8 Beste Micro Braid Kapsels die je nu moet proberen

De trend van microvlechten is opgeblazen in de haarstylingwereld. We weten allemaal dat micro-bangs een belangrijk hoofdbestanddeel zijn geweest op de catwalks en catwalks, en nu zullen microvlechten het volgende grote ding zijn als ze dat nog niet zijn. Deze minivlechtjes hebben een grote stijl en geven een moderne twist aan je gewone gevlochten look. Bovendien zijn ze zo modieus en leuk en upgraden ze elke gewone down-do (en houden ze natuurlijk haar wekenlang beschermd).

We weten dat op het moment dat je naar deze micro gevlochten stijlen kijkt, je er net zo snel voor zult vallen als wij.

1. Eenvoudige paardenstaart

micro vlechten eenvoudige paardenstaart
Een eenvoudige paardenstaart kan een lange weg gaan met jouw stijl.

Eenvoudige paardenstaarten zijn een belangrijk hoofdbestanddeel in het stijlarsenaal van zowat elk meisje. Als je onderweg bent en een snel kapsel nodig hebt, is een eenvoudige en eenvoudige paardenstaart altijd de gemakkelijkste manier om je microvlechten te dragen.

2. Middelste deel

micr vlecht middendeel
Verander je microvlechtstijl met een middendeel.

Een middelste deel is een gemakkelijke manier om je microvlechtkapsel te veranderen zonder echt veel te doen. Tem gewoon alle flyaways en kroesachtigheid met Dove Style+Care Extra Hold Haarlak en je bent klaar om de dag aan te gaan.

3. Mini broodje

micro vlechten mini bun
Een minibroodje is een chique en moeiteloze stijl.

Minibroodjes zijn zo speels en eigenzinnig, en we zijn geobsedeerd door hoe schattig ze eruit zien met microvlechten. Maak een minibroodje om je half-up stijl te upgraden, of wees creatief en maak een paar minibroodjes op je hoofd om een unieke, funky versie te maken.

4. Ombré

micro vlechten ombre
Deze dip-dyed stijl ziet er geweldig uit op micro vlechtkapsels.

Een contrastrijke tweekleurige ombré-stijl is perfect voor iedereen die echt zijn vlechten wil laten knallen. Ga voor diepe, donkere wortels met platina of asblonde uiteinden voor een werkelijk verbluffende look.

5. Golvende vlechten

micro vlechten golvend
Voeg wat golf toe aan je vlechten.

Geef je microvlechten een beetje van de zeemeerminbehandeling door ze golvend te dragen. Golvende microvlechten zijn een sexy, romantische en heel andere manier om een beschermend kapsel te dragen, dat meestal recht wordt gedragen.

[Editor’s tip: Tame any visible edges and flyaways by using a bit of TRESemmé TRES Two Mega Firm Control Gel on the lengths.]

6. Lange vlechten

micro vlechten lang
Overweeg deze lange vloeiende vlechten.

Lange, vloeiende vlechten zijn een van onze favoriete microvlechtstijlen vanwege hun opvallende lengte en textuur. Laat ze los, of zet ze op in een grote en gewaagde updo.

7. Teruggetrokken

microvlechten teruggetrokken
Trek de bovenste helft van je vlechten naar achteren.

Heb je geen tijd om een van je uitgebreide microvlechtkapsels te maken? Trek dan gewoon wat vlechten terug, spuit er wat op Dove Style+Care Extra Hold Haarspray voor een dag lang controle, en je bent klaar om op pad te gaan.

8. Neon vlechten

micro vlechten neon
Neon vlechten zijn het leven van het feest! Foto: Hope Morgan

Het is tijd om je kapsel een totale make-over te geven met een vleugje frisse kleur. Een leuke, levendige neon is het perfecte pigment voor een edgy kapsel en is ook een geweldige manier om je trendsettende modegevoel te laten zien.

Het maakt niet uit welke stijl je kiest, houd je hoofdhuid gehydrateerd en gekalmeerd door gebruik te maken van Love Beauty en Planet Soothe &Nourish Hennepzaadolie &Nana Leaf Scalp Serum.

Denk je erover om een van deze microvlechtstijlen uit te proberen? Zorg ervoor dat je een foto maakt en tag ons @AllThingsHairUS!