9 Wedding Hair Trends, volgens een Pro Bridal Stylist

Hallo daar al mijn bruids babes! Ben je klaar om enkele van de meest verbluffende bruidsstijlen te zien? Mijn naam is Shelby Weatherholtz en ik ben klaar om het voor je op te breken. Ik ben positief dat er een look in deze collectie zit waar iedereen mee kan viben! Met Bridal als een van mijn specialiteiten, kan ik niet wachten om met jullie te delen wat volgens mij de beste bruidshaartrends van dit jaar zullen zijn.

#1: De “Nieuwe” Franse Twist

Deze stijl is minder gestructureerd dan de typische Franse twist (die, laten we echt zijn, de meeste bruiden willen geen rol meer op hun hoofd geslagen) en bevat meer textuur, maar houdt nog steeds vast aan dat klassieke gevoel. Typisch gecombineerd met veel volume en luchtigheid is deze oude tijd klassieker een new age-verzoek geworden! Een van mijn favoriete stylisten om te volgen @hairandmakeupbysteph pronkt met deze perfecte getextureerde twist!

Rommelige Getextureerde Franse Twists

Instagram / @shelbyweatherholtzhair, @hairandmakeupbysteph

#2: Accessoire versierd haar

Of je je haar nu omhoog, omlaag of ergens daartussenin draagt, het toevoegen van bruidshaaraccessoires is een rage! Van bloemkronen tot blinged out haarvinnen, aan inspiratie voor bruidshaaraccessoires geen gebrek. Plaatsen zoals @leletny en @pinkpewter zijn gespecialiseerd op dit gebied, evenals @wb_upstyles, @hairandmakeupbysteph en @ulyanaaster zijn stylisten die hun eigen accessoirelijnen hebben gecreëerd! Bekijk deze stijlen voor wat blingy inspo.

#3: De Undone Chignon

Deze bruidshaartrend is simpel en lief. Het kan zo makkelijk als een geknoopt broodje of wat relaxter als een chignon. Stijlvol, romantisch en eenvoud komen in je op bij het bedenken van deze stijl.

Undone Chignon Kapsels

Instagram / @tonyastylist

#4: Speel op Natural Texture

Waarom al die mooie krullen verbergen als je ze de ster van de show kunt maken!? Meer bruiden kiezen ervoor om de textuur waarmee ze gezegend waren te accentueren, in plaats van deze volledig te veranderen.

Bruiloft Updos voor krullend haar

Instagram / @hairandmakeupbysteph, @lalasupdos

#5: Glam Golven

Oud Hollywood jouw ding? Nou, er zijn veel soorten golven waaruit je kunt kiezen, maar de diepe “vingergolf” zoals krullen zijn om voor te sterven! Sommigen geven er de voorkeur aan dat ze worden uitgeborsteld voor een zachtere afwerking, terwijl anderen het drama van de diepe gestructureerde golven leuk vinden, zoals ik je hieronder heb laten zien.

Finger Waves Retro Stijlen

Instagram / @shelbyweatherholtzhair, @mustafaavci

#6: Het Cascading Sprookje

Wie wil zich niet een prinses voelen op zijn grote dag? Nou, deze stijl zal je zeker alle gevoelens geven met Elsa geïnspireerd haar. Meestal bevat deze stijl een grote vlecht en kan deze trapsgewijs langs je rug of over je schouder lopen. Hoe dan ook is deze look altijd een showstopper!

Cascading Elsa Braid Kapsels

Instagram / @shelbyweatherholtzhair

#7: De Ontspannen Boheemse

Deze super moeiteloze look is perfect voor bestemmingsbruiloften op het strand of die rustieke schuurbruiloften die nooit teleurstellen. Deze stijl is meer ontspannen en komt bijna over alsof het in je eigen huis had kunnen worden gedaan, maar geloof me, je wilt nog steeds een professional.

Relaxte Boheemse Kapsels

Instagram / @heatherchapmanhair, @shelbyweatherholtzhair

#8: Zacht & Gestructureerd

Ja, het is mogelijk om zowel zacht als gestructureerd allemaal in dezelfde stijl te hebben. Het is een behoorlijke knaller en maakt een enorme plons in de bruidswereld. Er is zoveel detail, en toch blijft het luchtig en open, wat zich vertaalt in een zachtere stijl. Artist @ulyanaaster heeft dit tot een duidelijke handelsmerkstijl gemaakt en velen kiezen hiervoor op hun grote dag!

#9: VLECHTEN!

Ze gaan nergens heen en godzijdank omdat ze zo’n prachtige updo maken! Ook zien we ze nu op onverwachte manieren; denk sprookjestuin ontmoet moderne romantiek. Alle goede textuur die we nu allemaal willen zien!

Gevlochten Bruidsmode Updo Kapsels

Instagram / @hairandmakeupbysteph, @shelbyweatherholtzhair

Als je genoten hebt van deze lijst met trouwhaartrends, volg me dan op Instagram en Facebook voor al mijn nieuwste stijlen en blijf op de hoogte van al je bomb hair-behoeften!