8 manieren om Jumbo Box Braids te dragen in 2023

Hier bij Alles wat met haar te maken heeft, kunnen we gewoon geen genoeg krijgen van de jumbo box vlechten trend. Beschermende kapsels, zoals touw twists zoals de Senegalese twist en Havana twists, zijn prachtige stijlen die ook geweldig werk leveren om je echte haar een pauze te geven van styling en dagelijkse slijtage. Het dragen van jumbo box vlechten kapsels is een andere trend die je ook kunt verkennen. Jumbo-doosvlechten, vooral wanneer ze worden gedaan met een weefbeurt of wat hairextensions, kunnen je een lange, dikke vrouwelijke omhulsel van haar geven – allemaal met minimaal product en bijna geen hitteschade.

Als je op zoek bent naar een nieuw beschermend kapsel terwijl je thuis hangt, is dit een geweldige keuze! Jumbo box vlechten zorgen ervoor dat je je high fashion voelt vanuit je luie stoel. Het creëren van de stijl kan ook ontspannend zijn terwijl je je vlechten maakt. We zullen je door deze tutorial leiden, zodat je de look zonder problemen kunt spijkeren.

Weet je niet zeker hoe je jumbo box vlechten kunt maken? Lees verder terwijl we de stappen opsplitsen en je hieronder wat stijlinspo geven:

Stap 1: Was en verzorg (of was) je natuurlijke haar.

jumbo box vlechten kort
Jumbo box vlechten stijlen kunnen variëren van strak gebonden tot losjes verdeeld.

Gebruik een lichtgewicht, maar intens hydraterende reiniger, zoals SheaMoisture Rauwe Shea Butter Moisture Retention Shampoo en SheaMoisture Rauwe Shea Butter Herstellende Conditioner, of uw favoriete natuurlijke haar shampoo en conditioneringssysteem.

Handdoekdroog en volg op met een leave-in haarverzorgingsproduct, zoals Dove Versterkte Texturen Moisture Lock Leave-In Conditioner, die helpt je haar te verzachten en voor te bereiden en om eventuele knopen kwijt te raken.

Stap 2: Bereid je hairextensions voor.

Jumbo-vlechtenstijlen vereisen grotere delen van het haar, dus pas de dikte van elke strip naar wens aan. Sommige vrouwen trekken ook graag aan de uiteinden van hun extensions, zodat ze natuurlijker vallen wanneer ze worden gevlochten en er niet zo bot uitzien.

Stap 3: Verdeel al je natuurlijke haar in vier en klem er drie opzij.

Gebruik een rattenstaartkam om het losse gedeelte verder te verdelen in kleinere rasters (sommigen geven de voorkeur aan rasters eronder en driehoeken aan de haarlijn – tot aan jou).

Je kunt er ook voor kiezen om je secties te verfijnen met haarwax, zoals Bed head van TIGI Manipulator Cream, om de randen op te ruimen.

Stap 4: Splits elk klein raster in tweeën.

Neem een strook hairextensions, houd deze in het midden, zodat deze verdubbelt in een omgekeerde “U” -vorm en leg elke kant van het weefsel bovenop elke kant van je natuurlijke haar. Zowel het linker- als het rechtergedeelte moeten een weefsel hebben.

Stap 5: Veranker je vlecht met een twist.

Sommigen gaan graag direct in het vlechten met hun natuurlijke haar als derde sectie, maar we merken dat beginnen met een twist resulteert in een veiligere basis. Begin met de rechterkant, houd het haar stevig vast en begin ongeveer twee of drie keer in één richting te draaien. Herhaal dit aan de linkerkant gedurende ongeveer twee tot drie wendingen.

Stap 6: Begin met vlechten.

Nu je weefsel mooi is vastgezet in je natuurlijke haar, splitst dat hele rooster in drieën, zoals je zou doen met een gewone driestrengs vlecht. Begin met vlechten totdat je de uiteinden bereikt.

Stap 7: Beveilig uw uiteinden.

Je kunt een haarband aan de uiteinden gebruiken of ze in heet water dopen om ze af te sluiten.

Stap 8: Wrijf wat stylingolie in.

De vlechten op jumbo box vlechten eindigen meestal al met een mooie glans. Voeg een beetje stylingolie toe om wat extra glans toe te voegen.

Stap 9: Revitaliseer met droogshampoo.

Jumbo box vlechten kunnen weken achtereen in blijven, dus een droogshampoo, zoals Suave Hair Refresher Droogshampoo, kan helpen je hoofdhuid te verfrissen terwijl je de wasbeurten overslaat. Vergeet niet om minstens 12 ” uit je hoofd te spritzen (of totdat je armen een hoofdletter “L” vormen) om veelbetekenende witte schilfers op je hoofdhuid te voorkomen.

Er zijn zoveel manieren om jumbo box vlechten te dragen en te stylen. Geloof ons, van unieke kleuren tot updo’s tot Bantoe knopen; er zijn vrijwel eindeloze manieren waarop je deze jumbo gevlochten look kunt dragen. Blijf scrollen voor acht manieren om jumbo box vlechten te dragen:

1. Bantu Box Vlechten

jumbo box vlechten: bantoe knopen
Mix en match je look. Foto credit: indigitalimages.com

Werk de stijl van je grote doosvlechten bij door een paar Bantoe-knopen te mengen. Om meer visuele interesse aan je look toe te voegen, kies je voor het gebruik van gekleurde hairextensions. Deze contrastrijke look heeft een heldere witte en zwarte mix.

2. Jet Black Box Vlechten

jumbo box vlechten: zwart haar
Geïnspireerd door de jaren 1990. Foto credit: indigitalimages.com

Houd je big box vlechten stijlen eenvoudig met een gitzwarte tint. Deze strakke look past goed bij elke look waar je voor gaat en geeft je meer flexibiliteit met je modekeuzes.

3. Blonde Doos vlechten

jumbo box vlechten: blond
Een opvallende look. Foto credit: indigitalimages.com

Blonde jumbo box vlechten stijlen veroveren de street-style scene stormenderhand. Deze lichte kleur voegt het perfecte contrast toe aan donkere wortels. Experimenteer met lichtere lokken zonder schade toe te brengen aan je natuurlijke haar.

4. Bruine Jumbo vlechten

jumbo box vlechten: lichtbruine highlights
Doosvlechten kunnen ook hoogtepunten hebben. Foto credit: indigitalimages.com

Markeer je vlechten door lichtbruin vlechthaar aan de mix toe te voegen. Deze subtiele toevoeging voegt veel dimensie toe aan je stijl. In tegenstelling tot de meer dramatische stijlen met hoog contrast hierboven, is dit kleurcontrast meer ingetogen maar net zo charmant.

5. Jumbo vlechten op Mini Box Braids

jumbo box vlechten op mini box vlechten
Wie zegt dat je niet beide kunt hebben?

Probeer twee stijlen in één door je kleine doosvlechten in jumbo-secties te vlechten. Deze stijl biedt een unieke jumbo box vlechten stijl die niet de typische standaard stijl is. Experimenteer hiermee als je de volgende keer dat je in de salon bent iets heel anders wilt doen!

6. Gevlochten paardenstaart

jumbo box vlechten: paardenstaart
Wie houdt er niet van een pony?

Zin in een updo? Verzamel je vlechten in een side pony. Deze eigenzinnige en schattige stijl zit vol persoonlijkheid! Het is ook een geweldige manier om te pronken met je jumbo box vlechten zonder last te hebben van haar op je gezicht.

7. Kleurrijke vlechten

jumbo box vlechten: paars
Veel plezier met je look.

Wil je iets leuks proberen? Voeg een mix van kleuren toe aan je look om het te laten opvallen. Door meer dan slechts twee kleuren in je gevlochten stijl te mengen, creëer je een look die echt uniek is voor je persoonlijke stijl.

8. Extra Jumbo vlechten

jumbo box vlechten: jumbo vierkanten
Ga groot of ga naar huis.

Maak een grotere impact met je look met extreem grote doosvlechten. Deze stijl geeft een nieuwe betekenis aan de uitdrukking ‘jumbo box vlechten’. Niet voor bangeriken, deze stijl maakt zeker een statement.

Denk je erover om een van deze stijlen uit te proberen? Zorg ervoor dat je een foto maakt en tag ons over @AllThingsHairUS!