8 regels om de Beach Wave Perm van je dromen te krijgen

Wil je die sassy beachy waves op permanente basis hebben? Een permanent behandeling kan uw droom waarmaken. En laat het slepende beeld van gewone permanent je niet afschrikken! Permanentietechnieken hebben zo’n lange weg afgelegd dat ze er echt uitzien als je natuurlijke textuur, terwijl de groei veel zachter en minder opvallend is dan een kleurservice. Hier zijn de beste tips voor het krijgen van het strandgolf permanent kapsel samen met inspiratieafbeeldingen om aan je stylist te laten zien.

1. Beheer uw verwachtingen

Moderne permanenten zijn een geweldige manier om volume en textuur toe te voegen aan zelfs het steilste haar, maar het is het beste om een realistische benadering van je eerste permanent te hebben. Je kunt verwachten dat je textuur met ongeveer één niveau wordt geüpgraded. Dus als je potlood-steil haar hebt, geeft een permanent je buigzaam / golvend haar. Natuurlijk verandert golvend haar in krullen en krullen worden strakker en voller.

Dit is een prachtig voorbeeld van een natuurlijk krulpatroon op het haar dat werd gepermanent en de tijd kreeg om te genezen van hittestyling. Een echte godin!

Permanenting kan je ook helpen om haar met meerdere texturen te egaliseren. Als je haar hebt dat in sommige delen recht is en in andere delen krullend (denk aan recht bovenop, golvend bij de nek), zijn permanenten een effectieve oplossing die een uniforme textuur creëert. Een permanent kan je helpen een algehele look te bereiken die gemakkelijker te stylen is en zijn vorm langer behoudt.

2. Kies een flatterend Beach Wave Perm Kapsel

Onderschat niet de impact die de snit zal hebben op je algehele golvende permanentlook. Hier zijn enkele inspirerende ideeën!

#1: Mid-Length Stijl met Golvende Permanent en Hoogtepunten

Ja! Je kunt haar permanenten met kleur behandeld. Chemicaliën hebben een lange weg afgelegd sinds de laatste traditionele permanenten van je moeder. Met de vooruitgang in verlichtings- en bondbeschermers kunnen stylisten veilig permanenten gebruiken op haar dat is gekleurd en zelfs gebleekt, en vloeiende strandgolven zijn geweldig om dimensionale kleuren te laten zien.

#2: Golvende Permanenten Shag

Een krullende shag is een van de beste sneden om volume en beweging te creëren voor je strandgolf permanent. Je stylist zal een cascade van lagen door je haar knippen die zullen liften en een veerkrachtige maar evenwichtige look zullen creëren.

#3: Golvende Bob

Strandgolf permanenten kunnen een rechte bob van saai naar tijdloos brengen in een enkele afspraak. Deze look creëert een nieuw silhouet voor je bob en verandert je look volledig door volume en balans te creëren. Door lossere golven te kiezen, loop je niet het risico dat je schouderlange haar dramatisch korter wordt na het permanentieproces.

#4: Scheermes gesneden Tousled Waves

Nadat de hengels tevoorschijn zijn gekomen, vraag je je stylist om een scheermes om je nieuwe golven te boetseren en extra bulk uit te snijden. En een permed krulpatroon in het haar kan zwaarte en bulk creëren die een scheermes prachtig aanpakt. Vergeet niet dat beweging een must is voor beachy golven.

#5: Strandgolven en knallen

Getextureerde knallen zijn een geweldige manier om extra volume en balans te krijgen op een strandgolf permanent. Het is een uitstekende manier om het meeste uit je nieuwe golven te halen. En bonus: het is absoluut prachtig als je je haar omhoog trekt in een paardenstaart.

#6: Golvend kapsel met framing bangs en lagen

Deze look met zachte krullen en trendy gordijn knallen op krullende haartextuur is zo moeiteloos en leuk. Permanenten moeten bijna altijd opnieuw worden gevormd na de permanentservice, zodat de lagen correct vallen. Wees bereid om je stylist te bezoeken en de gelaagdheid te vernieuwen die je het meeste volume en beweging geeft.

#7: Kort haar Golvende Permanent

Het is een veel voorkomende misvatting dat alleen lange manen kunnen worden gepermanent. Of je nu een body wave permanent wilt om de dagelijkse styling te vergemakkelijken of overweegt om je look op te fleuren en volume en textuur toe te voegen met strandgolven, kort haar komt tot leven met een permanent haarbehandeling.

#8: Mul met golvende strengen

Vrouwelijke mullet is niet voor bangeriken, maar het levert een rocker cool look die zeker zal worden opgemerkt. Uw stylist kan eerst de vorm van de mul knippen en vervolgens het haar rollen of wikkelen om permanentoplossing aan te brengen. Perm neemt platte slapte sloten om in één keer te stuiteren.

#9: Golvend Permanent Kapsel voor mannen

Een golvende permanent is niet alleen voor vrouwen! Golvende herenkapsels zijn in opkomst, dus als je haar lang genoeg is om rond een grotere staaf of een foamroller te wikkelen, is het toevoegen van textuur een geweldige manier om je look te veranderen.

3. Bereid je voor op nieuwe stylingproducten en -technieken

Hoewel permanenten gemakkelijk te stylen zijn, komen ze echt tot leven met de juiste krullende en golvende haarstyling. Dit is wat permanenten een moeiteloze look geeft die compleet anders is dan de klassieke permanent van vroeger. Vóór je permanent had je waarschijnlijk steil haar en bleef je van ons weging het extra product, om nog maar te zwijgen van het feit dat je nooit wist wat kroes eigenlijk is.

Nu zal het spel veranderen en moet je nieuwe technieken beheersen en meer producten gebruiken om die bounce te verhogen! Ten eerste wil je misschien leren om je haar te plopteren en te verspreiden. Dan heb je een gel nodig om het haar te kraken, een krulcrème om grip te creëren en een lichte aerosolspray om de look vast te houden. Zoek een stylist die je uitrust met een gedetailleerde stylingtutorial en hun favoriete producten aanbeveelt die zijn aangepast aan de dichtheid van je haar.

4. Koop een Diffuser Attachment

Een diffuserbevestiging is een must-have voor permanenten. De warmte helpt je haar te vormen tot een consistent krulpatroon en speelt een grote rol bij het creëren van al dat extra volume dat je ziet in golvende permanent inspo-foto’s. U kunt uw droger upgraden en op zoek gaan naar een model dat wordt geleverd met een diffuser of u kunt online een universele hulpstukverspreider kopen.

5. Vind de juiste stylist

Als je eenmaal de gewenste look hebt ingesteld, neem dan de tijd om een goede stylist te vinden om het te krijgen. Overleg staat hierbij centraal. Plan een consult met een stylist voor je permanentafspraak waar je de conditie van je haar en je permanentdoelen kunt bespreken. Aanvullende conditioneringsbehandelingen en een gezonde trim zorgen voor de beste krulvorming.

6. Kies voor grotere hengels

Grotere hengels zorgen voor grotere, bouncier en meer realistische krulpatronen. Oranje, crème, paarse en groenblauwe staven vormen golven die er beachy uitzien en lijken op natuurlijk getextureerd haar. Grijze en witte roeden laten meer van de jaren ’80 frizzled permanent look achter.

Of probeer foam rollers. Het is een andere leuke manier om strandgolfpatronen te maken. Deze methode is een populaire manier geworden om plastic staven over te slaan. Het zorgt voor meer ontspannen, losse golven.

7. Vraag een Bond Protector aan

Bond protectors zoals Olaplex controleren de chemische reactie in het haar en behouden de integriteit van het haar. Hierdoor kan eerder gekleurd haar veilig worden gepermedeerd. Bonus: er is geen wachttijd meer van 24 uur om haar nat te maken na een permanent. Vraag je stylist om het te gebruiken.

8. Behoud de nieuwe textuur

Er zijn veel factoren voor hoe vaak je een permanent moet krijgen om je nieuwe haartextuur te behouden. Ze omvatten uw krulvoorkeuren, kapselvorm (kortere stijlen vereisen vaker permanenten) en zelfs het seizoen (u wilt misschien aan de lucht drogen in de warmere maanden als u in een kouder klimaat woont). Ik raad aan om elke 3 maanden te permanenten om een krullend uiterlijk te behouden.

Ik hoop dat deze tips en looks je hebben overtuigd om permanenten eens te proberen. Volg mij op Instagram @tiptopknot voor nog meer permanent inspiratie.