Alles wat u moet weten in 2023

Als vrouw die al bijna 15 jaar te maken heeft met haaruitval, moet ik zeggen dat de wereld van nephaar op dit moment behoorlijk wild is. Van extensions tot pruiken en nu toppers, er zijn een groot aantal faux hair-opties waaruit mensen kunnen kiezen. Of je nu gewoon je look wilt veranderen, wat volheid wilt toevoegen, of misschien heb je te maken met haaruitval zoals ik; Ik heb het geweldig naar mijn zin sinds ik de topperwereld heb ontdekt. Nu zijn toppers niet bepaald een nieuwe vorm van nephaar; ze krijgen de laatste tijd gewoon veel meer aandacht, dus hier is het volledige overzicht van alles wat je moet weten over toppers.

Alternatieve haaroplossingen

Laten we beginnen met hoe toppers verschillen van andere vormen van alternatief haar. Extensies kunnen verschillende vormen aannemen (clip-in, tape-in, sew-in of microlink), maar dat is een heel ander bericht. Welke vorm extensions ook aannemen, het zijn afzonderlijke stukjes haar die aan je bestaande haar worden bevestigd en vervolgens worden gemengd. Ze kunnen zo lang worden gedragen als je wilt, sommige vormen maanden achtereen. Extensions bedekken het kroongebied niet en kunnen vaak dunner wordende of kale plekken aan de bovenkant van de hoofdhuid niet verbergen. Als alternatief worden pruiken op de bovenkant van het hoofd geplaatst, met je natuurlijke haar ingepakt en eronder weggestopt. We weten allemaal wat pruiken zijn, voor het grootste deel, dus de belangrijkste afhaalmaaltijd is dat, met pruiken, je natuurlijke haar verborgen is, waardoor de pruik er erg vol uitziet aan de bovenkant.

Gerelateerd bericht: 5 Beste dunner wordende haaroplossingen die me helpen haaruitval te verbergen

Wat zijn hair toppers?

Met toppers zijn ze een soort mix van zowel extensions als pruiken; eerlijk gezegd krijg je hier het beste van twee werelden. Ze klikken in aan de bovenkant van je haar, maar omdat ze een veel kleinere dop hebben, zitten ze platter. Met toppers kun je ook je natuurlijke haar rocken en mengen met de topper. Net als bij andere vormen van nephaar, kun je krullende kapers, toppers met pony’s of zelfs aangepaste stukken met balayage kopen om bij je eigen stijl te passen. De mogelijkheden zijn echt eindeloos.

Redenen om Hair Toppers te proberen

Waarom zou je nu een topper verkiezen boven andere vormen van nephaar? Geloof het of niet, toppers maken het leven op zoveel manieren gemakkelijker. Er zijn een aantal beroemdheden en tv-persoonlijkheden die ervoor kiezen om toppers te dragen om volheid toe te voegen en hen in staat te stellen een meer gestileerde en slanke look op het scherm te hebben, zonder het extra werk of hitteschade. Het is net als het dragen van extensions of pruiken voor de extra volheid, zonder alle inspanningen. Voor degenen die lijden aan haaruitval (androgenetische alopecia, telogeen effluvium, postpartum thinning, alopecia areata, om er maar een paar te noemen), kunnen toppers een totale redder in nood zijn. Ze zijn veel minder schadelijk dan extensions en kunnen de kroon bedekken, wat een veel voorkomend gebied is voor vrouwen met dunner worden.

Vaker wel dan niet kiezen vrouwen toppers boven pruiken omdat je nog steeds de keuze hebt om je eigen haar op te nemen, waardoor je een meer natuurlijke uitstraling krijgt. Toppers zijn over het algemeen minder vol dan pruiken, dus voor iemand die vanwege haaruitval overgaat op nephaar, is het een veel zachtere schakelaar. Overschakelen naar nephaar kan aanvoelen als een drastische verandering, dus het kunnen dragen van je eigen haar helpt om je een weg te banen naar de nephaarwereld. Als iemand die haaruitval heeft, waardeer ik dat zeker. Kortom, toppers zorgen voor de extra volheid en dikte die je krijgt van alle vormen van nephaar, met veel minder moeite.

Tips voor Toppers

  • Overweeg uw voorkeursstijl: kleine basis, middelgrote basis, enz.; hoe groter de basis, hoe voller de topper.
  • Mono is één laag voor de dop, dus je haar zal doorschijnen, wat betekent dat je geen natuurlijke afscheiding hebt.
  • Frans getekend geeft een meer natuurlijke uitstraling en een hoofdhuidachtige afscheiding, omdat er twee lagen zijn, waarvan er één de kleur van de hoofdhuid nabootst.
  • Dichtheid: hoe hoger de dichtheid, hoe voller de topper. Persoonlijk geef ik de voorkeur aan de lichtst mogelijke dichtheid, omdat mijn haar dun is als de hel, dus ik wil dat het op mij lijkt. Toppers met een lagere dichtheid zouden 100%, 120%, enz. Zijn.
  • Plaats de topper altijd op ongeveer 1-2 cm van je haarlijn.
  • Machinaal gemaakte toppers zijn de goedkoopste optie.
  • Handgebonden of Frans getekend zal prijziger zijn, maar zal een natuurlijker / kwaliteitsstuk bieden.
  • Synthetische kapers zijn goedkoper.
  • Menselijke haartoppers zijn duurder, maar zien er natuurlijker uit en voelen aan.

Nadelen van Hair Toppers

Terwijl ik dat wel denk. toppers zijn een geweldig alternatief in de wereld van nephaar, zoals alles, ze hebben hun nadelen, en het laatste wat ik wil is je laten denken dat dit een perfecte oplossing is. Niets is ooit perfect in het leven, toch? Ik krijg vaak vragen over welk merk de beste dameshaartopper is, en mijn antwoord is altijd, ik heb het nog niet gevonden. Toppers zijn geweldig, maar ze kunnen nog steeds wat schade aanrichten, omdat de clips die het aan het haar bevestigen na verloop van tijd tractie en trekken kunnen creëren. Vanwege mijn eigen persoonlijke haaruitvalproblemen kan ik een topper ongeveer 4-5 uur dragen voordat het ongemakkelijk begint te worden. Degenen onder ons met haaruitval hebben over het algemeen een gevoeligere hoofdhuid, dus de ervaring zal voor iedereen anders zijn.

Toppers moeten ook worden onderhouden, net als elke vorm van nephaar. Ze moeten voorzichtig worden gewassen en gedroogd om schade aan het stuk te voorkomen. Zoals je je waarschijnlijk kunt voorstellen, hoe duurder de topper, hoe meer zorg het vereist. Tot slot werken toppers eigenlijk alleen als je haar hebt. Dus als je last hebt van ernstig haarverlies met weinig tot geen haar aan de bovenkant van je hoofdhuid, werken toppers mogelijk niet voor je omdat ze een behoorlijke hoeveelheid haar nodig hebben om op te klikken.

Zoals je kunt zien, zijn haartoppers geen perfecte oplossing, maar ze zijn ZEKER een geweldige optie voor degenen onder ons die een kleine boost nodig hebben op de haarafdeling. Ongeacht uw haartype – dunne, platte of kale plekken – toppers stellen u in staat om uw haaronzekerheden te verbergen terwijl u uw algehele look verbetert. Voel je vrij om contact met me op te nemen op Instagram en YouTube voor meer informatie over toppers of als je gewoon over haarverzorging wilt praten.

Alternatieve haaroplossingen
Wat zijn hair toppers