Black Prom Kapsels: 12 Gemakkelijke Stijlen voor Meisjes met Natuurlijk Haar

Of je nu een straight natural of een curly natural bent, het vinden van Black prom kapsels zou geen uitdaging moeten zijn. Tegenwoordig draait het allemaal om het uitproberen van moderne iteraties van old school kapsels of je beste beentje voorzetten met kapsels die passen bij je persoonlijke stijl. Prom kapsels zijn zoveel gemakkelijker geworden dat je waarschijnlijk niet eens een haarstylist nodig hebt om je te helpen. Wij hebben er vertrouwen in dat u dit helemaal alleen aankunt!

Als je op zoek bent naar prom kapsels die geschikt zijn voor natuurlijk haar, zijn hier enkele eenvoudige en stijlvolle zwarte kapsels voor prom om uit te kiezen:

1. Elegant Broodje

black prom kapsels: knot kapsels
Een elegant knotkapsel kan werken voor prom en daarbuiten.

Woon uw speciale avond bij met een mooi elegant broodje. Gebruik een kam met fijne tanden om stotvrij haar te garanderen. Zet je haar in met een glans haarlak zoals TRESemmé Smooth &Silky No Frizz Shine Spray | om je kapsel in op te sluiten.

2. De Croissant Chignon

zwarte prom kapsels: chignon
Steel deze look van de catwalk. Foto credit: Indigitalimages.com

Elegante en eenvoudige knotkapsels zijn leuk, maar croissantbroodjes zijn nog beter. Combineer de look met een statement oorbel en een statement eye en je bent klaar voor de bal.

3. Krullen

zwarte prom kapsels: krullen
Houd het krullend voor het schoolbalseizoen. Foto credit: Indigitalimages.com

Krullende kapsels werken voor elke gelegenheid. Maak dit spiraalvormige kapsel met een krultang of ’s nachts met Bantu-knopen.

4. Krullend Broodje

zwarte prom kapsels: krullende knot
Flirterig en chic.

Als je op zoek bent naar een speels kapsel dat past bij je leuke prom frock, is deze krullende knot de juiste keuze. Maak het mooier met een bloemenaccessoire om een beetje flair aan de look toe te voegen.

5. Zijkant geveegde krullen

zwarte prom kapsels: Curly
Veeg je krullen om voor een zwoele blik. Foto credit: indigitalimages.com

Als het dragen van je haar krullend je kenmerkende stijl is en je er gewoon geen afstand van kunt doen, probeer dan de manier waarop je je haar scheidt te veranderen voor je schoolbal. Probeer deze zijdelingse look en gebruik TRESemmé Compressed Micro Mist Hairspray Texture Hold Niveau 1 om de textuur van je krullen in te stellen en te verbeteren.

6. Platte Twist Updo

zwarte prom kapsels: flat twist
Een stijl die je kunt dragen van schoolbal tot afstuderen. Foto credit: Indigitalimages.com

Soms zit er niet veel tijd tussen het schoolbal en het afstuderen. Als dit je overkomt, overweeg dan een kapsel dat je langdurig kunt dragen. Deze platte twist updo kan je helpen om twee vliegen in één klap te slaan.

7. Hoofdband Pixie

zwarte prom kapsels: hoofdband pixie
Update je pixie met een leuke hoofdband. Foto credit: Indigitalimages.com

Denk je eraan om je pixie uit te laten groeien in dezelfde tijd dat je schoolbal plaatsvindt? Maak je geen zorgen. Hoofdbanden hebben een moment. Gebruik deze trend om je look bij te werken voor je grote dag.

8. Met juwelen versierde spacebroodjes

zwarte prom kapsels: jeweled space buns
Update je broodjes met accessoires.

Hier is het ding over moderne prom kapsels. Je kunt alles doen wat je wilt met je haar. Zolang de look aanvoelt als jij, is dat alles wat er is! Als space buns op dit moment je ding zijn, kleed het dan aan met haarmanchetten om het chique te maken voor je schoolbal.

9. Middelste deel

zwarte prom kapsels: middendeel
Het middendeel is altijd chique. Foto credit: Indigitalimages.com

Het middendeel is een klassieker. Als je op zoek bent naar eenvoudige zwarte prom kapsels, ga dan voor deze gemakkelijke en moeiteloze look.

10. Subtiele golven

zwarte prom kapsels: roller set
Geef je steil haar leven met een golf of twee.

Op zoek naar Black prom kapsels voor steil haar? Zoek niet verder dan dit subtiele golven idee. Voeg een paar golven toe aan delen van je haar met een stijltang en zet met Tresemmé Compressed Micro Mist Hairspray Boost Hold Niveau 3 voor een boost en een zachte hold.

11. Diep zijdeel

zwarte prom kapsels: diep zijdeel
Zijdeel met een salto. Foto credit: Indigitalimages.com

We vinden het geweldig dat deze stijl twee van onze favoriete trends combineert: geflipt haar en het diepe zijgedeelte. Dit is een van onze favoriete zwarte kapsels voor prom omdat het een glamoureuze touch aan je look toevoegt. Stel je stijl in met Dove Style + Care Flexibele Hold Hairspray voor een zachte hold.

12. Verdraaide Updo

zwarte prom kapsels: twisted updo
Wees uniek!

Prom draait om het naar voren brengen van je beste beentje voor. Je wilt je daarop richten en tegelijkertijd jezelf zijn. Als je bekend staat om je creativiteit, kies dan voor Black prom kapsels met een creatieve twist zoals hierboven getoond.

Bekijk ook deze homecoming kapsels!