80 schattige gelaagde kapsels en snitten voor lang haar in 2023

Lange gelaagde kapsels zien er fantastisch uit, zelfs als ze eenvoudig zijn. Als je het geluk hebt om lang haar te hebben, maar niet zeker weet hoe je het moet stylen, ben je op de juiste plek.

Niet iedereen kan zijn haar lang laten groeien. Sommigen kunnen eenvoudigweg een “genetische lengte” niet overschrijden, anderen worstelen met broosheid en soms kan lang haar gewoon een last zijn – het is letterlijk zwaar. Als je tot de laatste groep behoort, zijn gelaagde sneden de beste oplossing. Je kunt je haar laten groeien tot jaloersmakende lengtes zonder de zwaarte die al dat haar met zich meedraagt.

Hier zijn 80 van de mooiste, opvallende lange, gelaagde kapsels voor je inspiratie.

Table of Contents

De belangrijkste principes van succesvolle lange gelaagde kapsels

  • Een gelaagd kapsel voegt volume toe aan lang haar en zorgt voor flexibiliteit bij het stylen. Vraag je kapper om lange lagen aan de achterkant en gladde, gegradeerde lagen om het gezicht in te kaderen. Je kunt de lagen balanceren met lange knallen die aan beide kanten of recht kunnen worden gestyled.
  • Vergeet de details niet. Houd rekening met je persoonlijke stijl bij het kiezen van lagen. Lange lagen die met elkaar overvloeien zien er glad en strak uit, terwijl een lang shagkapsel er meer ongedaan en rommelig uitziet.
  • Wanneer u de lagen snijdt die uw gezicht omlijsten, snijdt u de kortste laag zodat deze het meest flatterende punt op uw gezicht benadrukt, meestal de jukbeenderen of de kin.

Chique en trendy gelaagde kapsels voor lang haar

Hoewel deze look al lang het klassieke symbool is van een boheemse stijl, kan lang haar bij elke stijl en persoonlijkheid passen. Bekijk hieronder de lijst met geweldige stijlen.

1. Roodbruine stijl met lange V-cut lagen

De “V” vormige snit is een klassieker voor vrouwen met lang haar. Focussen op gelaagdheid zorgt voor meer dimensie naarmate kortere frontstukken in langere stukken vallen. Face-framing bangs en lange kapsels met lagen zijn veelzijdig en werken geweldig met krullende, golvende en rechte texturen.

2. Mid-Back Brown U-Cut met Swoopy Lagen

Een stompe, lange U-vormige snede benadrukt dikte en dichtheid. Door lange lagen op te nemen, kunt u uw lokken gepolijst en slank laten lijken, terwijl kortere, schokkerige stukken het lichaam en de textuur verbeteren. Het is een prachtig kapselidee dat je bij je volgende bezoek aan je stylist kunt voorstellen.

3. Korte, middellange en lange lagen

Laagjes zijn een van de gemakkelijkste manieren om lang haar er fantastisch uit te laten zien. Vraag om wat korte, middellange en lange lagen over de hele lengte of je haar. De meerdere lagen geven je haar beweging, waardoor het makkelijker te stylen is. Probeer wat rommelige vlechten en broodjes, ruige paardenstaarten en zelfs faux bobs of nep-knallen.

4. Recht en chic

Deze snit geeft je een strakke, chique textuur en glans met lange lagen en perfect gevederde uiteinden zonder in te boeten aan lengte. Het idee is om vorm te creëren en je haar beweging te geven.

5. Meerlaagse mix

Dit is het ultieme doel voor elke vrouw met lang haar die een slanke, chique snit wil die lichaam en beweging biedt. Het mengsel van lagen is het geheime ingrediënt. Houd er rekening mee dat de kortste lagen alleen bestaan om het gezicht te omlijsten, anders dan dat, de meeste lagen zijn halverwege de lengte.

6. Taille-lengte brunette haar met getextureerde lagen

Lang, steil, gelaagd haar vereist meestal meer verzorging en onderhoud dan krullende lokken, omdat je de texturen en volheid moet opbouwen. Door dunner wordende scharen te gebruiken om de uiteinden van elke sectie te mengen, kan uw stylist een gevoel van vloeibaarheid creëren dat de indruk geeft van nog langer haar.

7. Lang haar met subtiele lagen

De lagen in deze snit zijn bijna onmerkbaar omdat ze naadloos in elkaar overvloeien. Dit is een perfect kapsel voor iemand die geen lengte wil verliezen en liever een illusie van lagen heeft dan voor de hand liggende.

8. Lange golven

Zonder gezonde lagen kan lang haar soms zwaar of futloos lijken. Lagen onthullen de textuur van lange lokken op een natuurlijke manier. Als het gaat om styling, zijn er allerlei manieren om die lange lokken te verjongen, te beginnen met enkele eenvoudige, informele strandgolven.

9. Lange tousled lagen

Dit is een mooie, bedhoofdige look die doet denken aan Brigitte Bardot. Combineer lange lokken met knallen – hoe zwaarder, hoe beter – en voeg wat tousled krullen toe. Hoe sexy is dit ‘doen?

10. Lang gelaagd Ombre haar

Pak deze stijl door je stylist te vragen om korte en lange lagen, maar geen tussendoor. Extreme lagen zijn ideaal voor fijn haar omdat ze zoveel beweging en volume toevoegen. Deze stijl tilt je paardenstaart naar een hoger niveau!

11. Rommelige, losse krullen met volumineuze knallen

Om dit volumineuze kapsel te bereiken, gebruik je verschillende vatmaten bij het krullen van je haar, afwisselend de richting van de krullen. Je haar ziet er geweldig uit zonder overdreven te zijn. Voor een sexy touch ga je voor rommelige side bangs door ze te plagen en de uiteinden naar achteren te krullen.

12. Volume-toevoegende lagen voor steil haar

Valt elke poging om je haar te krullen binnen enkele minuten plat? Overweeg een lange, gelaagde snede vanwege de volumeverhogende krachten. Met slechts een paar strategisch gehakte lagen krijgt je haar een broodnodige boost en direct volume. Sommigen noemen het magie, maar wij noemen het slimme styling.

13. Steil gelaagd haar

Lange gelaagde kapsels zijn gemakkelijk te stylen en zeer veelzijdig. Je kunt je haar in een knot gooien als je te laat bent, of het recht en eenvoudig houden. Het V-vormige kapsel voegt meer beweging toe aan dik haar. Als je lokken van nature recht zijn, gebruik dan een diepe conditioner en laat ze na het wassen aan de lucht drogen. Ze zien er zijdezacht uit met minimale inspanning. Als je haar aan de krullende kant is, föhn het dan met een grote, ronde borstel. Gebruik niet te veel haarspray om knapperig haar te voorkomen.

14. Lange gelaagde lichte chocoladebruine snit

Een diepe “V” snit is perfect voor vrouwen met dikkere haartypes die beweging en diepte willen. Als je haar een fijnere textuur heeft, kies je misschien liever voor een andere gevederde stijl die niet zoveel volume verwijdert.

15. Kortere gestratificeerde strengen

Als het gaat om gelaagde kapsels voor lang haar, heeft deze een dramatische stoot door lokken van alle lengtes te laten zien. Met al deze lagen is het coifferen van een eenvoudige paardenstaart geen gemakkelijke prestatie, dus selecteer deze snit als je je haar meestal het grootste deel van de tijd naar beneden draagt. De positieve kant? Deze stijl ziet er geweldig uit met een aantal serieuze hoogtepunten.

16. Lange schokkerige snede met een besprenkeling van lagen

Als het gaat om het snijden van lagen, hoef je niet voor een dramatisch lengteverschil te gaan. Haarlagen zijn er in allerlei verschillende vormen. Laat je stylist ze heel licht en schaars door je haar knippen. Je krijgt dezelfde hoeveelheid beweging, maar besteedt daarna minder tijd aan styling.

17. Extra lange snit met face-framing veren

Lang, mager en sexy; dit middendeel, gevederde kapsel is een mooi montuur voor je gezichtsvorm. Karamelbruine highlights complimenteren gelaagde kapsels voor lang haar omdat de mix van warme en koele tinten de stappen van lagen naar voren brengt. Als je je haar gezond houdt door de uiteinden om de paar maanden te trimmen, kan het uitgroeien tot de zwoele taillelengte.

18. Schokkerige lagen met hoogtepunten

Lange gelaagde kapsels kunnen ook kortere schokkerige lagen bevatten. Highlights maken de look nog glamoureuzer, maar blijf bij blonde of chocoladetinten die dicht bij je natuurlijke haarkleur liggen. Om deze look te bereiken, föhn je je haar met je hoofd naar beneden om veel volume te krijgen. Werk de uiteinden aan met een grote krultang of een föhn en een ronde borstel. Zet alles in met wat haarwax of een glansproduct.

19. Swoopy Flipped Layers voor lang haar

Gegradueerde kapsels zijn een geweldige keuze voor vrouwen met droog en beschadigd haar omdat ze de gezondheid van het haar bevorderen. Wanneer een uiteinde begint te splijten, kruipt het langzaam omhoog over de lengte van het haar totdat het de middenas bereikt. Het resultaat zijn kroesachtige, lelijke gespleten haarpunten op verschillende lengtes. Het knippen van secties kan sommige van deze gespleten haarpunten verwijderen zonder het haar te kort te maken.

20. Klassieke lagen voor volume en bounce

Wil je dat je haar zwaait terwijl je beweegt? Lange kapsels met lagen laten je lokken veel voller lijken en laten je lange lagen goed in elkaar overvloeien, zodat je prachtige vrij vloeiende stijlen kunt dragen. Breek je krultang uit om romantische ringetjes te vormen die vrij achter je zullen stuiteren. Deel je haar in het midden voor een mooie gordijnachtige gezichtsomlijsting.

21. Extra lange gelaagde snit voor dik haar

Grof, dik haar is getextureerd en multidimensionaal. Door de lokken van dun en levenloos haar te krullen en de lengte van de golven te gelaagd, kan je stylist een kapsel maken dat beweging en veerkracht genereert. De medium bruine kleur met een koperen balayage voegt ook diepte en volume toe aan het platste haar.

22. Lang haar met schuine Swoopy Stukken

Lange kapsels hebben de neiging om structuur te missen, dus probeer de uiteinden van de afzonderlijke lagen om te draaien met behulp van een stijltang. Wanneer je strategisch korte laagjes op lang haar knipt, creëer je vorm en diepte. De honingblonde balayage en bronde basistoon helpen ook om een gevoel van structuur en volume te geven.

23. Lang gelaagd witblond haar

De lange lagen van het borstlange kapsel lijken zo moeiteloos dankzij de witblonde balayage en schaduwwortels die thet haar lijkt zo strak, glad en dimensionaal. Je kunt pronken met de spectaculaire kleur door zwarte kleding te dragen; het contrast zal je haar doen knallen.

24. Golvende Tarwe Blonde Shag met Bangs

Als je op zoek bent naar een lang, gelaagd kapsel met pony’s waardoor je er niet uitziet als een klein meisje, probeer dan een golvende shag met een middendeel en gordijnslagen. Het getoupeerde kapsel zal je golvende textuur verbeteren, waardoor je een sassy rock ’n roll-uiterlijk krijgt. De warme honingblonde kleur brengt zijn zonovergoten flair naar voren.

25. Lang dik haar knippen met medium lagen

Rond borstelen is een stylingtechniek voor gelaagde kapsels voor lang haar. Stylisten wikkelen vochtig haar in deze supergrote ronde borstels om het op zijn plaats te houden en te verwijderen nadat lokken droog, gekoeld en gezet zijn. Springerige, flouncy krullen zijn het mooie resultaat!

26. Blonde getextureerde snit met schuine lagen

Het ideale moment om hoogtepunten te krijgen is tijdens uw reguliere trimafspraak. Highlights die consistent met uw lagen stromen, tonen uniformiteit. Een ruige witblonde omgekeerde balayage is een geweldige manier om je lange en gevederde lokken te laten zien.

27. Prachtig koperen haar met voorlagen

Als je lang, steil haar hebt, heb je waarschijnlijk meer volume nodig, wat kan worden bereikt door zo’n rommelige look. Begin met het knippen van lange lagen en krul ze een beetje om je gezicht te kaderen. Dit zal je helpen om dat gewenste effect van een rommelige golvende manen te krijgen.

28. Lang kapsel met Swoopy Lagen

Omgedraaide uiteinden kunnen lange gelaagde kapsels een extra dimensie geven waardoor je steil haar er gezond en levendig uit blijft zien. Een balayage op maat van jouw haartype maakt een enorm verschil. De stijl is veelzijdig genoeg om teruggekamd te worden zonder gedefinieerde onderdeellijn.

29. Lange gevederde aardbei blonde snit

De bevederingstechniek is een methode om haar te knippen die lichte graduele plakjes implementeert om een stabiel gevoel van flow en lengte te creëren. Het is een optie die geweldig werk levert door vloeibaarheid te brengen in haar dat allemaal één kleur heeft.

30. Lange gevederde snit met lagen

Haar aan de zijkant gescheiden en van boven naar beneden gevederd is een andere fantastische manier om je lange lokken te laten zien. Het kapsel trekt meteen de aandacht naar de cascade van lagen die alle “lege” ruimte opvullen. Asbruine kleuren met honingblonde highlights werken ook om je haar er glanzend en zijdeachtig uit te laten zien.

31. Zwarte en bruine gelaagde snit

Wie zegt dat een bot, schokkerig kapsel eenvoudig moet zijn? Het grootste deel van het donkerbruine en zwarte haar is allemaal één lengte, en de rest van het kapsel heeft slechts een paar zeer fijne lagen geconcentreerd op de kruin, waardoor afwijking ontstaat zonder de stompheid te verminderen.

32. Lang vloeiend gelaagd blond kapsel

Een lang gelaagd kapsel is een echte redding voor die meisjes die de voorkeur geven aan rommelige, onderhoudsarme stijlen. Om dit soort kapsels te maken, hoef je niet naar een salon te gaan en dure haarproducten te gebruiken. Het enige wat je nodig hebt is om je lokken te föhnen en je bent klaar om ieders blikken te keren.

33. Lange gevederde snit voor dik haar

Je dikke, weelderige haar ziet er prachtig uit als het met lagen wordt gedragen. De lowlights lopen van de wortels door gelaagde strengen en naar de uiteinden; een kleurtechniek die bijdraagt aan de volumineuze vorm van de lange, gevederde snit.

34. Gevederde lagen langs de zijkanten wikkelen

De chicste stijlen zijn degenen die eruit zien alsof je wakker werd, uit bed rolde en op weg ging. Lang gelaagd haar brengt je een stap dichter bij de gewenste moeiteloze look. De gevederde stijl helpt je haar gemakkelijk op zijn plaats te vallen, waardoor je ’s ochtends veel tijd bespaart.

35. Lang gelaagd brunette haar met gekrulde uiteinden

Lang gelaagd haar met pony’s is een populaire trend die er prachtig uitziet op lange, rechte tot golvende texturen. Bij het kort knippen van het haar hebben krullen de neiging om omhoog te springen in een “moppy” franje. Dit soort cuts zijn eenvoudig te stylen in updo’s en downdo’s en hebben een extra air van verfijning met geföhnde of rechtgetrokken knallen.

36. Lagen voor lang dik haar

Upgrade je dikke haar met een nieuw lang gelaagd kapsel dat uitzonderlijk goed past bij een trendy middendeel. Vraag je kapper om deze prachtige blonde balayage te maken om je haar er licht en dynamisch uit te laten zien en de uiteinden om te draaien om beweging aan je lokken toe te voegen.

37. Brunette lange gelaagde lokken

Wie zei dat bruin haar er saai uitziet? Lange lagen, beginnend bij het midden van de schacht, kunnen uw U-vormige sassier en stijlvoller maken omdat ze beweging en volume aan de strengen toevoegen. Voel je vrij om te experimenteren met verschillende lengtes van lagen voor het beste resultaat.

38. Lichte lagen versterkt door kleur

Wanneer je laagjes knipt, wil je hun effect in je haar kunnen versterken. Voeg subtiele highlights toe aan de uiteinden van je lichte lagen. Je haar ziet er rijker uit en krijgt wat extra diepte. Je kunt ook pronken met je perfect gesneden lagen!

39. Rommelig snijden met willekeurig gehakte lagen

Ben je een fan van de “georganiseerde chaos”? Breng een deel van die zorgeloze houding naar je haar met lagen die willekeurig worden geknipt. Om een stringy look te voorkomen, style het in losse golven of krullen, afwisselend hun richting.

40. Zeer lange gevederde U Cut

Het lijdt geen twijfel dat lang steil haar je grootste juweel kan zijn. Stel je de look voor van extra lang haar met licht gevederde lagen in een vrij vloeiend kapsel! Als je weelderige lokken hebt die lang genoeg zijn om een vergelijkbare stijl te recreëren, raden we je aan ze te verbeteren met een bronde balayage die ook je teint opfleurt.

41. Gelaagde snit voor lang fijn haar

Als je een beachy gevoel wilt toevoegen aan je lange gelaagde haar, upgrade het dan met lange gevederde lagen en blonde highlights toegevoegd aan je van nature donkere wortels. Je haar lijkt zonovergoten en glanzend, en in combinatie met donzige, gevederde uiteinden, brengt de zomerse kleurencombinatie een algeheel gevoel van diepte en volheid.

42. Brunette V Cut voor dik steil haar

Als je niet zeker weet hoe je je lange, dikke, steil haar moet stylen, is het niet nodig om dingen ingewikkeld te maken. Vergeet golven en heldere hoogtepunten; snijd het eenvoudig in een V-vorm met twee of drie basislagen. Op deze manier creëert u textuur, symmetrie en visuele interesse terwijl u het onderhoudsarm en gemakkelijk te stylen houdt met een föhn.

43. Lang donker haar met blonde contour balayage

Chocoladebruine tinten die overgaan in warme blonde tinten zijn een moderne draai aan een klassieke Hollywood-haarkleur. De gelaagde gekrulde uiteinden geven een gevoel van lengte en veerkracht, en het middelste deel werkt goed met de meeste gezichtssilhouetten.

44. Face-Framing Lagen

Hier is een van de meest flatterende kapsels voor lang haar, ongeacht de kleur of textuur. De snit combineert langere lagen met de rest van het haar, maar de lagen die er echt toe doen, zijn degenen die het gezicht omlijsten. Voor lange lengte beginnen ze meestal bij de kin.

45. Moeiteloos gelaagd

Kastanje- en karameltinten creëren kleurharmonie voor lang gelaagd bruin haar. De twee tinten gaan perfect en natuurlijk over met de naadloze lagen.

46. Lange gevederde lagen voor U-vormige snede

Voor lang haar zijn er veel verschillende stijlen die je kunt proberen. Maar een van de beste manieren om het leven terug te brengen in je vermoeide lokken is door lange lagen toe te voegen. Als je steil of los golvend haar hebt, probeer dan een U-vormige snit waarmee je lagen perfect kunnen vallen.

47. Lange Tousled Voluminous Kapsel

Er zijn een groot aantal kapsels die perfect zijn voor lange lokken van alle verschillende gewichten en texturen. Zelfs dik krullend haar kan van gepolijst en tam naar tousled en rommelig gaan, simpelweg door licht te borstelen of krullen uit te schudden. De rijke donkerbruine kleur is klassiek en veelzijdig.

48. Warm getint bruin haar met Caramel Balayage

Kapsels voor lang haar kunnen zich uitstrekken van het midden van de schouderbladen helemaal tot aan de kleine van de rug. Het benadrukken van de hele lengte van de haarschacht kan schade veroorzaken en het is moeilijker te onderhouden. Bestrijd het probleem door te kiezen voor een balayage-techniek waarbij kleine strengen alleen aan de uiteinden worden gebleekt en gekleurd.

49. Volledige volumineuze lagen

Laat je lagen zien en geef je haar wat broodnodige veerkracht door je wortels te spritzen met een volumineuze wortellifter. Het volume zal je lagen ook nog meer differentiëren en ze meer laten opvallen.

50. Lange gelaagde Sandy Blonde Kapsel

Hier is een andere stijl om je te overtuigen om vast te houden aan lang gelaagd haar bij het kiezen van je volgende kapsel. Knip lange lagen en voeg wat slim geplaatste highlights toe. Je kunt ook een indruk maken van licht stuiterende golven als je de uiteinden een beetje krult.

51. Farrah Fawcett-achtige lagen

Voor een meer retro gevoel, probeer kortere, piekerige strengen aan de voorkant en langere aan de achterkant. Deze look heeft een grote seventies vibe bonus voor iemand die probeert zijn knallen uit te groeien.

52. Winderige lagen voor lang haar

Wil niet iedereen Beyoncé zijn? De roem, de hitlijsten, de kleding en het perfect gecoiffeerde haar maken ons allemaal een beetje jaloers. Hoewel we je niet kunnen helpen met de muziek, kunnen we je helpen haar winderige lokken te scoren. En gelukkig is het eenvoudig te bereiken. Veeg wat mousse van je haarlijn naar de uiteinden van je manen en werk met een föhn en een ronde borstel, waarbij je de uiteinden van je lagen eruit draait. Die films zullen wat meer drama aan deze stijl toevoegen.

53. Medium bruin lang gevederd kapsel

Veel meisjes dromen ervan om tegelijkertijd steil en golvend haar te hebben, wat onmogelijk klinkt. Maar wat als dat niet zo is? Het enige wat je nodig hebt is om het haar op te schudden met vlijmscherpe lagen. De lange, getextureerde lagen met licht gekrulde uiteinden en lekkere chocoladetint – dit is precies wat deze stijl er absoluut schattig uit laat zien!

54. Lange rechte gelaagde snit voor fijn haar

Heb je ideeën nodig voor je lange platina haar? Ga de korte, gelaagde route en begin de lagen net onder de oren om wat serieus volume toe te voegen. Probeer de onderste helft van het haar naar buiten en de bovenste helft naar binnen te föhnen om een volledige, natuurlijk mooie vorm te creëren.

55. Lagen voor Super Lang Haar

Er zijn lange gelaagde sloten en dan zijn er ultralange gelaagde sloten. Voor iemand met een manen die tot aan zijn ribben (en verder) gaan, zal het geven van wat verschil in lengtes aan je haar wat broodnodige dimensie toevoegen en het er gezond uit laten zien. En, om het op te fleuren, ga je gang en krul je de uiteinden.

56. Slanke, rechte lokken

Weelderige, lange lokken als deze smeken praktisch om een klapband. Leren hoe je haar zo lang kunt stylen, vergt vastberadenheid, oefening en geduld. Ga naar de salon en vraag om een blow-out en kijk dan goed naar alles wat de stylist doet. Investeer vervolgens in een krachtige föhn, een grote, ronde borstel en een stijltang.

57. V-cut lagen voor steil dik haar

Als je steil dik haar hebt, zijn er verschillende kapsels voor lang haar die voor jou kunnen werken zonder er te zwaar uit te zien of te voelen. Een van de beste is echter het snijden van lagen in een V-vorm. De snit wordt dunner en vormt goed zelfs het dikste haar. Style recht zodat je echt de beweging en dynamiek in je prachtige lokken kunt zien.

58. Stompe knip met lagen voor lang haar

Lang steil haar zal alleen maar profiteren van lagen en face-framing bangs. Zo’n kapsel past bij vrijwel alle gezichtsvormen. Bovendien maakt het de natuurlijke flow van je haar zachter en pakkender. Een stompe snit verlevendigt ook je uiteinden en geeft je kapsel een aantrekkelijker uiterlijk.

59. Zwaar gelaagde face-framing strengen

Een goed ding over lange gelaagde kapsels is dat je ervoor kunt kiezen om licht of zwaar te gaan op de hoeveelheid lagen die je knipt. Zwaar gesneden stijlen geven je de mogelijkheid om face-framing bangs te proberen die goed werken met dik, lang haar in onopgemaakte kapsels. Speel met de vorm van je volgende snit en vind die juiste hoeveelheid lagen voor jou.

60. Lange piekerige gelaagde snede

Een lang kapsel met gevederde lagen is een uitstekende optie voor diegenen die haar willen laten groeien, maar last hebben van breuk of gespleten haarpunten. Maak laagjes en trim je lokken af en toe, en je haar ziet er fantastisch uit zonder de lengte op te offeren. Blonde tinten met een lichtere tint aan de voorkant zullen de look opfleuren.

61. Stijlvolle lagen voor U-vormige snede

Hoewel we er niet aan twijfelen dat lange lagen een geweldige optie zijn, begrijpen we enkele van uw aarzelingen. Om te beginnen duurt het enige tijd om uit te groeien, en je bent misschien bang dat je blowout er niet zo gepolijst uitziet als met je stompe karbonade. Maar wanneer gedroogd met een ronde borstel en wat gladmakende crème, worden die textuurverhogende lagen verfijnd om een koel U-silhouet te creëren.

62. Edgy V-Line Lagen

In tegenstelling tot wat vaak wordt gedacht, kan een manen met lagen, ongeacht de lengte, edgy zijn. Voorbeeld: deze stijl. De manier waarop deze sloten zijn gesneden, laat de uiteinden naar het midden krullen en een ongebruikelijke V-lijn creëren. Krijg deze look door het onderste deel van je haar rond een dikke krultang te wikkelen.

63. Bruin blond haar met lange lagen

Ombre is de laatste tijd een rage, maar als je niet helemaal los wilt gaan, kun je je er gemakkelijk in verdiepen met zachte balayage-hoogtepunten. Lange lagen zijn het beste om dikke lokken van overmatige bulk te verlichten en om beweging en volume toe te voegen aan dunnere strengen.

64. Sandy Blonde Schokkerige Lagen

Lang steil haar ziet er eerder plat en dof uit, maar zeker niet in dit geval! Lagen voegen een overvloed aan textuur en beweging toe aan de lange lokken, waardoor de look drastisch verandert. En warme honingblonde kleur verhoogt de aantrekkingskracht van dit trendy gelaagde kapsel.

65. Balayage voor lange lagen

Hoe leuk je ook bent aan het idee van lange lagen, merk je dat ze de neiging hebben om veel onderhoud te plegen? Als dat het geval is, probeer dan een ander soort snit, zoals deze subtiele lagen. Natuurlijk, de verschillende lengtes zien er ingewikkeld uit; deze lagen vallen echter soepel voor een chique stijl die meer natuurlijk dan geforceerd aanvoelt. Het ziet er net zo geweldig uit met beachy golven of een gepolijste blowout.

66. Golvend gelaagd haar met gezichtsframe Hoogtepunten

Als je van lange kapsels met face-framing lagen houdt, heb je genoeg opties, en dit golvende gelaagde kapsel is er een van. Krijg lagen van verschillende lengtes en markeer ze met een mooie blonde tint om je bruine haar aan te vullen en er textuur aan toe te voegen.

67. Lange textuurverhullende lagen

Bij het overwegen van lange gelaagde kapsels, is het essentieel om te beslissen hoeveel blending je wilt binnen je lagen. Ga dramatisch en knip middellange en langere lagen. Het kiezen van een heerlijke tint voor highlights, zoals karamel of honingblond, zal helpen om nog meer aandacht te vestigen op je schattige lagen.

68. Hoogglans lang gelaagd haar

Schokkerige V-cut lagen zien er trendy en pakkend uit en passen bij elk haartype en textuur. Combineer het met prachtige bruine balayage om je van nature donkere haar aan te vullen en je gelaagde kapsel meer gestructureerd en volumineus te maken.

69. Lang gelaagd kapsel met diep zijdeel

Een naadloos meerlagig kapsel als dit zal altijd in de trend zijn! Maak je bruine haar gelaagd en golvend over de hele lengte en markeer het met blonde en karameltinten om meer beweging en een voller gevoel te creëren!

70. Lange lagen, lange krullen

Lange gelaagde kapsels zijn praktisch gemaakt voor krullen. De lagen zorgen ervoor dat de krullen langer meegaan en beter vasthouden. Wanneer het haar te zwaar is, vallen krullen plat – het ergste wat een goede haardag kan overkomen. Koop lange krullen zoals deze met een dikke krultang of een stijltang. Losse vlechten, ’s nachts gedragen, doen ook de truc.

71. Gelaagde Ombre

Lange stijlen zijn niet altijd zo gevarieerd als die voor kort of middellang haar. Opties voor lang haar hoeven zich echter niet alleen op lagen te concentreren. Ze kunnen en moeten ook kleur bevatten! Een strakke look zoals deze ombre is een geweldige manier om lange lokken te doorbreken. Probeer een dramatische verschuiving van donker naar licht en kijk hoe vonken vliegen.

72. Aflopende face-framing lagen

Met gelaagde kapsels voor lang haar kun je ook stoerder spelen met lengte naar de voorkant van je gezicht. Knip lange, geleidelijke face-framing lagen voor een bijgewerkt Rachel Green kapsel. Zin om te experimenteren met kleur? Probeer een subtiele balayage met uitgerekte wortels.

73. Lange ruige lagen

Heb je ideeën nodig voor je lange platina haar? Ga de korte, gelaagde route en begin de lagen net onder de oren om wat serieus volume toe te voegen. Probeer de onderste helft van het haar naar buiten en de bovenste helft naar binnen te föhnen om een volledige, natuurlijk mooie vorm te creëren.

74. Lange gelaagde golven en schattige knallen

Als je op zoek bent naar schattige kapsels voor lang haar, zorgen deze pony’s en lagen ervoor dat je er onweerstaanbaar uitziet. Geschikt voor zowel dik als dun haar, subtiele lagen zullen je gezicht omlijsten en hun natuurlijke, vloeiende look gedurende de dag behouden. Maak de look compleet en accentueer je ogen met lange rechte knallen.

75. Losse lagen met zilveren accenten

Deze stijl is het beste met dikke lokken. Voor een opvallende down-do, maak een zacht middendeel en föhn je je haar, met de nadruk op de uiteinden. Voeg meer volume toe aan de kroon door hem lichtjes te plagen en zet de krullen met wat sterke haarlak.

76. Rommelige gelaagde snit voor fijn haar

Het hebben van dunner haar betekent niet dat je niet ook pony’s en lagen kunt knippen. Kies lange delicate lagen over de zwaardere schokkerige en style je haar in rommelige golven voor een voller kapsel. Voeg side-swept pony’s toe die naadloos overgaan in de rest van je haar.

77. Alledaagse losse golvende krullen

Deze populaire stijl past bij elke gelegenheid. De verschillende laaglengtes werken het beste op dikkere texturen. Het is moeiteloos en snel te stylen met wat krul aan de uiteinden en volume aan de kroon, gemakkelijk te doen met een krultang van twee en een halve inch of een roterende airbrush. Ga je gang en voeg een texturizing spray toe voor nog meer volume.

78. Schokkerige kastanje lokken

Als je wanhopig behoefte hebt aan een ander type gelaagde stijl, probeer dan een driekleurig meesterwerk om de verschillende lengtes van je lokken echt te laten zien. Vooral flatterend op brunettes, dit schildpadeffect is oogverblindend en levert verschillende kleuren terwijl je de hele dag door beweegt en je haar schudt.

79. Middellang tot lang haar met dikke stukken

Met dik haar helpen dikke, swoopy lagen te voorkomen dat je lokken er verzwaard uitzien. In plaats daarvan lijkt je haar gewichtloos en perfect gevormd. Grote stukken zoals deze creëren ook gemakkelijk natuurlijke bewegingen aan de uiteinden wanneer ze aan de lucht worden gedroogd, voor het geval je haar niet recht is, maar een natuurlijke golf of krul produceert.

80. Lange gelaagde snit voor fijn haar

Met dit kapsel word je een echte fashionista! Gordijnkloppers omlijsten het gezicht prachtig, terwijl lange lagen met opgeklapte uiteinden help om de vorm te verlengen en de schoonheid van uw gelaatstrekken te benadrukken. Gebruik een ronde borstel en haardroger om deze eenvoudige maar prachtige stijl te krijgen.

We hopen dat je hier je meest inspirerende look hebt gevonden. We zijn gewoon verbaasd over al deze foto’s en vinden ze zeker de moeite waard om te kopiëren. U bent van harte welkom om een berichtje achter te laten waarin staat welk kapsel uw favoriet is.

Gelaagd kapsel voor lang dik haar
Lange U-Cut met lagen
Gelaagd middendeel kapsel voor lang haar
Lichtbruine Balayage voor lang haar
Brunette gelaagd kapsel voor lang haar
Extra lange snit met middelgrote lagen
Golvend zwart haar met bruine balayage
Lang gelaagd sandy blond haar
Lang gelaagd kapsel met bangs
Lang gelaagd haar met bruinblonde Ombre
lang gelaagd kapsel voor dik haar
Lang zwart gelaagd kapsel
gelaagd kapsel voor lang steil haar
Lang kapsel met face-framing lagen
Lang gelaagd kapsel voor dik haar
Blonde Balayage voor bruin haar
Karamel bruin gelaagd kapsel voor lang haar
medium schokkerig kapsel
Lang kapsel met gevederde lagen en highlights
Golvende Chocolade Balayage Haar
Golvende Brunette Kapsel Voor Lang Haar
Lang kapsel met schuine lagen
Blond haar met lange lagen
Lange Golvende Shag Met Bangs
Kapsel met lagen voor dik lang haar
Blond stuk-y kapsel voor middellang tot lang haar
Lang haar met midshaft Face-Framing Lagen
Lang gelaagd kapsel met blonde balayage
Gevederd lang kapsel voor dik haar
Rommelig lang gelaagd kapsel met highlights
Dikke gelaagde zwarte en bruine snit voor lang haar
Stompe snede met lagen voor lang dik haar
Lang dik haar met lagen en weinig licht
Lang kapsel met V-Cut Lagen
Lang gekruld Brunette Kapsel Met Laagjes
Lang haar met gevederde gelaagdheid
Taille-lengte schokkerige snit met staplagen
Zwart haar met chocolade balayage
Lang gelaagd asbruin haar
Extra lang steil haar met laagjes
Lang gelaagd blond haar
Lang Brunette Steil Haar Met Laagjes
Extra lang Balayage kapsel met gelaagde uiteinden
Gelaagd kapsel voor lang fijn haar
Lang gelaagd chocoladehaar
Lange gelaagde aardbei blonde kapsel
Lang gelaagd kapsel voor dik haar
Lange golvende gelaagde snit
Goudblonde balayage voor lang gelaagd haar
Verbrijzelde lange snit met rommelige lagen
Medium tot lang gelaagd kapsel met bangs
Brunette Gelaagd Ombre Balayage Kapsel
Lang kapsel met uitlopende lagen
Lange rechte gelaagde snit voor fijn haar
Lang gelaagd kapsel met side bangs
Lang bruin haar met laagjes en dunne highlights
Lang recht gelaagd kapsel
Lange stompe snede met schuine frontlagen
Gelaagd kapsel met subtiele highlights
Fris lang gelaagd recht kapsel
Lang gelaagd U-kapsel
Lange gelaagde V-snede
lang gelaagd kapsel
Sandy Blonde Lange Gelaagde Kapsel
Caramel Balayage voor Brunettes
Lang gekruld gelaagd kapsel met bangs
Lang gelaagd karamel Balayage haar
Lang gelaagd bruin kapsel met lowlights
Hoogglans lang gelaagd metallic brondehaar
Zwart haar met bruine highlights
Zwart tot Asblond Ombre Haar
Lange gelaagde blonde balayage kapsel
Blond gelaagd haar met wortelvervaging
medium gelaagd kapsel met rechte pony's
lang gelaagd kapsel voor dik haar
Gelaagd kapsel voor lang fijn haar
lang gelaagd kapsel met balayage highlights
Subtiele Caramel Balayage voor lang haar
Lang kapsel met geflikkerde lagen
Uitlopende piekerige lange gelaagde snede