8 Verlovingsfeest haarideeën die je moet proberen

Kun je geloven dat het het einde van het jaar is, wat toevallig ook de prime time is voor eindejaarsvoorstellen! Na de tranen en de I dos wil je op zoek naar de beste haarideeën voor verlovingsfeesten. Niet alleen moeten haarideeën voor verlovingsfeesten leuk zijn, ze moeten thuis gemakkelijk te doen zijn en er goed uitzien in elke omgeving. Voor een instant inspo hebben we acht prachtige haarideeën voor verlovingsfeesten verzameld die rocken op verschillende haartypen. Lees verder en laat je inspireren:

1. Losse, volle golven

Verlovingsfeest Haarideeën losse golven
Ga voor wat romantische golven voor deze speciale tijd in je leven. Foto credit: indigitalimages.com

Deze prachtige grote golven kunnen worden gedragen naar elk verlovingsfeest, low-key of super formeel. De sleutel tot bombshell waves? Met behulp van een grote loop krultang horizontaal gedraaid. In plaats van strakke ringetjes te krijgen, krijg je lossere golven. Voor nog lossere golven, laat je haar afkoelen en voor krullende golven, koel ze in klittenbandrollers.

2. Mini Bouffant Halve Updo

Verlovingsfeest Haarideeën mini bouffant
Een mini bouffant is een superleuke optie om te proberen voor je verloving. Foto credit: Verity Jane Smith

Deze mini bouffant is zo leuk, vooral met de toevoeging van een frisse, witte strik! Het voegt wat speelsheid toe aan deze vintage stijl zonder er kinderachtig uit te zien. Bekijk onze half-up bouffant tutorial zodat je kunt leren hoe je deze look zelf kunt namaken. Bewapen jezelf gewoon met de Bedhoofd door TIGI Maxxed Out Massive Hold Hairspray om deze stijl te helpen vergrendelen.

3. Pin steil haar

Verlovingsfeest Haarideeën pin steil haar
Slank haar zorgt ervoor dat je on-point op zoek gaat naar je verloving. Foto credit: indigitalimages.com

Pin steil haar is een van die verlovingsfeest haarideeën die nooit uit de mode raakt. Perfect steil haar ziet er prachtig uit op elke gezichtsvorm en haarlengte. Lees hoe je je haar als een professional kunt strijken, zodat je de beste resultaten krijgt op de dag van het feest.

4. Romantische, losse vlecht

Verlovingsfeest Haarideeën losse vlecht
Omarm de elegantie van een losse vlecht voor je verlovingshaarlook.

Ga je naar een verlovingsfeest op een leuke en funky locatie? Probeer deze ontspannen vlecht. Begin met het vernevelen van je haar een deel van de Suave Professionals Texturizing Zeezout Spray. Het zal helpen om je haar wat extra textuur en body te geven. Dan. vlecht je haar naar beneden in een eenvoudige driestrengs vlecht. Trek aan de secties om de look los te maken en je bent klaar om te gaan!

5. Leuke gevlochten half-updo

Verlovingsfeest Haarideeën half-updo
Upgrade je standaard half-up met deze chique look.

Als een lange zeemeerminvlecht niet jouw soort verlovingsfeesthaarideeën is, probeer dan deze leuke gevlochten half-updo. Pak een stel kleine haarbanden en een goede kam voordat je aan de slag gaat, je hebt ze nodig! Zodra je je haarbenodigdheden hebt verzameld, volg je onze haartutorial om deze funky gevlochten half-updo na te maken.

6. Prachtige krullen

Verlovingsfeest Haarideeën krullen
Rock je krullen op je engagement met dit kapselidee. Foto credit: Verity Jane Smith

We houden van de look van strakke krullen! Je kunt deze look op twee verschillende manieren creëren. Voor een hittevrije optie, volg deze tutorial voor het maken van krullen met flexi-staven. Als je snellere krullen nodig hebt, moet je een smalle krultang gebruiken. Krul je haar in kleine stukjes en koel gespeld in pin curls voor de ultieme verende krullen.

7. Losse knot

Verlovingsfeest Haarideeën losse knot
Een losse knot is een super elegante optie voor je verloving.

Deze stijl is geweldig om je snel klaar te maken, maar ziet er nog steeds chic uit. Het is ook geweldig voor tweede dag haar. Gebruik gewoon een deel van de Dove Refresh + Care Volume en Fullness Droogshampoo om je haar nieuw leven in te blazen en je wortels op te frissen. Borstel vervolgens je haar naar achteren en wikkel het in een losse rommelige knot. Om de look compleet te maken, trek je enkele delen van je haar uit.

8. Slanke en eenvoudige paardenstaart

Verlovingsfeest Haarideeën paardenstaart
Een paardenstaart is een eenvoudige maar chique optie voor uw verloving.

Voor een nog eenvoudigere stijl dat ziet er helemaal chique uit, probeer eens een simpele paardenstaart. Begin met het rechttrekken van je haar, zodat je steil, glanzend, kroesvrij haar hebt om mee te werken. Borstel vervolgens je haar terug en bind het in een paardenstaart. Als je flyaways krijgt, probeer dan een zwijnenborstel te gebruiken! Ze hebben de neiging om alle kleine haartjes te vangen en helpen je haar een gladde afwerking te geven.

Bekijk deze verlovingsseizoen kapsels.