8 Moeder van de Bruid Kapsels Perfect voor de Grote Dag

Naast je eigen trouwdag wordt het niet veel spannender dan het bijwonen van de bruiloft van je dochter. Als onderdeel van je huwelijksvoorbereiding, moet je tijd vrijmaken om een paar moeder-van-de-bruid kapsels uit te testen die je comfortabel (en zelfverzekerd) kunt dragen terwijl je je ‘baby’ door het gangpad ziet lopen. Je wilt een kapsel dat op jou lijkt, maar met een extra nagellak en misschien zelfs een golf of een coole updo?

Om je te helpen, hebben we acht van onze favoriete moeder-van-de-bruid kapsels verzameld om je look te inspireren voor de grote dag. Blijf lezen om een aantal leuke kapsels te bekijken die je kunt dragen naar de bruiloft van je dochter.

Moeder van de bruid kapsels los krullend
Op zoek naar moeder van de bruid kapsels voor lang haar? Kies voor een losse golf voor de grote dag van je dochter.

1. Losjes gekrulde blowout

Voor een ontspannen maar nog steeds samengestelde moeder van het bruidshaar, probeer een moeder van de bruid kapsels voor lang haar, zoals kiezen voor wat losse krullen. Je kunt er een extra verwendheid van maken door een krulsalon blowout te krijgen, of je kunt het zelf thuis doen. Als u ervoor kiest om de laatste route te nemen, zorg er dan voor dat u uw haar beschermt tegen hitteschade door gebruik te maken van De Good Stuff Weightless Protection Mist. Gebruik voor losse krullen een grote krultang en krul grotere secties van twee inch helemaal rond je haar.

moeder van de bruid kapsels bob
Een slanke bob is een fantastisch voorbeeld van een moeder van de bruid kapsels voor kort haar;  een geweldige manier om je haar te dragen voor de bruiloft van je dochter.

2. Super slanke gestapelde bob

Een super chique moeder van de bruid kapsel voor kort haar is deze slanke en verfijnde look. Vraag je kapper om lagen aan je bobkapsel toe te voegen om er een gestapelde bob van te maken. Begin deze stijl met vochtig, vers gewassen haar. Föhn vervolgens je haar naar achteren, weg van je gezicht, met behulp van een ronde borstel voor extra volume en buiging.

moeder van de bruid kapsels om te proberen
Moeder van de bruid kapsels zijn altijd chic en leuk.

3. Vastgepinde perfectie

Voor een stijlvolle trouwstijl die op alle haartypes en lengtes werkt, probeer dan de vastgepinde achterkant. Moeder van de bruid kapsels zoals deze zijn vrijwel waterdicht omdat je begint met het wassen, drogen en zetten van je haar zoals je gewend bent. Als je je haar graag steil of krullend houdt, zal deze look hoe dan ook goed werken. Heb je lang haar? Trek het terug in een moeiteloos chique chignon. Als je korter haar hebt, hoef je het alleen maar achter je oren te pinnen en Voila! Het is perfect moeder-van-de-bruid haar.

moeder van de bruid kapsels
Pixie-snitten zijn altijd geweldige moeder van de bruid kapsels

4. Geveegde Pixie

Pixie kapsels zijn altijd een goed idee. Als je een pixie cut hebt, verander dan je stijl door de richting waarin je haar valt te veranderen. Het stylen van een pixie achterstevoren geeft een instant glamoureus effect, en perfect voor moeder-van-de-bruid haar. Er zijn twee verschillende manieren om deze stijl te krijgen, afhankelijk van de lengte van je pixie. Voor een superkorte snit kun je je haar terug föhnen tot het helemaal droog en gezet is. Als je iets meer haar hebt om mee te werken, gebruik dan een dunne stijltang en draai je haar weg van je gezicht. Hoe dan ook, om je stijl ingesteld te houden voor het grote evenement, gebruik je Bedhoofd van TIGI Masterpiece Shine Hair Spray.

moeder van de bruid kapsels lob
Een lob is een geweldige optie bij het zoeken naar moeder-van-de-bruid kapsels.

5. Rechte Lob

Volume toevoegen aan dun haar lijkt misschien een uitdaging, maar met de juiste trucs en hulpmiddelen is het geen enkel probleem. Stijlen zoals deze kun je het beste doen op een dag oud haar. In plaats van je haar te wassen, gebruik je Bedhoofd door TIGI Oh Bee Hive! Droogshampoo. Dit zal je haar verfrissen en volume toevoegen aan de wortels. Voor extra volume, heel licht plagen van het midden tot de uiteinden van je haar.

Moeder Van De Bruid Kapsels: Twisted Updo
Moeder van de bruid kapsels voor lang haar voldoen aan de verwrongen updo!

6. Verdraaide Updo

Een twisted updo is een trouwhaarklassieker die ongelooflijk werkt op medium-length tot lang haar. Nadat je je haar hebt geborsteld, verzamel je het in een lage paardenstaart. Draai vervolgens je haar terwijl je naar het midden van je haar gaat en knip de stijl op zijn plaats. Bekijk ter referentie onze Franse twist-tutorial, zodat je deze look kunt uitproberen voor de speciale dag van je dochter.

moeder van de bruid kapsels: tousled bob
Ga voor een tousled effect voor de grote dag van je dochter.

7. Tousled Bob

Voor de trouwdag kun je je kenmerkende bobkapsel bijwerken door een tousled-effect aan de look toe te voegen. Gebruik een krultang om delen van het haar te krullen en door te kammen om een moeiteloos, doorleefd gevoel te creëren.

moeder van de bruid kapsels: wedge bob
Perfecte stijl voor elke gelegenheid.

8. Super korte wig Bob

Als je je haar al zo in een wig hebt laten stylen, heb je geluk. Dit kapsel is perfect voor elke gelegenheid. Of je nu op zoek bent naar moeder-van-de-bruid kapsels of niet, je hoeft geen veranderingen aan te brengen in je kapsel.