Avondschoonheidsroutine: afbouwen met lavendel-geïnfundeerde haarverzorging

Het is geen geheim dat het creëren van een routine voor je ochtenden en avonden een gamechanger kan zijn. We hunkeren vaak naar wat structuur en routine, of we het ons nu realiseren of niet, en details zo klein als het hebben van een regelmatig huidverzorgingsregime waar je je elke ochtend aan houdt of een favoriete kaars die je brandt voordat je gaat slapen, kunnen daaraan bijdragen. Hoewel dit misschien kleine details lijken om zoveel gewicht in te leggen, kent iedereen met een regelmatige routine de kracht van de regelmaat en consistentie. Als het gaat om je schoonheidsroutine, en je avondschoonheidsroutine in het bijzonder, zijn de producten die je gebruikt en hoe je ze gebruikt bijzonder belangrijk. Ze kunnen zelfs het verschil zijn tussen rustig naar de slaap gaan en gecentreerde verzen die klaarwakker zijn met je gedachten die rond je hoofd wervelen.

schoonheidsroutine lavendel essentials
Lavendel staat erom bekend een kalmerend en ontspannend effect te hebben.

Het creëren van sterke associaties tussen bepaalde producten en je bedtijdroutine kan een sleutelrol spelen bij het krijgen van een betere slaap en deze eenvoudige tip is niet te onderschatten. Als er een bepaalde lotion is die je aanbrengt voordat je naar bed gaat of een kussennevel die je spuit voordat je wat slaapt, weet je dat de geurassociatie zowel een echt als krachtig hulpmiddel is. Na een aanzienlijke hoeveelheid tijd besteed aan het gebruik van een product, begint u de geur ervan te associëren met uw bed en slaap. Snel genoeg, elke keer dat je die geur ruikt, krijgt je lichaam de memo dat het tijd is om te beginnen met afbouwen.

Wat als je haarverzorgingsroutine deze kalmerende magie zou kunnen gebruiken? Liefde Schoonheid en Planeet heeft een lijn van haarverzorgingsproducten met Arganolie en lavendelolie voor haar en elk van de producten in deze lijn heeft een gladmakend effect op je lokken. Maar als je ooit lavendel-geïnfundeerde producten hebt gebruikt voor hun kalmerende en ontspannende doeleinden, zal het ruiken van deze lijn haarverzorgingsproducten je onmiddellijk terugbrengen naar die kalme en gecentreerde momenten.

Love Beauty en Planet Smooth en Serene Arganolie &Lavendel Shampoo en Love Beauty en Planet Smooth en Serene Arganolie &Lavendel Conditioner zijn de haarverzorgingsequivalenten van uw favoriete ontspannende etherische olie. Een warme douche aan het einde van de nacht met dit duo in de hoofdrol zal je lokken zacht en glad laten aanvoelen. En de sterke lavendelgeur laat je lichaam en geest super ontspannen achter. Het opnemen van een lavendel voor haar shampoo en lavendel conditioner kan uw nachtelijke routine ten goede veranderen.

Ga nog een stap verder en solliciteer Love Beauty en Planet Smooth en Serene Arganolie &Lavendel Leave-In Smoothie Cream. Deze leave-in crème heeft dezelfde geuren als het shampoo- en conditionerduo en laat je lokken extra glad en gevoed aanvoelen.

Een warme douche is een van de beste manieren om te ontspannen en je klaar te maken voor een goede nachtrust. Wanneer je die fail-proof methode van ontspanning combineert met deze lavendel-geïnfundeerde producten, zul je een avondschoonheidsroutine gebruiken die je elke keer voorbestemd maakt voor een goede nachtrust.