9 influencers over 1 haarproduct dat ze opnieuw kopen

We vroegen 9 beauty- en mode-influencers om slechts ÉÉN haarproduct te beoordelen waar ze letterlijk niet zonder kunnen. “Klinkt als een artikel dat ik zelf graag zou willen lezen en kan niet wachten om te zien wat de andere reacties zijn!”, zei Jenny Welbourn, onze eerste heldin.

Amika Brooklyn Blowout Spray

“Ik gebruik de Amika Brooklyn Blowout Spray religieus! Het is veganistisch en dierproefvrij. Ik was nooit een enorm meisje met haarproducten, meestal gebruikte ik gewoon een hittebeschermend middel vanwege jarenlang gesjoemel met vreselijke producten die mijn haar plakkerig, stijf maakten en nooit echt deden wat ze zeiden! Toen ik deze spray uitprobeerde, was ik meteen verkocht en houd ik hem eigenlijk op voorraad in mijn schappen, zodat ik nooit opraakt (ik heb waarschijnlijk minstens 8 keer opnieuw gekocht). Dus hier is waarom ik ervan hou: het geeft mijn haar het perfecte volume zonder het gevoel te hebben dat ik in welk product dan ook heb. Ik hou het graag simpel en dit ene product doet zoveel voor mij. Ik merkte een compleet verschil de eerste keer dat ik het gebruikte en begon achteraf zoveel complimenten over mijn haar te krijgen. Het geeft ook een mooie houvast bij het stylen van haar en helpt ook versterken en herstellen! Over het algemeen zorgt het ervoor dat mijn haar mooi en dik aanvoelt, waar ik dol op ben.”

INECTO Naturals Kokosolie

“Mijn favoriete haarproduct is INECTO Naturals Coconut Hair Oil. Ik gebruik altijd een hoeveelheid ter grootte van een erwt om nat of handdoekdroog haar te maken voordat ik het föhn om van kroezen af te komen. Kokosolie maakt mijn haar superzacht en glanzend. En het is veel gemakkelijker te gebruiken, in de vorm van spray. Ook gebruik ik inecto’s kokosolie voordat ik in depth vlechten of kapsels maak, omdat het mijn haar beter beheersbaar maakt. Onnodig te zeggen dat het geweldig ruikt en ik raad aan om dit merk eens te proberen, vooral als je haar droog en pluizig is.”

Joico Lichaamsschudden

“Een product waar ik geen genoeg van kan krijgen is Joico’s Body Shake! Het is een bouwbare textuurspray die nooit plakkerig wordt of je haar uitdroogt. Wanneer je het op droog haar spuit, geeft het onmiddellijk volheid zonder enige vorm van slepende resten. Mijn haar is van nature erg fijn, dus hou van de Body Shake spray omdat het mijn haar ongelooflijk vol en volumineus laat voelen en lijken met minimale inspanning. Ik vind het ook leuk om dit aan het haar toe te voegen om rommelige, getextureerde vlechten te creëren! Perfect voor die boho, natuurlijke look waar ik van hou!”

Kwarts kam

“De heldere kwartskristalkam van Crown Works (hier is een betaalbaarder alternatief). Ik vond deze kam aan het begin van mijn grijze haarovergang. Ja, het is een beetje luxe en ik hou ervan. Helder kwarts gaat helemaal over genezing en elke nacht heb ik een ritueel gecreëerd van mijn haar naar beneden halen, er heldere olie in wrijven en voorzichtig alle negatieve energie kammen die ik overdag heb opgepikt. Ik ben zo dankbaar dat ik nu liefde kan geven aan mijn zoete lokken in plaats van hun levendigheid te bedekken met een doffe, donkere haarkleur.”

Fanola Geen Gele Shampoo

“Alle blondines worstelen met ongewenste gele tinten. Dit is waarom mijn favoriete haarproduct Fanola paarse shampoo is. Het helpt me om de perfecte kleur te behouden en er een mooie zilveren glans aan toe te voegen. Ik raad aan om de uiteinden te hydrateren na het gebruik van een paarse shampoo, omdat ze allemaal een beetje uitdrogend zijn. Al met al niet zo droog als frequente kleurafspraken. Fanola helpt me de tijd tussen salonbezoeken te verlengen! Als je niet van paarse shampoos houdt, maakt Fanola ook geweldige paarse maskers met hetzelfde effect.”

Ouai Golf Spray

“Ik gebruik Ouai’s Wave Spray nu ongeveer 1-2 jaar en het is mijn go-to product. Ik hou ervan om nieuwe en opkomende producten te proberen, maar ik ben hier niet van afgedwaald omdat het een constante terugkoop is geworden. Ik heb korter haar dat ik vrijwel dagelijks style door zachte golven te doen met mijn stijltang, dus in plaats van haarlak te gebruiken die mijn haar kunnen verzwaren of het gewoon te plakkerig kunnen maken, begon ik Ouai’s Wave Spray te gebruiken. Ik vind het geweldig dat het wat textuur aan mijn haar toevoegt en gedurende de dag werkt het bijna aan mijn kant met wat het weer er ook tegenaan gooit om het veerkrachtig en golvend te houden. Ik heb ook van nature golvend haar, dus dit erin gooien als mijn haar aan de lucht droogt, helpt ook om die frisse look en feel van het strand te geven. Ik heb er constant geen meer van, omdat ik het vrijwel elke dag gebruik en ik heb minstens 2 reisflessen bij de hand voor elk reizen dat ik doe!”

Pantene Volume Body Boosting Mousse

“Een haarproduct dat ik al bijna tien jaar gebruik en voor altijd zal terugkopen, is de Pantene Volume Body Boosting Mousse. Ik heb side swept bangs, en dit product maakt het super gemakkelijk om te stylen en vooral, zijn vorm vast te houden. Ik worstelde met mijn knallen toen ik ze voor het eerst kreeg, omdat ze te strak waren en gewoon plat zouden vallen. Hoewel dat de textuur is die ik wil voor de rest van mijn lange haar, realiseerde ik me dat ik wil dat mijn pony’s pu blijvent en niet zo zijdeachtig van textuur zijn. Deze mousse maakt mijn pony’s niet grof of hard van textuur, en weet ze toch in vorm te houden. Ik kan er zelfs mijn vingers doorheen laten gaan! Nadat ik heb gedoucht, breng ik een pomp product aan op mijn pony’s als ze ongeveer 50% nat zijn en later föhnen. Op dagen dat mijn knallen niet doen wat ik wil en ik haast heb, maak ik ze soms een beetje nat, breng ik de mousse aan en blaas ik ze droog. Ik hou van dit product voor side swept bangs!”

Tangle Teezer

“Het is een borstel die je haar zachtjes ontwarert en tegelijkertijd schade minimaliseert. Sinds ik mijn haar heb geblondeerd, is het erg gevoelig voor gespleten haarpunten en breuk. Ik had nogal wat verschillende borstels geprobeerd, maar geen enkele was zo effectief als de Tangle Teezer. Het betekent dat het veel sneller is om mijn haar ’s ochtends te stylen en dat mijn haar er een stuk gladder en slanker uitziet. Er zijn een paar verschillende versies beschikbaar, maar mijn favoriet is de Wet Detangler.”

Joico Defy Damage Beschermend Schild

“Het beschermende leave-in serum van JOICO is mijn heilige graal van gezond haar. Ik heb dit product cadeau gekregen, maar ik wil het blijven gebruiken totdat het op de markt is, omdat het voor mij werkt. Het kan heel veelzijdig zijn, omdat je het zowel op nat als droog haar aanbrengt. Ik breng het aan tegen de haardroger en stijltang, omdat ik mijn haar zo met warmte style. Joico’s serum zorgt er onmiddellijk voor dat mijn lokken er gezonder uitzien en aanvoelen. Gebruik dit in combinatie met de Defy Damage Shampoo &Conditioner en je haar is klaar voor wat ultieme TLC.”

We geloven dat iedereen een influencer is, dus deel je favoriete haarproducten ook op sociale media. Vergeet niet om @therighthairstyles te taggen om uitgelicht te worden!