8 Beste kleurideeën voor grijze haardekking

Het lijdt geen twijfel dat het dragen van een haarkleur die je complimenteert, elke vrouw een geweldig gevoel kan geven. Het vinden van manieren om grijs haar te omarmen en naadloos te mengen, heeft een nieuw niveau van zelfvertrouwen gebracht voor vrouwen van middelbare leeftijd die in mijn stoel zitten. Deze haarkleuren en, nog belangrijker, kleurtechnieken kunnen helpen om uw salonreizen voor grijze dekking tot een minimum te beperken en tegelijkertijd een onberispelijke uitstraling te garanderen.

Wat is de beste haarkleur voor het bedekken van grijs haar?

Er zijn veel tinten en professionele haarkleurtechnieken beschikbaar als het gaat om het verven van grijs haar. Lichtblonde tinten en grijs vermenging met highlights en lowlights maken grijze hergroei naadloos en onmerkbaar. Medium bruine tinten zien er ook mooi en jeugdig uit bij oudere vrouwen. Sommige kleuren die ik niet aanbeveel voor grijs mengen zijn rood en koper. Ze zijn absoluut mooi en uniek op zichzelf, maar helaas maakt hun prachtige levendigheid ashy grijstinten meer opvallend!

Naarmate het leven drukker wordt, nemen we meer rollen aan en hebben we minder tijd voor ons haar, maar er is altijd een kleur die past bij je haardoelen, groeipatroon en levensstijl! Ik ben ervan overtuigd dat niemand zou moeten kiezen tussen het haar dat ze willen en het haar waarvan ze voelen dat de maatschappij hen onder druk zet om bij te blijven!

Heb je jezelf er ooit op betrapt dat je zegt: “Daar ben ik te oud voor”, “Is dat niet te gewaagd voor mijn leeftijd”, “Ik moet grijs haar bedekken, het toont mijn leeftijd?” Ik ben hier om je iets spannends te vertellen! Tijden en trends veranderen, en wij, stylisten, zijn hier om jullie te vertellen dat stigma in het verleden ligt. Vrouwen van elke leeftijd moeten zich zelfverzekerd voelen, of ze er nu voor hebben gekozen om grijs haar uit te laten groeien of grijzen te bedekken met hun droomhaarkleurtinten.

Hieronder vind je de ultieme haarinspiratie, of je nu je blondste leven wilt leiden, een onderhoudsarme balayage wilt rocken of je grijzen wilt mengen!

#1: Grijs mengen

Tegenwoordig gebruiken stylisten babylights en lowlights om de zout-en-peper-aard van grijs na te bootsen met een moderne twist. Hiermee kun je grijze wortels mengen en de kleur zelf is zo mooi en dimensionaal! De algehele look kan op zoveel verschillende manieren worden aangepast op basis van uw grijze groeipatroon en gewenste tinten. Geen worteldekking nodig betekent minder onderhoud voor u!

#2: Volledige grijze dekking &onderhoudsarme Balayage

Als je het type meid bent dat die wortels wil bedekken, maar je nog steeds trendy voelt in stijl, dan is deze iets voor jou! Root touchups bieden volledige dekking en kunnen altijd worden opgeleukt met wat balayage of highlights. Balayage is het proces van het met de hand schilderen van helderheid in uw natuurlijke kleur. Door knallen van helderheid toe te voegen aan je middentonen tot randen, kunnen we zoveel leven toevoegen aan je kleur en het modern houden!

Met tonerservices kunt u de tint aanpassen aan uw huidskleur en haardoelen! Het mooie van deze kleur is ook dat je 2-4 touchups kunt maken tussen balayage-services, zodat je meer uit je look haalt en alleen kleine services nodig hebt, wat geld bespaart!

Klassieke blonde balayage is ook niet hoog onderhoud. Sunkissed pops van kleur lijken op de natuurlijke lift van het haar en voegen een prachtige dimensie toe die 4 + maanden niet hoeft te worden opgevoed! Met aangepaste plaatsing waar de grijzen in groeien, is er geen wortelretouchering voor grijze dekking nodig.

#3: Witblonde Haarkleur voor Grijs Haar

Als je niet van die grijze wortels houdt, waarom zou je dan niet in één sessie overgaan naar grijs? De ijzige glans maakt deze kleur tot een echte blonde haar jaloezie. Onderhoud voor deze haarkleur ziet er als volgt uit: glans elke 4-6 weken, thuis toning shampoogebruik, minimaal wassen met kleurveilige, hydraterende producten en bliksemsessie om de 8-10 weken.

#4: Helder blond met doorleefde wortels

Wanneer u voor een heldere koele blonde haarkleur gaat om grijze lokken te bedekken, overweeg dan om een wortelvlek te krijgen voor een meer natuurlijke, doorleefde look. Een eenvoudige oplossing die zoveel diepgang, dimensie en interesse toevoegt!

#5: Asblonde Blending

Als je grijstinten begint te zien binnensluipen, overweeg dan om warme tinten op te heffen (denk aan helder goud en honingblond) en kies voor koelere tinten voor je geblondeerde haar (denk aan ijzige en zilverblonde tinten). Asblonde tinten zien er vaak uit als grijs haar zelf en helpen dus om eventuele nieuwe grijstinten perfect te verhullen!

#6: Blonde Babylights

Als je op zoek bent naar iets klassieks, zijn blonde babylights altijd in. Ze mengen grijs zo goed en helpen je helder te blijven voelen. Omdat ze eruit zien als frisse highlights, ziet je haar er constant vers verijdeld uit.

#7: Platinablond

We houden van een blonde haarkleur op elke leeftijd, en de platinablonde is een perfecte tint om grijs haar te bedekken en tegelijkertijd een statement te maken. Deze kleur is zo uniek en empowerend! Dus manEr zijn aanpasbare tonen, blends en onderhoudsschema’s beschikbaar. Zoveel opties en manieren om een mooie blondine te bedienen en je eigen te maken.

#8: Rijke Brunette Tinten

Als je de voorkeur geeft aan donkere tinten, overweeg dan om de rijkdom van bruine haartinten te omarmen. Met de permanente plaatsing van de haarkleur krijgt u volledige grijze dekking en kunt u ook een traditionele eendimensionale kleur opleuken met lichtere pops.

Het toevoegen van leven en diepte aan je haarkleur kan ervoor zorgen dat je er jonger uitziet en je zo zelfverzekerd voelt dat je niet eens aandacht zult besteden aan af en toe grijzen die ingroeien. Tijdelijke doofpotoplossingen kunnen je immers ondersteunen en de hergroei verhullen.

De kunst van het aanpassen van je kleur aan je levensstijl verovert deze industrie stormenderhand. Of je nu een drukke moeder bent die zich goed wil voelen met minimaal onderhoud of druk bent met je carrière en een kleur nodig hebt die er altijd fris uitziet, je zult zeker de perfecte optie vinden voor je grijze haarbedekking.

Voor meer moderne kleurinspiratie, grijsovervloeiingsopties, stylingtips en -trucs, volg @hairbyrachelmaltais op Instagram en YouTube!