8 symptomen om een haarmineraalanalysetest vanuit huis te doen in 2023

Zoals we allemaal weten, is haar een belangrijk onderdeel van ons esthetische uiterlijk, maar wat velen van ons niet weten, is dat haar ook belangrijke informatie biedt over de biochemie van lichaamsweefsel. Mensenhaar bestaat uit eiwitten, mineralen en zware metalen. Daarom is het het beste weefsel om te gebruiken bij het onderzoeken van de mineraalconcentratie en de aanwezigheid van zware metalen in het lichaam. Om de informatie te krijgen, kunt u een niet-invasieve test uitvoeren die een haarmineraalanalysetest wordt genoemd. Laten we eens kijken hoe we dit kunnen doen.

Wat is een haarmineraalanalysetest?

De Hair Mineral Analysis Test is een betrouwbare manier om te kijken naar de niveaus van mineralen en zware metalen in het lichaam. Ons haar is een uitscheidingsweefsel en biedt een stabiel beeld, in tegenstelling tot bloed en andere vloeistoffen. Bloed en andere lichaamsvloeistoffen geven geen nauwkeurige resultaten omdat ze constant in beweging zijn en daarom niet kunnen worden gebruikt om een echt klinisch beeld te bieden.

Mineralen spelen een belangrijke rol in onze gezondheid en hun concentratie en balans in verhouding tot elkaar hebben invloed op ons algehele welzijn. Vaak zie ik in de klinische praktijk minerale onevenwichtigheden bij 99% van mijn cliënten.

Zoals ik in de vorige paragraaf al zei, is de verhouding van cruciaal belang voor iemands gezondheid, omdat alle elementen concurreren om absorptie, en een hoge aanwezigheid van een element, bijvoorbeeld koper, zal de absorptie van zink drastisch verminderen. Vaak observeer ik kopertoxiciteit en lage zinkniveaus, die aanwezig zijn, vooral bij mensen met een lage immuniteit, onstabiele stemmingen en spijsverteringsproblemen.

De haarmineraalanalysetest

Helaas maken zware metalen deel uit van ons dagelijks leven en spelen ze een grote rol bij het verslechteren van onze gezondheid. Zware metalen worden beschouwd als een van de hoofdoorzaken van ziekten en om het aan te pakken, moet je als eerste stap hun niveaus in het lichaam achterhalen. Om dit te doen, moet u de Hair Mineral Analysis Test uitvoeren. Bovendien kunt u samenwerken met een professional, zoals ikzelf, om de toxiciteit van zware metalen aan te pakken.

De Hair Mineral Analysis Test geeft u inzicht in de oorzaak van verschillende gezondheidssymptomen, tekorten en ziekten. Daarom is het een geweldig hulpmiddel voor een betere gezondheid. De meest voorkomende oorzaken van een slechte gezondheid zijn vaak het gevolg van voedingstekorten, een onevenwichtige biochemie en toxiciteit voor zware metalen.

Drie redenen om een haarmineraalanalysetest uit te voeren

De redenen om een haarmineraalanalysetest te krijgen, kunnen van persoon tot persoon verschillen, maar hier zijn enkele basisvoordelen die ik wil benadrukken:

 1. Een Hair Mineral Analysis Test is in staat om inzicht te geven in minerale tekorten of overmatige en zware metaaltoxiciteit.
 2. Het is een goedkoop, niet-invasief betrouwbaar hulpmiddel dat uw arts kan gebruiken om het resultaat van uw behandelplan te verbeteren of gewoon uw gezondheid te optimaliseren om de prestaties te verbeteren en veel ziekten te voorkomen.
 3. De Hair Mineral Analysis Test kan ook zeer nuttig zijn bij het monitoren van de prestaties van een detox of een gezondheidsprogramma.

Acht symptomen om de mineralen in je haar geanalyseerd te krijgen

Als u een van de onderstaande symptomen ervaart, zou u zeker baat hebben bij het doen van de Hair Mineral Analysis Test.

 • Dun haar en haaruitval.
 • Hersenmist en vergeetachtigheid.
 • Frequente hoofdpijn en/of migraine.
 • Snel metabolisme en intolerantie voor kou.
 • Alle schildklieraandoeningen en stofwisselingsziekten.
 • Chronische vermoeidheid en moeite met wakker worden in de ochtend.
 • Pijn in het lichaam, vooral gewrichten en spierpijn, bijvoorbeeld fibromyalgie.
 • Spijsverteringsstoornissen (zure reflux, constipatie, diarree, parasieten, enz.).

Alle bovenstaande symptomen en aandoeningen treden op als gevolg van een minerale onbalans en accumulatie van toxische elementen in het lymfestelsel. Een andere reden is als u medicijnen gebruikt die uw absorptie, gebruik en uitscheiding van micro- en macro-elementen ernstig kunnen beïnvloeden.

Zelfs als u geen van de hierboven genoemde symptomen of ziekten ervaart, zou u nog steeds baat hebben bij het kennen van de niveaus en verhoudingen van de mineralen en zware metalen die in uw lichaam aanwezig zijn. Deze informatie zal helpen om veel gezondheidsproblemen te voorkomen en uw prestaties te optimaliseren.

Zeven voordelen van een haarmineraalanalysetest

Om ervoor te zorgen dat u uw fysieke en cognitieve vaardigheden kunt optimaliseren en / of een gezondheidstoestand kunt omkeren, raad ik u aan om de haarmineraalanalyse te krijgen Test. Deze screeningstool is zeer betaalbaar en niet-invasief, maar biedt zeer nuttige informatie voor de zorgverlener en uzelf. Hieronder staan de voordelen die u kunt ervaren nadat u de Hair Mineral Analysis Test hebt gekregen en onevenwichtigheden hebt aangepakt:

 • Meer energie.
 • Hogere weerstand tegen stress.
 • Verbeterde cognitieve functie.
 • Verbeterde emotionele stabiliteit.
 • Verhoogde vruchtbaarheid bij zowel mannen als vrouwen.
 • Betere prestaties van het spijsverteringsstelsel.
 • Betere algehele gezondheid en preventie van veel gezondheidsproblemen.

Hoe krijg je een haarmineraalanalysetest?

Het uitvoeren van de Hair Mineral Analysis is een geweldige manier om te beginnen aan uw gezondheidsreis. Deze analyse kan vanuit elk deel van de wereld worden uitgevoerd. In mijn klinische praktijk maak ik gebruik van vertrouwde laboratoria uit de VS en het VK.

De test kan worden gedaan vanuit het comfort van uw eigen huis en slechts een zeer kleine hoeveelheid (een eetlepel) van uw haar is vereist. De volledige instructies voor de Hair Mineral Analysis Test worden verzonden wanneer u de bestelling plaatst.

Voor meer informatie of om de Hair Mineral Analysis Test te bestellen of wat ik aanbied, bezoek mijn website.

Uitgelichte afbeelding via Instagram

De haarmineraalanalysetest
Haarstructuur
Haartest
Voordelen van een haarmineraalanalysetest