8 paardenstaartideeën voor medium en kort haar om uw dagelijkse look te versterken

Op zoek naar nieuwe manieren om dik medium en kort haar te stylen tot een paardenstaart? Wie wil er dagelijks met zijn haar in zijn gezicht omgaan als hij lange werk- en schooluren doormaakt? Wij niet. Als je net als wij bent, bekijk dan deze paardenstaartideeën voor medium en kort haar om je look te versterken.

We hebben genoeg ideeën om uit te kiezen. Laat ons weten welke stijl je momenteel uitprobeert.

1. Dik Krullend Kort Haar Paardenstaart Idee

hoe krullend dik haar paardenstaart te dragen
Korte paardenstaarten zijn gewoon de schattigste. Foto credit: Verity Jane Smith

We houden van het uiterlijk van een natuurlijk gekrulde paardenstaart op elke lengte! Voor je krullende dikke haar paardenstaart, mik hoog! Het zorgt voor een leuke, springerige look. Begin je stijl met het opfrissen van je krullen. Gebruiken Suave Luscious Curls Krul Definiërende Crème om wat oomph aan je krullen toe te voegen. Trek vervolgens je haar in een hoge paardenstaart en accessorize.

2. Pretty Knot Medium Paardenstaart Idee

hoe geknoopte dikke haar paardenstaart te dragen
Deze elegante paardenstaart is perfect voor romantische dates.

Ben jij net zo geobsedeerd door deze gestileerde knooppaardenstaart als wij? Om de super zijdezachte haarlook te krijgen, begin je met vochtig haar en gebruik je TRESemmé Keratin Smooth Shine Serum. Een elegante knoop is iets minder zo met flyaways! Zodra je haar droog is en indien nodig is rechtgetrokken, volg je onze tutorial om deze knooppaardenstaart opnieuw te maken.

3. Medium Box Braid Paardenstaart

hoe dikke haar paardenstaart met doosvlechten te dragen
Hoe hoger de paardenstaart, hoe meer volume je krijgt.

Doosvlechten zijn een van onze favoriete beschermende kapsels. Voeg daar wat extensions aan toe en je kijkt naar een dikke haarpaardenstaart die eruitziet alsof je nog nooit eerder hebt gezien. Deze box braid pony kan niet eenvoudiger. Het enige wat je hoeft te doen is je haar omhoog te trekken in een hoge pony, waarbij je de staart over de zijkant van je hoofd laat. Zet vast met een haarband en wikkel voor de goede orde om een vlecht of twee.

4. Gekrulde paardenstaart

hoe dikke haar paardenstaart vlecht hoofdband te dragen
Deze blogger-chique paardenstaart is een show-stopper.

Als je krullend haar hebt, is deze stijl al halverwege! Zo niet, krul dan snel je haar voor die romantische zeemeerminvibes. Maak vervolgens een dikke vlecht met behulp van een deel van het haar uit de nek van je nek. Wikkel die vlecht om je hoofd en speld hem op zijn plaats zodat hij eruitziet als een hoofdband. Verzamel dan gewoon de rest van je haar en zet het vast in een paardenstaart aan de zijkant.

5. Faux Full Short Hair Paardenstaart Idee

hoe dik haar paardenstaart te dragen
Niet genoeg haar? Geen probleem.

Oké, dus misschien was je niet gezegend met van nature dik haar. Geen biggie! Je kunt een vollere paardenstaart op een heleboel verschillende manieren faken. Onze favoriete manieren om dikker uitziend haar te creëren, zijn om die paardenstaart te plagen en krullen toe te voegen. Krullend haar neemt veel meer visuele ruimte in beslag dan steil haar, waardoor het er dikker uitziet.

6. Eenvoudige lage paardenstaart

hoe glanzend dik haar paardenstaart te dragen
Prachtige glimmende paardenstaart. Foto credit: indigitalimages.com

We zijn helemaal in low ponytails in 2020. Ze zijn de catwalktrend die iedereen kan doen. Trek je haar in een slanke lage paardenstaart. Zorg ervoor dat je deze eenvoudige stijl aankleedt met een interessant haaraccessoire of haarstropdas!

7. Bubble Paardenstaart

hoe dik haar paardenstaart met bubbels te dragen
Bewaar deze voor een funky date.

Noem ons ’80s fan girls maar we houden van deze bubble paardenstaart. Om deze look te creëren heb je een hele hoop mini haarbanden nodig. We houden van de heldere elastieken, maar je kunt ook mini-elastieken vinden in de meeste haarkleuren. Begin deze stijl met een hoge paardenstaart. Voeg vervolgens de mini-elastieken toe en houd de afstand tussen elk volledig gelijkmatig. Maak de ruimte tussen elk los om de bruisende look te krijgen!

8. Broodjes en paardenstaart

hoe dikke haar paardenstaart met space buns te dragen
Voor onze superduper dikharige vrienden. Foto credit: Dvora

Deze laatste stijl is voor meiden die zoveel haar hebben dat ze gewoon niet kunnen met standaard paardenstaarten. Begin deze stijl door de bovenste helft van je haar af te snijden. Splits het bovenste gedeelte in tweeën en maak een broodje met elk voor de ruimtebroodjes look. Zorg ervoor dat je je space buns instelt met de TRESemmé TRES Two Freeze Hold Haarlak. Trek vervolgens de onderste helft van je haar in een lage pony.