen om de look fris te houden.

66. Lange krullende Pixie met zijdeel

De pixie cut is compatibel met elk krullend haartype. Voeg bij het stylen een zijdeel toe, ideaal voor vrouwen die nieuw zijn in de pixie club en test nieuwe kapsels.

67. Twisted Up Natural Updo met Curly Top

De verfijning van veel natuurlijke haarstijlen zorgt ervoor dat je er klaar uitziet. Deze prachtige trapsgewijze updo creëert een visueel interessante en dynamische look die elke casual outfit optilt. Pro tip – verleng de levensduur van uw ‘do door ’s nachts te beschermen met grote satijnen mutsen of satijnen / zijden kussenslopen!

68. Gevlochten Mohawk voor Naturalistas

Als je wat pit wilt toevoegen aan je gevlochten stijl, probeer dan een leuk broodje met een vorstelijke bouffant. Dit aantrekkelijke korte afro kapsel kan je gemakkelijk van werk naar spel brengen.

69. Korte rode krullen

Het is moeilijk om het mooiste aspect van deze stijl te kiezen. Zoals veel korte natuurlijke kapsels, benadrukt het die prachtige, volledig natuurlijke krullen, die worden gedraaid en gevormd tot onberispelijke spiralen. De kleur is ook on-point.

70. Mooie natuurlijke krullen met bangs

Kort natuurlijk haar is voor sommige vrouwen intimiderend omdat het, heel eerlijk, vertrouwen vereist. Upgrade je krullende ‘do met een aantal sassy side bangs als je een meer vrouwelijke stijl in een korte lengte wilt!

71. Side-Parted Afro

De obsessie met zijdelen is niet voorbijgegaan aan natuurlijke kapsels voor kort haar, en je ziet, de goede oude afro krijgt een coole update. De randen hebben misschien wat pomade of kokosolie nodig.

72. Strakke natuurlijke krullen in taps toelopende stijl

Een taps toelopend kapsel als dit is geweldig voor alle leeftijden, en het is actueel. Hier is een prachtig voorbeeld van hoe verfijnd korte natuurlijke kapsels zijn! Een fool-proof, klassieke hairstyle is een onberispelijk accessoire voor je outfits, dus kies het zorgvuldig.

73. Verticale en ronde platte twists updo

Platte wendingen kunnen een mooi idee zijn als je een nieuwe updo wilt ontwerpen. Geen gedoe, geen gezeur, hier is een fantastisch kapsel dat beschermend en onderhoudsarm is. Als je op zoek bent naar iets dat jeugdig is en niet veel stylingtijd in beslag neemt, zijn platte wendingen iets voor jou.

74. Karamel en bruin kapsel voor natuurlijk haar

Een subtiele balayage is een slimme kleuroplossing voor kort natuurlijk haar. De krullen krijgen veel meer diepte en veerkracht, en je teint profiteert ook van heerlijke tinten zoals een mix van karamel, mokka en espresso. Zoet en geurig!

75. Kort natuurlijk kapsel gestyled als Fauxhawk

Als je lengte niet voldoende is om zelfs maar een afro-trekje te maken, zijn er nog steeds creatieve manieren om je spoelen op een mooie manier te stylen. Het vastzetten van de zijkanten met delicate kammen voegt visueel belang toe; probeer ook metalen kammen voor een look die wat meer knalt.

Zoals je ziet, stelt kort natuurlijk haar je geen specifieke beperkingen. Je kunt strak of kroesachtig gaan, vlechten of twisten kiezen, een updo maken of je schattige coils los dragen. Experimenteer en vind je meest flatterende stijlen!

natuurlijk kapsel met twists en krullen
Half geschoren kort kapsel voor zwarte vrouwen
Korte taps toelopende snit voor natuurlijk haar
Side-Parted Kort Afro Kapsel
Asymmetrisch kort natuurlijk kapsel
Updo voor kort zwart natuurlijk haar
Kort Natuurlijk Afro-Amerikaans Kapsel
Mohawk Updo voor kort natuurlijk haar
Taps toelopend kapsel voor zwarte vrouwen
Kort natuurlijk haar met ondersnijding
Natuurlijk kapsel met een bandana
Updo met Didi vlechten
Krullend zwart kapsel voor kort haar
Natuurlijk taps toelopend kapsel voor kort haar
Korte taps toelopende Afro met bakkebaarden
Kort Afro Kapsel
Korte Afro met undercut
Gevlochten Updo met gedraaide bovenkant
Curly Fauxhawk met side twists
Side-Parted Short Natural Bob Kapsel
Afro-Amerikaans kort natuurlijk kapsel
Korte Caramel Blonde Natuurlijke Fauxhawk
Kort natuurlijk kapsel met hoofdband
Half Up Natuurlijk Kapsel
Natuurlijk Afro kapsel voor vrouwen
Afro kapsel met een zijdeel
Natuurlijke Afro-Amerikaanse Updo
Natuurlijk kort nat uitziend kapsel
Kort onderhuids kapsel voor natuurlijk haar
Gelaagd kort natuurlijk haar
Korte Zwarte Naturel Snit
Kort krullend kapsel voor zwarte vrouwen
Afro bladerdeeg met Pompadour
Eenvoudig kapsel voor kort natuurlijk haar
Women's Undercut voor natuurlijk haar
Kort krullend kapsel met Nape Undercut
zwart dames kort kapsel
Natuurlijk Twist Out Kapsel
Kort natuurlijk kapsel voor vrouwen
Natuurlijke taps toelopende snit voor vrouwen
Dames lange top korte zijkanten natuurlijk kapsel
Side-Parted Afro Kapsel
fauxhawk kapsel voor kort natuurlijk haar
Kort natuurlijk taps toelopend kapsel
Wit Blond Natuurlijk Kapsel
Korte Frohawk Kapsel
Half Up Bun voor kort natuurlijk haar
Afro Puff voor kort haar
Medium Twisted Natuurlijk Kapsel
Kort zwart krullend kapsel met zijdelingse twists
Kort natuurlijk kapsel met een sjaal
Afro-Amerikaanse tweekleurige gevlochten Mohawk
Zeer kort natuurlijk kapsel voor vrouwen
Korte strakke natuurlijke krullen
Taps toelopend natuurlijk kapsel voor vrouwen
Kort Natuurlijk Bordeaux Kapsel
Korte Afro met karamel hoogtepunten
Natuurlijke Blonde Mohawk met Geschoren Design
Natuurlijk taps toelopend kapsel
Natuurlijke Mohawk met zijwendingen
schattig gevlochten natuurlijke updo
gevlochten natuurlijk kapsel met een hoofdband
Kort gelled natuurlijk kapsel
Natuurlijk rood krullend kapsel voor kort haar
extra kort natuurlijk kapsel
Kort natuurlijk zij-gescheiden kapsel
Platte twists en krullen updo voor natuurlijk haar
gevlochten natuurlijke Mohawk
Korte Natuurlijke Auburn Kapsel
Kort natuurlijk kapsel met strakke randen
Side-parted kapsel voor natuurlijk haar
Kort krullend natuurlijk kapsel voor vrouwen
Twisted Updo voor korter natuurlijk haar
Kort natuurlijk kapsel met Balayage
eenvoudige fauxhawk kapsel