8 Beste vlechtende haarmerken die uw investering waard zijn

Ik herinner me dat klant na klant me in paniek belde terwijl ze door het gangpad van onze lokale schoonheidswinkel staarden. De angstige en gefrustreerde toon in hun stem als ze te veel opties bekijken – en niet genoeg informatie over welke producten ze moeten kopen.

Vlechten lopen vaak in de honderden en niets kan teleurstellender zijn dan per ongeluk een merk kopen dat je een allergische reactie geeft of zelfs de volledig verkeerde producten kopen die uiteindelijk je haar beschadigen in plaats van het te beschermen. Door vallen en opstaan en jarenlange ervaring heb ik 8 van de beste vlechthaaropties gevonden waar jij en je stylist geobsedeerd door zullen zijn.

#1: X-Pression Premium Originele Ultra Vlecht

Een van de bekendste merken vlechtend haar is X-Pression. De textuur van X-Pression vlechtend haar en hoe effectief de uiteinden in heet water afdichten, maken het naar mijn mening het beste om te gebruiken, en het product is ongelooflijk goedkoop. Het nadeel van dit product is dat u tijd moet besteden aan het vooraf uitrekken voor gebruik, omdat het niet vooraf wordt uitgerekt. Meestal irriteert X-Pression vlechtend haar de hoofdhuid niet.

#2: Outre X-Pression 3x Voorgestrekte Ultra Vlecht 52″

Dit product, dat nu mijn favoriet is, is hetzelfde merk als X-pression Premium Original Ultra Braid, maar wordt voorgespannen en klaar voor gebruik geleverd, waardoor tijd wordt bespaard aan het voorrekken voorafgaand aan gebruik en het verminderen van uitscheiding tijdens dat proces. Dit merk is het beste om te gebruiken vanwege de textuur en hoe goed de uiteinden afdichten in heet water. Het biedt naar mijn mening ook de beste opties en blends voor haarkleuren.

Je kunt dit haar gebruiken om doosvlechten, zijdeachtige locs, Senegalese twists, paardenstaartvlechten en cornrow-vlechtkapsels te maken, omdat het vlechten op hun plaats houdt en langer meegaat dan andere merken die ik heb ervaren.

#3: Freetress Clean Therapie

Freetress Clean Therapy haar wordt voorgespoeld in azijn om eventuele agressieve of schadelijke chemicaliën die de huid kunnen irriteren te verwijderen. Erachter komen dat u allergisch bent voor het haar dat in de installatie wordt gebruikt, is het meest irritante dat u kan overkomen na het uitgeven van geld en uren. De voordelen van dit haarvlechtenmerk zijn onder meer het feit dat je geen tijd hoeft te besteden aan het vooraf uitrekken van het haar of het voorspoelen van het haar met appelciderazijn om jeuk te voorkomen.

De prachtige passievlechtstijl is gemaakt met zowel Freetress 3X Pre-Stretched Braiding haar als 6-7 packs Freetress Water Wave.

#4: Water Wave Freetress

Twists en goddess locs gaven geboorte aan passiewendingen. Water Wave Freetress haar kan worden gevlochten in een boheemse stijl of worden gebruikt om passiewendingen te maken. Passiewendingen maken de look zowel rommelig als gepolijst. Het krulpatroon is te strak voor boheemse knooploze vlechten, en wanneer je de krullen scheidt om in je vlechten te voeden, pluizen het haar op en klitten. Met passion twist hoef je echter geen krullen te scheiden die je soepel kunt inbrengen zoals ze zijn. Ik raad dus aan om dit haar te gebruiken voor passiewendingen.

#5: Sensationnel 2x X-Pression Vlecht

Als gevolg van de textuur en het voorrekken, is dit product nog een van mijn favorieten. Dit haar ontwart gemakkelijk en verdraagt goed in heet water te worden afgesloten. De kleuren zijn echt sensationeel, een nadeel is dat er geen gemengde kleurmogelijkheden zijn voor dit haar.

#6: 3X Ruwa Voorgestrekte Vlecht 24″

3X Ruwa Pre-Stretched Braid is lichter en droogt sneller omdat het waterbestendig is en een natuurlijke glans heeft die lijkt op geföhnd haar. Voor serieuze vlechters maken de effen kleur en lengte van dit product en de vingervriendelijke grip het de beste keuze.

#7: Freetress Beach Curl

Mijn favoriete item om te gebruiken tijdens het maken van boheemse doosvlechten is Freetress Beach Curl. Het is ook erg populair als haar voor crocket vlechten. Bij het installeren en scheiden van elke krul, frizzeert of klitten het niet, omdat het het ideale krulpatroon heeft – niet te strak of los. Omdat de krullen synthetisch zijn, is een nadeel dat ze binnenkort kunnen beginnen te matten, dus ik adviseer om een muis te gebruiken om dit te verminderen.

#8: Amore Mio 3X Spetra Stretch Vlecht 25″

Dit product is uitstekend omdat elke bundel voller is dan die van andere fabrikanten en vooraf uitgerekt wordt geleverd. De textuur van het haar is zacht en dankzij dat zullen de vlechten niet stijf zijn.

Haarfouten vlechten om te vermijden

Natuurlijk is het kiezen van de juiste vlecht belangrijk, maar je moet ook kiezen voor het juiste haarpatroon en de juiste lengte, en de synthetische lokken op de juiste manier invoeren. Hier zijn een paar essentiële tips:

  • Vermijd het onderdompelen van de uiteinden van de vlechten in kokend heet water, omdat het t kan verbrandenhet haar. Voeg in plaats daarvan een kleine hoeveelheid koud water toe om het water precies goed te krijgen. Te heet water kan de vlecht verknallen en in wezen smelten.
  • Gebruik 52″-haar, tenzij je korte vlechten wilt, gebruik in dat geval 42″ haar of korter. Als je lange vlechten wilt, moet je meer tijd besteden aan het vlechten terwijl je meer haar voedt met 42 “. Bij gebruik van 52”, kunt u recht vlechten zonder extra haar toe te voegen om de vereiste lengte te bereiken en tijd te besparen.
  • Ik raad aan om Freetress Beach Curl of Freetress Deep Twist te gebruiken als je boheemse doosvlechten doet. Veel andere krulpatronen verliezen hun effectiviteit wanneer de krullen worden gescheiden om voeding mogelijk te maken omdat ze pluizen en in de knoop raken.
  • De haartextuur is aanzienlijk. Bij het vlechten, vooral op zacht haar, hoe ruwer de textuur, hoe meer grip je hebt. Gel helpt bij het verbeteren van de grip en geeft vlechten een mooie, gladde afwerking.
  • Als je nog nooit eerder vlechtend haar hebt gebruikt, houd er dan rekening mee dat de chemicaliën in het vlechten van haar jeuk kunnen veroorzaken. Om jeuk en irritatie te voorkomen, kunt u Freetress Clean Therapy haar gebruiken.

Het kiezen van het juiste vlechthaar is cruciaal. Als het verkeerde vlechthaar wordt gebruikt, kunnen de resultaten heel anders zijn. Kanekalon is een geweldig alternatief omdat het is gemaakt met een vezel van hogere kwaliteit dan ander synthetisch haar, dat plasticachtig kan aanvoelen. Om contact met me te houden en wat vlechteninspiratie op te doen, volg je me op Instagram @hairbybrazy.