Beste hot rollers voor fijn haar: hoe u blijvend volume aan uw lokken kunt toevoegen

Hoewel een natuurlijk ogende huid en ingetogen outfits tegenwoordig een rage zijn, lijkt het erop dat er enkele functies zijn die we altijd zullen proberen te benadrukken en te overdrijven. Valse zweepslagen, iemand? Als het gaat om volumineus haar heeft niemand die we kennen ooit het extra volume verlaagd (of ze nu gezegend zijn met dikke lokken of superfijn haar, om te beginnen). Wanneer je de beste hot rollers voor fijn haar combineert met de juiste stylingproducten, kun je je haar in slechts een paar eenvoudige stappen transformeren in een commercieel waardige manen.

Blijf lezen om erachter te komen wat de beste hot rollers zijn voor fijn haar en hoe je ze kunt gebruiken om je haar wat extra te geven geestdrift.

Leer alles over hot rollers en hoe je ze kunt maximaliseren voor fijn en dun haar

1. Keramische warmterollen

beste hot rollers voor fijn haargereedschap
Combineer de juiste tools en haarproducten voor vlekkeloos en volumineus haar.

Keramische warmterollers zijn een van de beste haarrollersopties voor vrouwen met fijn haar die vaak weinig tijd hebben. De meeste sets keramische rollers warmen binnen 90 seconden op en zetten je krullen in vijf minuten of minder. Een van de voordelen van het hebben van fijn haar is dat fijne lokken de neiging hebben om veel kneedbaarder te zijn als het gaat om het maken van krullen. Hoe dunner de krul, hoe sneller de krullen in vorm zullen komen. Keramiek staat bekend als een gemakkelijk oppervlak om mee te werken en je zult merken dat het proces glad en moeiteloos is – je haar zal niet vastlopen of vast komen te zitten.

2. Spiraalrollen

beste hot rollers voor lang haar flexi hengels
Spiraalrollen, ook bekend als flexi-staven, zijn een geweldige manier om krullen en volume te bereiken,

Deze rollen kunnen in vorm worden gebogen en in knopen worden gebonden om te worden vastgezet. Je wikkelt eenvoudig de lokken van je haar om elk haar en bindt het in een knoop om het op zijn plaats te houden. Deze zijn een geweldige optie voor nachtelijke krullen omdat ze comfortabel zijn om in te slapen.

3. Zelfgreep rollers

We vinden dat haarroller kan zijn als voedselopslagcontainers: we verliezen altijd stukken en de volledige set kan nooit aan elkaar blijven plakken. Zelfgrijpende rollen stroomlijnen het proces en zorgen ervoor dat er minder stukken zijn om bij te houden. Beschouw deze rollers als de moderne versie van ouderwetse klassieke rollers.

4. Satijnen rollers

Heb je de hype gehoord over de voordelen van slapen met een satijnen kussensloop? Er wordt gezegd dat ze gezonder zijn voor je haar. Dit komt omdat de wrijving tussen je strengen een gewone kussensloop vaak gespleten haarpunten en knopen kan veroorzaken. Satijnen rollers bieden dezelfde voordelen en effecten aan je lokken door een glad oppervlak te creëren om je haar omheen te wikkelen. Ze zijn ideaal voor fijn haar, vooral vanwege de zachtheid van de roller en het gebrek aan wrijving op de dunnere lokken.

5. Foamrollers

roller set op natuurlijk haar: losse krullen
Foam rollers zijn zacht voor je standaards voor strakke krullen of prachtige losse krullen na het kammen.

Als je op zoek bent naar een optie die werkt voor droog en vochtig haar, dan is dit de set voor jou. Foam rollers creëren strakke en gedefinieerde krullen en net als de satijnen rollers, zullen ze zacht zijn voor je strengen.

1. Begin met het wassen en conditioneren van je haar met een volumineuze duo.

Begin met het wassen van je haar met een volumineuze was- en verzorgingssysteem. Bedhoofd van TIGI Re-Energize Shampoo en Conditioner zijn een van onze go-to duo’s wanneer we volume willen bereiken.

2. Föhn je haar.

Föhn je haar ruwweg tot het ongeveer 90 procent droog is. Zet je hete rollers aan om ze op te warmen.

3. Plaag, rol en stel.

Plaag een twee-drie inch haargedeelte aan de wortel, wikkel je haar rond de roller en speld het op zijn plaats. Laat de hete rollen minstens 30 minuten uitharden. Hoe langer je wacht, hoe sterker de krullen zullen zijn.

4. Verwijderen en spuiten.

Zodra de rollers zijn afgekoeld kun je ze stuk voor stuk uitrollen en de krul laten vallen. Kam voorzichtig door alle krullen tijdens het nemen van de autoe om de geplaagde secties niet bij de wortel weg te poetsen. Stel de look in met Bedhoofd van TIGI Superstar Queen voor een dagverdikkingsspray om extra volume toe te voegen en je stijl op zijn plaats te houden.